Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
joshua έγραψε:Δεν υπαρχει παικτης ελληνικου πρωταθληματος που να κοστολογειται πανω απο 3-4 μυρια,να ειμαστε σοβαροι.Το καλοκαιρι δεν επεσε φραγκο σε ολη την ευρωπη απο ομαδες μεγαθηρια για παικτες μεγαθηρια οχι για να παρουν παικτη απο την ελλαδα.
+1.
αυτος ειναι ο λογος που ο βιερινια δεν θα πουληθει, και αυτος ειναι ο λογος που κανενας γαβροβαζελος δεν μπορει να τον αγορασει. δεν εχουν τα φραγκα να τον αγορασουν. δεν τα εχουν γιατι τον παικτη τον κοστολογει αυτος που πουλαει και οχι αυτος που αγοραζει.
GI4NNEN4 έγραψε:Εγώ πιστευω πως με 5 εκ. τον έδιναν αύριο κιόλας. Μπορεί όμως, αν γίνει το "deal", η τιμή να πέσει και κάτω απο τα 4 εκ. + έμψυχα ανταλλάγματα. O Βάζελος άλλωστε έχει παίκτες που ίσως μας ενδιαφέρουν. Ο Ίβανσιτς, ο Μάττος, ο Κλέιτον νομίζω οτι του ανήκουν ακόμη.
Ασε μας ρε φιλε που ο Ζαγορακης θα εδινε τον Βιειρινια στον βαζελο,σε ομαδα εκτος ελλαντας μπορει,σε ελληνικη με τιποτα...Αλλαξαν οι εποχες οικοδομου-μελισση.Ακου να δωσει τον Βιειρινια για 4 μιρια και τον κλειτον
To "ρε" μου κακοφάνηκε λιγάκι, αλλα το "φίλε" με συγκίνησε. Είσαι ο πρώτος "φίλος" που κάνω εδω μέσα!
Αναλυτικά τα όσα είπε στη "MetroSport" ο Βιεϊρινια
Για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι στόχος των πρασινοκόκκινων, τόνισε: "Δεν ασχολούμαι με σενάρια και τέτοιες σαχλαμάρες... Καταρχάς, γιατί να θέλω να πάω στον ολυμπιακό ή τον παναθηναϊκό; Ο ΠΑΟΚ δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αυτές τις ομάδες. Είμαστε ανταγωνιστές και εγώ θέλω μόνο ΠΑΟΚ! Αν κάποια στιγμή φύγω, θα φύγω μόνο για κάποιον μεγαλύτερο σύλλογο στο εξωτερικό και όχι σε άλλη ελληνική ομάδα. Στην Ελλάδα για μένα υπάρχει μόνο ο ΠΑΟΚ".
αργά το βράδυ:
SuperLeague έγραψε:Ανδρέας Τάτος & Ντάνιελ Κουζέν τα βραβεία της 10ης αγωνιστικής
Η Super League ΟΠΑΠ και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ), ανακοινώνουν τα αποτελέσματα των υπηρεσιών MVP και Best Goal για την 10η αγωνιστική της Super League ΟΠΑΠ. Αναλυτικά:
Ένας-ένας. Πρώτα να γίνει το χατήρι του Παρασάνδαλου (που το ζητάει και περισσότερο καιρό) και μετά θα γίνει και το δικό σου.
Εγώ πάλι τον προτιμώ δεξί φουλ-μπακ και μπροστά του τον Ρόμπεν (ή κάτι αντίστοιχο). Ο συμπατριώτης του Φάμπιο Κοεντράο πώς τα κατάφερε και έγινε αριστερό μπακ στην Εθνική;
Ο Βιεϊρίνια τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ τον καλύπτει ως παίκτη και ως άνθρωπο, ενώ μίλησε για την πορεία του "Δικεφάλου", την έλλειψη ισονομίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τη μεταγραφολογία και τη ζωή του στη Θεσσαλονίκη
Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε στα "Νέα" ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος άσος του ΠΑΟΚ μίλησε για τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματά του, τη Θεσσαλονίκη, τις Ελληνίδες, την πορεία του "Δικεφάλου" και -φυσικά- τη μεταγραφολογία γύρω από το όνομά του. Το olaPAOK.gr σας παρουσιάζει τα σημαντικότερα αποσπάσματα:
-Ποιος προπονητής σε σημάδεψε;
"Όλοι γνωρίζουν πως είναι ο Φερνάντο Σάντος. Συμπατριώτης μου, με έφερε στον ΠΑΟΚ, με ωρίμασε ως παίκτη και άνθρωπο και με οδήγησε να παίξω σε υψηλό επίπεδο. Με στήριξε μετά τα όσα μου είχαν συμβεί στην Πόρτο (σ.σ. είχε αγνοηθεί επιδεικτικά), μετά το πώς μου φέρθηκαν. Μου έδωσε μεγάλη σιγουριά και αυτοπεποίθηση".
