29. Antonio Čolak

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
icue

Re: 29. Antonio Čolak

Δημοσίευση από icue »

Και 50 γκολ να βαλει στη Σκωτια, δεν θα αλλαξει αυτο που βλεπαμε εδω. Οτι δηλαδη συμβαινει και με Αμπελ. Οταν φευγει καποιος που δεν μας εκανε, για αρχη δεν ταιριαξε. Εαν δεν "ταιριαξει" πουθενα σημαινει οτι ηταν αχρηστος.

Ειναι λαθος να τους βγαζουμε αχρηστους επειδη δεν μας καναν τη δουλεια, αλλα ειναι το ιδιο λαθος να λεμε οτι φταιμε κιολας επειδη καποιος δεν ταιριαξε εδω. Δεν ειναι ολοι για ολα.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Δεν είναι θέμα αχρηστίλας, είναι ότι δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Χειρότερος και από Σφιντέρσκι.
Aspromavros aetos

Δημοσίευση από Aspromavros aetos »

Καλή συνέχεια, δυστυχώς δεν ταίριαξε με την ομάδα και ορθώς πήρε μεταγραφή.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ίσως να μπει στην κατηγορία Όλσεν.

δεν έδεσε αλλά πέρυσι τουλάχιστον σε κανα 2 αγώνες ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ το έκανε το καθήκον. ειδικά μεσα στο τηγάνι.

καλή συνέχεια να έχει στα Σκοτσέζικα γήπεδα, θεωρώ ότι το στύλ των Ρέιντζερς θα του ταιριάξει.

Τέλος, απο εδώ το πήγηαμε απο εκεί το πήγαμε, στη φιναλίστ ομάδα του Γιουρόπα Λίγκ σμπρώξαμε παιχτάκι.

Αυτά καλά είναι να ακούγονται γιατί έτσι κάνεις και...ονομα στην πιάτσα να 'ούμε :D
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

3μυρια πήραμε για φορ με αστεία νούμερα σε εμάς

Πολύ καλό ντιλ κάναμε

Θα σε θυμάμαι όμως για το γκολ σου στο τηγάνι!
jackba

Δημοσίευση από jackba »

Καλημέρα στο forum και καλώς με δεχθήκατε!
Κρίμα που κάνω το πρώτο μου post σε θέμα παίκτη που φεύγει (αν και ήμουν μέλος από πολύ νωρίς, στα πρώτα χρόνια λειτουργείας του forum, κάπου χάθηκε ο λογαριασμός μου ενδιάμεσα και απλώς παρακολουθώ).
Συμφώνω ότι ο παίκτης δεν κόλλησε στην ομάδα, δεν γνωρίζω τους λόγους αλλά προσωπικά οι ικανότητες του (αυτές που έβγαζε στο γήπεδο) δεν με έπεισαν.
Αυτό που πρέπει να μας μείνει όμως είναι ότι αν ήταν στο χέρι μας θα είχε φύγει πριν 2 εβδομάδες και με τα μισά λεφτά. Για να καταλάβουμε πόσο άμπαλοι είμαστε όλοι μας (με πρώτο εμένα) στο θέμα της διοίκησης/διαχείρισης των περιουσιακών στοιχείων μιας ομάδας...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Στα προκριματικά των CL είμαστε όλοι Glasgow Rangers
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

όλοι οι πόντιοι μαζί, Glasgow και ξερό ψωμί..
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

jackba έγραψε:Καλημέρα στο forum και καλώς με δεχθήκατε!
Κρίμα που κάνω το πρώτο μου post σε θέμα παίκτη που φεύγει (αν και ήμουν μέλος από πολύ νωρίς, στα πρώτα χρόνια λειτουργείας του forum, κάπου χάθηκε ο λογαριασμός μου ενδιάμεσα και απλώς παρακολουθώ).
Συμφώνω ότι ο παίκτης δεν κόλλησε στην ομάδα, δεν γνωρίζω τους λόγους αλλά προσωπικά οι ικανότητες του (αυτές που έβγαζε στο γήπεδο) δεν με έπεισαν.
Αυτό που πρέπει να μας μείνει όμως είναι ότι αν ήταν στο χέρι μας θα είχε φύγει πριν 2 εβδομάδες και με τα μισά λεφτά. Για να καταλάβουμε πόσο άμπαλοι είμαστε όλοι μας (με πρώτο εμένα) στο θέμα της διοίκησης/διαχείρισης των περιουσιακών στοιχείων μιας ομάδας...
Καλως ηρθες αδερφε. Και εγω μια απο τα ιδια. Οταν ημουν εδω, δεν υπηρχε καν φορουμ. Προσφατα γραφτηκα ξανα. Στο λαιβ τσατ γραφαμε τοτε (το 2006 αν θυμαμαι καλα)...φαν του David Guetta της ασπρομαυρης μουσικης :D Zorro4. Ωραιες εποχες..χαθηκαμε...platon, daskalos4,paokpeiraias κτλ.

Σορρυ για το οφτοπικ
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

Κερναω τους περαστικους. Αχνοφαινονται δειλα δειλα ιχνη μαλλιου στο κεφαλι μου.
Υπαρχει ελπιδα!
(Ο μαζοχιστης αναστεναρης ειπε να παρει ενα ρεπο)
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ανακοινώστε τον βρε Σκωτσέζοι να ηρεμήσουμε.
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

Το ποσο μεγαλο παλτο ειναι φαινεται απο το βιογραφικο του.

Μονο στον ΠΑΟΚ τον βγαλαμε αχρηστο.

Στο τελος εφυγε,βρισκοντας συμβολαιο με διπλασια λεφτα,σε μια πολυ καλη ομαδα .

Καποιοι χαιρονται που ανσνεωσαμε τον τριανταεπταχρονο καπιτανο-,καποιοι υπερασπιζονται τον μαεστρο των τραυματισμων καντουρι και καποιοι χαιρονται με την επικειμενη ανανεωση του μπισεσβαρ.

Ο μονος που θα επρεπε να χαιρεται σημερα ειναι ο Τσολακ.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Τσολακ το πολυβόλο του ΠΑΟΚ με 4 γκολ σε 38 συμμετοχές…
Είπαμε να μην κατηγορούμε τον ποδοσφαιριστή αλλά μην το παραχεζουμε κιόλας
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

"Μαλωνετε" λες και μετα απο τοσα χρονια και τοσα παραδειγματα δεν μπορειτε να κατανοησετε οτι ετσι ειναι το ποδοσφαιρο. Ενας παικτης καπου μπορει να ειναι θεος και καπου...διαβολος.

Δεν σημαινει οτι ειναι αμπαλος. Δεν ταιριαξε ποτε, δεν κολλησε, δεν βοηθησε σιγουρα το πως ηρθε και το γεγονος οτι με το που ηρθε ολοι περιμεναν να μην σταματαει να βαζει γκολ. Ειναι πολλα.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

πήγαινε σκωτία τώρα με τ αερoπλανάκι της γραμμής σαν κοινός θνητός και ξέχασε το ΠΑΟΚτσήδικο jet life.. τα καταφέραμε παιδιά, δυσκολέυομαι να το πιστέψω, πώς θα ναι τώρα η ζωή χωρίς τον Τσόλακ..ποσοστό μεταπώλησης δεν μπορέσαμε να βάλουμε :mrgreen: , δεν μπορεί όμως να τα θέλουμε όλα..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”