21. Diego Biseswar

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: 21. Diego Biseswar

Δημοσίευση από goran 64 »

Απαράδεκτη η ενέργεια του, όσα νεύρα κι από όπου κι αν τα είχε... :evil:
Αυτό που βγάζει, μόνο επαγγελματισμός δεν λέγεται κι ας ξέρει κι εκατό καντάρια μπάλα... :oops:
Ο αντίστοιχος Κέβιν Ντίλαρντ του ποδοσφαιρικού μας τμήματος...Ο "ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ"!!!! :x
ΠΡΟΣΤΙΜΟ επιτέλους, μπας και συνέλθει, έστω κι αργά... :ugeek:
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

aspromaura ioannina έγραψε:Συνεχιζε να ξεφτιλιζεις τον Λουτσεσκου!Μπραβο ωραιος. Οσο για την κοκκινη προσωπικα την πιστωνω σε αυτο το @ρχιδι τον Μπακασετα που σε προκαλεσε τρεις απανωτες φορες κ τα δικαιολογημενα νευρα που σου εχει προκαλεσει η αχαρακτηριστη μεταχειριση σου απο τον Λουτσεσκου.
Και εγώ έτσι το εξηγώ

Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ο μόνος που όταν μπήκε έδειξε πάθος και όρεξη για ποδόσφαιρο.

Όσο για τα νεύρα κ εγώ αν ήμουν ο Μπίσεσβαρ και έβλεπα να παίζει ο Ελ Καντουρί στη θέση μου, τα ίδια νεύρα θα είχα.

Κωλοχανείο την έχει κάνει ο Ρουμάνος την ομάδα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Όλα τα πουλέν μου πάνε κατά ...
Μήπως να κάνω πουλέν τον Χυμένεθ;
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

goran 64 έγραψε:Απαράδεκτη η ενέργεια του, όσα νεύρα κι από όπου κι αν τα είχε... :evil:
Αυτό που βγάζει, μόνο επαγγελματισμός δεν λέγεται κι ας ξέρει κι εκατό καντάρια μπάλα... :oops:
Ο αντίστοιχος Κέβιν Ντίλαρντ του ποδοσφαιρικού μας τμήματος...Ο "ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ"!!!! :x
Υπερβαλλεις φιλε Γκοραν. Τι αλλα δειγματα απειθαρχιας μας εχει δειξει ο Μπισε; Που αμφιβαλλω αν ακομη και η χθεσινη κοκκινη καρτα λογιζεται ως δειγμα απειθαρχιας. Πιο πολυ λογικο κι επομενο αποτελεσμα θα το ελεγα. Δες εδω με τι τσαμπουκα του επιτιθεται ο Κασετας την ωρα που κανει μπαμ οτι ο Αφανας εχει προθεση να ζητησει συγγνωμη απο τον Σιμοες.

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aspromaura ioannina την Δευ 06 Νοέμ 2017, 12:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

O Αφανάκος χτυπάει ΤΡΕΙΣ (3) φορές στα μούτρα τον αντίπαλο μπροστά στον διαιτητή! Εμένα παιδιά αυτό μου λέει "Ρίχτε μου 3 αγωνιστικές, δε γουστάρω άλλο να παίζω γι'αυτόν τον #*&$%%^@ στον πάγκο"!
Αντιεπαγγελματική συμπεριφορά 100%, αλλά φανταστείτε τι κατάσταση επικρατεί στα αποδυτήρια για να έφτασε ο Μπις σ'αυτό το σημείο!
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

goran 64 έγραψε:Απαράδεκτη η ενέργεια του, όσα νεύρα κι από όπου κι αν τα είχε... :evil:
100% λάθος προσέγγιση Γρηγόρη. Αν κάποιος παίκτης στην ομάδα υποφέρει κατάφωρη αδικία αγωνιστικά και δεν έχει βγάλει κιχ είναι ο Ντιέγκο. Όσο για χθες, μόλις μπήκε μέσα είδαμε 2 πάσες,ειδαμε κάθετη εφόρμηση, σπριντ. Αυτό το ψέμα με την αγωνιστική συμπεριφορά και το άλλο το ψέμα με τα κιλά είναι εκ των ουκ άνευ. Ο παίκτης είναι και πιο γρήγορος και πιο χρήσιμος και πιο πειθαρχημένος και πιο αδύνατος από τον Ελ Καντουρί.

