Ιβάν Σαββίδης VI
- figurehead4
Re: Ιβάν Σαββίδης VI
Ίσως όμως το καράβι το κυνηγούν πειρατές, το τορπιλίζουν εχθρικά πλοία, ο καπετάνιος προσπαθεί να αποφύγει νάρκες και χτυπήματα, ταυτόχρονα συντονίζει τους ναύτες να κλείσουν τρύπες και να επισκευάσουν ζημιές και πάνω στην τρέλα και τις μανούβρες να μπαίνουν στην καμπίνα του συνεχώς επιβάτες και να κλαίγονται ότι δεν σερβιριστηκε ακόμη το δείπνο ή ότι οι καμπίνες τους βραχηκαν και τώρα πρέπει να κοιμηθούν στο κατάστρωμα για λίγο ή ότι ζαλίζονται από τα πολλά τραντάγματα.
νομιζω οτι αυτο περιγραφει την πραγματικοτητα πιο ρεαλιστικα
να μας πει κι ο Μπαρκαρουτσος που ξερει απο καραβια
να μας πει κι ο Μπαρκαρουτσος που ξερει απο καραβια
- Μπαρκαρούτσος
Η ομαδα κ η ιδιοκτησια της φαινεται να αντιμετωπιζουν μεγαλες και αντικειμενικες δυσκολιες.
Ο σαββιδης ηρθε σε δσυκολη περιοδο ,πληρωσε ,μας καθαρισε, μας στηριξε και συνεχεια ψαχνοταν για το καλυτερο με τα όποια λαθη.Για κακη προθεση σε σχεση με την ομαδα δεν μπορει κανεις να τον κατηγορησει.Καθε αλλο.
Τα λεφτα μας ανεδειξαν και εδειξαν οτι η δυναμικη του ΠΑΟΚ δεν ηταν μονο στο μυαλο μας.Ταυτοχρονα μας ξεβρακωσαν κιολας κ ανεδειξαν διαφορα χασματα.
Τωρα περναει δυσκολα ο ιδιος.Το ποση υπομονη μπορει να κανει ο καθενα ειναι υποκειμενικο μεγεθος.Ο καθενας ο,τι καταλαβαινει πλεον.Ολοι κρινομαστε.
υγ.Να αναφερω για πολλοστη φορα οτι ποτε δεν τους πολυχωνεψα ουτε τους σαββιδεους ουτε τον Λουτσεσκου.Αλλα δεν μπορω να μην αναγνωρισω την αγαπη των πρωτων για την ομαδα και τις ικανοτητες του δευτερου σε τοσο δυσκολο περιβαλλον.
Υπομονη κ στηριξη.
Ο σαββιδης ηρθε σε δσυκολη περιοδο ,πληρωσε ,μας καθαρισε, μας στηριξε και συνεχεια ψαχνοταν για το καλυτερο με τα όποια λαθη.Για κακη προθεση σε σχεση με την ομαδα δεν μπορει κανεις να τον κατηγορησει.Καθε αλλο.
Τα λεφτα μας ανεδειξαν και εδειξαν οτι η δυναμικη του ΠΑΟΚ δεν ηταν μονο στο μυαλο μας.Ταυτοχρονα μας ξεβρακωσαν κιολας κ ανεδειξαν διαφορα χασματα.
Τωρα περναει δυσκολα ο ιδιος.Το ποση υπομονη μπορει να κανει ο καθενα ειναι υποκειμενικο μεγεθος.Ο καθενας ο,τι καταλαβαινει πλεον.Ολοι κρινομαστε.
υγ.Να αναφερω για πολλοστη φορα οτι ποτε δεν τους πολυχωνεψα ουτε τους σαββιδεους ουτε τον Λουτσεσκου.Αλλα δεν μπορω να μην αναγνωρισω την αγαπη των πρωτων για την ομαδα και τις ικανοτητες του δευτερου σε τοσο δυσκολο περιβαλλον.
Υπομονη κ στηριξη.
Το κακο ειναι πως το Ουκρανικο δεν θα τελειωσει αμεσα. Και οι αρνητικες συνεπειες του θα υπαρχουν για πολλα χρονια ακομη. Αν οντως ο Ιβαν εχει ζορια λογω της καταστασης στην Ουκρανια, τοτε το σκηνικο θα στην ΠΑΕ θα ειναι αυτο ή και χειροτερο για τουλαχιστον αλλη μια 5ετια.
