Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από obanebane »

Η συνέντευξη τύπου, τι εξυπηρετεί τώρα;
Μήπως μας τελείωσε ο Λουτσέσκου σήμερα το πρωί;
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

ειναι τεραστιο μεγεθος ο παπαμιμικος, προφανως και του αρμοζει μια συνεντευξη τυπου να ξεδιπλωσει τις στρατηγικες του σκεψεις για να μπουμε στο τοπ 20.
These users thanked the author jibbie for the post (total 10):
Special 4, smoothcriminal1926, Logistis, Kevin, icue, Blackgr4, Hermann, Polichni1926, Montrealiotis, scarsick
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

george188 έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 10:27 Ξαναρωταω, ο παπαμιμικος ηρθε διπλα στον ιβαν τωρα? ή εχει παντρευτει την ανηψια του και ουσιαστικα ειναι συμβουλος του χρονια τωρα. Κραξτε επειδη δεν γουσταρετε τη φατσα του ναι, ουτε εγω την γουσταρω. Αυτη η αστεια συνδεση με τη ΝΔ απο που προκυπτει? Ο παπαμιμικος ειδικα με τον μητσοτακη

Το αυτονόητο και προφανές λες αλλά δεν είναι της μοδος να λέμε τα λογικά.

Τα α και ου δεν τα κάνει η δαπ εν προκειμένω αλλά όσοι διυλιζουν κουνούπια όταν πριν λίγο καιρό κατάπιαν καμήλες και ζητούσαν και τα ρέστα

Εγώ προσωπικά αδιάφορο τον βρίσκω τον Παπαμιμίκο

Στο χέρι του είναι να δείξει κατι

Εφόσον ΗΔΗ εδώ και ΧΡΟΝΙΑ έχει άτυπα αυτό τον ρόλο και εμπλέκεται σε ζυμώσεις επαφές και κινήσεις του Σαββίδη, βρίσκω μάλλον θετικό νέο την επισημοποίηση αφού μας βγάζει και από τον κόπο των φημών.

Το να λέμε ότι η ΝΔ του Παπαμιμίκου έχει σχέση σε ύφος και τακτικές με τη ΝΔ του Μητσοτάκη, είναι εκτός τόπου και χρόνου.

Προφανώς κάποιοι θέλουν να χτίσει το γήπεδο με τα χέρια του ο Σαββίδης περιφρονώντας το γεγονός ότι συμμετέχουν και οι ίδιοι στη μπανανία μας με τους γνωστούς όρους και καθημερινότητα.

Μετά από ΟΛΑ ΑΥΤΑ που έχουν γίνει ενάντια στο Σαββίδη από το εγχώριο σύστημα επί χρόνια, αν το "ξεπούλημα" και το "προσκύνημα" του Ιβάν είναι να βάλει τον γαμπρό του σύμβουλο, δεν νομίζω ότι χάσαμε και τόσα πολλά

Όχι;
These users thanked the author Equalizer for the post (total 2):
george188, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

obanebane έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 10:56 Η συνέντευξη τύπου, τι εξυπηρετεί τώρα;
Μήπως μας τελείωσε ο Λουτσέσκου σήμερα το πρωί;
Δίνω 50-50
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Equalizer έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 11:00
george188 έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 10:27 Ξαναρωταω, ο παπαμιμικος ηρθε διπλα στον ιβαν τωρα? ή εχει παντρευτει την ανηψια του και ουσιαστικα ειναι συμβουλος του χρονια τωρα. Κραξτε επειδη δεν γουσταρετε τη φατσα του ναι, ουτε εγω την γουσταρω. Αυτη η αστεια συνδεση με τη ΝΔ απο που προκυπτει? Ο παπαμιμικος ειδικα με τον μητσοτακη

Το αυτονόητο και προφανές λες αλλά δεν είναι της μοδος να λέμε τα λογικά.

Τα α και ου δεν τα κάνει η δαπ εν προκειμένω αλλά όσοι διυλιζουν κουνούπια όταν πριν λίγο καιρό κατάπιαν καμήλες και ζητούσαν και τα ρέστα

Εγώ προσωπικά αδιάφορο τον βρίσκω τον Παπαμιμίκο

Στο χέρι του είναι να δείξει κατι

Εφόσον ΗΔΗ εδώ και ΧΡΟΝΙΑ έχει άτυπα αυτό τον ρόλο και εμπλέκεται σε ζυμώσεις επαφές και κινήσεις του Σαββίδη, βρίσκω μάλλον θετικό νέο την επισημοποίηση αφού μας βγάζει και από τον κόπο των φημών.

Το να λέμε ότι η ΝΔ του Παπαμιμίκου έχει σχέση σε ύφος και τακτικές με τη ΝΔ του Μητσοτάκη, είναι εκτός τόπου και χρόνου.

Προφανώς κάποιοι θέλουν να χτίσει το γήπεδο με τα χέρια του ο Σαββίδης περιφρονώντας το γεγονός ότι συμμετέχουν και οι ίδιοι στη μπανανία μας με τους γνωστούς όρους και καθημερινότητα.