Οπότε, αυτά για την αγωνιστική απειθαρχία να τα πεις στον Σαμπράνο, τον Λέοβατς και τον Καντουρί που παίζει και βασικός αντί του Μπίσεσβαρ μηγαμησωτιποτα με τις εμμονές του Ρουμάνου.
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

alex ntepo έγραψε:O Αφανάκος χτυπάει ΤΡΕΙΣ (3) φορές στα μούτρα τον αντίπαλο μπροστά στον διαιτητή! Εμένα παιδιά αυτό μου λέει "Ρίχτε μου 3 αγωνιστικές, δε γουστάρω άλλο να παίζω γι'αυτόν τον #*&$%%^@ στον πάγκο"!
Αντιεπαγγελματική συμπεριφορά 100%, αλλά φανταστείτε τι κατάσταση επικρατεί στα αποδυτήρια για να έφτασε ο Μπις σ'αυτό το σημείο!
Αυτό!

Odi έγραψε: Αν κάποιος παίκτης στην ομάδα υποφέρει κατάφωρη αδικία αγωνιστικά και δεν έχει βγάλει κιχ είναι ο Ντιέγκο. Όσο για χθες, μόλις μπήκε μέσα είδαμε 2 πάσες,ειδαμε κάθετη εφόρμηση, σπριντ. Αυτό το ψέμα με την αγωνιστική συμπεριφορά και το άλλο το ψέμα με τα κιλά είναι εκ των ουκ άνευ. Ο παίκτης είναι και πιο γρήγορος και πιο χρήσιμος και πιο πειθαρχημένος και πιο αδύνατος από τον Ελ Καντουρί.

Οπότε, αυτά για την αγωνιστική απειθαρχία να τα πεις στον Σαμπράνο, τον Λέοβατς και τον Καντουρί που παίζει και βασικός αντί του Μπίσεσβαρ μηγαμησωτιποτα με τις εμμονές του Ρουμάνου.
Και αυτό
Odi έγραψε:Ο μόνος που όταν μπήκε έδειξε πάθος και όρεξη για ποδόσφαιρο.

Όσο για τα νεύρα κ εγώ αν ήμουν ο Μπίσεσβαρ και έβλεπα να παίζει ο Ελ Καντουρί στη θέση μου, τα ίδια νεύρα θα είχα.

Και αυτό!
Johnsim

Δημοσίευση από Johnsim »

Odi έγραψε:Ο μόνος που όταν μπήκε έδειξε πάθος και όρεξη για ποδόσφαιρο.

Αυτο ;)
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Παντως σε σχεση με περσι ο μπισεσβαρ βλεπω οτι σκυλιάζει περισσοτερο φετος και παιζει πιο δυνατα. Αυτο δεν αλλάζει το γεγονος οτι ηταν απαράδεκτος στην κόκκινη και δεν εχει καμια απολύτως δικαιολογια. Επισης θεωρω οτι ιςως κόκκινη επρεπε να φαει και ο Ζαμπρανο απ ευθείας μαζι με Αραούχο. Γενικα κραζούμε τον λουτςεςκου κ καλα κανουμε αλλα και οι παικτες εχουν μεγαλο μερίδιο ευθύνης και οντως παιζουν εντελως ηλίθια οταν κατεβαίνουν κατω.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Odi έγραψε:
100% λάθος προσέγγιση Γρηγόρη. Αν κάποιος παίκτης στην ομάδα υποφέρει κατάφωρη αδικία αγωνιστικά και δεν έχει βγάλει κιχ είναι ο Ντιέγκο. Όσο για χθες, μόλις μπήκε μέσα είδαμε 2 πάσες,ειδαμε κάθετη εφόρμηση, σπριντ. Αυτό το ψέμα με την αγωνιστική συμπεριφορά και το άλλο το ψέμα με τα κιλά είναι εκ των ουκ άνευ. Ο παίκτης είναι και πιο γρήγορος και πιο χρήσιμος και πιο πειθαρχημένος και πιο αδύνατος από τον Ελ Καντουρί.

Δηλαδή με μια "σωστότερη" προσέγγιση, ο Λημνιός πρέπει να χει στο παντελονάκι του κάνα Magnum 45? :shock:
ΟΚ... 8-)
Φυσικά δεν ξέρουμε για κιχ και μιχ, ξέρουμε μόνο όσα βλέπουμε με τα μάτια μας, όπως είδαμε κι εχθές... :evil:

Το "ιστορικό" του παίχτη είναι γνωστό, ας μην κρυβόμαστε...Απείθαρχος ήταν, είναι και θα παραμείνει μια ζωή...
Αν δεν ήταν αυτός που είναι, τότε εκτιμώ ότι θα τον θαυμάζαμε μόνο στο γυαλί και μόνο σε αγώνες ομάδων C.L.!
Συμφωνώ ότι ο ντεμέκ προπονητής δεν έχει τον τρόπο να τον "βοηθήσει" σ αυτό αλλά κι ο ίδιος τον συνερίζεται!!!

