Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Επίσης το να τραγουδάς συνθήματα του ΠΑΟΚ έξω από το Χαριλάου είναι υποκίνηση βίας, ενώ το να λες για δονητές έξω από την Τούμπα και να έχεις στις αποστολές άνθρωπο που πυροβόλησε μέρα μεσημέρι είναι καζούρα.
-
Μπράβο ρε μεγάλε.
Έτσι.
Να αρχίσει η αντεπίθεση. Έχουμε τόσα στοιχεία για όλους.
Αρκετά
-
- Mr Ξερόλας 2019
Βρε για ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ ο ΠΑΟΚ και ο κακος Ιβαν.
Τι δεν εχετε καταλαβει.
Ολα καλα εν@ρχ@στρωμενα.
Ααα ρε τουλαχιστον στο καφενειο και αλλου,μπορουμε να εχφραστουμε καλυτερα.
Μονο ΠΑΟΚ ρε.

Τι δεν εχετε καταλαβει.
Ολα καλα εν@ρχ@στρωμενα.
Ααα ρε τουλαχιστον στο καφενειο και αλλου,μπορουμε να εχφραστουμε καλυτερα.
Μονο ΠΑΟΚ ρε.

Μετά την ανακοίνωση του ερασιτέχνη άρη, ήταν σαφές πού πάει το πράμα.
Επόμενο επεισόδιο:
Άρθρο για το ποια θα είναι η πιθανή τιμωρία του ΠΑΟΚ, υποβιβασμοί κλπ. Σε ένα, δυο....
Επόμενο επεισόδιο:
Άρθρο για το ποια θα είναι η πιθανή τιμωρία του ΠΑΟΚ, υποβιβασμοί κλπ. Σε ένα, δυο....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Τρί 08 Φεβ 2022, 17:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Η υποκρισία στα σόσιαλ έχει φτάσει σημείο αηδίας. Ρε δεν γαμιουνται.
Μονοι μας και ολοι τους
Μονοι μας και ολοι τους
-
Καλό είναι όταν ηρεμήσει λίγο η κατάσταση και αποφορτιστεί η κοινή γνώμη, να ετοιμαστεί η Βίβλος με τα περιστατικά ωμής οπαδικής βίας, ανατίναξης φούρνων, μαχαιρωμάτων, στα οποία πρωταγωνίστησαν οι οπαδοί άλλων ομάδων.
Εκτός κι αν όλα ΠΑΟΚτσήδες τα έκαναν. Τελικά είμαστε παντού, Πειραιά, Πέραμα, Κολωνό, Περιστέρι, Καλλιθέα, Χαλκίδα, Πρέβεζα, Πάτρα, Ηράκλειο, όπου οπαδική βία και ΠΑΟΚ. Φοράνε διακριτικά του γάβρου οι ΠΑΟΚτσήδες και πάνε για μαχαιρώματα με άλλους ΠΑΟΚτσήδες που φοράνε διακριτικά του παο, της αεκ σε όλα τα μήκη και πλάτη.
Εκτός κι αν όλα ΠΑΟΚτσήδες τα έκαναν. Τελικά είμαστε παντού, Πειραιά, Πέραμα, Κολωνό, Περιστέρι, Καλλιθέα, Χαλκίδα, Πρέβεζα, Πάτρα, Ηράκλειο, όπου οπαδική βία και ΠΑΟΚ. Φοράνε διακριτικά του γάβρου οι ΠΑΟΚτσήδες και πάνε για μαχαιρώματα με άλλους ΠΑΟΚτσήδες που φοράνε διακριτικά του παο, της αεκ σε όλα τα μήκη και πλάτη.
Όταν παίζεις μόνο άμυνα,όσο καλός και αν είσαι κάποια στιγμή θα ξεφύγει κάτι και θα την φας.
Το ελληνικό ποδόσφαιρο και η ελληνική κοινωνία δεν σώζεται,άρα μοναδικός μου στόχος είναι να σώσω το όνομα μου και την υπόληψη μου.
Σέβομαι την μνήμη του αθώου παιδιού αλλά από τη στιγμή που η οικογένεια του , ο δικηγόρος τους και ο Άρης δεν σέβονται τίποτα και ο μόνος στόχος τους είναι, όχι η τιμωρία των δραστών αλλά η λάσπη στον ΠΑΟΚ και τον Σαββίδη,τότε πρέπει να περάσω στην αντεπίθεση
Το ελληνικό ποδόσφαιρο και η ελληνική κοινωνία δεν σώζεται,άρα μοναδικός μου στόχος είναι να σώσω το όνομα μου και την υπόληψη μου.
