Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από nunies4 »

Καλός χρυσός ο Μήτσος ρε παιδιά, εξαιρετικός πίσω από το φορ να βάζει πίεση στην μπάλα αλλά πόσες φορές τον θυμάστε να σερβίρει μπάλες στα φορ; Για 10αρι ξεκινήσαμε πριν μια εβδομάδα γιατί αυτό ειναι το κομμάτι που λείπει από το παζλ του Ραζβαν.
Αντίθετα ο κοντός έχει τρομερή πάσα. Συν την απρόβλεπτη ατομική ενέργεια που κακά τα ψέματα ο Πέλκας δεν έχει.
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

gika έγραψε: Ίσως να χωράνε κι οι δυο, αν καταφέρουμε να δώσουμε τον Καντουρι.
Τον Ράζβαν τον ρώτησες αν αντέχει να του φύγει ο Καντουρί; :lol:
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ο Ραζβαν νομιζω το χει παρει αποφαση πως Καντουρι τελος. Περσι τον εχασε 3 φορες απο ενα διμηνο και φετος παλι με το καλημερα
Ελπιζω να χει λιγη τσιπα ο Καντουρι και να δεχθει να λυσει το συμβολαιο του και να μας αδειασει την γωνια.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Αν θεωρησουμε πως ο Καντουρι θα παιξει οσα ματς επαιξε περσι και ισως λιγοτερα, θεωρειται πως με την μεταγραφη Ναρει και Σοτελδο ειμαστε οκ?
Δεν εχουμε παλι αδυναμια στο 10 ή στα αριστερα? Δεν θεωρω πως ο Μπισε μπορει να αποτελεσει αξιοπιστη εναλλακτικη για 90λεπτα.
Δεξια - Ζιφκο Ναρει
Αριστερα -. Σοτελδο Κουαλιατα
Δεκα -. Σοαρες (?)

makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

3 Επιθετικοί … τη δεδομένη στιγμή έχουμε Ολιβέιρα Τομας Κουτσια
8 Μεσοεπιθετικοι … προς το παρον Μπισεσβαρ Κουαλιατα Ρικαρντο Ζιβκοβιτς Κωνσταντελια με την προοπτική να προστεθούν Σοτελντο Ναρει
5 Μέσοι … μέχρι τώρα Σβαμπ Φιλιπε Τσιγγαρας Νταντάς Ντάγκλας Κουρτιτς Ελ Καντουρι
5 Αμυντικοί .. Ινγκασον Καργας Μιχαι Κουλιερακης και έρχεται ο Νασμπεργκ
5 ακραία μπακ … Βιειρινια , Ράφα, Τσαούσης , Λυρατζής , Σαστρε
2 τερματοφύλακες Κοταρσκι , Ζιβκο

Η ανισορροπία φαίνεται να υπάρχει στους χάφ που μαζεύτηκαν πολλοί
Στους μεσοεπιθετικους χωράει μια προσθήκη ακόμη
Στους επιθετικούς και στους αμυντικούς αν υπάρξει πρόβλημα θα είναι ποιοτικό και όχι ποσοτικό

Εγώ περιμένω αποχώρηση Κουρτιτς σίγουρα και απόκτηση ενός ακόμη μεσοεπιθετικού. Εκτός και αν αποχωρήσει και ο Καντουρι όποτε θα πάρουν μέσο .. Αν ο Μπράντον χρησιμοποιηθεί ως μεσοεπιθετικός τότε θα πάρουν μέσο και επιθετικό.
Στην άμυνα μόνο ποιοτική αναβάθμιση εφόσον φύγει ο Μιχαι κι έρθει άλλος. Πχ Ρεντε.
Δηλαδή μια έως τρεις κινήσεις μέχρι το τέλος των μεταγραφών και μια έως τρεις αποχωρήσεις ακόμη.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Καπως ετσι ειναι.
O Brandon μου φαίνεται περισσότερο για ρολο Πελκα στο τελικο ροστερ, οποτε ακομα ελπιζω για επιθετικό.
Στα χαφ οντως πολυς κοσμος, αλλά αν έχουμε τοσα πολλα παιχνιδια θα παιξουν ολοι αρκετα.
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Δημοσίευση από don PAOK »

george89 έγραψε:Εγω κουρασα και οχι ο αλλος που λεει με υφος χιλιων καρδιναλιων ότι μενει ο τζημας ενω σε 1 σελιδα ποιο μετα βγαίνει οτι εκλεισε στα Γιάννενα ,εντάξει λαθος έκφραση το παπατζης αλλα τα γεγονότα κυριοι τα γεγονότα
ειναι λιγο παπατζης αλλα κανει αξιοτιμη προσπαθεια και ενημερωνει ολο το φορουμ με οτι πληροφορια εχει. κουλ

ερχεται ναρει σημερα απ οτι φαινεται. το σηριαλ φτανει στο τελος του (?)
ελπιζω να εχουμε και 1-2 ακομα αποχωρησεις σημερα να "καθαριζει" το ροστερ
george89

Δημοσίευση από george89 »

Σιγουρα θα ερθει ο ναρει σημερα η θα είναι ηθοποιός; :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Δεν ξέρω αν το έχουμε καταλάβει αλλά ο ΠΑΟΚ έχει σχεδόν κλείσει το ροστερ του.

