Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
montekristo

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από montekristo »

renegade έγραψε:
montekristo έγραψε:Τι προσωπικοι χαρακτηρισμοι για συνοπαδους ειναι αυτοι ρε σεις και μαλιστα διχως καμια σημαντικη αφορμη;
Λιγη ντροπη δεν βλαπτει οπως και ενα συμμαζεμα απ τους διαχειριστες οσων το εχουν κανει πλεον "ψωμοτυρι".-
ΕΛΕΟΣ δηλαδη εδω μεσα!
Αυτός που λέει δεν θέλω ξένους θέλω Έλληνες, ή δεν θέλω μουσουλμάνος έγινε χριστιανός ή δεν θέλω μαύρο θέλω άσπρους...και γενικά όταν οποιοδήποτε κριτήριο του δεν είναι ποδοσφαιρικό αλλά είτε φυλετικό είτε θρησκευτικό είτε οτιδήποτε άλλο είναι ένας ρατσιστακος και μισός
Τα 2/3 οσων λες οτι "λεει" ανηκουν μοναχα στην φαντασια σου.-
Τιποτε αλλο και πολυ ασχοληθηκα ηδη!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Εμετος πραγματικα. Ο ανθρωπος ειπε θα ηθελε να βλεπει ελληνακια λιγο περισσοτερο οπως λεγαμε ολοι. Πλεον το εχετε κανει μοδα να μη μπορουμε να πουμε τιποτα με κινδυνο ηλιθιους χαρακτηρισμους.
Ρατσιστης και ο Ιβαν που επενδυει στα ελληνακια λοιπον.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Αν και δεν αξίζει να απαντήσω... θα απαντήσω.
Ο Ιβάν επενδύσεις ακαδημίες και όχι στα ελληνάκια.
Κάπου τα έχετε μπερδέψει λίγο μέσα στο κεφάλι σας.
Αυτή τη στιγμή στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ παίζει ένα παιδί από το κάμπο βέρντε. Αύριο αυτό το παιδί μπορεί να είναι μέλος της Πρώτης ομάδας... Ελληνακι θα το λέτε εσείς?
Έχετε μπερδέψει τους γηγενείς των ακαδημιών με την εθνικότητα ενος ποδοσφαιριστή.
Αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ παίζει ένας παίκτης ως γηγενής ο οποίος είναι Αλβανός και δεν είναι Έλληνας.
Το να λέω θέλω να βλέπω Έλληνες στην ομάδα δείχνει αρρώστια στο κεφάλι
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Αυτό κάνει τώρα ο Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ ήταν η αιτία που πήρε την κατιούσα η καριέρα του Μουρίνιο. Πήγαινε σε ομάδες και ζητούσε από τον ΤΔ ή το σκαουτινγκ τιμ συγκεκριμένους παίχτες και αναλάμβανε την ευθύνη όλη των μεταγραφών. Δεν ζητούσε χαρακτηριστικά παικτών και άφηνε να του φέρουν παίχτες αλλά έλεγε ότι θέλω αυτόν και αυτόν. Τεράστια ευθύνη. Είναι δεν είναι καλός ένας παίχτης έπρεπε να παίζει γιατί ήταν επιλογή του. Αυτό βλέπω και τώρα. Ανέλαβε να μην πάρουμε και τερματοφύλακα και τώρα ο Πασχα για να ανανεώσει ζητά 900 τον χρόνο και κάνει δεν κάνει λάθη πρέπει να παίζει βασικός. Έγκλημα να μην πάρουμε Τερματοφύλακα καλό και σέντερ φορ καλό. Ξέρανε οτι ο Νελσον έχει θέμα με τους τραυματισμούς και όμως έπρεπε να τον πάρουμε γιατί έτσι ήθελε ο Λουτσέσκου. Ελπίζω αυτό να μην συνεχιστεί. Τέλος όλοι οι προπονητές βγάζουν και έναν παίχτη από την ομάδα νέων. Δεν γίνεται να παίζει ο Μιτριτα και να μην παίζει ο Ντελιας. Πολλά κολλήματα από έναν πολύ καλό προπονητή που πρεπει να καθίσει να τα δει με την διοίκηση. Ποιο το νόημα να φέρεις Λουτσεσκου χωρίς να τον υποστηρίξεις πλήρως στις μεταγραφές αλλά να του δίνεις μεταγραφές συμβιβασμού και να μην το καλύπτεις πλήρως. Δηλαδή ούτε του Λουτσεσκου έγινε, ούτε ΤΔ και ορθές μεταγραφές είδαμε. Μια σαλάτα από ολα.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Ρε μπουλο στον λίγο να γλιτώσει ο ΠΑΟΚ όσο προλαβαίνουμε, ευτυχώς κάποιοι βλέπουν πολύ μπάλα και μας ανοίγουν τα μάτια
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

