Igor Tudor II

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Re: Igor Tudor II

Δημοσίευση από theo-drama »

eorptol έγραψε:Η ιστορία έγραψε 17 ήττες πρώτου έρθουν νίκες σε ντερμπυ στο λεκανοπέδιο τεσσαρα με γιαννενα αποκλεισμος απο τις καρδουλες,στο ματς με Ηρακλή παιζόταν το κεφάλι του την πρώτη του χρονιά τον έσωσε ο ζαγορ όλα αυτά πρώτου έρθουν οι επιτυχίες αυτό έγραψε η ιστορία ....με υπομονή ήρθαν οι επιτυχίες υπομονή του ζαγορακη όχι δικιά μας

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα ειπαμε αλλα ποιος εκανε τοτε απο εμας υπομονη.ΚΑΝΕΙΣ.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

ΞΕΧΑΣΕΣ τον αποκλεισμό στο Κύπελλο με 4ΑΡΑ από ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑ... :oops: & :cry:
Άβαταρ μέλους
goran 64

theo-drama έγραψε:
eorptol έγραψε:Η ιστορία έγραψε 17 ήττες πρώτου έρθουν νίκες σε ντερμπυ στο λεκανοπέδιο τεσσαρα με γιαννενα αποκλεισμος απο τις καρδουλες,στο ματς με Ηρακλή παιζόταν το κεφάλι του την πρώτη του χρονιά τον έσωσε ο ζαγορ όλα αυτά πρώτου έρθουν οι επιτυχίες αυτό έγραψε η ιστορία ....με υπομονή ήρθαν οι επιτυχίες υπομονή του ζαγορακη όχι δικιά μας

Τα ειπαμε αλλα ποιος εκανε τοτε απο εμας υπομονη.ΚΑΝΕΙΣ.
Για ακριβώς αυτόν τον λόγο τα υπενθυμίζουμε ρε φίλε @ theo-drama!!! Τα ίδια τότε όπως και τώρα, ακριβώς!!!

Μήπως του Τούντορ του φέρανε το καλοκαίρι ή τον Γενάρη τους παίχτες που χρειαζόταν και δεν το κατάλαβα;;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 08 Μαρ 2016, 18:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

goran 64 έγραψε:ΞΕΧΑΣΕΣ τον αποκλεισμό στο Κύπελλο με 4ΑΡΑ από ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑ... :oops: & :cry:
Το εγραψε ρε Γρηγορη.
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

Μάγκες τζάμπα μιλάτε για προπονητή με 2 θλάσεις κάθε 10 μέρες.
Τζάμπα χαλιέστε- νομίζω οτί απλά θέλετε να περνάτε την ώρα σας.
Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ φέτος είναι ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

goran 64 έγραψε:ΞΕΧΑΣΕΣ τον αποκλεισμό στο Κύπελλο με 4ΑΡΑ από ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑ... :oops: & :cry:
Ωχ τι με θύμησες :(:(

Άβαταρ μέλους
goran 64

Πότε ρε συ Τέο;;; Διαβάζω και ξαναδιαβάζω το ποστ του Πτολεμαίου και δεν το βλέπω!!! :?
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

theo-drama έγραψε:
Το εγραψε ρε Γρηγορη.
Την τεσσαρα στο κύπελο από τα Γιάννενα έγραψα

Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

goran 64 έγραψε::P :P :P Τι άλλο θα ακούσουμε ρε φίλε;;; Πόση προπαγάνδα ακόμα σε βάρος του Π.Α.Ο.Κ. να αντέξουμε;;;

@ Περίπτερος, μια χαρούλα ήρεμος είμαι και για το "τρύπημα" δεν διάβασα απάντηση... :?

