Exactly.vs40 έγραψε:Μην υπερβάλουμε. Ρήτρα μπορούσε να έχει στα 8εκ. Επίσης μπορούσε να γίνει ανανέωση συμβολαίου τον Οκτώβριο ή Νοέμβριο που είναι οι καλυτεροι μήνες για ανανεώσεις. Στον Τζαβέλλα γιατί έγινε δηλ? Όταν ένας παίκτης στον ΠΑΟΚ είναι αναντικατάστατος και τον πουλάς μέσα στη σεζόν, πρέπει να πάρεις παραπάνω από αυτό που αξίζει. Αφού το έχουν το χρήμα οι Τούρκοι ας σκάσουν 7-8εκ, να πω ΟΚ. Αν η ομάδα είχε φροντίσει να έχει μεγάλα ταλέντα, όπως ο Άγιαξ, που να μου δίνουν ελπίδα, τότε να πω ΟΚ πούλα τον και 4εκ. Θα δώσω χρόνο στο wonderkid που μπορεί να μου βγει στο μέλλον καλύτερος παίκτης. Αν πουληθει σήμερα πότε θα προλάβουμε να φέρουμε παίκτη ισάξιο στην ποδοσφαιρική μπανανία που λέτε και ποτε θα προσαρμοστεί για να αποδώσει? Ποτε είδαμε σε ελληνική ομάδα (όχι μόνο στον ΠΑΟΚ) μεταγραφές πετυχημένες το Γενάρη? Η ομάδα στα εξτρέμ έχει 1 μόνο ποιοτικό παίκτη (Γκάρυ) και μετά έναν μετριοκαλό το Τζαλμά. Αν πορευθούμε με Τζαλμά και Μυστακίδη μπορούμε να πετύχουμε τους φετινούς μας στόχους?sic-4 έγραψε:θελουμε να πουλησουμε τον Γκαρυ, εναν παικτη που εχει κανη ΜΙΣΗ καλη σεζον σε μια ποδοσφαιρικη μπανανια, με πολυ περισσοτερα απο 5μυρια γιατι τα θεωρουμε ελαχιστα γι αυτον και θα επρεπε να του εχουμε ρητρα 40μυρια. Ταυτοχρονα θελουμε να αγορασουμε παικτη των πρωταθλητων Ευρωπης που αγωνιζεται σε καλη ομαδα του Γερμανικου πρωταθληματος με 2-3 μυρια (μια και οι Γερμανοι 2μυρια ρητρα θα του εχουν ε;). Κι αν οι φαντασιωσεις μας αυτες δεν γινονται πραγματικοτητα φταιει φυσικα ο Ιβαν. Εγινε παιδια...
Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
- shikabala81
Αν εχεις αυτην την αποψη τοτε τι ασχολεισαι με το επαγγελματικο ποδοσφαιρο;ασχολησου με το ερασιτεχνικο.εκει δεν παιρνουν πανω απο 1500Sekeris4 έγραψε:Εχω την αποψη οτι ολοι αυτοι που κλωτσανε ενα τοπι δεν θα επρεπε να παιρνουν πανω απο 1500 ευρω το μηνα.Οποτε ασχολησου με κανεναν άλλο..shikabala81 έγραψε:Για να ερθει ευκολα ενας παικτης στην ελλαδα(ποδοσφαιρικη μπανανια) πρεπει να του δωσεις κινητρο.το κινητρο ειναι η ευρωπαικη προοπτικη αν η ομαδα παιζει στην ευρωπη ωστε ο παικτης να γινει γνωστος και το χρημα. Παμε στο χρημα τωρα.
Για να ερθει στη μπανανια ο παικτης του δινεις παραπανω απο οσα αξιζει.
Ερχεται αποδιδει στα στανταρτ του που ειναι χαμηλοτερα και μετα βγαινουν φιλαθλοι τυπου σεκερη και κραζουν οτι ο οπαικτης ειναι παλτο και του δωσατε πολλα και αν πρεπει να παιρνει τοσα πρεπει να αποδιδει αναλογα.
Αυτος ειναι ο κανονας πλην εξαιρεσεων οπως ο γκαρυ που πηρε υπεραξια.
