paok 24 ΜΠΟΥΡΔΕΣ το 24ωρο...
Η έμπνευση του Ζήση Βρύζα να ποντάρει στον νεαρό Λαρισαίο το καλοκαίρι του 2009, μάλλον δεν του βγήκε του ΠΑΟΚ........
19. Βασίλης Κουτσιανικούλης
Re: 19. Βασίλης Κουτσιανικούλης
Κοιτάξτε...
Περίεργη κατάσταση ο μικρός...
Αδιαφορεί στις προπονήσεις, δεν άκουγε τις εντολές του Δέρμι, η εξωγηπεδική του ζωή (που δεν θα την ανέφερα αν έβλεπα ότι δεν τον επιρρεάζει όπως πχ τον Ζαγόρ κάποτε) δεν είναι και η καλύτερη....
Γενικά όπως το 90% των Ελλήνων, ειδικά σε μικρή ηλικία, αν βρουν φράγκα πολλά παράτανε τη δουλειά και αράζουν. Ο Κούτσια, ένα 18χρονο παιδί, μόλις είχε τελειώσει το λύκειο, έκανε μία σεζόν μέτρια στον Εργοτέλη αλλά με φοβερές εμφανίσεις κόντρα στο ΠΟΚ. Πουλήθηκε 1.200.000 € και έβγαλε μέχρι στιγμής 600.000€ χωρίς κόπο. Περίπτωση νεοπλουτισμού.... Πήρε την αμαξάρα του, τα γκατζετάκια του, έβγαλε τη γκομενάρα και... τέλος!
Μακάρι να καταλάβει τα λάθη του, και να ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ Ο "ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕΣΣΙ"...
Περίεργη κατάσταση ο μικρός...
Αδιαφορεί στις προπονήσεις, δεν άκουγε τις εντολές του Δέρμι, η εξωγηπεδική του ζωή (που δεν θα την ανέφερα αν έβλεπα ότι δεν τον επιρρεάζει όπως πχ τον Ζαγόρ κάποτε) δεν είναι και η καλύτερη....
Γενικά όπως το 90% των Ελλήνων, ειδικά σε μικρή ηλικία, αν βρουν φράγκα πολλά παράτανε τη δουλειά και αράζουν. Ο Κούτσια, ένα 18χρονο παιδί, μόλις είχε τελειώσει το λύκειο, έκανε μία σεζόν μέτρια στον Εργοτέλη αλλά με φοβερές εμφανίσεις κόντρα στο ΠΟΚ. Πουλήθηκε 1.200.000 € και έβγαλε μέχρι στιγμής 600.000€ χωρίς κόπο. Περίπτωση νεοπλουτισμού.... Πήρε την αμαξάρα του, τα γκατζετάκια του, έβγαλε τη γκομενάρα και... τέλος!
Μακάρι να καταλάβει τα λάθη του, και να ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ Ο "ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕΣΣΙ"...
ναι δεν ξερω και ο μοναδικος να ειμαι δεν με νοιαζειBono έγραψε:roni παίζει να είσαι και ο μοναδικός άνθρωπος στην Ελλάδα που τον πιστεύει ακόμα.
Του εαυτού του συμπεριλαμβανομένου....
εχω δει πράγματα απο αυτον τον παιχτη
και τον χριστοδουλοπουλο μεχρι χθες ισως ημουν ο μοναδικος που τον πιστευε
O οικοδόμος μπάλα ξέρει και μάλιστα πολύ,δε νομίζω ότι είναι δύσκολο να το καταλάβει αυτό κανείς.
Και ήταν αναπληρωματικός στο βάζελο όχι στον Τέλη έχοντας μάλιστα μπροστά του και έναν Λέτο απ' τον οποίο θεωρώ ότι είναι και καλύτερος.
Υπάρχει μία διαφορά....
Και ήταν αναπληρωματικός στο βάζελο όχι στον Τέλη έχοντας μάλιστα μπροστά του και έναν Λέτο απ' τον οποίο θεωρώ ότι είναι και καλύτερος.
Υπάρχει μία διαφορά....
Μπα ο Μπίλυ δεν έχει ανάγκη κανένα,μπορεί και από μόνος του.
Σα να κλέβεις εκλησσία.
Σα να κλέβεις εκλησσία.
- nyxteridas
κι εγώ μαζί ΠΑΟΚ-Κούτσια-underground-Τσα τσα τσαronaldo έγραψε:ναι δεν ξερω και ο μοναδικος να ειμαι δεν με νοιαζειBono έγραψε:roni παίζει να είσαι και ο μοναδικός άνθρωπος στην Ελλάδα που τον πιστεύει ακόμα.
Του εαυτού του συμπεριλαμβανομένου....
εχω δει πράγματα απο αυτον τον παιχτη
και τον χριστοδουλοπουλο μεχρι χθες ισως ημουν ο μοναδικος που τον πιστευε
καλα ομως ρωτα τι εχει ακούσει στον βάζελο και ο ΧριστοδουλόπουλοςBono έγραψε:O οικοδόμος μπάλα ξέρει και μάλιστα πολύ,δε νομίζω ότι είναι δύσκολο να το καταλάβει αυτό κανείς.
Υπάρχει μία διαφορά....
