Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Kranatos

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από Kranatos »

dimbar έγραψε:''Εμείς, ως «υπό- επανίδρυση» σύνδεσμος του Π.Α.Ο.Κ., στέλνουμε την απόλυτη εμπιστοσύνη στους διοικούντες της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ''

Aς επανιδρυθούν πρώτα τα παλληκάρια και μετά ας γλύψουν όποιους και όσο θέλουν.
Πάρε 2 βαγόνια +

Realcon βλέπεις το ποστ σου με αλλαγμένη θέση διότι παρεμβάλλονται από τους αντμίν τα ποστ των νέων μελών με χρονοκαθυστέρηση επειδή περνάνε πρώτα από έλεγχο και έγκριση..
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Realcon έγραψε:Παιδιά μου συμβαίνει το εξής παράξενο. Το έχω ξανά γράψει… Αλλά θα το πω πάλι, γιατί γίνεται κομματάκι ενοχλητικό.
Δεν υπάρχει κανείς μα κανείς στο τόπικ του ας πούμε Χ. Κάνω ποστ, μου το περνάει κανονικά και βλέπω το ποστ μου να βρίσκεται κάτω από τον Καρχαρία ας πούμε. Μετά από δέκα λεπτά η λιγότερο… Το ποστ μου πηγαίνει κάτω από τον Απόστολο. Τυχαία τα ονόματα. Ενώ εγώ έχω απαντήσει στον Καρχαρία… Φαίνεται ότι απαντάω στον Απόστολο. Προσπαθώ να αποφύγω την παράθεση μιας και είναι το τελευταίο που έγινε. Τελευταία αναγκάζομαι να κάνω παράθεση και ας είναι το τελευταίο ποστ κάποιου Μέλους. Δεν ξέρω αν γίνεται κατανοητό αυτό που λέω.

Ο Καρχαρίας είχε βάλει φωτογραφία X files, όταν είδε το ποστ μου :opaokara:
Αυτο που σου ειπε ο Kranatos ισχυει.Γραφεις εσυ και ενδιαμεσα γραφουν νεα μελη,των οποιων τα ποστ θελουν εγκριση.Μπορει να εγκριθουν μετα απο 5 λεπτα ενω εσυ εχεις ξαναποσταρει.
Τα ποστ που θα εγκριθουν θα τοποθετηθουν χρονικα με βαση την ωρα συγγραφης και οχι με βαση των ωρα εγκρισης.

Πιστευω να εγινα κατανοητος.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Ναι έγινε κατανοητό.
Απλά ήθελα να αποφύγω την παράθεση του τελευταίου ποστ.
Ευχαριστώ για την απάντηση Σουρμε, να είσαι καλά!!!
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

kataramenos5 έγραψε:Και που σαι... :mrgreen: :lol:

Κατ αρχήν ,ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια αλλα την απόφαση τη σκεφτόμουν καιρό μιας και καλό είναι να μη παίρνουμε αποφάσεις εν θερμώ,και δεν αλλάζει .Η προηγούμενη Κυριακή απλά μου δωσε την αφορμή.Απ την μια όπως είπα χρειάζεται να ξεφύγω λίγο ,γιατι ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος μιας και ο μικρός ..καταραμένος έχει πλέον αυξημένες απαιτήσεις και όλο διαμαρτύρεται. Δε θέλω να έχει την αίσθηση οτι ο ΠΑΟΚ είναι η αιτία που στερείται το μπαμπά του γιατι ρωτάει συνεχώς και ξέρει τι διαβάζω.Απ την άλλη δε μπορείς να αφιερώνεις τοσες ώρες απ τη ζωή σου σε κάτι που πλέον σε “χαλάει” και σε κουράζει ψυχικά .Σχεδόν πενηνταρίζουμε πλέον και οι αντοχές μειώθηκαν.

Καληνύχτα μάγκες.

Κατ5, μπορείς να μπαίνεις 10' πρωί και 10' μεσημέρι από δουλειά εάν είσαι σε γραφείο και κάνα 20λεπτο από σπίτι το βράδι μετά που θα κοιμηθεί ο μικρός. Σίγουρα θα μειωθεί το traffic σου αλλά γράφε, μην χαθείς! Κάτσε να πάρουμε Βερβάτοφ (λέμε τώρα) και να δεις πως θα σε φαγουρίζουν τα δάχτυλα να γράψεις!