Μετά από ΟΛΑ ΑΥΤΑ που έχουν γίνει ενάντια στο Σαββίδη από το εγχώριο σύστημα επί χρόνια, αν το "ξεπούλημα" και το "προσκύνημα" του Ιβάν είναι να βάλει τον γαμπρό του σύμβουλο, δεν νομίζω ότι χάσαμε και τόσα πολλά

Όχι;
Θέλουμε στελέχη αλλά να είναι άσπιλα. Επίσης να μη μάθουν στην πλάτη του ΠΑΟΚ. Ποιος μένει;
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Στα της ΠΑΕ παντως ατυπα ασχολειται κοντα 10 μηνες. Απορω καποιοι που ειστε και πιο κοντα, πως δεν το ξερετε.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Στα τέτοια μου που είναι από ΝΔ, ας είναι και ο Μητσοτάκης αντιπρόεδρος.
Το θέμα είναι να ξέρει τη δουλειά. Που δεν την ξέρει.
Το θέμα είναι τι είναι ο ΠΑΟΚ ρε γμ, οικογενειακό ψιλικατζιδικο? Τα παιδιά μου και ο γαμπρός μου ? Και μετά αναρωτιόμαστε πώς θα πάμε μπροστά σαν ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ οργανισμός?

Επίσης ρε υιοί Σαββίδη, πόσο ανίκανοι από μόνοι σας που πρέπει ο μπαμπάς να βάλει και το γαμπρό μέσα ? Τα Λονδίνα και τα πτυχία και τα τέτοια μου.
These users thanked the author Tolaros for the post:
Blackgr4
Άβαταρ μέλους
paok_athens_g4

Δημοσίευση από paok_athens_g4 »

jibbie έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 10:58 ειναι τεραστιο μεγεθος ο παπαμιμικος, προφανως και του αρμοζει μια συνεντευξη τυπου να ξεδιπλωσει τις στρατηγικες του σκεψεις για να μπουμε στο τοπ 20.
Αμφιβάλλεις για το μέγεθος του παπαμιμικου; ;;εχει σπουδάσει γαμπρός της ανηψιας του σαββιδη άρα εχει ολα τα προσόντα ,μετά απο μια καταστροφική χρόνια, να χτίσει απο το 0...εμένα με εντυπωσίασε σαν πρώτη κίνηση!ξερεις τι ειναι να παίρνεις πρώην στέλεχος κόμματος που εχει στις τάξεις του λαζαριδιδες,μιζοτακηδες,αδωνηδες κ άλλα λουλουδια;;;μονο περηφάνια για αυτή την κίνηση...πρόεδρε εισαι ένας απο εμας
These users thanked the author paok_athens_g4 for the post:
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Τι διαβάζουμε ρε γμτ για να δικαιολογηθουν τα αδικαιολογητα
These users thanked the author sn0ufel4 for the post (total 8):
embuji, st4this, Logistis, Blackgr4, Jim_Chatz, Polichni1926, TylerDurden, scarsick
Άβαταρ μέλους
Panx Romana

Δημοσίευση από Panx Romana »

Δικό του είναι το μαγαζί ότι θέλει κάνει.
επιχειρηματίας πολιτικός αναμορφωτής ηγέτης Πόντιος πες τον όπως θέλεις.
αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι εξακολουθεί να μην αφουγκραζεται τι συμβαίνει στο οπαδικο φίλαθλο κοινό σου
περιμένουμε επανεκκίνηση και η πρώτη ανακοίνωση αφορά πρόσληψη Παπαμιμίκου οκ.
για μένα προσωπικά κάθε μέρα που περνάει αλλάζει και ο τρόπος που βλέπω τον Ιβάν Σαββίδη
Επενδυτής μεγαλομέτοχος τπτ αλλο
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Tolaros έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 11:05 Στα τέτοια μου που είναι από ΝΔ, ας είναι και ο Μητσοτάκης αντιπρόεδρος.
Το θέμα είναι τι είναι ο ΠΑΟΚ ρε γμ, οικογενειακό ψιλικατζιδικο? Τα παιδιά μου και ο γαμπρός μου ? Και μετά αναρωτιόμαστε πώς θα πάμε μπροστά σαν ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ οργανισμός?

Επίσης ρε υιοί Σαββίδη, πόσο ανίκανοι από μόνοι σας που πρέπει ο μπαμπάς να βάλει και το γαμπρό μέσα ? Τα Λονδίνα και τα πτυχία και τα τέτοια μου.
Ποια δουλειά ακριβώς δεν ξέρει; :roll:
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Να στήσει ομάδα και να βρει προπονητή. Γιατί αυτός θα ψάξει.
Γιατί με αυτό ασχολείται από πέρσι το καλοκαίρι απλά τώρα και επίσημα
These users thanked the author Tolaros for the post:
Blackgr4
Odi44

Δημοσίευση από Odi44 »

Sera4 έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 11:08
Tolaros έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 11:05 Στα τέτοια μου που είναι από ΝΔ, ας είναι και ο Μητσοτάκης αντιπρόεδρος.

Ποια δουλειά ακριβώς δεν ξέρει; :roll:
Ποια δουλειά ξέρει;
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Δεν σπούδασε κανείς από τους δύο νομικός . Ο παπαμιμικος έχει μεγάλο γραφείο. Στην τελική τι περιμένεις από τον Νίκο Σαββιδης να είναι μεγαλομέτοχος και ταυτόχρονα υπάλληλος του εαυτού του ;
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Tolaros έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 11:11 Να στήσει ομάδα και να βρει προπονητή. Γιατί αυτός θα ψάξει.
Γιατί με αυτό ασχολείται από πέρσι το καλοκαίρι απλά τώρα και επίσημα
Αν ειναι αυτος ο ρολος του Παπαμιμικου καληνυχτα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”