[youtube]Mxmo_uhczbc[/youtube]
- soflodoras
vs40 έγραψε:Αυτόν τον όρο που λες, πότε ανακαλύφθηκε δε ξέρω. Βρες το επίσημα και δώσε λινκ να το δούμε και εμείς. Οι αναπαραγωγή από αρδ, αλλά από την Ουεφα. Εγώ ξέρω αυτό ισχύει για τους νεαρούς με ημιεπαγγελματικό συμβόλαιο. Αν δεν έχεις ρήτρα σε συμβόλαιο, και είναι επαγγελματικό, τότε τον κρατάς όσα και αν σου δώσουν οι αντίπαλοι. Δηλαδή τότε γιατί δεν αγοράστηκε ο Ρονάλντο με 5έτη συμβολαίου που λές? δηλαδή αντί για 90εκ η μεταγραφή να πάρει 5*5εκ συμβολαίου που έπερνε τότε = 25εκ. Ομοίως ο Πογκμπά και όλες οι μεγάλες μεταγραφές. Δε στέκει αυτό που λές. Ο Στάντσιου στην Στεάουα έπαιρνε 200Κ μισθό μάξιμουμ. Τότε με 1εκ τοω αγόραζες φίλε. Ψάξτο, είναι μια μπούρδα που σε άποια φάση έγραψαν κάποιοι αγράματοι ΑΡδ, και από τότε αναπαράγεται. Δεν έχει καμία λογική.soflodoras έγραψε:Μαξιμουμ 5 ετη συμβολαιου, με υποχρεωτικο ορο την ρητρα αποδεσμευσης και ρητρα αναλογικη του συμβολαιου. Αυτες ειναι οι οδηγιες της ουεφα. Διαφορετικα ο παικτης δικαιουται να διεκδικησει δικαστικα την αποδεσμευση του και την αποζημιωση του.Και ας εχει υπογραψει.
Τζαμπα μαλωνετε.Ο περσινος γκαρυ δεν αξιζε πανω απο 400κ. Φετος που αποδιδει ναι.Του κανεις ανανεωση με υψηλο συμβολαιο ΑΡΑ και υψηλοτερη ρητρα. Αλλα το κανεις μετα απο 15 ματς.οχι στους 2 μηνες. ΕΛΕΟΣ καποιοι
Και επειδη εμεις ειμαστε αγραμματοι ενω εσυ ξερεις απο γραμματα , τοτε κατσε διαβασε
http://europa.eu/rapid/press-release_IP-13-95_el.htm
Και αντε μερες που ειναι
Γιατι ? Είπε κανείς ότι έχουμε στόχους ? Πάμε κ όπου μας βγάλει. Η χαρά της περιπέτειας.vs40 έγραψε:Μην υπερβάλουμε. Ρήτρα μπορούσε να έχει στα 8εκ. Επίσης μπορούσε να γίνει ανανέωση συμβολαίου τον Οκτώβριο ή Νοέμβριο που είναι οι καλυτεροι μήνες για ανανεώσεις. Στον Τζαβέλλα γιατί έγινε δηλ? Όταν ένας παίκτης στον ΠΑΟΚ είναι αναντικατάστατος και τον πουλάς μέσα στη σεζόν, πρέπει να πάρεις παραπάνω από αυτό που αξίζει. Αφού το έχουν το χρήμα οι Τούρκοι ας σκάσουν 7-8εκ, να πω ΟΚ. Αν η ομάδα είχε φροντίσει να έχει μεγάλα ταλέντα, όπως ο Άγιαξ, που να μου δίνουν ελπίδα, τότε να πω ΟΚ πούλα τον και 4εκ. Θα δώσω χρόνο στο wonderkid που μπορεί να μου βγει στο μέλλον καλύτερος παίκτης. Αν πουληθει σήμερα πότε θα προλάβουμε να φέρουμε παίκτη ισάξιο στην ποδοσφαιρική μπανανία που λέτε και ποτε θα προσαρμοστεί για να αποδώσει? Ποτε είδαμε σε ελληνική ομάδα (όχι μόνο στον ΠΑΟΚ) μεταγραφές πετυχημένες το Γενάρη? Η ομάδα στα εξτρέμ έχει 1 μόνο ποιοτικό παίκτη (Γκάρυ) και μετά έναν μετριοκαλό το Τζαλμά. Αν πορευθούμε με Τζαλμά και Μυστακίδη μπορούμε να πετύχουμε τους φετινούς μας στόχους?sic-4 έγραψε:θελουμε να πουλησουμε τον Γκαρυ, εναν παικτη που εχει κανη ΜΙΣΗ καλη σεζον σε μια ποδοσφαιρικη μπανανια, με πολυ περισσοτερα απο 5μυρια γιατι τα θεωρουμε ελαχιστα γι αυτον και θα επρεπε να του εχουμε ρητρα 40μυρια. Ταυτοχρονα θελουμε να αγορασουμε παικτη των πρωταθλητων Ευρωπης που αγωνιζεται σε καλη ομαδα του Γερμανικου πρωταθληματος με 2-3 μυρια (μια και οι Γερμανοι 2μυρια ρητρα θα του εχουν ε;). Κι αν οι φαντασιωσεις μας αυτες δεν γινονται πραγματικοτητα φταιει φυσικα ο Ιβαν. Εγινε παιδια...
