Ο κύβος ερρίφθη για ποιο πράγμαprist64 έγραψε:alea jacta est
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο κύβος ερρίφθη για ποιο πράγμαprist64 έγραψε:alea jacta est
για σοβαρη ενισχυσηJim_Chatz έγραψε:Ο κύβος ερρίφθη για ποιο πράγμαprist64 έγραψε:alea jacta est
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι και οι δύο ιδέες. Κάτι όχι το χειροπιαστό. Μην προσπαθείς να τους ερμηνεύσεις με αυτά που γνωρίζεις σαν αξιώματα. Θα χάσεις την μαγεία.DamoN έγραψε:Τώρα κάποιος με το χέρι στην φωτιά ας μας πει γιατί έχω μπερδευτεί . Ο πριστ είναι ο έγκυρος παπατζης, ή ο πορκυ; Να σκάσω χαμογελάκι ή να συνεχίσω στο ίδιο μουντ που είμαι από την περασμένη πέμπτη;
Αρθουρος δεν υφισταταιpanpangr77 έγραψε:O Αρθουρος ειναι κοντά ?
Αν διώξουν Samatta, κατεβαίνω Τούμπα για κατάληψη.prist64 έγραψε:υπαρχει αποφαση για απομακρυνση 3-4 παικτων
και μη γινου άπιστος,αλλά πιστος-Ιωαν.Κ-27nunies4 έγραψε:Είναι και οι δύο ιδέες. Κάτι όχι το χειροπιαστό. Μην προσπαθείς να τους ερμηνεύσεις με αυτά που γνωρίζεις σαν αξιώματα. Θα χάσεις την μαγεία.DamoN έγραψε:Τώρα κάποιος με το χέρι στην φωτιά ας μας πει γιατί έχω μπερδευτεί . Ο πριστ είναι ο έγκυρος παπατζης, ή ο πορκυ; Να σκάσω χαμογελάκι ή να συνεχίσω στο ίδιο μουντ που είμαι από την περασμένη πέμπτη;
Απλα απόλαυσε το
Πρώην πυγμάχος θα είναιΜπαρκαρούτσος έγραψε:Άρα έρχεται στον ΠΑΟΚ ποδοσφαιριστής από την Κούβα.prist64 έγραψε:alea jacta est
Σπύρος λοιπόν!Ettien26 έγραψε:dum spiro speroprist64 έγραψε:alea jacta est