παραλίγο θα τον στέλναν το καλοκαίρι δανεικό φέτος
και δεν συγκρίνω την παρουσια του Κουτσιανικούλη στον Εργοτέλη αλλά στον ΠΑΟΚ με την παρουσία του Χριστοδουλόπουλου στον ΠΑΟ
στον εργοτέλη ο Κουτσιανικούλης δεν ήταν αναπληρωματικός απλά εκανε πολλα παιχνίδια βασικός και πολλά ηρθε από τον παγκο
και ήταν 20 χρονών..
από εκεί και περα το ότι ο Χριστοδουλόπουλος ξέρει περισσότερη μπαλα από τον Κουτσιανκούλη είναι δεδομένο
Ο Χριστοδουλόπουλος είναι από τους πιο μπαλαδόρους Ελληνες
Αλλά και ο Κουτσιανικούλης εχει αλλα ποδοσφαιρικά προσόντα
Είναι ίσως ο πιο γρήγορος έλληνας παίχτης
Δεν είναι μόνο να ξέρεις μπαλα
Και ο Ίβιτς ξέρει 100 κιλά μπάλα
Αν δεν μπορείς να τρέξεις τι να το κάνεις
Ο Χριστοδουλόπουλος έχει ισοροπημενη την ταχύτητα με την τεχνική.άλλωστε είναι και δεκάρι δεν είναι εξτρεμ
Οπότε σαν εξτρεμ νομιζω ο Λέτο είναι πολύ καλύτερος
αλλά ο Λάζαρος σαν δεκάρι είναι παιχταράς
συγνωμη που παρεμβαινω στην κουβεντα αλλα μια καλη εμφανιση του οικοδομου τα τελευταια 2 χρονια δεν το κανουν ουτε παικταρα ουτε καλο ποδοσφαιριστη...
το ιδιο ισχυει και για τον κουτσιανικουλη...αν μπει και παιξει καλα σε ενα ματσ δε λεει τιποτα..αν παιξει 15 καλα ματσ τοτε κατι λεει.
το ιδιο ισχυει και για τον κουτσιανικουλη...αν μπει και παιξει καλα σε ενα ματσ δε λεει τιποτα..αν παιξει 15 καλα ματσ τοτε κατι λεει.
D.A.A.T. αυτό που λες είναι κατά βάση σωστό,ένα καλό ματς δε σε κάνει παικταρά.
Γνώμη μου πως ο οικοδόμος έχει δώσει αρκετά δείγματα πως το τόπι το κατέχει πολύ καλά και σε μας και στο βάζελο,μόνο που εκεί είναι κάπως δύσκολο όταν έχεις μπροστά σου μία απ' τις πιό ακριβές μεταγραφές της ομάδας σου.Και βέβαια στο χέρι του(αλλά και στο μυαλό του) είναι να βελτιωθεί πράγμα που δυστυχώς δεν πιστεύω για τον δικό μας καθώς εκτός της ταχύτητας δεν έχει(και δεν είχε και ποτέ) τίποτε απ' αυτά που χαρακτηρίζουν έναν ελπιδοφόρο ποδοσφαιριστή.
Γνώμη μου πως ο οικοδόμος έχει δώσει αρκετά δείγματα πως το τόπι το κατέχει πολύ καλά και σε μας και στο βάζελο,μόνο που εκεί είναι κάπως δύσκολο όταν έχεις μπροστά σου μία απ' τις πιό ακριβές μεταγραφές της ομάδας σου.Και βέβαια στο χέρι του(αλλά και στο μυαλό του) είναι να βελτιωθεί πράγμα που δυστυχώς δεν πιστεύω για τον δικό μας καθώς εκτός της ταχύτητας δεν έχει(και δεν είχε και ποτέ) τίποτε απ' αυτά που χαρακτηρίζουν έναν ελπιδοφόρο ποδοσφαιριστή.
το να κατεχεις το τοπι επεισης δε σε κανει παικταρα..εχει φυσικα καλα στοιχεια αλλα μεχρι στιγμης η πορεια του δειχνει περισσοτερο αρνητικα παρα θετικα..
ο καθε παικτης δειχνει ποιος ειναι μεσα στα χρονια..ο χροστοδουπολος εχει δειξει μια μετριοτητα με λιγες εκλαμψεις..Το αν αυτο μπορει να αλλαξει δεν μπορω να το ξερω..ισως ναι,ισως οχι...ο χρονος θα δειξει
ο καθε παικτης δειχνει ποιος ειναι μεσα στα χρονια..ο χροστοδουπολος εχει δειξει μια μετριοτητα με λιγες εκλαμψεις..Το αν αυτο μπορει να αλλαξει δεν μπορω να το ξερω..ισως ναι,ισως οχι...ο χρονος θα δειξει
Δε θυμάμαι να μίλησα για παικταρά,κατέχει το τόπι είπα.
Θα τον προτιμούσα 1000 φορές απ' τον Μπίλυ καθώς παίζουν και στην ίδια θέση.
Θα τον προτιμούσα 1000 φορές απ' τον Μπίλυ καθώς παίζουν και στην ίδια θέση.
-
Εγώ λέω να τον βάζουμε για κάνα δεκάλεπτο όταν παίζουμε με αντεπιθέσεις μπας και γράψει 1-2 γκολ και τον πουλήσουμε κάνα 300χίλιαρο σε καμιά β Γερμανίας για απόσβεση...