Αυτό που βγάζει, μόνο επαγγελματισμός δεν λέγεται κι ας ξέρει κι εκατό καντάρια μπάλα...

Ο αντίστοιχος Κέβιν Ντίλαρντ του ποδοσφαιρικού μας τμήματος...Ο "ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ"!!!!

ΠΡΟΣΤΙΜΟ επιτέλους, μπας και συνέλθει, έστω κι αργά... :ugeek:
Και εγώ έτσι το εξηγώaspromaura ioannina έγραψε:Συνεχιζε να ξεφτιλιζεις τον Λουτσεσκου!Μπραβο ωραιος. Οσο για την κοκκινη προσωπικα την πιστωνω σε αυτο το @ρχιδι τον Μπακασετα που σε προκαλεσε τρεις απανωτες φορες κ τα δικαιολογημενα νευρα που σου εχει προκαλεσει η αχαρακτηριστη μεταχειριση σου απο τον Λουτσεσκου.
Υπερβαλλεις φιλε Γκοραν. Τι αλλα δειγματα απειθαρχιας μας εχει δειξει ο Μπισε; Που αμφιβαλλω αν ακομη και η χθεσινη κοκκινη καρτα λογιζεται ως δειγμα απειθαρχιας. Πιο πολυ λογικο κι επομενο αποτελεσμα θα το ελεγα. Δες εδω με τι τσαμπουκα του επιτιθεται ο Κασετας την ωρα που κανει μπαμ οτι ο Αφανας εχει προθεση να ζητησει συγγνωμη απο τον Σιμοες.goran 64 έγραψε:Απαράδεκτη η ενέργεια του, όσα νεύρα κι από όπου κι αν τα είχε...![]()
Αυτό που βγάζει, μόνο επαγγελματισμός δεν λέγεται κι ας ξέρει κι εκατό καντάρια μπάλα...![]()
Ο αντίστοιχος Κέβιν Ντίλαρντ του ποδοσφαιρικού μας τμήματος...Ο "ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ"!!!!
100% λάθος προσέγγιση Γρηγόρη. Αν κάποιος παίκτης στην ομάδα υποφέρει κατάφωρη αδικία αγωνιστικά και δεν έχει βγάλει κιχ είναι ο Ντιέγκο. Όσο για χθες, μόλις μπήκε μέσα είδαμε 2 πάσες,ειδαμε κάθετη εφόρμηση, σπριντ. Αυτό το ψέμα με την αγωνιστική συμπεριφορά και το άλλο το ψέμα με τα κιλά είναι εκ των ουκ άνευ. Ο παίκτης είναι και πιο γρήγορος και πιο χρήσιμος και πιο πειθαρχημένος και πιο αδύνατος από τον Ελ Καντουρί.goran 64 έγραψε:Απαράδεκτη η ενέργεια του, όσα νεύρα κι από όπου κι αν τα είχε...![]()
Αυτό που βγάζει, μόνο επαγγελματισμός δεν λέγεται κι ας ξέρει κι εκατό καντάρια μπάλα...![]()
Αυτό!alex ntepo έγραψε:O Αφανάκος χτυπάει ΤΡΕΙΣ (3) φορές στα μούτρα τον αντίπαλο μπροστά στον διαιτητή! Εμένα παιδιά αυτό μου λέει "Ρίχτε μου 3 αγωνιστικές, δε γουστάρω άλλο να παίζω γι'αυτόν τον #*&$%%^@ στον πάγκο"!
Αντιεπαγγελματική συμπεριφορά 100%, αλλά φανταστείτε τι κατάσταση επικρατεί στα αποδυτήρια για να έφτασε ο Μπις σ'αυτό το σημείο!
Και αυτόOdi έγραψε: Αν κάποιος παίκτης στην ομάδα υποφέρει κατάφωρη αδικία αγωνιστικά και δεν έχει βγάλει κιχ είναι ο Ντιέγκο. Όσο για χθες, μόλις μπήκε μέσα είδαμε 2 πάσες,ειδαμε κάθετη εφόρμηση, σπριντ. Αυτό το ψέμα με την αγωνιστική συμπεριφορά και το άλλο το ψέμα με τα κιλά είναι εκ των ουκ άνευ. Ο παίκτης είναι και πιο γρήγορος και πιο χρήσιμος και πιο πειθαρχημένος και πιο αδύνατος από τον Ελ Καντουρί.
Οπότε, αυτά για την αγωνιστική απειθαρχία να τα πεις στον Σαμπράνο, τον Λέοβατς και τον Καντουρί που παίζει και βασικός αντί του Μπίσεσβαρ μηγαμησωτιποτα με τις εμμονές του Ρουμάνου.
Και αυτό!Odi έγραψε:Ο μόνος που όταν μπήκε έδειξε πάθος και όρεξη για ποδόσφαιρο.
Όσο για τα νεύρα κ εγώ αν ήμουν ο Μπίσεσβαρ και έβλεπα να παίζει ο Ελ Καντουρί στη θέση μου, τα ίδια νεύρα θα είχα.
Κωλοχανείο την έχει κάνει ο Ρουμάνος την ομάδα.
ΑυτοOdi έγραψε:Ο μόνος που όταν μπήκε έδειξε πάθος και όρεξη για ποδόσφαιρο.
Όσο για τα νεύρα κ εγώ αν ήμουν ο Μπίσεσβαρ και έβλεπα να παίζει ο Ελ Καντουρί στη θέση μου, τα ίδια νεύρα θα είχα.
Κωλοχανείο την έχει κάνει ο Ρουμάνος την ομάδα.
Δηλαδή με μια "σωστότερη" προσέγγιση, ο Λημνιός πρέπει να χει στο παντελονάκι του κάνα Magnum 45?Odi έγραψε:100% λάθος προσέγγιση Γρηγόρη. Αν κάποιος παίκτης στην ομάδα υποφέρει κατάφωρη αδικία αγωνιστικά και δεν έχει βγάλει κιχ είναι ο Ντιέγκο. Όσο για χθες, μόλις μπήκε μέσα είδαμε 2 πάσες,ειδαμε κάθετη εφόρμηση, σπριντ. Αυτό το ψέμα με την αγωνιστική συμπεριφορά και το άλλο το ψέμα με τα κιλά είναι εκ των ουκ άνευ. Ο παίκτης είναι και πιο γρήγορος και πιο χρήσιμος και πιο πειθαρχημένος και πιο αδύνατος από τον Ελ Καντουρί.goran 64 έγραψε:Απαράδεκτη η ενέργεια του, όσα νεύρα κι από όπου κι αν τα είχε...![]()
Οπότε, αυτά για την αγωνιστική απειθαρχία να τα πεις στον Σαμπράνο, τον Λέοβατς και τον Καντουρί που παίζει και βασικός αντί του Μπίσεσβαρ μηγαμησωτιποτα με τις εμμονές του Ρουμάνου.