Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Έμεινε ελεύθερος από την Αταλάντα η αρρώστια μου, η καψούρα μου, αυτή η αλητρα ο Ιλισιτς
Α ρε παικταρα μου έχει χάρη που σε έπιασαν τα ψυχολογικά σου. Και τι δεν θα έδινα!!
Α ρε παικταρα μου έχει χάρη που σε έπιασαν τα ψυχολογικά σου. Και τι δεν θα έδινα!!
Έχει κατάθλιψη και το κλίμα στον ΠΑΟΚ δεν βοηθάει. Θα τον καταστρέψουμε τον άνθρωπο.panpangr77 έγραψε:Ιλισιτς στα 34 παίρνατε???
Θεωρώ οτι για να μην ιδρώνουμε για να αγοράσουμε σήμερα αλλά μόνο για να πουλήσουμε, μάλλον θα περιμένουμε να πέσουν κι άλλο οι απαιτήσεις του Βόλου ή να βρούμε κάποιον καλό ελεύθερο. Ο Φερνάντες πχ δεν μπορεί να πωληθεί μετά τις 31 εκτός και εάν η χώρα έχει άλλο ντεντ λάιν.
Σκέψου τώρα αυτό που έγραψες, να το εφάρμοζαν και στη μεταγραφή του Τσόλακ..pirate_salonica έγραψε:Η λογική λέει πως ο ΠΑΟΚ ΔΕ θα κάνει άλλη μεταγραφή
Ο Λουτσέσκου ζήτησε 10, έτσι; Ε λοιπόν ο Μπότο είχε μια λίστα από Ν παίκτες.
Έρχεται ο Ιβάν με την κυραΜαριώ, του λεν Ζοσέ μας, μπορείς για αυτόν τον παίχτη να δώσεις μέχρι π.χ. 600-700Κ μισθό με βάση το τωρινό μισθολόγιο. Λέει ο Μπότο ΟΚ.
Ας πούμε πως η λίστα είχε 15 παίκτες, έτσι;
Αν από τους 15, οι 5 είπαν "δεν έρχομαι Ελλάδα εκτός αν η πρόταση είναι πολύ δυνατή οικονομικά - άρα εκτός κι αν πληρώσεις υπεραξία", οι άλλοι 5 "θέλω τουλάχιστον 1-1,5Μ μισθό" και οι υπόλοιποι 5 ανήκαν σε ομάδες που είπαν "ξέρετε εγώ για να σας τον δώσω θέλω τουλάχιστον 5-6Μ και δε συζητάω δανεισμό"... η λίστα έτσι απλά αδειάζει.
Άρα τι; Να πάρει έναν παίκτη χειρότερο από τους υπάρχοντες απλά και μόνο για να γεμίσει το κενό, όπως έχει γίνει τόσες φορές με αποτελέσματα που τα νοιώθουμε ακόμα; Ή μήπως να πει ο Μπότο στο Λουτσέσκου "ξέρεις Ράζβαν, δεν καταφέραμε να βρούμε κάτι αξιόλογο το οποίο να άντεχε το πορτοφόλι μας, οπότε προσπάθησε για φέτος με το υπάρχον ρόστερ εκτός κι αν βρεθεί κάτι το Γενάρη, το οποίο όπως ξέρεις είναι πάρα πολύ δύσκολο... Άσε που σε πήρα ένα δεκάρι που το θεωρείς εξτρέμ, για δοκίμασέ το και στο 10 και αν δε σε κάνει, δικό μου το φταίξιμο που τον έφερα";
Εγώ είμαι 100% σίγουρος πως θα γίνει το δεύτερο.
"Ξέρεις Πάμπλο εμείς φέραμε επιθετικό 3.5 εκατομμυρίων, δεν ψηνόμαστε να τον δώσουμε δανεικό για να φέρουμε άλλον".
Ούτε Κρμέντσικ θα έρχονταν, ούτε κύπελλο προφανώς..
Το ότι έγινε μια μεταγραφή, δεν σημαίνει πως απαγορεύεται να αναγνωρίσεις άμεσα πως δεν μπορεί να σου προσφέρει κάτι που χρειάζεσαι και να ψαχτείς για κάποιον δανεικό πχ για να βρεις τη λύση που θες.
Εγώ σου λέω πως μια χαρά αναφέρεις τον οικονομικό κόφτη. Και ας πούμε πως δεν θέλουν να δώσουν πάνω από 500κ συμβόλαιο.
Πόσα μπορεί να στοιχίσει αυτή η απόφαση; Εγώ λέω εκατομμύρια. Ναι ενδεχομένως να μας κοστίσει εκατομμύρια και μάλιστα πολλά, αν δεν τερματίσουμε στη πρώτη δυάδα.
Θα είναι σίγουρη η δυάδα αν φέρεις δεκάρι; Εννοείται πως όχι.
Θα έχεις παραπάνω ελπίδες αν αντί για τον Ντόουγκλας παίζει εκεί ένα δεκάρι με ικανότητες, παραστάσεις και νούμερα; Σαφέστατα.
-
mbison
καποτε ανακαλυπταμε παικτες οπως ο Λούκας Πέρεθ. Είμασταν πολύ μπροστά από την εποχή μας
Και κάποιοι τον έβγαλαν και αυτόν τιτίκα και λουλού.mbison έγραψε:καποτε ανακαλυπταμε παικτες οπως ο Λούκας Πέρεθ. Είμασταν πολύ μπροστά από την εποχή μας
Στην Ρωσία μπορεί. 8/9Magpies4 έγραψε:Θεωρώ οτι για να μην ιδρώνουμε για να αγοράσουμε σήμερα αλλά μόνο για να πουλήσουμε, μάλλον θα περιμένουμε να πέσουν κι άλλο οι απαιτήσεις του Βόλου ή να βρούμε κάποιον καλό ελεύθερο. Ο Φερνάντες πχ δεν μπορεί να πωληθεί μετά τις 31 εκτός και εάν η χώρα έχει άλλο ντεντ λάιν.
Νομίζω στο τέλος θα πάρουμε αυτόν, έχω μια υποψία ότι τον παζαρευουμε!!
https://www.transfermarkt.com/taarx!d!@tou Karampela/profil/spieler/290256

https://www.transfermarkt.com/taarx!d!@tou Karampela/profil/spieler/290256
-
panpangr77
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Διχασμένη προσωπικότηταnunies4 έγραψε:Μα παρακολουθώ τόση ώρα τον Σωτήρη τον οποίο τον θεωρώ εξαιρετικό κειμενογραφο και σχετικά σοβαρό δημοσιογράφο
Μέσα σε 4 ώρες στο ίδιο chat έχει πει
1. Με τον Φερνάντες τα έχουμε βρει σε όλα πλην το οικονομικό
2. Κυνηγάμε τοπ 10αρι και ο Φερνάντες μπακ απ
3. 50-50 για να αποκτηθεί παίκτης
4. Η μεταγραφή Φερνάντες έχει κολλήσει και κακώς παρουσιάζεται στα μέτρα μας
5.(Πριν λίγο) Λογικά το ρόστερ δεν θα αλλάξει και παραμένει ως έχει.
Όλα αυτά μέσα σε 4 ώρες.
-
ron-swanson
Κι εγώ έχω ψάξει δύο τρεις φορές μήπως έχει αλλάξει ο άνθρωπος που απαντάει στο τσατ γιατί όντως δεν βγαίνει άκρη.
-
kosths BXL
Τι σας νοιάζει αν θα φύγει ο μουργκ και ο ζαμπά, αφού δεν εξαρτάται από αυτούς αν θα πάρουμε παίκτη
- kataramenos5