-Έχεις υψηλή ρήτρα, 15 εκατομμύρια ευρώ.
"Ακριβώς".
-Δύσκολα μπορεί να την καλύψει κάποιος. Σε αγχώνει το ύψος της;
"Όχι, αντίθετα νιώθω πως ο ΠΑΟΚ με υπολογίζει και με εμπιστεύεται. Θέλω να δείξω το καλύτερο που μπορώ".
-Έχεις απωθημένο να παίξεις στην Πόρτο;
"Τώρα πια όχι, Το ξεπέρασα μάλλον".
-Κεφάλαιο εθνική ομάδα. Σε απασχολεί;
"Φυσικά. Όσο όμως περιμένεις την κλήση και δεν έρχεται, απογοητεύεσαι".
-Έχεις θέση μέσα σε τόσους παικταράδες;
"Το είπα ήδη. Έχω αυτοπεποίθηση πια. Μπορώ να αγωνιστώ. Ξέρεις καλά, βέβαια, ότι η Πορτογαλία στη θέση μου έχει παίκτες με απίστευτο ταλέντο. Άσους μεγάλους".
-Ρονάλντο ή Μέσι;
"Κριστιάνο Ρονάλντο".
-Παίζεις και συ με τα media όπως αυτός;
"Δε θα το έλεγα έτσι. Ο Κριστιάνο είναι αγαπητός, ο κόσμος ενδιαφέρεται. Αυτό είναι όλο. Εγώ δεν θέλω να είμαι τόσο μέρος του σταρ σίστεμ. Σχέση με τον Τύπο ναι, να δίνω συνεντεύξεις κλπ. αλλά πάντα με όρια".
"Λείπει η ισονομία και η δικαιοσύνη"
-Από τι πάσχει το ελληνικό ποδόσφαιρο;
"Έχει ταλέντο, αλλά είναι θέμα μιας απόφασης. Για να γίνει καλό πρωτάθλημα χρειάζεται ισονομία και δικαιοσύνη".
-Μπορεί ο ΠΑΟΚ για τον τίτλο;
"Πιο εφικτό είναι να διεκδικήσουμε το Κύπελλο. Αν κρίνω από ό,τι συνέβη πέρσι, όταν πλησιάσαμε την κορυφή".
-Μπερέτα;
"Δεν κρατάω τίποτα από τον Ιταλό".
-Χάβος;
"Έβαλε κανόνες, μας έδωσε αυτοπεποίθηση, έφερε το χαμόγελο, όπως είχαμε τα τελευταία δύο χρόνια".
-Ζαγοράκης;
"Τον γνώριζα από τις επιτυχίες του. Είναι σπάνιο να ηγείται κάποιος με σωστή φιλοσοφία, να τον σέβονται όλοι".
-Διαιτησία στην Ελλάδα;
"Είναι καλοί οι διαιτητές, αλλά κάποιες φορές υπέρ Παναθηναϊκού ή Ολυμπιακού. Δε με προστατεύουν. Δεν κερδίζω φάουλ ή δεν παίρνουν οι αντίπαλοι κάρτα".
