Ιβάν Σαββίδης ΙV
Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV
όχι ,αυτή η νομοθεσία ισχύει μονο για τον ΠΑΟΚ ... πχ αρχές φεβρουαρίου στο mats αεκ γαύρος πέταξαν μπουκάλι στο κόρνερ του φορτούνι , η κάμερα δείχνει όλο το σκηνικό και μάλιστα ο φορτούνισ το παίρνει και το δείχνει στον ρεφερι , αλλα εκεί όλα καλά δεν έγινε τίποτα ... άμα γινόταν αυτό στην τουμπα η nova θα έκανε zoom με drone υπερύψηλης ανάλυσης και όλα τα μμε θα ήταν συγκλονισμένα k εννοείτε ότι ο ολυμπιακός θα είχε φύγει καρφί για τα αποδυτήρια...πάντως απορώ τι κάνει η παε μας , ολόκληρο μπουκάλι ρε φιλε πετάνε και δεν κάναμε tpt ?και την ίδια στιγμή εμείς τρώμε ποινές για χαρτάκι... η πχ στο θέμα με μιραλας που δείχνει τις μπάλες του στον κοσμο ? απιστευτα πραματα...
Ο άνθρωπος έχει επενδύσει τρελά εκατομμύρια για να πει "δε μαμιεται, πουτ@να ολα"
Θα βρει τρόπο να τους κερδίσει ακόμα και στο στημένο παιχνίδι τους, ένα βήμα τη φορά.
Θα βρει τρόπο να τους κερδίσει ακόμα και στο στημένο παιχνίδι τους, ένα βήμα τη φορά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Tolaros την Σάβ 31 Μαρ 2018, 08:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Porto palace επανέρχεται στην πολιτική ο Καρατζαφέρης ομιλία 7 η ώρα τρέξτε Θεσσαλονίκεις κάποτε έγλυφε τον Ιβάν τωρα κάνει και αυτός και το κανάλι του χυδαία επίθεση στον Ιβάν..... Θα μοιράσει καθρεπτακια στους Ιθαγενείς......
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Tolaros έγραψε:Ο άνθρωπος έχει επενδύσει τρελά εκατομμύρια για να πει "δε μαμιεται, πουτ@να ολα"

Πέστα φίλος....
Συνέντευξη εφ όλης της ύλης έδωσε ο Αμερικάνος πρέσβης, , Τζέφρι Πάιατ θέλοντας να… χαμηλώσει τους τόνους.
Ο Πάιατ ήταν αυτός που πριν από λίγους μήνες είχε αφήσει έμμεσα αιχμές για τον Ιβάν Σαββίδη και την επένδυση στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.
Ερωτηθείς για τον Ιβάν Σαββίδη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ελληνικό Vice πήρε αποστάσεις από το ζήτημα, απαντώντας:
«Έχω κρατήσει αποστάσεις από το θέμα και δεν θέλω να αλλάξει αυτό τώρα. Έχω μάθει πως όπως δεν μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, έτσι και με τον ΠΑΟΚ μπλέκονται τα πράγματα, οπότε θα το αφήσω εκτός».
Μάλιστα η δουλειά μας έγινε και όλοι κάτω και ο πρέσβης χαμηλώνουν τους τόνους......
Ο Πάιατ ήταν αυτός που πριν από λίγους μήνες είχε αφήσει έμμεσα αιχμές για τον Ιβάν Σαββίδη και την επένδυση στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.
Ερωτηθείς για τον Ιβάν Σαββίδη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ελληνικό Vice πήρε αποστάσεις από το ζήτημα, απαντώντας:
«Έχω κρατήσει αποστάσεις από το θέμα και δεν θέλω να αλλάξει αυτό τώρα. Έχω μάθει πως όπως δεν μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, έτσι και με τον ΠΑΟΚ μπλέκονται τα πράγματα, οπότε θα το αφήσω εκτός».
Μάλιστα η δουλειά μας έγινε και όλοι κάτω και ο πρέσβης χαμηλώνουν τους τόνους......
Εχει ερθει επιτελους η στιγμη για να παψουμε να ειμαστε αφελεις,παρορμητικοι,αυτοκαταστροφικοι.Ναι ολους μας διακατεχει αγανακτηση και οργη αλλα αν αυτο πρεπει να μας στρεψει καπου ειναι στο να φανουμε πανω απο ολα εξυπνοι.Πρεπει οι επομενες κινησεις μας να ειναι μελετημενες και συντονισμενες.Πρεπει να προσατευτει η ομαδα και ο ιδιος ο Ιβαν.Αρχικα θα επρεπε χτες ηδη να προγραμματιστει συναντηση Σαββιδη με οργανωμενους.Ο ΙΒαν θα πρεπει να θεσει τους κανονες του παιχνιδιου.Να καταστησει σαφες οτι ειναι εδω,διατεθημενος να συνεχισει τις ενεργειες που θα φερουν την ομαδα εκει που μοιραια πρεπει και μπορει να την οδηγησει,στην κορυφη.Να καταλαβουν ολοι οτι σπασμωδικες κινησεις μονο κακο θα κανουν.Ενισχυση της ομαδας σε διοικητικο επιπεδο,παραμονη προπονητη και ενισχυση της ομαδας αγωνιστικα,ανακοινωση κατασκευης γηπεδου,τραβηγμα αυτιου ακομα και αν προκειται για τον γιο του.Δεν υπαρχει πχ κανενας λογος να συνεχιστει διαλογος με ατομα επιπεδου Καραπαπα στα σοσιαλ μιντια.Να καταστει ξεκαθαρο οτι μονο υπο την παρουσια var θα ξεκινησει το επομενο πρωταθλημα και με τον ορο να εξαφανιστουν απο τις λιστες διαιτητες που συνδεονται με το αμαρτωλο παρελθον.Απλα πραγματα.Ας αφησουμε αυτον που παρα τα λαθη του εχει αποδειξει πως μπορει να κοιταξει στα ματια και μαλιστα αφ'υψηλου τους αντιπαλους του και εμεις να μεινουμε στον ρολο που μας ανηκει δικαιωματικα,αυτον της ενισχυσης και μονο της ομαδας με την φωνη μας στο γηπεδο.Δεν με ενδιαφερει πια μορφη αντιδρασης θα επιλεξουν καποιοι εκτος γηπεδου,αλλα θα πρεπει να καταστει σαφες οτι εντος αυτου οποιαδηποτε αλλη ενεργεια το μονο που εξυπηρετει ειναι τα συμφεροντα των αλλων.Ο γαυρος εφερε την φετινη χρονια στο σημειο που εφτασε και παρακαλει μεσα του να συνδραμουμε ωστε το σχεδιο του εκτος απο μια προσκαιρη νικη θα καταληξη σε συνολικο θριαμβο.
Ο Ιβάν Σαββίδης προτίθεται να τοποθετηθεί για όλους και για όλα μετά το τέλος της εφετινής αγωνιστικής περιόδου, σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ισχυρός άνδρας του Π.Α.Ο.Κ. θα παραμείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έως το φινάλε της εφετινής σεζόν.
Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Σαββίδης θα προχωρήσει σε καταγγελίες, σχετικά με τα όσα έγιναν στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ παράλληλα θα κάνει και προτάσεις για την επόμενη ημέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όπως αναφέρουν οι συνεργάτες του Σαββίδη, στόχος του είναι να υπάρξει αξιοπιστία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Από novasports.gr
.......................................................................................
Συμφωνώ με την τακτική του, πάντα με δεδομένο ότι ισχύει ό,τι διαβάζω και δεν πρόκειται περί διαρροής-ΑΡΔιάς...
Αναμένοντας με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τις "προτάσεις του για την επόμενη μέρα του Ελληνικού ποδοσφαίρου"...

