Ναι ακριβώς! Ο Ιβάν ο δυνάστης του ελληνικού αθλητισμού. Να σου πω κάτι. Και μόνο που βλέπω αυτές τις σκατόφατσες, τύπου μητσοτάκη, αυγενάκη, μαρινάκη κλπ να βάλλουν κατά του Ιβάν, ξέρω ότι έχει δίκιο και δεν έχει κάνει τίποτα μεμπτό. Δεν χρειάζομαι τίποτα άλλοnavigator11 έγραψε:Αφού ο Ιβάν εκάνε ... μη ηθική συναλλαγή ρε Τόλη. Δεν του αξίζει λίγο κυνηγητό με -5, παρότι νομικά, με βάση τουλάχιστον όσα έχουν βγει προς τα έξω, δε στοιχειοθετείται πολυϊδιοκτησία; Είναι αφελής και για αυτό πρέπει να τον/μας ξανακλέψουν για να βάλει μυαλό.tolis14 έγραψε:Διαβάζω από χθες αυτά που γράφονται εδώ για το θέμα και πραγματικά απορώ για μερικούς συνοπαδούς μας. Αναρωτιούνται αν υπάρχουν στοιχεία, φωτιά μαζί με τον καπνό, ευθύνες ηθικές και ποινικές του Ιβάν και καταλήγουν ότι οι νομικοί της ΠΑΕ είναι άχρηστοι. Και όλα αυτά γιατί? Γιατί γνωμοδότησαν κατά του ΠΑΟΚ τρία στημένα μέλη μιας στημένης επιτροπής ενός στημένου υπουργού μιας στημένης κυβέρνησης. Υποστηριζόμενα φυσικά από έναν στρατό από στημένα ΜΜΕ και παπαγαλάκια που έχουν εξελίξει την προπαγάνδα και την προβατοποίηση σε επιστήμη. Και τον Τομ Κρουζ μαζί με τον Τζιν Χάκμαν από το 'The Firm' να έστελνε ο ΠΑΟΚ δεν υπήρχε ούτε μία περίπτωση στο εκατομμύριο να είναι διαφορετική η απόφαση. Οπότε αφήστε στην άκρη τα υπαρξιακά σας και στραφείτε εκεί που πρέπει. Στον χοντρό και τα τσιράκια του. Οτιδήποτε άλλο συνιστά νίκη του πιο βρώμικου οργανισμού που έχει ποτέ εμφανιστεί σ'αυτόν τον πλανήτη
Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
Ρε τι να περιμένει η ΠΑΕ δεν έχετε καταλάβει σε τι χώρα ζούμε;
Ολα τα μέσα παίζουν "κλείδωσε η ποινή για ΠΑΟΚ". Δεν αναφέρουν πουθενά αν καταδικαστεί, το αναφέρουν σαν δεδομένο. Έτσι περνάει στην κοινή γνώμη και έτσι θα ρθει σαν τετελεσμένο γεγονός.
Αν υπάρξει αντίδραση πρέπει να υπάρξει άμεσα. Αλλιώς πέταξε το πουλάκι.
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ολα τα μέσα παίζουν "κλείδωσε η ποινή για ΠΑΟΚ". Δεν αναφέρουν πουθενά αν καταδικαστεί, το αναφέρουν σαν δεδομένο. Έτσι περνάει στην κοινή γνώμη και έτσι θα ρθει σαν τετελεσμένο γεγονός.
Αν υπάρξει αντίδραση πρέπει να υπάρξει άμεσα. Αλλιώς πέταξε το πουλάκι.
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεταξυ μας παντως τιποτα απο τα 2 δεν θα γινει.Tolaros έγραψε:Συμφωνώ σε όλα με Τζόσουα.
Να μαθευτεί το σκεπτικό της χθεσινής απόφασης και η θέση της ΠΑΕ.
Και μετά το συζητάμε.