renegade έγραψε:Αν και δεν αξίζει να απαντήσω... θα απαντήσω.
Ο Ιβάν επενδύσεις ακαδημίες και όχι στα ελληνάκια.
Κάπου τα έχετε μπερδέψει λίγο μέσα στο κεφάλι σας.
Αυτή τη στιγμή στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ παίζει ένα παιδί από το κάμπο βέρντε. Αύριο αυτό το παιδί μπορεί να είναι μέλος της Πρώτης ομάδας... Ελληνακι θα το λέτε εσείς?
Έχετε μπερδέψει τους γηγενείς των ακαδημιών με την εθνικότητα ενος ποδοσφαιριστή.
Αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ παίζει ένας παίκτης ως γηγενής ο οποίος είναι Αλβανός και δεν είναι Έλληνας.
Το να λέω θέλω να βλέπω Έλληνες στην ομάδα δείχνει αρρώστια στο κεφάλι
Αξιζει δεν αξιζει εχεις μεγαλη θολουρα στο μυαλο και μανια καταδιωξης. Τοτε να μην υπαρχει εθνικη ομαδα, ρατσιστες και οι εθνικες :lol:
Οποτε μας λες οτι το να θελουμε να βλεπουμε περισσοτερα δικα μας παιδια (χωρις φυσικα να εχουμε προβλημα με οποιαδηποτε καταγωγη να φοραει την φανελαρα μας) ειναι ρατσιστικο. Εχεις μεγαλο θεμα κατανοησης δυστυχως.
Εχεις μπει στο τριπακι του να αποκαλουνται ολα ρατσιστικα, κριμα μεγαλοι ανθρωποι να εχουν τετοιες αντιληψεις ισοπεδωσης
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Tolaros έγραψε:Ρε μπουλο στον λίγο να γλιτώσει ο ΠΑΟΚ όσο προλαβαίνουμε, ευτυχώς κάποιοι βλέπουν πολύ μπάλα και μας ανοίγουν τα μάτια
Αλλη μια ισοπεδωση. Δηλαδη εσυ χαιρεσαι να βλεπεις τον Τειλορ και οχι τον Λυρατζη. Τον Μιτριτσα και οχι τον Ντελια. Τν Βαρελα και οχι τον Μιχαι.
Ρατσιστες ολοι μαλλον επειδη δε θελουμε να βλεπουμε αλλο αμπαλους γυρολογους ενω εχουμε επενδυσει ενα καρο λεφτα στις ακαδημιες και το μαθημα Τζολη δε μας εγινε παραδειγμα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Αντε βγείτε να πιειτε κανα τσιπουρο μερικοι γιατι σας εχει βαρεσει η κλεισουρα. Τι γραφετε μωρε.
aspro mavro

Δημοσίευση από aspro mavro »

«Αν μου αναφέρετε κάτι αρνητικό, θα απαντήσω με ένα θετικό»

Ωραίος ο μίστερ
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Χαίρομαι όταν κερδίζει ο ΠΑΟΚ και ας παίζει με 11 43χρονους Μεξικανους.
Όποιος είναι καλύτερος σύμφωνα με τον προπονητή θα παίζει.
Ο προπονητής που έχουμε είναι ο καλύτερος από εποχή Σαντος και μετά που να χτυπιεστε, όσο και να προσπαθείτε να του κολλάτε ταμπέλες εμμονικου και εγωιστή και άλλες αβάσιμες χαζομάρες.
Κανείς δε λέει ότι η ομαδα δε χρειάζεται ενίσχυση
Να δείτε ΠΑΟΚ Β να ξεχαρμανιάσετε και αφήστε τη πρώτη ομάδα μακριά από "καλοπιστη" κριτική.
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Χαλαρώστε λίγο ρε μ@λ@κες με την κριτική για την κριτική. Ναι, θα έπρεπε να διαχειρίζεται καλύτερα τους νέους ο Λουτσεσκου, τέλος. Κατά τ'αλλα ότι μπορεί κάνει ο άνθρωπος. Στην τελική η ύπαρξη του ΠΑΟΚ Β' θα αποδείξει ποιοι από τις ακαδημίες μας κάνουν και ποιοι όχι. Έχουμε ανάγει σε έγκλημα την μη αξιοποίηση παικτών που αν μας ρωτήσουν τι καλό έχουν ούτε που θα ξέρουμε να απαντήσουμε.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Κανεις δεν εχει το αλαθητο Τολαρε.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

και μετα το τσιπουρο ας απαντηση καποιος τι ειδους κολημα ειναι αυτο με τον λυρατζη....

οσες φορες επαιξε ειδατε παικτη που ...λες...αυτος κατι δειχνει??

τιποτα απολυτος...μηδεν...ναδα...

αυτος που δειχνει ....κωνσταντελιας... μια χαρα παιρνει χρονο συμετοχης..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν εχω καταλαβει γιατι τσακωνομαστε.Προφανως και ειναι απαραιτητη η χρησιμοποιηση Ελληνων παικτων και μαλιστα οσο το δυνατον πιο ποιοτικων ,την ελλειψη των οποιων την εχουμε νιωσει στην ευρωπαικη λιστα με τον περιορισμο των 17 ξενων.Απο εκει και περα στο συγκεκριμενο ροστερ καποια χτυπητη αδικια κατα ελληνα παικτη δεν νομιζω οτι υπαρχει.Τωρα σοβαρα αξιζει να λογομαχουμε για τον κακιστο οποτε επαιξε Μιχαι η τον Λυραντζη? Σιγα τους παικταραδες...Ο Ντελιας ειναι ενα 17χρονο παιδι με εμφανες ταλεντο αλλα και εμφανεις αδυναμιες κυριως σωματικα και σιγα σιγα παιρνει και αυτος χρονο συμμετοχης.Απο την αρχη της χρονιας ο Λουτσεσκου παλευει να δημιουργησει ενα κορμο παικτων εν μεσω απουσιων λογω τραυματισμων,κενων στη διαμορφωση του ροστερ και ανορθογραφιων οσον αφορα τους ξενους.Θα ζησουμε με αυτο μεχρι να διορθωθουν τα λαθη που εγιναν απο καθε πλευρα και δεν βοηθαει σε τιποτα να προσθετουμε νεα προβληματα χωρις μαλιστα ιδιαιτερο λογο.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Επειδη ο λογος για τον Λυρατζη εγω ημουν που διατυπωσα μια απορια με βαση μια λογικη πιστευω σκεψη.-
Γιατι ανανεωθηκε προσφατα το συμβολαιο του ενω πλεον φαινεται οτι δεν υπολογιζεται απ τον προπονητη;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος montekristo την Κυρ 31 Οκτ 2021, 12:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”