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ισχυρός άνδρας του Π.Α.Ο.Κ. θα παραμείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έως το φινάλε της εφετινής σεζόν.
Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Σαββίδης θα προχωρήσει σε καταγγελίες, σχετικά με τα όσα έγιναν στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ παράλληλα θα κάνει και προτάσεις για την επόμενη ημέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όπως αναφέρουν οι συνεργάτες του Σαββίδη, στόχος του είναι να υπάρξει αξιοπιστία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Από novasports.gr
.......................................................................................
Συμφωνώ με την τακτική του, πάντα με δεδομένο ότι ισχύει ό,τι διαβάζω και δεν πρόκειται περί διαρροής-ΑΡΔιάς...
Αναμένοντας με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τις "προτάσεις του για την επόμενη μέρα του Ελληνικού ποδοσφαίρου"...

Τι ψυχαρα αυτός ο άνθρωπος;
Άλλοι στην θέση του θα είχαν φύγει...
Τόσα.λεφτα χαμένα από δύο κλέφτες που δεν υπάρχει σύστημα να σταλούν στην δικαιοσύνη ;
Άλλοι στην θέση του θα είχαν φύγει...
Τόσα.λεφτα χαμένα από δύο κλέφτες που δεν υπάρχει σύστημα να σταλούν στην δικαιοσύνη ;
- giwrgos04dex
α ρε ιβαν τι προτασεις για το ελληνικο ποδοσφαιρο ρε φιλε μου, δεν βλεπεις με τι πουτανας γιους εχεις να κανεις...
κοψε χορηγιες, βγαλε τον παοκ απο τη νοβα, κυνηγησε τους δικαστικα μεχρι τελους ολους και απειλησε να βγαλεις την ομαδα με το πρωταθλημα
μόνο το grexit μασ σωζει. και του χρονου τετοια εποχη τα ιδια θα λεμε ..
κοψε χορηγιες, βγαλε τον παοκ απο τη νοβα, κυνηγησε τους δικαστικα μεχρι τελους ολους και απειλησε να βγαλεις την ομαδα με το πρωταθλημα
μόνο το grexit μασ σωζει. και του χρονου τετοια εποχη τα ιδια θα λεμε ..
Ο κοντοπουστρακος ντέμης βανδης που μιλούσε για χαλιφι που είναι?
Πάλι τραβάει βίντεο τη τραγουδιαρα του να την ξεσκιζουν?
Πάλι τραβάει βίντεο τη τραγουδιαρα του να την ξεσκιζουν?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Descartes την Κυρ 01 Απρ 2018, 21:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- hasio_john
Ιβάναρε, χαράς το κουράγιο σου που δεν έχεις πάρει το όπλο και να το χρησιμοποιήσεις με αυτά που βλέπεις ...
-
Μα και σήμερα λέγανε ότι ήταν στημένο αλλά ούτε στημένο δεν μπορούμε να πάρουμε.....
Ιβάν δεν αρκεί να είσαι τεμετερον για να είσαι σπαθί.... Ειδικά κάτι Πόντιοι σαν τον μελισσανιδη είναι πλέον μεταλαγμενοι.....