desperando τι σημαίνει το Κολκίζεις? Εγώ κανέναν δε διαβάζω ούτε ακούω ούτε επιρεάζομαι. Στην τελική τι να μου πει ο κάθε ΑΡΔ με πτυχείο ΙΕΚ στην καλύτερη? Το είπα και πριν ότι εμείς δεν έχουμε ούτε feedback ούτε αρκετές πληροφορίες για να μπορούμε να τη δούμε ΤΔ. Χαβαλέ κάνουμε και ποστάρουμε παίκτες που είτε είδαμε σε κάποιους αγώνες είτε σε βίντεο. Τα βίντεο παραπλανούν. πχ χθες είδα τα χάιλαιτ του Cedric Gondo της Τρίπολης και φαινότανε Μπαλοτέλι. Φέτος έχει 2 συμμετοχές...
Odi έγραψε:Είναι κακό να εκφράζεις την άποψη σου σε περίπτωση που γίνει κάτι;Όλοι μίλησαν υποθετικά και εξέφρασαν την άποψη τους.Δεν βλέπω κάτι μεμπτό,λογικό το βρίσκω και εποικοδομητικό να υπάρχει πολυφωνία.eorptol1 έγραψε:Υποθετικά Κλαίμε δηλαδή δίνουμε κατάρες κόκκινες κάρτες κλπ ωραίοι
Το άρθρο δεν λέει τίποτα για ρήτρα.Μόνο οτι ο γαύρος θα ζητήσει 1,2.
Και μην επιτίθεστε σε προσωπικό επίπεδο και οι μεν και οι δε.
καλα και ο εις υποθετικά γκρίνιαζε σε περίπτωση που ο λάμπρου ειναι η μοναδική μεταγραφή επιθετικού
Εχεις δικιο vs για την επεκταση στον Γκαρι,οτι επρεπε δηλαδη να γινει οταν εγινε και στον Τζαβελλα,αλλα δεν ηταν τοσο ευκολο γιατι τα λεφτα που απαιτουνταν ηταν πανω απο μυριο ετησιως η καπου εκει.
Τετοιου επιπεδου μακροχρονιο συμβολαιο δεν εχουμε δει επι Σαββιδη.
Γιαυτο ειπα οτι πρεπει να τους αφησει να κανουν τη δουλεια τους,ακομα και αν αυτο σημαινει οτι πρεπει να δωσει κατι παραπανω με σκοπο μεγαλυτερα μελλοντικα ωφελη.
Τετοιου επιπεδου μακροχρονιο συμβολαιο δεν εχουμε δει επι Σαββιδη.
Γιαυτο ειπα οτι πρεπει να τους αφησει να κανουν τη δουλεια τους,ακομα και αν αυτο σημαινει οτι πρεπει να δωσει κατι παραπανω με σκοπο μεγαλυτερα μελλοντικα ωφελη.
Ρήτρα αναλογική του συμβολαίου; Στον Bale πως θέλουν να βάλουν ρήτρα 500 εκατομμύρια;
Ο ace ως δεδομένο το έγρφε.Και επανήλθε κιόλας,ο ίδιο διάλεξε να μην γράφει.Ξεκολλάτε..