Σέβομαι την μνήμη του αθώου παιδιού αλλά από τη στιγμή που η οικογένεια του , ο δικηγόρος τους και ο Άρης δεν σέβονται τίποτα και ο μόνος στόχος τους είναι, όχι η τιμωρία των δραστών αλλά η λάσπη στον ΠΑΟΚ και τον Σαββίδη,τότε πρέπει να περάσω στην αντεπίθεση
Ας μας πουν τα ΜΜΕ για τους συμμορίτες του Άρη με τα μαχαίρια που τριγυρνούσαν στο Ωραιόκαστρο, στον Εύοσμο και μετά το συμβάν στην ανατολική Θεσσαλονίκη.
Τι δεν ακούσατε τίποτα;
Για τα δεκάδες περιστατικά με τραυματισμούς με μαχαίρια και ρόπαλα ΠΑΟΚτσήδων που από τύχη δεν είχαμε θύματα;
Τους ''δικούς μας'' πολύ καλά κάναν και τους έπιασαν σε μια βδομάδα.
Για όλους τους επίδοξους δολοφόνους τι γίνεται;;;
Τι δεν ακούσατε τίποτα;
Για τα δεκάδες περιστατικά με τραυματισμούς με μαχαίρια και ρόπαλα ΠΑΟΚτσήδων που από τύχη δεν είχαμε θύματα;
Τους ''δικούς μας'' πολύ καλά κάναν και τους έπιασαν σε μια βδομάδα.
Για όλους τους επίδοξους δολοφόνους τι γίνεται;;;
- paokkerkir
Ειλικρινά, τοσα χρόνια είμαι πολύ ήρεμος.
Τόσα χρόνια και επειδή δεν εχω ζήσει και μεγαλώσει στην Θεσσαλονίκη, θεωρούσα όλο το σκηνικό "πόλεμος της Αθήνας" λίγο γραφικό.
Πίστευα ότι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ο ΠΑΟΚ που λεγε και μια ψυχή.
Αυτό εδώ που προσπαθεί να γίνει ΤΩΡΑ είναι ότι πιο ΣΙΧΑΜΕΡΟ έχω δει ποτέ ενάντια στην ομαδα μας
ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ.
Τόσα χρόνια και επειδή δεν εχω ζήσει και μεγαλώσει στην Θεσσαλονίκη, θεωρούσα όλο το σκηνικό "πόλεμος της Αθήνας" λίγο γραφικό.
Πίστευα ότι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ο ΠΑΟΚ που λεγε και μια ψυχή.
Αυτό εδώ που προσπαθεί να γίνει ΤΩΡΑ είναι ότι πιο ΣΙΧΑΜΕΡΟ έχω δει ποτέ ενάντια στην ομαδα μας
ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ.
-
++++++renegade έγραψε:Όταν παίζεις μόνο άμυνα,όσο καλός και αν είσαι κάποια στιγμή θα ξεφύγει κάτι και θα την φας.
Γράψτε παντού.
Απαντήστε στα σιχαματα που ρίχνουν δηλητήριο σ όλα τα social.
Έχουν πλημμυρίσει τους χώρους οι κατσαρίδες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΚΩΣΤΑΣ2019 την Τρί 08 Φεβ 2022, 19:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- abc_o_ karpouzas
τεραστια προσπαθεια ....ολων...να συνδεθει το περιστατικο με τον ΠΑΟΚ και τον ΙΒΑΝ....
οπως παντα θα ζοριστουμε αλλα στο τελος ολοι θα παρουνε τα @@ ΜΑΣ...
τα καλοπαιδα τα ...αριανα....που στις τσεπες τους εχουν εισιτηρια για τον οασθ και μερικοι και φιστικια αραπικα...
οπως παντα θα ζοριστουμε αλλα στο τελος ολοι θα παρουνε τα @@ ΜΑΣ...
τα καλοπαιδα τα ...αριανα....που στις τσεπες τους εχουν εισιτηρια για τον οασθ και μερικοι και φιστικια αραπικα...
Το μήνυμα στην μπλούζα της Κα Σαββίδη διαβάστε το σας παρακαλώ.....και τα ψιλά γράμματα μην τα παραλειψετεParolos έγραψε:Εδώ θέλει να τον σφάξει η γυναίκα του. Κρυφό μήνυμα ενδοοικογενειακής βίας..
