8. Amr Warda
Re: 74. Amr Warda
Ξεκίνησε βασικός στο παιχνίδι της εθνικής Αιγύπτου. Σκόραρε το δεύτερο γκολ της χώρας του με πλασέ ερχόμενος από την πίσω ζώνη(παίζει κυρίως κεντρικά). Αν πρόσεξα καλά εκτέλεσε και το κόρνερ από το οποίο σκόραρε το πρώτο της γκολ η Αίγυπτος, απλά μεσολάβησε κεφαλιά πάσα άρα δεν πιάνει ως ασίστ.
Με την απουσια Μαου, πρεπει να βρεθει ΑΜΕΣΑ λυση να μπει ο τρελος στην εντεκαδα. Εχουμε τωρα τετραδα ματς φωτια και ισως πρεπει να ριξει λιγο νερο στο κρασι ο προπονητης σαν τελευταια ευκαιρια. Τον χρειαζομαστε δημιουργικα πολυ
Σε ποιον ακριβως δινει ρε φιλε απαντησεις? υπαρχει κανεις που δεν λεει οτι ειναι ταλενταρα και παικταρας?? ειναι το προβλημα η αξια του μηπως??Rorschach έγραψε:Μπραβο παικταρα, οποτε παιζεις δινεις απαντησεις.
Ο Λημνιός ομως πηγαίνει στις προπονήσεις και δεν ξενυχτάει κάθε μερα....Rorschach έγραψε:Ξερω γω; Οταν προτιμαται καποιος Λημνιος...
Το χεις πολυ το αθλημαRorschach έγραψε:Ξερω γω; Οταν προτιμαται καποιος Λημνιος...
-
Πόσο εύκολο πραγματικά είναι να παρουσιάζεις τα πράγματα όπως σε βολεύουν... Ο ουαρντα προτιμήθηκε με ρίσκο αντί Ενρίκε/Λάμπρου πάρα τα καμώματα του. Ο Λημνιός παίζει γιατί είναι ταλενταρα και δουλευταρας, ακούς δηλώσεις του και κάνει μπαμ. Ο ουαρντα έχασε τη θέση μόνος του και θα είναι ο μόνος υπεύθυνος αν πατωσει η καριέρα του... Αλλά ναι ξέχασα έδωσε απαντήσεις επειδή σκόραρε απέναντι στην... Σουαζιλάνδη
Ότι ναναιRorschach έγραψε:Ξερω γω; Οταν προτιμαται καποιος Λημνιος...
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτόpilotos έγραψε:Μπάλα ξέρει, από μυαλό πάσχουμε...
SM-G965F
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Αν ο ξενύχτης Warda είναι πιο χρήσιμος από τον φιλότιμο Λημνιό, εγώ θα έβαζα τον Αιγύπτιο.Tupac έγραψε:Ο Λημνιός ομως πηγαίνει στις προπονήσεις και δεν ξενυχτάει κάθε μερα....Rorschach έγραψε:Ξερω γω; Οταν προτιμαται καποιος Λημνιος...