Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευση από JohnDag »

Αυτός είναι και ο δικός μου μεγάλος προβληματισμος πλέον.

Όχι ότι δεν υπάρχει διάθεση να γίνουν κινήσεις αλλα ότι δεν υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια δεδομένης και της γνωστης κωλυσιεργιας που πάντα επιδεικνυουμε στα μεταγραφικά.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Gospi έγραψε:Gospi ερασιτέχνης με 36 παιχνίδια σε επαγγελματικό επίπεδο και άνετοιμος με μισό πρωτάθλημα στην πλάτη του ??? Γεμάτοι δεν είμαστε αλλά δεν είμαστε για τα σκυλιά όπως περιγράφεται... Στο χορτάρι φάνηκε ότι είμαι πολύ καλός και από λεπτομέρειες δεν είμαι στους ομίλους . Δεν θα είναι πάντα δοκάρι και έξω. Εγώ δεν πιστεύω πως δεν θα γίνουν μεταγραφές εκεί που πονάνε ,σίγουρα οι επιλογές θα είναι παίκτες με προοπτική ,αυτή την στιγμή ο ΠΑΟΚ παίζει μια ταχύτητα πάνω και από την Αεκ και από τον γαύρο,με αυτά τα δύο χαφ και με τον Κρεσπο μπακ. Στα τρία ματς τα ευρωπαϊκά έκανε περισσότερες φάσεις και από του δύο μαζί σε όλα τα παιχνίδια τους . Δευτέρα κοντή γιορτή.
Μα ακριβως αγαπητε αυτες οι λεπτομεριες που αναφερεις οτι εκριναν την προκριση, ειναι η παντελης ελλειψη ποιοτικων εναλλακτικων σε επιπεδο παγκου. Αν ηταν τοσο απλα τα πραγματα ολες οι ομαδες θα ειχαν μια καλη ενδεκαδα και στον παγκο την κ19!
Οταν σε ενα παιχνιδι λοιπον η καλη σου ενδεκαδα δεν αποδιδει, θα πρεπει ο κοουτς να γυρναει στον παγκο και να εχει ποιοτικες εναλλακτικες!
Με την κρασνονταρ, δεν ειχες να βαλεις φρεσκο παιχτη στα χαφ και σου στοιχισε. Κια φυσικα οι αλλγες π εκανε αποδειχθηκαν χειροτεροι απο αυτους που βγηκαν!
Σε κανα διβδομαδο π θα εχουμε ντερμπι με κουλ, παιχνιδι ομιλων, ντερμπι με γαυρο και καπακια παιχνιδι ομιλων, θα κλαψουν μανουλες.
Οσο για τον Περειρα, δεν μ λενε τπτ οι συμμετοχες του. Δεν τις εκανε στο ισπανικο ή το πορτογαλλικο. Στο νορβηγικο τις εκανε με ενα ψαροχωρι... Εκει παιζει να μπορω να σταθω κ εγω![/quote]
Λεπτομέρειες εννοώ τις φάσεις του αγώνα ,υποθετικά σενάρια αν υπήρχαν άλλοι παίκτες στον πάγκο αν και αν δεν τις θεωρώ λεπτομέρειες ,όπως ειμασταν περνάγαμε την Κρασνονταρ αν το σουτ του Καντουρι ήταν δοκάρι και μέσα και το δικό τους δοκάρι και έξω εδώ .Τόσα απλά .
Η διαφορά είναι ότι το ξαναγραψα εγώ το ποτήρι το βλέπω μισογεμάτο εσείς από την αρχή το βλέπεται από άδειο ούτε κάν μισοαδειο. Από τα πρωταθλήματα με τα ψαροχώρια ψωνίζουν οι ομάδες της premier τόσα χρόνια αλλά αυτοί δεν θα ξέρουν.Οι μεταγραφές για μένα μου κάνουν όλες ,η ομάδα χρειάζεται να φύγει ο Εσιτι ,να έρθει ένα χαφ και εάν φύγει και ο Μπισεβαρ θέλει δύο παίκτες μπροστά αυτά τίποτα άλλο .Αν δεν γίνουν τα παραπάνω θα το βλέπω και εγώ μισοαδειο.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Αφού λες ότι κάνεις νεανική, αλλά πάντα αξιόμαχη Ομάδα και με το βλέμμα στο μέλλον, πήγαινε και πάρε πακέτο το κέντρο της μπυραρίας που αποκλείστηκε. Κάλβατς και Μπούχα σετ. Ραμμένο κέντρο να μη ζοριστεί και ο μάγος να τους σενιάρει.

Άμα σου κάνουν δώρο και τον Τσέρμακ, μην πεις όχι.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Πάντως η κουλα κινδυνεύει να χάσει ως ελευθερους Λιβαγια και Ολιβερια και Αλμπάνη οι οποίοι δεν ανανεώνουν.

Εμείς επίσης δεν έχουμε ανανεώσει με Πελκα ακόμα.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

JohnDag έγραψε:Αυτός είναι και ο δικός μου μεγάλος προβληματισμος πλέον.

Όχι ότι δεν υπάρχει διάθεση να γίνουν κινήσεις αλλα ότι δεν υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια δεδομένης και της γνωστης κωλυσιεργιας που πάντα επιδεικνυουμε στα μεταγραφικά.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ πιστεύω ότι δεν υπάρχει κ μεγάλη διάθεση
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

invincible έγραψε:Πάντως η κουλα κινδυνεύει να χάσει ως ελευθερους Λιβαγια και Ολιβερια και Αλμπάνη οι οποίοι δεν ανανεώνουν.