Τον Ιβαν μπορει να τον κυνηγουν πειρατες, τα στελεχη της ΠΑΕ που στεγαζονται στην Τουμπα και παιρνουν τον παχυλο μισθο τους δυσκολα.figurehead4 έγραψε:Ίσως όμως το καράβι το κυνηγούν πειρατές, το τορπιλίζουν εχθρικά πλοία, ο καπετάνιος προσπαθεί να αποφύγει νάρκες και χτυπήματα, ταυτόχρονα συντονίζει τους ναύτες να κλείσουν τρύπες και να επισκευάσουν ζημιές και πάνω στην τρέλα και τις μανούβρες να μπαίνουν στην καμπίνα του συνεχώς επιβάτες και να κλαίγονται ότι δεν σερβιριστηκε ακόμη το δείπνο ή ότι οι καμπίνες τους βραχηκαν και τώρα πρέπει να κοιμηθούν στο κατάστρωμα για λίγο ή ότι ζαλίζονται από τα πολλά τραντάγματα.
Η λογικη λεει οτι οσο ο καπετανιος ειναι στο πολεμο και παλευει, οι υφισταμενοι του δινουν τον καλυτερο τους εαυτο στο κομματι που τους αναλογει.
Εδω παλι βλεπουμε πολυ κακη νοοτροπια σε βαθμο αδιαφοριας που θεωρω πως οφειλεται στο γεγονος της απουσιας του Ιβαν.
Και ναι ειναι ευθυνη του Ιβαν που στην φουρτουνα οι υπαλληλοι του πετανε χαρταετο και εχουν παρατησει εξωαγωνιστικα θεματα στην μοιρα τους. Και ναι ακομα και το σημαιακι εχει την σημασια του γιατι οι λεπτομερειες κανουν την διαφορα. Και σκεψου αμα το περιτυλιγμα (σημαιακι) ειναι παρατημενο φαντασου μεσα στην ΠΑΕ τι γινεται.
- navigator11
Διάδοχη κατάσταση σαν του Σαββίδη μπορεί να υπάρξει; Εννοώ κάποιον που να έχει οικονομική επιφάνεια σημαντική, να μην έχει καμία σχέση και εξάρτηση με και από οποιοδήποτε εγχώριο πολιτικό λαμόγιο όσον αφορά στα φράγκα του και να έχει διάθεση να αγοράσει την ΠΑΕ από τον Ιβάν για ένα δίκαιο αντίτιμο;;Gospi έγραψε:Το κακο ειναι πως το Ουκρανικο δεν θα τελειωσει αμεσα. Και οι αρνητικες συνεπειες του θα υπαρχουν για πολλα χρονια ακομη. Αν οντως ο Ιβαν εχει ζορια λογω της καταστασης στην Ουκρανια, τοτε το σκηνικο θα στην ΠΑΕ θα ειναι αυτο ή και χειροτερο για τουλαχιστον αλλη μια 5ετια.
ΟΧΙ.navigator11 έγραψε:Διάδοχη κατάσταση σαν του Σαββίδη μπορεί να υπάρξει; Εννοώ κάποιον που να έχει οικονομική επιφάνεια σημαντική, να μην έχει καμία σχέση και εξάρτηση με και από οποιοδήποτε εγχώριο πολιτικό λαμόγιο όσον αφορά στα φράγκα του και να έχει διάθεση να αγοράσει την ΠΑΕ από τον Ιβάν για ένα δίκαιο αντίτιμο;;Gospi έγραψε:Το κακο ειναι πως το Ουκρανικο δεν θα τελειωσει αμεσα. Και οι αρνητικες συνεπειες του θα υπαρχουν για πολλα χρονια ακομη. Αν οντως ο Ιβαν εχει ζορια λογω της καταστασης στην Ουκρανια, τοτε το σκηνικο θα στην ΠΑΕ θα ειναι αυτο ή και χειροτερο για τουλαχιστον αλλη μια 5ετια.
Ο ΙΒΑΝ προσπάθησε μέσω ΠΑΟΚ να ενισχύσει την παρουσία του στην Ελλαδα έτσι θα είναι και ο κάθε επόμενος...τις μπίζνες του θέλουν να κάνουν όλοι τους.
Μόνο οι οπαδοί αγαπάνε την ομάδα χωρίς οικονομικό συμφέρον .
Στα 97 χρονια μεχρι στιγμης μονο ο Σαββιδης βρεθηκε με δικα του λεφτα.Οι πιθανοτητες ειναι εχθρος μας.Γενικοτερα.Αλλα εγω δεν το προσεγγιζω καν απο αυτην τη σκοπιά.Τεσπα εγω ειμαι εγω κ μπορει να ειμαι μ@λ@κ@ς.
Τα περι χαρταετων στα γραφεια ειναι εκτιμησεις.Το τι ζορι μπορει να δημιουργουν οι δυσκολιες της ιδιοκτησιας στη λειτουργια της παε μπορει να μην το φανταζομαστε.
Δλδ οκ αυτην τη στιγμη ολη η περιουσια του βρισκεται στον πυρηνα του πολεμου.Κ οι κυρκυρηδες πρεπει να κανουν τους διπλωματες με ΠΑΟΚτσακια σε τετοιο πλαισιο.Με τον πιο αψυχολογητο κ δυσκολο λαο του πλανητη.