:opaokara:
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Kranatos έγραψε:
dimbar έγραψε:''Εμείς, ως «υπό- επανίδρυση» σύνδεσμος του Π.Α.Ο.Κ., στέλνουμε την απόλυτη εμπιστοσύνη στους διοικούντες της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ''

Πάρε 2 βαγόνια +
Καταλαβατε,εκει στο Αρσενι πως σας βλεπουν καποιοι απο τα "αδερφια" σας?.....Γλυφτες!!!!

Γιατι?....Γιατι εμπιστευεστε απολυτα αυτον που ηρθε και εβαλε οσα λεφτα δεν εχει βαλει ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ στον ΠΑΟΚ μας!!

Οσοι εμπιστευονται και στηριζουν τον Σαββιδη....γιατι αυτος ειναι ο ανθρωπος που οριζει τη διοικηση ειναι γλυφτες!!!

Καινουριος χαρακτηρισμος!...Μεχρι χθες ηταν μονο προβατα...... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Γιατί η λογική στήριξη είναι γλύψιμο... πάρτε δύο τρένα+, όχι τσιγκουνιές με βαγόνια ρε παιδιά...
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Όχι μπάφε δεν θα το εκλαμβάνεις όπως σε βολεύει..
Δεν λέει για αυτόν που ορίζει την διοίκηση αλλά για του διοικούντες..
Και μέσα σ'αυτούς έχει το Γκαγκατσάκι, το ball boy του Σάντος στην εθνική που έφερε τον ΓΔ και καταχρέωσε τον ΠΑΟΚ, τον ρεβολούσιον με της μαύρες τρύπες και τα δανεικά σε καραφλούς συνεργάτες, και κάθε λογής διοικητικό που σχετίστηκε με την εταιρία στο πρόσφατο αμαρτωλό παρελθόν το οποίο πληρώνει ακόμα ο Σαββίδης..
Όσο για τους αρσένηδες ένα από τα πάρα πολλά μαργαριτάρια της ανακοίνωσης είναι σε κάποιο σημείο που μιλάνε για απαντήσεις με βία.. :lol: :lol: :lol: :lol:
4α χαμηλά ρε αρσένηδες..
Εκεί ήμουν, είμαι και θα είμαι αρκετά χρόνια ακόμα πρώτα ο Θεός..
Ελάτε να μιλήσουμε και αν δεν σας πείσουμε δοκιμάστε και τη βία.. :ugeek:
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Kranatos έγραψε:Όχι μπάφε δεν θα το εκλαμβάνεις όπως σε βολεύει..
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Εχω παρα πολλα να σου πω για τα παρακατω που γραφεις.....αλλα αυτο και μονο που παραθετω αρκει για να καταλαβει καποιος πως βρισκεσαι(ΣΤΕ) σε συγχυση!
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

mpafos4 έγραψε:
Kranatos έγραψε:

Πάρε 2 βαγόνια +
Καταλαβατε,εκει στο Αρσενι πως σας βλεπουν καποιοι απο τα "αδερφια" σας?.....Γλυφτες!!!!

Γιατι?....Γιατι εμπιστευεστε απολυτα αυτον που ηρθε και εβαλε οσα λεφτα δεν εχει βαλει ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ στον ΠΑΟΚ μας!!

Οσοι εμπιστευονται και στηριζουν τον Σαββιδη....γιατι αυτος ειναι ο ανθρωπος που οριζει τη διοικηση ειναι γλυφτες!!!