Υ.Γ. Γαμπρό κάντον εσύ αφού έχει και "περγαμηνές"!!! Ποιες εννοείς;;; Την βράβευση της Ε.Π.Ο. ως προπονητής της 10ετίας στην Ελλάδα;;; :P Γελάνε και τα πουλιά στον αέρα... :?
Δεν με ενδιαφέρει ο Σάντος για να σου απαντήσω στο "τρύπημα".
Ρώτα τον ίδιο ή την τότε διοίκηση.
Ισως η ομάδα να μην τον "αντεχε" πλέον (και οικονομικά).
Εμένα η ομάδα τότε δεν μου άρεσε (είχαμε βάλει και πολλοί λεφτά), αλλά κέρδιζε. Αρα τουλάχιστον είχαμε μια ευχαρίστηση. Ασε που δεν πηγαίναμε καρδιολόγο και ψυχίατρο μετά από κάθε παιχνίδι.
Δεν μπορούμε όμως να συγκρίνουμε τον Σάντος με ένα προπονητή της μισής χρονιάς εμπειρίας (τόσο είχε και άλλα 2/3 φέτος σε εμάς). Ειναι άδικο για αυτόν που υποστηρίζεις. Και μην ξεχνάμε τι ανταγωνισμό είχε τότε η ομάδα και τι λεφτά έδιναν οι Αθηναίοι για να φέρνουν παίκτες ... .
Αλλιώς τελικά στηρίζεις έναν προπονητή εγνωσμένης αξίας (έχεις έναν ουσιώδη λόγο να το κάνεις).

Γαμπρό εννοώ τον Ιγκόρ που τον υποστηρίζεις με τα 1.000
Αν είχα δει κάτι καλό στην ομάδα του Τούντορ και 2-3 παίκτες να προοδεύουν δεν θα μιλούσα εναντίον του.
Βλέπω προπονητική, κοουτσάρισμα και συμπεριφορές που θυμίζουν γ΄κατηγορία, για να μην πω τοπικό πρωτάθλημα.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Pr.Jon έγραψε:Μάγκες τζάμπα μιλάτε για προπονητή με 2 θλάσεις κάθε 10 μέρες.
Τζάμπα χαλιέστε- νομίζω οτί απλά θέλετε να περνάτε την ώρα σας.
Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ φέτος είναι ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ!
Και τα πουστοκόρ@κ@...Οι κυριότεροι λόγοι, τους οποίους δεν λένε να καταλάβουν μερικοί μερικοί... :oops:
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

goran 64 έγραψε:Πότε ρε συ Τέο;;; Διαβάζω και ξαναδιαβάζω το ποστ του Πτολεμαίου και δεν το βλέπω!!! :?
Μολις ειδα οτι εγραφες το 4 νομιζα οτι πηγαινε για το Γιαννενο.Μετα το ειδα αλλα ηταν αργα.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Καλά.
Είσαστε ανίκητοι ... .
Περιμένετε, μήπως και καταλάβετε.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Περιπτερος έγραψε:
goran 64 έγραψε::P :P :P Τι άλλο θα ακούσουμε ρε φίλε;;; Πόση προπαγάνδα ακόμα σε βάρος του Π.Α.Ο.Κ. να αντέξουμε;;;

@ Περίπτερος, μια χαρούλα ήρεμος είμαι και για το "τρύπημα" δεν διάβασα απάντηση... :?