Εγω διαλεγω υπομονη κατανοηση κ στηριξη.Αλλα εγω , τα επα κ παραπανω.
Τα περι χαρταετων στα γραφεια ειναι εκτιμησεις.Το τι ζορι μπορει να δημιουργουν οι δυσκολιες της ιδιοκτησιας στη λειτουργια της παε μπορει να μην το φανταζομαστε.
Δλδ οκ αυτην τη στιγμη ολη η περιουσια του βρισκεται στον πυρηνα του πολεμου.Κ οι κυρκυρηδες πρεπει να κανουν τους διπλωματες με ΠΑΟΚτσακια σε τετοιο πλαισιο.Με τον πιο αψυχολογητο κ δυσκολο λαο του πλανητη.
Εγω διαλεγω υπομονη κατανοηση κ στηριξη.Αλλα εγω , τα επα κ παραπανω.
Εγω σορυ αλλα τη δυσλειτουργια στα γραφεία τη χρεώνω σχεδόν αποκλειστικα στον Ιβαν.
- navigator11
Το να επιδιώξει ο κάθε επόμενος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να εδραιώσει επιχειρηματικά τη θέση του στη "χώρα" δεν είναι υποχρεωτικά και αποκλειστικά κακό. Το να είναι φυτευτός από τους εκάστοτε "κρατούντες" είναι το μεγάλο πρόβλημα. Και επειδή έχουμε ζήσει πολύ το συγκεκριμένο σενάριο, του αχυρανθρώπου, καλό είναι να σκεφτόμαστε πια αποκλειστικά λύσεις τουλάχιστον με χαρακτηριστικά Σαββίδη.
Η ιστορία της ομάδας...έχει αποδείξει ότι οι φυτευτοί ήταν η συνήθεια που έγινε λατρεία..navigator11 έγραψε:Το να επιδιώξει ο κάθε επόμενος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να εδραιώσει επιχειρηματικά τη θέση του στη "χώρα" δεν είναι υποχρεωτικά και αποκλειστικά κακό. Το να είναι φυτευτός από τους εκάστοτε "κρατούντες" είναι το μεγάλο πρόβλημα. Και επειδή έχουμε ζήσει πολύ το συγκεκριμένο σενάριο, του αχυρανθρώπου, καλό είναι να σκεφτόμαστε πια αποκλειστικά λύσεις τουλάχιστον με χαρακτηριστικά Σαββίδη.
ο Ιβαν ήταν σαν να γεννήθηκε ΠΑΟΚΤΣΗΣ και αποτελεί μια εξαίρεση για την ομάδα μας μέχρι και σήμερα.
Προτιμώ Ιβαν με όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει παρά κανέναν τυχοδιώκτη της κακιάς ώρας.....στο μυαλό μου έρχεται ένας με κελεμπία που προσπαθούσε να πουλήσει και καλά τον βάζελο σε έναν σεΐχη.....
Δεν νομιζω. Στο μυαλο μου περα απο Σαββιδη δεν υπαρχει κατι αλλο. Τωρα αν προκυψει θα φανει. Στο μυαλο μου ομως ξερω οτι θα ειναι δυσκολη περίοδος η επομενη. Αν λοιπον ειχε οργανωσει λιγο καλυτερα την ΠΑΕ σε διοικητικο επιπεδο, θα μπορουσε να ελαττωθει η αρνητικη επιδραση στο αγωνιστικο. Τωρα π εχουμε ενα ματσο ασχετους δημοσιους υπαλληλους, η αυταρκεια θα μας χτυπησει αλυπηταnavigator11 έγραψε:Διάδοχη κατάσταση σαν του Σαββίδη μπορεί να υπάρξει; Εννοώ κάποιον που να έχει οικονομική επιφάνεια σημαντική, να μην έχει καμία σχέση και εξάρτηση με και από οποιοδήποτε εγχώριο πολιτικό λαμόγιο όσον αφορά στα φράγκα του και να έχει διάθεση να αγοράσει την ΠΑΕ από τον Ιβάν για ένα δίκαιο αντίτιμο;;Gospi έγραψε:Το κακο ειναι πως το Ουκρανικο δεν θα τελειωσει αμεσα. Και οι αρνητικες συνεπειες του θα υπαρχουν για πολλα χρονια ακομη. Αν οντως ο Ιβαν εχει ζορια λογω της καταστασης στην Ουκρανια, τοτε το σκηνικο θα στην ΠΑΕ θα ειναι αυτο ή και χειροτερο για τουλαχιστον αλλη μια 5ετια.
Αλλα ο Ιβαν θεωρω ειναι μονοδρομος ιδιοκτησιακα και μακαρι να ξεμπλομαρει η κατασταση στην Ρωσια συντομα και να επανελθει δριμύτερος