ΠΑΟΚ Β'
Re: ΠΑΟΚ Β'
Μου άρεσε η ομάδα, αν ήταν και λίγο πιο προσεκτική στα τελειώματα θα τους φέρναμε το διπλό των αντιπαθητικών λαρισαίων. Μπράβο στα παιδιά και στον Πάμπλο. Πάμε παρακάτω.
- Montrealiotis
Κι εμένα μου έκανε εντύπωση ο Σαλαμουρας στα 15 λεπτά που τον είδα, πρώτη φορά σήμερα. Και αναρωτιόμουν, πάντα έτσι παίζει; Αν ναι τον βλέπω να παίρνει συμμετοχές στην πρώτη ομάδα του χρόνου
-
EugenePAOKI
Έτρεχε ο Σαλαμουρας αλλά πολύ πούλημα την μπαλα
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
+μφωνώ με τον Σαλαμούρα αλλά θα βελτιωθεί πολλά τρεξίματα πάντως
Ο παππούς ο Αποστολόπουλος τι παίζει κ τον πήραν(πάλι καλά που λήγει το καλοκαίρι το συμβόλαιο του είδα); ας παίξει κανένας πιτσιρικάς τόσους έχει! Όπως κ ο Γαιτανίδης μέτριος από αυτό που είδα πολύ καλός ο Ταλιχμανίδης επίσης να τα λέμε αυτά κ ο Γιαξής(λίγο) ο δε Τσαούσης ανανέωσε χθες μεχρι το 2025 να πάρει ευκαιρίες σε ματς στυλ Βολου/Ιωνικου αρ.μπακ
όσο το Νο69 ο Φασίδης κ αυτος δεν κάνει με τον Αποστολόπουλο μαζί για κανέναν Ιωνικό καλός είναι κατα εμέ!
Επίσης καλός είναι κ ο Ταχατος
Ο παππούς ο Αποστολόπουλος τι παίζει κ τον πήραν(πάλι καλά που λήγει το καλοκαίρι το συμβόλαιο του είδα); ας παίξει κανένας πιτσιρικάς τόσους έχει! Όπως κ ο Γαιτανίδης μέτριος από αυτό που είδα πολύ καλός ο Ταλιχμανίδης επίσης να τα λέμε αυτά κ ο Γιαξής(λίγο) ο δε Τσαούσης ανανέωσε χθες μεχρι το 2025 να πάρει ευκαιρίες σε ματς στυλ Βολου/Ιωνικου αρ.μπακ
όσο το Νο69 ο Φασίδης κ αυτος δεν κάνει με τον Αποστολόπουλο μαζί για κανέναν Ιωνικό καλός είναι κατα εμέ!
Επίσης καλός είναι κ ο Ταχατος
Δυστυχώς ενώ τρέχει συνεχώς ...τα δινει όλα σε όλο το μήκος και το πλάτος του γηπέδου ...πολλές φορές κρατάει πολύ ώρα την μπάλα με συνέπεια στο τέλος να κάνει λάθος. Πιστεύω με την καθοδήγηση του τεχνικού επιτελείου θα βελτιώσει και αυτή την αδυναμία του παιχνιδιού του.EugenePAOKI έγραψε:Έτρεχε ο Σαλαμουρας αλλά πολύ πούλημα την μπαλα
- john4serres
O Σαλαμούρας έχει potential σαν κεντρικός μέσος αλλά με χτυπητές αδυναμίες.Totem_pk έγραψε:Δυστυχως δεν ειδα τα τελευταια 30 λεπτα. Μου εκανε εντυπωση ο μικρος ο Σαλαμουρας νομιζω. Τι τρεξιματα ειχε αυτο το παιδι. Ωρες ωρες ηταν παντου στο γηπεδο. Το παιδι με την κοτσιδα αυτος δεν ηταν?
- ΑποστόληςΑ
Στις ηλικίες αυτές όλοι έχουν αδυναμίες, αλλιώς θα έπαιζαν στην πρώτη ομάδα, ή σε καλή ομάδα του εξωτερικού. Το θέμα είναι να βελτιώσουμε αυτά τα μικρά ακατέργαστα διαμαντάκια.
- ΑποστόληςΑ
ΙΝΠΑΟΚ
Το τεχνικό επιτελείο δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μάριο Τσαούση ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και δεν θα είναι διαθέσιμος, όπως και στον Ισμαΐλα Ουεντραόγκο που συνεχίζει με τη Μπουρκίνα Φάσο στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.
Εκτός μάχης λόγω τραυματισμού παραμένει ο Γιώργος Κουλούρης.
Αναλυτικά οι παίκτες που θα βρίσκονται στην αποστολή είναι οι:
Μπουργάνης, Ταλιχμανίδης , Μανωλιούδης, Αποστολόπουλος, Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Τάχατος, Γρόσδης, Γιαξής, Τζίμας, Σαλαμούρας, Χατζηστραβός, Γκορντεζιάνι, Μελετίδης, Καλουτσικίδης, Φασίδης, Τσοπούρογλου, Πανίδης, Γαΐτανίδης, Κούτσιας.
Το τεχνικό επιτελείο δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μάριο Τσαούση ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και δεν θα είναι διαθέσιμος, όπως και στον Ισμαΐλα Ουεντραόγκο που συνεχίζει με τη Μπουρκίνα Φάσο στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.
Εκτός μάχης λόγω τραυματισμού παραμένει ο Γιώργος Κουλούρης.
Αναλυτικά οι παίκτες που θα βρίσκονται στην αποστολή είναι οι:
Μπουργάνης, Ταλιχμανίδης , Μανωλιούδης, Αποστολόπουλος, Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Τάχατος, Γρόσδης, Γιαξής, Τζίμας, Σαλαμούρας, Χατζηστραβός, Γκορντεζιάνι, Μελετίδης, Καλουτσικίδης, Φασίδης, Τσοπούρογλου, Πανίδης, Γαΐτανίδης, Κούτσιας.
- ΑποστόληςΑ
-
BlackFriday
- ΑποστόληςΑ
Η ΕΡΤ3 έχει Αιγάλεω - Καλαμάτα και η ERTSPORTS θα δείξει ΟΣΦΠ Β΄ - Ξάνθη. Μας έδειξαν με ΑΕΛ δύσκολα να μας δείξουν πάλι.
Εφόσον το PAOK TV δεν μας δείξει, δεν υπάρχει ελπίδα.
Εφόσον το PAOK TV δεν μας δείξει, δεν υπάρχει ελπίδα.
- WeWillRockYou
Η αρχική ενδεκάδα σύμφωνα με τα σόσιαλ της ΠΑΕ:
Ταλιχμανίδης
Τάχατος Παναγιώτου Κουλιεράκης Αποστολόπουλος
Γιαξής Σαλαμούρας Μελετίδης
Τσοπούρογλου Κούτσιας Τζήμας
Ταλιχμανίδης
Τάχατος Παναγιώτου Κουλιεράκης Αποστολόπουλος
Γιαξής Σαλαμούρας Μελετίδης
Τσοπούρογλου Κούτσιας Τζήμας
-