Πρωτη φορα ειδα μεγκα απο περιεργια. Ειναι εμετικο αυτο που κανουν μαζι με τον κουγια. Ντράπηκε και η ντροπή.
Οι ειδήσεις του σταρ ξεκίνησαν κάπως έτσι... Η δολοφονία του Αλκη από μέλη του ΠΑΟΚ. Επειδή το τσογλάνι που έσφαξε το παιδί κάποτε έπαιξε μπάλα σε ακαδημια που συνεργαζόταν ο ΠΑΟΚ ξαφνικά έγινε μέλος. Είναι τρομερό αυτό που γίνεται, έχουν βαλθεί όλοι με το ζόρι να συνδέσουν τον ΠΑΟΚ με τους δολοφόνους.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
μετα και το αρθρο αποκαλυψη - βομβα του σαιτ το5+5 οτι ολοι οι συνδεσμοι αλλων ομαδων ειναι νομιμοι και μονο οι δικοι μας ειναι παρανομοι γιατι δεν ειμαστε γραμμενοι στην γενικη γραμματεια, τουλαχιστον προσωπικα το ποτηρι ξεχηλισε.
Μιλανε για το μερος το οποιο "γιναμε αντρες" καναμε φιλιες ζωης φαγαμε, ηπιαμε , γελασαμε ,κλαψαμε ακομα πεξαμε και ψιλες μεταξυ μας μερικες φορες, κοιμηθηκαμε και δεν ξερω γω τι αλλο ακομα, δεν λεω καν για τον πατερα μου και τις σειρες του που κατεβαιναν πανελληνιο και ηταν σαν διακοπες με τα αδερφια τους.
το λεο τωρα οτι οποιος τολμησει να πειραξει το υγιες οπαδικο,συνδεσμιτικο κινημα χιλιαδων καψουρηδων με την ασπρομαυρη φανελα στα περαττα της γης και τον ΠΑΟΚ σαν συλλογο(ποδοφαιρο ,μπασκετ ,ασ) θα με βρει απεναντι του οποιος και να ειναι οτι δυναμη και να εχει.
ετοιμαζομαστε για εναν πολεμο οποιος θελει να κρυφτει ας το κανει το μονο σιγουρο ειναι οτι εμεις και παλι θα βγουμε νικητες γιατι εχουμε ενα μεταλλο σπανιο που δεν λυγιζει με τιποτα ουτε στους στο +απειρο, το ιδιο εχει και η οικογενεια σαββιδη για οσους τους αμφισβητουν ,αλλοι στην θεση με αυτον το πολεμο πυ δεχονται καθημερινα για χρονια θα το βαζανε στα ποδια αλλα αυτοι μενουν γιατι εχουν το ιδιο μεταλλο .
Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΡΤΕΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!!!!
Μιλανε για το μερος το οποιο "γιναμε αντρες" καναμε φιλιες ζωης φαγαμε, ηπιαμε , γελασαμε ,κλαψαμε ακομα πεξαμε και ψιλες μεταξυ μας μερικες φορες, κοιμηθηκαμε και δεν ξερω γω τι αλλο ακομα, δεν λεω καν για τον πατερα μου και τις σειρες του που κατεβαιναν πανελληνιο και ηταν σαν διακοπες με τα αδερφια τους.
το λεο τωρα οτι οποιος τολμησει να πειραξει το υγιες οπαδικο,συνδεσμιτικο κινημα χιλιαδων καψουρηδων με την ασπρομαυρη φανελα στα περαττα της γης και τον ΠΑΟΚ σαν συλλογο(ποδοφαιρο ,μπασκετ ,ασ) θα με βρει απεναντι του οποιος και να ειναι οτι δυναμη και να εχει.
ετοιμαζομαστε για εναν πολεμο οποιος θελει να κρυφτει ας το κανει το μονο σιγουρο ειναι οτι εμεις και παλι θα βγουμε νικητες γιατι εχουμε ενα μεταλλο σπανιο που δεν λυγιζει με τιποτα ουτε στους στο +απειρο, το ιδιο εχει και η οικογενεια σαββιδη για οσους τους αμφισβητουν ,αλλοι στην θεση με αυτον το πολεμο πυ δεχονται καθημερινα για χρονια θα το βαζανε στα ποδια αλλα αυτοι μενουν γιατι εχουν το ιδιο μεταλλο .
Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΡΤΕΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!!!!