Σοβαρά το διάβασες αυτό που πόσταρες παλικάρι μου?soflodoras έγραψε:vs40 έγραψε:Αυτόν τον όρο που λες, πότε ανακαλύφθηκε δε ξέρω. Βρες το επίσημα και δώσε λινκ να το δούμε και εμείς. Οι αναπαραγωγή από αρδ, αλλά από την Ουεφα. Εγώ ξέρω αυτό ισχύει για τους νεαρούς με ημιεπαγγελματικό συμβόλαιο. Αν δεν έχεις ρήτρα σε συμβόλαιο, και είναι επαγγελματικό, τότε τον κρατάς όσα και αν σου δώσουν οι αντίπαλοι. Δηλαδή τότε γιατί δεν αγοράστηκε ο Ρονάλντο με 5έτη συμβολαίου που λές? δηλαδή αντί για 90εκ η μεταγραφή να πάρει 5*5εκ συμβολαίου που έπερνε τότε = 25εκ. Ομοίως ο Πογκμπά και όλες οι μεγάλες μεταγραφές. Δε στέκει αυτό που λές. Ο Στάντσιου στην Στεάουα έπαιρνε 200Κ μισθό μάξιμουμ. Τότε με 1εκ τοω αγόραζες φίλε. Ψάξτο, είναι μια μπούρδα που σε άποια φάση έγραψαν κάποιοι αγράματοι ΑΡδ, και από τότε αναπαράγεται. Δεν έχει καμία λογική.soflodoras έγραψε:Μαξιμουμ 5 ετη συμβολαιου, με υποχρεωτικο ορο την ρητρα αποδεσμευσης και ρητρα αναλογικη του συμβολαιου. Αυτες ειναι οι οδηγιες της ουεφα. Διαφορετικα ο παικτης δικαιουται να διεκδικησει δικαστικα την αποδεσμευση του και την αποζημιωση του.Και ας εχει υπογραψει.
Τζαμπα μαλωνετε.Ο περσινος γκαρυ δεν αξιζε πανω απο 400κ. Φετος που αποδιδει ναι.Του κανεις ανανεωση με υψηλο συμβολαιο ΑΡΑ και υψηλοτερη ρητρα. Αλλα το κανεις μετα απο 15 ματς.οχι στους 2 μηνες. ΕΛΕΟΣ καποιοι
Και επειδη εμεις ειμαστε αγραμματοι ενω εσυ ξερεις απο γραμματα , τοτε κατσε διαβασε
http://europa.eu/rapid/press-release_IP-13-95_el.htm
Και αντε μερες που ειναι
'Για τον περιορισμό των υπέρογκων αμοιβών, η μελέτη προτείνει:
i) να εμποδίζονται τα σωματεία από την επέκταση της «περιόδου δέσμευσης», κατά την οποία ο παίκτης χρειάζεται συγκατάθεση για τη μεταγραφή, αφού αυτή ουσιαστικά αυξάνει τις μεταγραφικές αμοιβές (συνήθως, οι συμβάσεις είναι δεσμευτικές για τρία χρόνια, έως την ηλικία των 28 ετών, και για δύο χρόνια στη συνέχεια)·
ii) οι ρήτρες «αποδέσμευσης» στα συμβόλαια των παικτών να είναι αναλογικές.'
Υπάρχει μια κατεύθυνση να μπαίνουν ανλογικές ρήτρες. Δεν υπάρχει τπτ συγκεκριμένο με την αναλογία. Είναι γενικά κάποιες σκέψεις που υπάρχουν πό την Ουέφα. Αν τις μελετήσει κανείς θα δει ότι ξανά ισχυροποιούνται μόνο τα πολύ δυνατά κλαμπ (αυτο είναι όλο το ζουμί τόσα χρόνια στο Ευρωπαϊκό ποδοσφαιρο) και τα συμβόλαια θα πάνε ακόμη πιο ψηλά. Αν οι παίκτες φεύγουν σε χαμηλότερα ποσά από τις ομάδες, μένει περισσότερο χρήμα για τις αμοιβές. Πραγματικά ταϊζουν πολύ χόρτο οι της Ουεφα τόσα χρόνια και έχουν κάνει το ποδόσφαιρο όχι απλά τσιφλίκι, αλλά ολοκληρωτικό καθεστώς τριτοκοσμικής χούντας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Σάβ 31 Δεκ 2016, 18:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για μενα αν βαλλεις κατω την συνολικη αγωνιστικη προσφορα του Γκαρυ ειδικα στα ματς που η μπαλα καιει, το υψος της προτασης των Τουρκων, το potential του παικτη, το timing και τους στοχους που κυνηγαει η ομαδα η αποφαση δεν ειναι καθολου δυσκολη: Αναπροςαρμογη συμβολαιου στο 1εκ και με πολυ ψηλωτερη ρητρα. Κανενα διλλημα για μενα. Τετοιους παικτες τους κρατας και μεγαλωνεις μαζι τους μεχρι τους ομιλους. Πωληση ακριβα και στο σωστο πρωταθλημα οταν μπουμε CL. Στο χερι του ΠΑΟΚ ειναι να δωσει μεγαλυτερο συμβολαιο στον Γκαρυ ο Μιχελ και να μην παει πουθενα. Ολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες και αποποιηση ευθυνων. Ξερουμε πολυ καλα ποιος ειναι ο Γκαρυ και τι συμβολαιο αξιζει.