Ποπό απώλεια εμείς
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

invincible έγραψε:Πάντως η κουλα κινδυνεύει να χάσει ως ελευθερους Λιβαγια και Ολιβερια και Αλμπάνη οι οποίοι δεν ανανεώνουν.

Ένα τρύπημα με τον Λιβάγια μόνο εγώ το θέλω;
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Εσύ κοίτα μην αλλάξεις αβαταρ και άσε τα τρυπήματα στην Κούλα
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Μην λες ετσι
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Επειδή το τοπικ είναι στα τελευταία του καλό θα είναι να προσέχετε όλοι πως μιλάτε και πως αναφέρεστε σε συνοπαδους!!

Το ποιες είναι οι μεταγραφές του γαβρου λειαν επιοικως χεστηκαμε!!
Δε θα ξανά αναφερθεί εδώ μέσα!
Δε θα μπαίνουμε να δούμε νέα και θα διαβάζουμε για την ανωτερότητα και τις ποιοτικές μεταγραφές του γκευ!!

Οποιος έχει παράπονα από πως χειρίζομαστε τα μέλη καλά θα Κανει να δει πως χειρίζομαστε τον ίδιο προσωπικά και πόσο αδικημένος είναι αυτός!

Φτάνει με το εγώ αν το κάνα αυτό...

Ολοι τα έχουμε κάνει και όλοι παραφερθηκαμε!! Όταν έχεις μια σωστή εικόνα θα δικαιολογησει και η στραβή μέρα!

Χαλαρώστε λίγο, όσο εύκολο είναι για σας να πνίγετε τον πόνο σας εδώ μέσα βγάζοντας όλη την πίκρα και την στραβή διάθεσή σας, άλλο τόσο δύσκολο είναι για μας να μαζεύουμε τα λάθη του καθενός!!

Μπορούμε πολύ πιο συνετα να κάνουμε το διάλογο μας!!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Sourme , καμία μεταγραφή παίζει;;; Έχουμε ξεσκίσει στο f5
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε: Ένα τρύπημα με τον Λιβάγια μόνο εγώ το θέλω;
Αν δεν τον τρυπίσεις εσύ θα τον τρυπίσει ο γαύρος. Απλά επειδή ο τίγρης είναι τσακάλι και ξέρει ότι δεν πρόκειται να τον τρυπήσεις εσύ λόγο ηθικότητας ... Μπορεί να σου πάρει μία σημαία (Ματος) για να σου πουλήσει μία ... ;) ή παίζει και Ζαμπα ... ;)

Θα σε δώσουν και δανεικό και τον Μπραντεριτς οι Ιταλοί να μην τον πληρώνουν το συμβόλαιο δεν τον θέλουν... Και θα ζήσουμε εμείς καλά και αυτοί καλύτερα... :lol:
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Ελπίζω ο Τζοβάρας να πήγε χωρίς παρέα στη Μπρατισλάβα. Σε αγώνα δεν κουράστηκε ποτέ, άντε σε ελάχιστους με τη Β ομάδα. Τουλάχιστον να πέρασε καλά. Κυκλοφορεί καλός κόσμος στα σοκάκια και στα άλλα της. Αλλά και στη Λάρισα με τον Απόλλωνα θα έχει ευκαιρίες. Κάπως έτσι και με αυτό το μάτι θα πρέπει να βλέπουμε τις ανακοινώσεις μας ότι, η ΠΑΕ κράτησε ποσοστό μεταπώλησης για τα καϊανάρια μας που δίνει. Τείνει να γίνει ο αχρείαστος όρος μιας συμφωνίας.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Bono. έγραψε:Φέτος το μόνο σύστημα που θα παίξουμε αλλά και η γενικότερη φιλοσοφία μας, συμπυκνώνεται στο εξής
Έντεκα αυτοί, έντεκα και μεις.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Εικόνα

Καθησα στα γρηγορα κι εφτιαξα μια εικονα απο το ενεργο ροστερ μας. Αν ξεχασα κανεναν πειτε μου. Βρακα και Κουτσια δεν εβαλα για τους προφανεις λογους. Και Αουγκουστο τον αφησα γιατι κανεις δεν ξερει ποτε θα παιξει. Και Μπισε δεν εβαλα αφου θα φυγει μαλλον.

Μονο εγω βλεπω τεραστιο ελλειμμα ποιοτητας στην επιθεση; Πισω απο τον Τσολακ ο Σβιντερσκι (που εδω και καιρο δεν υπαρχει) και οι μεσοεπιθετικοι μας ειναι ενας 18χρονος τεραστιο ταλεντο, αλλα 18 χρονων, ο Ζιβκο που φαινεται παιχταρας αλλα δεν τον ξερουμε ακομα καλα και ο Πελκας με τα καλα του και τα στραβα του. Βγαινουν τα κουκια για Γιουροπα και (υποτιθεται) πρωταθλητισμο; Εμενα παντως δεν μου βγαινουν. Αφου το εχω τσεκαρει δεκα φορες, γιατι σκεφτομαι οτι στανταρ καποιον ξεχασα, δεν γινεται να ειναι αυτο το ροστερ. :mrgreen:

Καλα για το θεμα στα χαφ το ξερουμε. Και αν δεν ανεβει o Wague θα εχουμε θεμα και δεξια. Καλος χρυσος ο Ροντριγκο αλλα μονο στο τελος εδειξε πραγματα περσι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ron-swanson την Παρ 02 Οκτ 2020, 16:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”