Εγω να προλαβω να χωσω ενα τοστ στο χαμο, πιο πολύ με ψήνει ο Βαθκεθ παρά ο Μικου. Δε λεω, καλός -πολύ- ο δεύτερος, αλλά 31 και καθε χρόνο σχεδόν αλλη ομάδα. Ενώ ο πρώτος, όσο το θυμάμαι, καλό ταλέντο λογιζόταν (2ος σκόρερ σε διεθνές τουρνουά κτλ κτλ) και πέρυσι σε μια τ ρ α γ ι κ ο τ α τ η χεταφε μαζί με τον σαράμπια οι μονοι που διασώθηκαν κάπως... τουλάχιστον εγώ απο τα 6-7 ματς που είδα, αυτούς τους δυο θυμάμαι περισσότερο...
επίσης, με μια πρόχειρη έρευνα βρήκα και ενδιαφέροντα λόγια απο τον λαόυντρουπ όταν πηγε σουόνσι και το 2012 -πιτσιρικά ακόμα- για ενδιαφέρον απο γουαρδιόλα κτλ κτλ...
γενικά, χωρίς πολλά πολλά μου αρέσει γιατί είναι φορ που έχει στοιχεία είτε καλύτερα απο άλλους μας παίχτες (βλ. περευρα) είτε διαφορετικά απο τον Κλάους. Σχετικά γρήγορος, όχι "μακ" αλλά ούτε "κλαους". Καλό ξεπέταγμα, αρκετά καλή τεχνική, καλή τριπλίτσα, πάσα, ωραίο σούτ γενικά συμμετοχικό φορ που κάνει...διάφορες δουλειές μεσα στο γήπεδο. α, δε μαρκάρει -απο όσο θυμάμαι-, αλλά ποιος μάρκαρε σε αυτή τη χετάφε;
θεωρώ αρκετά καλή τιμή τα πάνω κάτω 2 μύρια για ένα τέτοιο παίχτη που πιστεύω στην Ελλάδα θα κάνει ωραία πράματα. σε καλή ηλικία και με τάση να πάει πάνω...