Καινουριος χαρακτηρισμος!...Μεχρι χθες ηταν μονο προβατα...... :lol: :lol: :lol:
@mpafos4
αν εσύ κρίνεις ότι αυτοί οι ''υπό ίδρυση'' είναι αδέλφια σου μ αυτά που γράφουν κανένα πρόβλημα, για μένα δεν είναι ούτε με τα εισαγωγικά.
Αν ξεπεράσουμε το ότι μιλάμε για ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ τέτοια ανακοίνωση δεν θα βγαζε ούτε η 7 για τον Μαρινάκη.
Το καταπληκτικό βέβαια είναι ότι εμφανίζεται στο φόρουμ.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Kranatos έγραψε:Όχι μπάφε δεν θα το εκλαμβάνεις όπως σε βολεύει..
Και μέσα σ'αυτούς έχει το Γκαγκατσάκι, το ball boy του Σάντος στην εθνική που έφερε τον ΓΔ και καταχρέωσε τον ΠΑΟΚ, τον ρεβολούσιον με της μαύρες τρύπες και τα δανεικά σε καραφλούς συνεργάτες, και κάθε λογής διοικητικό που σχετίστηκε με την εταιρία στο πρόσφατο αμαρτωλό παρελθόν το οποίο πληρώνει ακόμα ο Σαββίδης..
Όσο για τους αρσένηδες ένα από τα πάρα πολλά μαργαριτάρια της ανακοίνωσης είναι σε κάποιο σημείο που μιλάνε για απαντήσεις με βία.. :lol: :lol: :lol: :lol:
4α χαμηλά ρε αρσένηδες..
Εκεί ήμουν, είμαι και θα είμαι αρκετά χρόνια ακόμα πρώτα ο Θεός..
Ελάτε να μιλήσουμε και αν δεν σας πείσουμε δοκιμάστε και τη βία.. :ugeek:
Τί είναι αυτό τώρα; Νταηλίκι; Ελάτε αρσένηδες να μετρήσουμε τις "βίες" μας; Τί αποτέλεσμα περιμένεις μετά από αυτό το ποστ; Ντροπή και μόνο ντροπή! Κανένας Σούπερ 4 δεν έχει θέση στον ΠΑΟΚ! Κρίμα για την 4Α να την θεωρούν τσιφλίκι τους τέτοιας νοοτροπίας οπαδοί.

Μην το συνεχίσετε, pls... Έγινε σχετική υπόδειξη.

Ντίνος
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εγώ σε σημεία της ανακοίνωσης συμφωνώ και άλλα τα βρίσκω υπερβολικά. αλλά σε καμία περίπτωση αυτό που λέει ο dimbar & ο kranatos που νομίζω ότι και αυτοί με τη σειρά τους είναι ολίγον τι υπερβολικοί.

Επίσης, σκέφτηκες κρανάτε, έτοιμε για βία :shock: :mrgreen: , ότι είναι εξαιρετικά πιθανό να αναφέρονται σε 2 περιπτώσεις. α) την ηχητική βια με κοντούς, ουτσεκαδες κτλ και β) τη βία έναντι των παιχτών μας (βλ.Κλάους κτλ).???????????? δεν σου την λέω, απλά ερωτούμαι. οκ;

α! και ναι, αν είναι ΠΑΟΚ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ. ακόμα και αν εκφράζουν αντίθετες απόψεις σε θέματα. εκτός αν τελικά υπάρχουν ΠΑΟΚα και ΠΑΟΚβ ανάμεσα μας.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Τετ 15 Ιαν 2014, 18:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Κ_γεο,
αμφισβητώ το ότι είναι ΠΑΟΚ από τις ανακρίβειες και τις διαστρεβλώσεις που έχει η ανακοίνωση, όχι από το ότι μπορεί να διαφωνώ με κάποιον.
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

dimbar έγραψε:
mpafos4 έγραψε:

Πάρε 2 βαγόνια +

@mpafos4
αν εσύ κρίνεις ότι αυτοί οι ''υπό ίδρυση'' είναι αδέλφια σου μ αυτά που γράφουν κανένα πρόβλημα, για μένα δεν είναι ούτε με τα εισαγωγικά.
Αν ξεπεράσουμε το ότι μιλάμε για ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ τέτοια ανακοίνωση δεν θα βγαζε ούτε η 7 για τον Μαρινάκη.
Το καταπληκτικό βέβαια είναι ότι εμφανίζεται στο φόρουμ.[/quote]Συγνωμη ρε φιλε αλλα αυτοι τουλαχιστον κ λενε ποιοι ειναι κ εκφραζουν την αποψη τους,δηλαδη αν δεν εγραφαν το υπο επανιδρυση δηλαδη δεν θα σε πειραζε?
ΠΑΟΚ ειναι κ αυτοι κ πρεπει να σεβομαστε τις αποψεις τους μονο εσυ δεν τους θεωρεις συνοπαδους σου μονο εσυ νομιζεις οτι ειναι ανυπαρκτοι επειδη ετσι σε βολευει επειδη κολας σε 4 λεξεις απο ολοκληρη ανακοινωση.
Κ εγω διαφωνω με αρκετα σημεια στην ανακοινωση κ τον τροπο που εκφραζονται τα παιδια απο το Αρσενιο(που στην ευχη του θεου ειναι αυτο???) αλλα ποτε δεν θα χαρακτηρισω ανυπαρκτους ανθρωπους που με κοπο κ ιδρωτα ξεκιναν εναν συνδεσμο της ομαδας που αγαπω κ λατρευω (οπως κ αυτοι) σε οποιοδηποτε μερος του πλανητη.
Στα της ανακοινωσης λοιπον
εχει αρκετα σημεια που με εκνευριζουν κ ειμαι αντιθετος σε αυτα,παρολα αυτα η τελευταια παραγραφος με βρισκει απολυτα συμφωνο
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

αν δεν μπορουν καποιοι να καταλαβουν οτι το Γκαγκατσάκι, το ball boy του Σάντος στην εθνική , τον ρεβολούσιον και κάθε λογής διοικητικό που σχετίστηκε με την εταιρία στο πρόσφατο αμαρτωλό παρελθόν τους εχει στην εταιρια του ως μισθωτους ο ιβαν σαββιδης και οτι η κεφαλη του διοικητικου σχηματος (ασχετως αν τυπικα δεν φαινεται στο διοικητικο συμβουλιο) ειναι αυτος,τοτε ή εχει μεγαλη ελειψη πνευματικοτητας ή ειναι προβοκατορας.

πλεον στον ΠΑΟΚ ολες οι αποφασεις παιρνονται απο τον ιδιοκτητη της εταιριας,απο την πιο ασημαντη αποφαση μεχρι την πιο σημαντικη.
γι αυτο οποιος εχει προβλημα με οτιδηποτε γινετε στην ομαδα να εχει την μαγκια να τα χωσει απ ευθειας στον μεγαλομετοχο και οχι στους ευκολους στοχους.

υγ καταλαβαινω οτι μετα απο τοσα χρονια ειναι λογικο καποιοι να μην μπορουν να προσαρμοστουν στην ιδεα οτι ο ΠΑΟΚ εχει ιδιοκτητη,καλως ή κακως ειχαμε συνηθισει ο ιδιοκτητης του ΠΑΟΚ να ειναι κατι απροσωπο (ο λαος του ΠΑΟΚ) και ολοι μας να νομιζαμε οτι μπορουμε να επιβαλουμε την αποψη μας και να κανουμε κουμαντο.
σημερα που η ομαδα εχει καποιον ανθρωπο που βαζει τα ωραια του λεφτουδακια κανεις απο μας δεν μπορει να επιβαλει την αποψη του και οσο πιο γρηγορα το παρουμε αυτο χαμπαρι και συγκεντρωθουμε αποκλειστικα στα τσιμεντα τοσο πιο γρηγορα θα αποκτησουμε ξανα την οπαδικη αιγλη του παρελθοντος.οσο για τον σαββιδη αυτος θα κανει αυτο που αυτος πιστευει οτι ειναι το καλυτερο για την ομαδα και στο τελος θα κριθει απο την ιστορια
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

@mpouJr

γράφουν

Αύγουστος 2012 και δεν ξέρουμε άμα παίξουμε καν Ευρώπη ή άμα συμμετάσχουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα, μιας και η Α.Ε.Κ. έχει ήδη υποβιβαστεί στην Γ” εθνική λόγω χρεών

αν νομίζεις ότι αυτός που την έγραψε ξέρει γιατί μιλάει θα ζητήσω συγνώμη.

@desperando
με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο η τελευταία σου πρόταση αλλά η ελευθερία του λόγου δεν έχει καταργηθεί ακόμη στην Ελλάδα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”