Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
stathis73 έγραψε:Ήταν 2 γειτόνισσες και λέει η μια στη άλλη: -Ήσουν άρρωστη; -Oxi,γιατί ρωτάς; -Ε να, είδα των γιατρό να μπαινοβγαίνει. -Γιατί; Σε εσένα που μπαινόβγαινε ο στρατηγός, πόλεμο είχαμε;
Είναι μία γιαγιά στο σπίτι της και βλέπει από το παράθυρό της έναν τύπο στον κήπο της ο οποίος την παίζει ασταμάτητα. Παίρνει λοιπόν τηλέφωνο την αστυνομία: - Κύριε αστυνομικέ ελάτε γρήγορα. Είναι ένας ανώμαλος Νεοδημοκράτης στον κήπο μου και την παίζει ασταμάτητα. Και της λέει ο αστυνομικός : - Καλά, το γεγονός ότι την παίζει το βλέπετε και σας πιστεύω. Το ότι πρόκειται για Νεοδημοκράτη πώς το καταλάβατε; Και η γιαγιά : - Αν ήταν Πασόκος θα μας γαμούσε κιόλας!!!!!
Δύο άντρες συναντιούνται στον Παράδεισο και ρωτά ο ένας...
- Πώς πέθανες εσύ, ρε φίλε; ...
- Άσε, μεγάλη ιστορία. Γύρισα μία μέρα σπίτι, έπειτα από μια κοπιαστική μέρα στη δουλειά και είδα τη γυναίκα μου ολόγυμνη στο κρεβάτι μας. Αμέσως κατάλαβα, ότι ο εραστής της κρυβόταν κάπου μέσα στο σπίτι και άρχισα να ψάχνω παντού σαν τρελός. Στη ντουλάπα, στην αποθήκη, στην κουζίνα, κάτω από τις σκάλες, παντού. Τελικά, από τη χαρά μου που δεν με απατούσε η γυναίκα μου, έπαθα ανακοπή και έμεινα στον τόπο.
Εσύ, πώς έγινε και πέθανες;
- Εγώ πήγα από πνευμονία. Γιατί, αν την ώρα που έψαχνες την κουζίνα,αν άνοιγες και το ψυγείο ρε βλάκα, θα την είχαμε γλιτώσει και οι δυο μας.
Σε μια παρέα συζητούν που θα πάει ο καθένας διακοπές: -Εγώ λέει ο πρώτος θα πάω Μύκονο. -Εγώ λέει ο δεύτερος θα πάω Ισπανία. -Η Ξανθιά της παρέας, εγώ θα πάω στον ήλιο. -Πώς θα πάς στον ήλιο, δε γίνεται θα καείς. Και η ξανθιά: -Θα πάω το βράδυ χαζή είμαι;!!!!!
Είναι ένα κινεζάκι, ένα αμερικανάκι, και ένα ελληνόπουλο και συζητάνε. Λέει λοιπόν το κινεζάκι: - Καλά μιλάμε,ο πατέρας μου δουλεύει 100 χιλιόμετρα μακριά απο'δώ αλλά με το καινούριο τρένο 3:00 σχολάει και 3:02 το τραπέζι είναι στρωμένο! - Καλό, λέει το αμερικανάκι, αλλά εμένα ο πατέρας μου δουλεύει στη Nasa ξέρετε, και με τον καινούριο πύραυλο, δουλεύει στο φεγγάρι. 2:00 σχολάει, 4:00 το τραπέζι είναι στρωμένο! - Τι μου λέτε ρε, λέει το ελληνόπουλο. - Εμένα ο πατέρας μου είναι δημόσιος υπάλληλος. Σχολάει στις 3 και στις 2:30 έχουμε ήδη φάει...
Μπαίνει ένας τύπος φουριόζος στο σπίτι του... - Γυναίκα, κερδίσαμε 10 εκατομμύρια ευρώ στο λαχείο!!! Το ακούει η γυναίκα του, παθαίνει καρδιακή προσβολή και τέζα... Τη βλέπει ο τύπος και λέει: - Aμα σε θέλει η πουτάνα η τύχη!!!