Πόσα σκεπτικα απόφασης δικαστηρίων έχετε διαβάσει ρε παίδες στη ζωή σας; Εκτός αν είστε νομικοί
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- navigator11
Όσους νομικούς έχω ακούσει, όλοι κατατείνουν στο ίδιο συμπέρασμα. Με βάση όσα έχουν επικοινωνηθεί προς τη δημοσιότητα, και πάντα υπό την επιφύλαξη της ύπαρξης κάποιου άλλου, κρισίμου στοιχείου, που ενδεχομένως δεν έχει γίνει γνωστό, ΔΕΝ στοιχειοθετείται πολυϊδιοκτησία. Επιτρέψτε μου να πιστεύω ότι, αν υπήρχε όντως τέτοιο στοιχείο, δεν υπάρχει περίπτωση να μην είχε γίνει σημαία από όλα τα βοθροσάιτς.
Πράγμα που έρχεται να "δέσει" και με την αλήτικη σπουδή της νέας πρεζοκρατίας να παρέμβει ωμά πλέον στο θέμα, γράφοντας στο μουνί τους τις υπερκείμενες ποδοσφαιρικές αρχές. Δε θα χρειαζόταν να επιχειρηθεί τέτοιο πραξικόπημα, εφόσον ο ΠΑΟΚ μπορούσε βάσει νόμου να καταδικαστεί για μια υπαρκτή, επίμεμπτη νομικά, ενέργεια. Ποιός θα μπορούσε να πει πολλά πολλά ακόμα κι από τον ΠΑΟΚ; Το μόνο "επιχείρημα" που θα μπορούσε να προβληθεί θα ήταν πάνω σε μια λογική συμψηφιστική του τύπου "αν ήταν στη θέση του ΠΑΟΚ όμως κάποιος ή κάποιοι άλλοι, ρουθούνι δε θα άνοιγε".
Πράγμα που έρχεται να "δέσει" και με την αλήτικη σπουδή της νέας πρεζοκρατίας να παρέμβει ωμά πλέον στο θέμα, γράφοντας στο μουνί τους τις υπερκείμενες ποδοσφαιρικές αρχές. Δε θα χρειαζόταν να επιχειρηθεί τέτοιο πραξικόπημα, εφόσον ο ΠΑΟΚ μπορούσε βάσει νόμου να καταδικαστεί για μια υπαρκτή, επίμεμπτη νομικά, ενέργεια. Ποιός θα μπορούσε να πει πολλά πολλά ακόμα κι από τον ΠΑΟΚ; Το μόνο "επιχείρημα" που θα μπορούσε να προβληθεί θα ήταν πάνω σε μια λογική συμψηφιστική του τύπου "αν ήταν στη θέση του ΠΑΟΚ όμως κάποιος ή κάποιοι άλλοι, ρουθούνι δε θα άνοιγε".
μπορεί να μου πει αν ισχύουν αυτα που λέει ο Τσαλτιδης στο ραδιο;;;
Τι λέει για την αγορά ντουρμισαι;klainmein έγραψε:μπορεί να μου πει αν ισχύουν αυτα που λέει ο Τσαλτιδης στο ραδιο;;;
Αυτός είναι μαλωμενος με την αλήθεια ρε φίλε, πλάκα μας κάνεις;
Εγώ χωρίς να τον ακούσω λέω ότι ισχύουν όλα, έχει κάνει έρευνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Τρί 28 Ιαν 2020, 17:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τι λεειklainmein έγραψε:μπορεί να μου πει αν ισχύουν αυτα που λέει ο Τσαλτιδης στο ραδιο;;;
Ποιους νομικους εχεις ακουσει ρε navi που να αναφερθηκαν με συγκεκριμενο τροπο στην υποθεση? Σοβαρα ρωταω για να το ψαξω και εγω.
Ολοι γραφουν για πολυϊδιοκτησία, οτι γιαυτο μας τιμωρησαν. Πολυϊδιοκτησία δεν υπαρχει, εκτος και αν δεν ξερω Ελληνικα. Δεν ανηκει ουτε σε παρκαδορο του Σαββιδη το οποιδηποτε ποσοστο μετοχων της Ξανθης. Αυτο για το οποιο μας τιμωρησαν ειναι για επιρροη στην ομαδα μεσω ολων αυτων που αραδιαζουν. Και εκει ειναι το θεμα οτι αυτο πρεπει να αποδειχτει. Οχι με υποψιες, εγινε αυτο αρα ισχυει εκεινο, αρα το ενα αρα το αλλο. Αυτο περιμενουμε να δουμε.