Αν είχε έρθει και ένα φορ περιοχής θα ήμασταν πλήρης.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Αν δεν ήταν ο μιχαηλιδης τραυματιας ναι σουρμε! Πρέπει να πάρουμε Σέντερ μπακ εκτός και αν ο κουλιερακης όντως είναι τόσο καλός
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Δημοσίευση από don PAOK »

προσωπικα συμφωνω σουρμε.. αν μετρας σαν κλεισμενους ναρει και κοντο

η μονη ελλειψη αυτη τη στιγμη ειναι ενα φορ περιοχης.. αλλα ακομα κ ετσι αν η ομαδα παρουσιαστει σοβαρη και δεν υποτιμησει αντιπαλους μπαινει ομιλους κονφερενς.

μονο αν εχουμε πωλησεις (αγκουστο-κουρτιτς) ή αν βρουμε κανα σκουριασμενο διαμαντι, θα μπορουσαμε να ασχοληθουμε πιστευω
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

gpap έγραψε:Τώρα που σιγά-σιγά τελειώνει η καλοκαιρινή περίοδος μεταγραφών, θα μου λείψει αυτό το θέμα, με τις ανούσιες αντιπαραθέσεις, τις μωρουδίστικες παρεξηγήσεις και τα μπινελίκια εκατέρωθεν.

Και για να σας προλάβω, η ομάδα φέτος θα πάει τόσο καλά, που δεν θα μπορεί κανένας να γράφει αρνητικές κριτικές στους αγώνες.
Εκτός βεβαίως από τους πολύ απαιτητικούς (πχ έπρεπε να σκοράρουμε περισσότερα, κτλ).
Φίλε 2 μήνες έχει ακόμα η μεταγραφική περίοδος (15/9). Κι εγώ νιώθω λες και είναι τέλη Αυγούστου, έχουμε πάθει βερτιγκο επειδή έγιναν τόσο γρήγορα μεταγραφές.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

sourmenetes έγραψε:Δεν ξέρω αν το έχουμε καταλάβει αλλά ο ΠΑΟΚ έχει σχεδόν κλείσει το ροστερ του.

Αν είχε έρθει και ένα φορ περιοχής θα ήμασταν πλήρης.

Αν ο Μπραντον υπολογιζεται ως δεκαρι ή αντι για δεκαρι ως δευτερος στραικερ. τοτε οντως λειπει ενας φορ περιοχης. Αν ομως υπολογιζεται και ως φορ περιοχης τοτε κατι μ λειπει στο δεκα.

makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Κανένα ρόστερ δεν κλείνει μέσα Ιουλίου. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε με μία πρωτόγνωρη για τα δεδομένα του συλλόγου συνεργασία προπονητή και τεχνικού διευθυντή να έχει σχεδόν ολοκληρώσει δύο μήνες πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου το βασικό πλάνο σχεδιασμού. Και το τονίζω.. Πλάνο.. Ίσως μετά από πολύ καιρό βλέπουμε πλάνο να παίρνει σάρκα και οστά. Κατάφερε να γεμίσει η ομάδα το ρόστερ, να έχει ρίξει τον μέσο όρο ηλικίας και να έχει προσθέσει χαρακτηριστικά που δεν είχε (ταχύτητα, προσωπική ενέργεια). Έχει μπροστά της πλέον δύο μήνες να χτίσει ένα αγωνιστικό προφίλ και μάλιστα μέσα από 6 ευρωπαικά παιχνίδια και να αξιολογήσει τυχόν άστοχες επιλογές. Μεγάλο στοίχημα να πετύχει τον πρώτο στόχο που είναι η είσοδος στους ομίλους και να ενσωματώσει ένα μεγάλο μέρος των νέων παικτών. Σίγουρα θα γίνουν κάποιες προσθαφαιρέσεις αλλά αυτές θα είναι πλέον στοχευμένες και θα έχουν κριθεί μέσα από την αγωνιστική εικόνα. Μακάρι να είναι τέτοιο το level που θα αποκτήσει η ομάδα ώστε να της επιτρέψει να διεκδικήσει και το πρωτάθλημα. Πάντως σίγουρα το ταβάνι είναι υψηλό και έχει χρονικό ορίζοντα πάνω από ένα χρόνο. Ίσως το δούμε με μεγαλύτερη σιγουριά του χρόνου, αν είμαστε εύστοχοι στις διορθωτικές κινήσεις μπορεί και φέτος.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

DamoN έγραψε:Αν δεν ήταν ο μιχαηλιδης τραυματιας ναι σουρμε! Πρέπει να πάρουμε Σέντερ μπακ εκτός και αν ο κουλιερακης όντως είναι τόσο καλός
Ο κουλιερακης είναι καλός.

Αν μπορέσουν θα πάρουν λογικά και ένα σέντερ μπακ.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”