Έχω τονίσει επανειλημμένα ότι ο οργανισμός Π.Α.Ο.Κ. έχει στρεβλή δόμηση στην αντιμετώπιση τέτοιων θεμάτων!!
Αυτό που γίνεται όμως, με τις προεκτάσεις του (δεν θα παιξει για πόσες αν θυμηθούμε του Κουλούρη?), εκτιμώ ότι κάνει κακό στην ομάδα-στον Π.Α.Ο.Κ., γι αυτό τον κρίνω σαν αντιεπαγγελματία στην εν λόγω συμπεριφορά του!!

Υ.Γ. Στου Ζαμπράνο το topic θα δεις αντίστοιχ post μου για την χθεσινή δεύτερη κίτρινη...Για τον Καντουρί φταίει πάνω και πρώτα απ όλα αυτός που τον βάζει συνέχεια-αναντικατάστατο, που δεν ξέρω αν είναι καν ο Ρουμάνος!!
Για τον Λέοβατς δεν υπάρχει αντικαταστάτης του και γι αυτό φταίει ο παραιτημένος που κράτησαν για ασπίδα...
Ο οργανισμός Π.Α.Ο.Κ. είναι άρρωστος, το φωνάζουμε μήνες τώρα!!!!
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ποιο είναι το ιστορικό του παίκτη;; Όπου πήγε έκατσε για χρόνια και πρόβλημα δεν δημιούργησε πουθενά! Θα τρελαθούμε;
Άβαταρ μέλους
goran 64

Μένοντας για 4,5 χρόνια στην 15η ομάδα της Τουρκίας, βασικότατος (έστω και σαν αριστερό εξτρέμ), φυσικά με την αξία του, μέχρι και αρχηγός της κάποιον καιρό, για ποιον λόγο να δημιουργούσε θέματα ρε Οδυσσέα?
Όσα είπε γι αυτόν ο πρώην βοηθός του Στέφενς στον Π.Α.Ο.Κ., ο Τόνυ Λόκχοφ, δεν αποτελούν "ιστορικό" δηλαδή?
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Δεν μπορώ να καταλάβω την προσέγγιση σου για έναν παίκτη που σου έδωσε το πρώτο κύπελλο σε 14 χρόνια και μέχρι στιγμής το μόνο που έχει κάνει είναι να μας δείχνει πόσο δεν τσουλάει η μπάλα όταν δεν παίζει. Σε βρίσκω προκατειλημένο 100%.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Έχω κανένα λόγο να είμαι προκατειλημμένος ρε Οδυσσέα? :?
Τον επαγγελματισμό του στιλιτεύω, όχι την ποδοσφαιρική του αξία, οπότε τι σχέση έχει αυτό με το αν βοήθησε κι αυτός για την κατάκτηση του Κυπέλλου? Νομίζω ότι μπερδεύεις κάποια πράγματα που δεν μπαίνουν σε εξίσωση...
Δεν μου το φερε αυτός το Κύπελλο, τονίζω, η ομάδα μας το φερε κι αυτός βοήθησε, όπως και οι άλλοι!!!! :shock:

Πιθανά, όπως φάνηκε και πέρσι από ένα χρονικό σημείο και μετά, χρειάζεται ειδική μεταχείριση για να τον βγάλει...Δηλαδή κι ο Ίβιτς ήταν χαζός που δήλωνε ότι είναι ο πιο ποιοτικός μας παίχτης και δεν τον είχε αρχικά στην ομάδα βασικό ή που τον έκανε αλλαγή στο παιχνίδι με τις γριές στο ημίχρονο, κάτι πρωτόγνωρο γι αυτόν?
Ο Μπίσεσβαρ εκτιμώ ότι είναι απ τους παίχτες που λέμε "με τα φεγγάρια τους", αυτό κρίνω, ίσως λανθασμένα...
Όχι όμως και προκατειλημμένα, μιας κι έχω προσέξει πολλές φορές την συμπεριφορά του, στο βεβαιώνω... ;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”