- desperando
- Επικοινωνία:
Καλό το χαβαλέ και είναι η χαρ αυτού του τοπίκ.vs40 έγραψε:desperando τι σημαίνει το Κολκίζεις? Εγώ κανέναν δε διαβάζω ούτε ακούω ούτε επιρεάζομαι. Στην τελική τι να μου πει ο κάθε ΑΡΔ με πτυχείο ΙΕΚ στην καλύτερη? Το είπα και πριν ότι εμείς δεν έχουμε ούτε feedback ούτε αρκετές πληροφορίες για να μπορούμε να τη δούμε ΤΔ. Χαβαλέ κάνουμε και ποστάρουμε παίκτες που είτε είδαμε σε κάποιους αγώνες είτε σε βίντεο. Τα βίντεο παραπλανούν. πχ χθες είδα τα χάιλαιτ του Cedric Gondo της Τρίπολης και φαινότανε Μπαλοτέλι. Φέτος έχει 2 συμμετοχές...
Πολλοί προτείνουν παίκτες.
Και γω το κάνω.
Αυτό που χτυπάει άσχημα είναι η απαξίωση στελεχών με ύφος Κόλκα ( εκεί κολλάει το. Κολκιζεις και δεν ΠΑ να έχεις και όλα τα πτυχία του κοσμου) και η μονόπλευρη αντίληψη που έρχεται μέσα από μια απλουστευμένη ματιά.
Τέλος πάντων το κόβω εδώ γιατί μερεε που είναι δεν αξίζει
- PaokPatraG4
Δεν έχω συνηθίσει να γκρινιάζω αλλά εάν φύγει ο Γκαρυ με αυτά τα χρήματα και δεν αντικατασταθεί με ισάξιο συν μεταγραφή φορ και box to box χαφ τότε θα γίνουμε όλοι ace αδέρφια....Μία απογοήτευση ήδη την έχω με αυτά που ακούγονται αλλά για να δούμε....
- soflodoras
Hermann έγραψε:Ρήτρα αναλογική του συμβολαίου; Στον Bale πως θέλουν να βάλουν ρήτρα 500 εκατομμύρια;
Αναλογικη! Οχι αναλογη!
Ο τυπος που οριζει τα ορια της ρητρας δεν ειναι κατι που γνωριζω. Και επισης μιλαμε για μια οδηγια της ουεφα. Ειναι ασαφες ποσο επιφοβο ειναι να κανει καποιος εργαζομενος καταγγελια στη συμβαση και να δικαιωθει. Γενικα , ειναι οδηγια που στην Ισπανια ακολουθειται πιστα , ενω σε ολες τις αλλες χωρες ειναι στην ευχαιρια των ομοσπονδιων και των ομαδων.Αλλα γενικα ακολουθειται η οδηγια για να μην υπαρχει ποτε προβλημα
Επισης αγαπητε μου vs40. Δεν ακουω αρδ και διαβαζω μονο παοκμανια και το γαυροκοντρα (διασκεδαζω να παρακολουθω την με-το-γαντι-προπαγανδα τους ). Οταν λοιπον προτεινεις σε καποιον να ψαξει καποιον κατηγορωντας τον οτι επηρεαζεται απο αγραμματους αρδ , φροντισε να εισαι καλυτερα απο αυτον διαβασμενος. Αιντε!