Μεταγραφές καλοκαιριού III
- ΑποστόληςΑ
- O Teleutaios Savourai
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Πάντως ο Γκάρυ Ροντρίγκες παίζει δανεικός στην Αραβία 
Μας ξέρει, τον ξέρουμε, μια χαρά…
https://www.transfermarkt.com/garry-rod ... ler/170895
Μας ξέρει, τον ξέρουμε, μια χαρά…
https://www.transfermarkt.com/garry-rod ... ler/170895
- Dark Knight
Ας αφήσουμε τον Τζιοβίνκο, που έτσι κι αλλιώς είναι πολύ ιδιαίτερη περίπτωση και ας δούμε τι γίνεται με την αριστερή μας πλευρά (εξτρεμ και μπακ) αλλά και με τον πολύ αργό μας άξονα. Τι θα γίνει με τις μεταγραφές που χρειαζόμαστε εκεί; Γιατί τόση καθυστέρηση; Είναι δυνατόν να σκεφτόμαστε ότι πάλι περιμένουν το αποτέλεσμα της Πέμπτης; Κάθε χρόνο το ίδιο τροπάριο;
Το θέμα είναι ο Τζοβίνκο, αλλά και το περιμένοντας τον Τζοβίνκο.
Και το περιμένοντας τον Τζοβίνκο μας κάνει απλά να κοιτάζουμε καλά δεκάρια να αλλάζουν Ομάδες.
Στο ύψος του συμβολαίου του είναι πχ και αυτό του τεμπαλάκου Λιάιτς που φαίνεται να πηγαίνει Ρωσία ίσως και με μηδενική αποζημίωση της Μπεσίκτας. Αυτόν νομίζω ότι ο Ρουμάνος θα μπορούσε να τον κάνει το Α και το Ω στον ΠΑΟΚ.
Δεν υπάρχει πλέον άλλος χρόνος για χάσιμο
Και το περιμένοντας τον Τζοβίνκο μας κάνει απλά να κοιτάζουμε καλά δεκάρια να αλλάζουν Ομάδες.
Στο ύψος του συμβολαίου του είναι πχ και αυτό του τεμπαλάκου Λιάιτς που φαίνεται να πηγαίνει Ρωσία ίσως και με μηδενική αποζημίωση της Μπεσίκτας. Αυτόν νομίζω ότι ο Ρουμάνος θα μπορούσε να τον κάνει το Α και το Ω στον ΠΑΟΚ.
Δεν υπάρχει πλέον άλλος χρόνος για χάσιμο
Ας τελειωνουμε ειτε ερθει ειτε μεινει ο ιταλος στην αραβια πρεπει να κανουμε γρηγορα το εχουμε ξεφτυλισει
- sourmenetes
- Moderator
Τούρτα παραμονής.. ΧάχαχαχαJeremy4 έγραψε:Η τούρτα από τους συμπαίχτες του τι φάση τότε;bersekeros έγραψε:Τελικά δεν φεύγει ο Τζιοβίνκο!»?????
Γ@μώ τα καλοκαιρινά σηριαλ.
Μη χαρούμε λίγο. Αμέσως
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
[quote="seaman"]Το θέμα είναι ο Τζοβίνκο, αλλά και το περιμένοντας τον Τζοβίνκο.
Δεν υπάρχει πλέον άλλος χρόνος για χάσιμο[/quote
Ακριβώς. Για εμένα για καμία από τις 3 θέσεις. Μπακ, εξτρέμ και 10.
Στις αρχές της άλλης εβδομάδας πρέπει να είναι εδώ. Και τουλάχιστον το Μπακ και το εξτρέμ δηλωμένοι στην λιστα
Δεν υπάρχει πλέον άλλος χρόνος για χάσιμο[/quote
Ακριβώς. Για εμένα για καμία από τις 3 θέσεις. Μπακ, εξτρέμ και 10.
Στις αρχές της άλλης εβδομάδας πρέπει να είναι εδώ. Και τουλάχιστον το Μπακ και το εξτρέμ δηλωμένοι στην λιστα
- sourmenetes
- Moderator
Ο παίκτης όπως είχε ειπωθει ανέβασε εξωπραγματικα τις απαιτήσεις.
Δεν ξερω τι θα γίνει απλά καλό είναι να γίνει άμεσα!!
Είτε κάποιος άλλος ή ο ίδιος.
Δεν ξερω τι θα γίνει απλά καλό είναι να γίνει άμεσα!!
Είτε κάποιος άλλος ή ο ίδιος.
Ανοιξε σημερα ο δρομος για τιτλο...Ο γαυρος αναμενεται να βγαλει στη βιτρινα ασημικα και πολυ πιθανον να αλλαξει και προπονητη...Ξυπνηστε και καντε κινησεις να ενισχυσετε την ομαδα τον υπνο μου μεσα...
-
ron-swanson
Ρε Τζιοβινκο 50+ εκατομμυρια εχεις βγαλει απο την μπαλα και κολλας τωρα στα 34 μην χασεις ουτε ενα ευρω. Κοιτα κατι τυπους ρε φιλε...
- Dark Knight
Μας τα κανε τσουρέκια ο Τζιοβίνκο!
Από Θου-Βου, Φαλακρός Πράκτωρ 000:
"- Γεια σας, θα ήθελα μία τούρτα για το σπίτι.
- Δεν πειράζει, θα την φας εδώ μαζί μας!"
Από Θου-Βου, Φαλακρός Πράκτωρ 000:
"- Γεια σας, θα ήθελα μία τούρτα για το σπίτι.
- Δεν πειράζει, θα την φας εδώ μαζί μας!"
- stravostomis