"Ο ΠΑΟΚ με καλύπτει ως παίκτη και άνθρωπο"
Μας αρέσουν οι μεταγραφές εδώ... Ξέρεις, σύμφωνα με όσα λένε παντού, βρίσκεται στις λίστες τόσο του Ολυμπιακού, όσο του Παναθηναϊκού. Έχεις, είχες κάποτε ενόχληση, έστω και έμμεση;
"Θα είμαι ειλικρινής. Είναι ωραίο να βλέπεις το όνομά σου να συζητείται. Να λέγεται πως ενδιαφέρεις κάποια ομάδα. Σημαίνει πως κάνεις καλά τη δουλειά σου και αναγνωρίζεται η αξία σου. Αλλά δε μου έχει γίνει κάποια πρόταση για μεταγραφή. Ο ΠΑΟΚ με εμπιστεύεται απόλυτα και είμαι ικανοποιημένος στη Θεσσαλονίκη. Με βοηθά η ομάδα μου να εξελίσσομαι και να είμαι ανταγωνιστικός σε υψηλό επίπεδο. Έχω συμβόλαιο, άρα όποιος θέλει θα μιλήσει με την ομάδα ή τον ατζέντη μου. Τα υπόλοιπα είναι...
Να πω όμως και τα εξής: ο ΠΑΟΚ με καλύπτει ως παίκτη και άνθρωπο. Φυσικά είμαι φιλόδοξος ως επαγγελματίας και θέλω να προχωρήσω. Αλλά δε με νοιάζει να αγωνιστώ σε άλλη ελληνική ομάδα. Είμαι ήδη σε τοπ κλαμπ. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πολύ ψηλά. Αν έρθει η ώρα για το επόμενο βήμα, τότε θα συζητήσω με την οικογένειά μου, για να δω ποια κίνηση θα είναι η καλύτερη για μένα".
Η ζωή στη Θεσσαλονίκη
-Χάνει ο ΠΑΟΚ ή είναι άτυχος... Είσαι φουλ στα νεύρα. Πού πας και τι κάνεις;
"Προτιμώ να μείνω σπίτι. Να μην κάνω τίποτα. Μόνο έτσι πιστεύω ότι θα ηρεμήσω"
-Αγαπημένο στέκι στη Θεσσαλονίκη;
"Οπουδήποτε στο κέντρο. Το ιστορικό και το εμπορικό κέντρο της πόλης"
-Οι Θεσσαλονικιές είναι ωραίες γυναίκες;
"Η κοπέλα μου είναι από τη Θεσσαλονίκη. Ωραίες είναι, λοιπόν".
-Λες να μείνεις μόνιμα εδώ;
"Δεν μπορώ να γνωρίζω πώς θα πάει η ζωή και η καριέρα μου. Τι να πω από τώρα..."
-Ελληνικά καταλαβαίνες;
"Όλα!" (σ.σ. απάντησε στα ελληνικά)
-Δωρεά θα έκανες;
"Θέλω να βοηθώ τον κόσμο και την οικογένειά μου. Αλλά κάποια πράγματα δεν μπορώ να τα διαφημίζω".
Ο φίλος Κοντρέρας και ο... τετράποδος ΠΑΟΚ
Μεταξύ άλλων, ο Βιεϊρίνια αποκάλυψε ότι αγαπημένος φίλος του είναι ο Πάμπλο Κοντρέρας, για τον... μεγάλωσε και τον πρόσεξε τους πρώτους μήνες του στη Θεσσαλονίκη. Ως αγαπημένους συμπαίκτες (παικτικά) ανέφερε επίσης τους Σαλπιγγίδη, Γκαρσία και Ίβιτς.
Ερωτηθείς αν είχε σκεφτεί να φύγει, μετά την αποχώρηση του Σάντος, απάντησε ξεκάθαρα: "Σέβομαι τον ΠΑΟΚ, δε σκέφτηκα αρνητικά ούτε στιγμή".
Επίσης, στο δισέλιδο των "Νέων" αποκαλύπτεται ότι ο Πορτογάλος είχε έναν σκύλο, στον οποίο είχε δώσει το όνομα ΠΑΟΚ. Επειδή τον είχε χάσει, όμως, δε θέλει να λέει πολλά για το θέμα...
σε λιγο θα τον δουμε να παιζει και μπακ ....ειπαμε βαλτον δεξια ...οχι ομως να τον βαζεις και στο κεντρο ημαρτοννν δηλαδη...μονο σε εμας τα εχω δει αυτα τοσες αλλαγες θεσεων....