Και για αυτο μπαζει κιολας απο παντου. Αν ηταν απλη υποθεση κατοχης μετοχων, θα λεγαν και οι 5, να οριστε εχει, τελος. Αλλα για την επιρροη πρεπει να ψαξουν τα παντα. Και τους καρφωσε η αγαθη η Μαρουπα ουσιαστικα, λεγοντας οτι μπορουσαμε να το ψαξουμε και αλλο, αλλα επεμεναν να βγει η αποφαση. Αν εισαι σιγουρος 100% για κατι δεν το ψαχνεις παραπανω.
Και για αυτο μπαζει κιολας απο παντου. Αν ηταν απλη υποθεση κατοχης μετοχων, θα λεγαν και οι 5, να οριστε εχει, τελος. Αλλα για την επιρροη πρεπει να ψαξουν τα παντα. Και τους καρφωσε η αγαθη η Μαρουπα ουσιαστικα, λεγοντας οτι μπορουσαμε να το ψαξουμε και αλλο, αλλα επεμεναν να βγει η αποφαση. Αν εισαι σιγουρος 100% για κατι δεν το ψαχνεις παραπανω.
- PAOK_Antarctica
Παιδιά λέει ότι η απόφαση δεν ήταν 3-2 αλλα 4-1, αλλα το λρνε 3-2 και ότι οι δύο που έβαλε ο αυγενακης ηταν για μέλη που είχαν παραιτηθεί από Μάρτη και ήταν κενες θέσεις και οι άλλοι τρεις ηταν του ΣΥΡΙΖΑ. Ότι βγήκαν το πρωί της ΕΕΑ και είπαν ότι είναι δεσμευτική η απόφαση...
Ε καλά πες του στα παπάρια μας οι αποφάσεις τους
Ναι.το πόρισμα ιδιώτη δέσμευei εν ενεργεία δικαστή.ουτε του εισαγγελέα η αγόρευση δε δεσμεύει ρε klein
Re: Προπαγάνδα και
Ωχ, σχεδόν με όλα; Από περιέργεια, ποια είναι αυτά;icue έγραψε:Αν και διαφωνω σχεδον με τα παντα που εχει πει ο φιλος cellophan για αυτη την ιστορια, εδω εχει δικιο. Και θα σου πω γιατι. Οταν το inpaok εγραψε οτι η ΠΑΕ λεει πως με απλα μαθηματικα τα 6,5 μυρια που εβαλε ο Σαββιδης ειναι κατω απο το 5% του μετοχικου κεφαλαιου που ειναι 117 μυρια, τους απαντησα οτι με απλα μαθηματικα τα 6,5m ειναι το 5,5% των 117m και ως δια μαγειας στο αρθρο το 117 αλλαξε και εγινε 140. Οσο και αν εψαξα το μετοχικο κεφαλαιο του ΠΑΟΚ παντου γραφει οτι θα ανερθει στα 116 μυρια μετα απο αυτη την αυξηση.pilotos έγραψε:Καλά εσύ, μπορεί να φοβάσαι τα πάντα, έχει βγάλει ανακοίνωση για αυτό το θέμα η ΠΑΕ από εχτές, ίσως δεν την είδεςcellophan έγραψε: Φοβάμαι και το θέμα του 5% - αν έχει σημασία τώρα πια. Η απάντηση που έδωσε ο Γκαγκάτσης ήταν διστακτική και η τοποθέτηση σώματος - προσώπου άστα να πάνε.
Το οτι οι γκασμαδες αλλαξαν το νουμερο στο σαιτ για να βγαινει σαν ποσοστο, σημαινει ή οτι δεν εχουν ιδεα τι λεει η ΠΑΕ και απλα γραψαν κατι ή οτι η ΠΑΕ δεν εχει ιδεα τι λεει και πανε να το μπαλωσουν. Ε οσο ναναι μπορεις να πεις οτι φοβασαι το θεμα.