Υ.Γ. Γαμπρό κάντον εσύ αφού έχει και "περγαμηνές"!!! Ποιες εννοείς;;; Την βράβευση της Ε.Π.Ο. ως προπονητής της 10ετίας στην Ελλάδα;;; :P Γελάνε και τα πουλιά στον αέρα... :?
Δεν με ενδιαφέρει ο Σάντος για να σου απαντήσω στο "τρύπημα".
Ρώτα τον ίδιο ή την τότε διοίκηση.
Ισως η ομάδα να μην τον "αντεχε" πλέον (και οικονομικά).
Εμένα η ομάδα τότε δεν μου άρεσε (είχαμε βάλει και πολλοί λεφτά), αλλά κέρδιζε. Αρα τουλάχιστον είχαμε μια ευχαρίστηση. Ασε που δεν πηγαίναμε καρδιολόγο και ψυχίατρο μετά από κάθε παιχνίδι.
Δεν μπορούμε όμως να συγκρίνουμε τον Σάντος με ένα προπονητή της μισής χρονιάς εμπειρίας (τόσο είχε και άλλα 2/3 φέτος σε εμάς). Ειναι άδικο για αυτόν που υποστηρίζεις. Και μην ξεχνάμε τι ανταγωνισμό είχε τότε η ομάδα και τι λεφτά έδιναν οι Αθηναίοι για να φέρνουν παίκτες ... .
Αλλιώς τελικά στηρίζεις έναν προπονητή εγνωσμένης αξίας (έχεις έναν ουσιώδη λόγο να το κάνεις).

Γαμπρό εννοώ τον Ιγκόρ που τον υποστηρίζεις με τα 1.000
Αν είχα δει κάτι καλό στην ομάδα του Τούντορ και 2-3 παίκτες να προοδεύουν δεν θα μιλούσα εναντίον του.
Βλέπω προπονητική, κοουτσάρισμα και συμπεριφορές που θυμίζουν γ΄κατηγορία, για να μην πω τοπικό πρωτάθλημα.
@ Περίπτερε, τον θεσμό του προπονητή του Π.Α.Ο.Κ. στηρίζω, πάρτο χαμπάρι επιτέλους!!! Και επισημαίνω-καυτηριάζω την κακή-λάθος νοοτροπία μας να μην κάνουμε ούτε μια στάλα υπομονή και να είμαστε προπονητοφάγοι ως παντελώς άσχετοι-άμπαλοι οπαδοί!!!

Υ.Γ. Προσωπικά πήγαινα συχνά στον ψυχολόγο μου και έκανα συνεδρίες επί "καφεδερματά", όταν "πονούσαν τα μυαλά μου" μετά από κάτι νίκες, όπως π.χ. το 1-0 με την ήδη υποβιβασμένη Βέροια μέσα στην Τούμπα, όπου μετά το γκολ μας στο 50' χτίσαμε γραμμή Μαζινό στην άμυνα κι η βασίλισσα του Βορά φαινόταν η γνωστή Βασίλισσα (Ρεάλ)... :oops:

Υ.Γ. 2...Τον Τούντορ ευχαρίστως τον έκανα γαμπρό μου!!! Είναι ΑΝΤΡΑΣ και ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΣ αδιαπραγμάτευτα!!! Αν είχα κόρη και αγαπιόντουσαν του την έδινα άνετα μαζί με την ευχή μου φίλε!!! ;)

Υ.Γ. 3...Προσωπικά έχω δει την ομάδα να παίζει όμορφη μπάλα με πολλά γκολ ως αποτέλεσμα, ειδικά το καλοκαίρι, προτού του "φορτώσουν" παίχτες που δεν του ταίριαζαν!!! Θεωρώ επίσης πολύ βελτιωμένο τον Πέλκα σε φυσική κατάσταση μετά την διακοπή της Πρωτοχρονιάς, τον Μυστακίδη σε επίπεδο τακτικής (απέδωσε σχετικά καλά σε 4 διαφορετικές θέσεις) και τον Άντονις και σωματοδομικά και τακτικά!!! Για να μην μιλήσω για Κωνσταντινίδη, Γκολάσα (όποτε έπαιξε τα έβγαλε πέρα μια χαρά σε θέση 8αριού), Μακ σαν δεύτερο σέντερ φορ-σκόρερ-δημιουργό προσωπικών του φάσεων λόγω τακτικής-συστήματος-θέσης που πρώτος τον χρησιμοποίησε, αυτόν που απ την Γερμανία τον διώξανε γιατί δεν "τελείωνε φάσεις"!!! Εσύ όμως όλα αυτά μάλλον δεν θέλεις να τα δεις ρε φίλε, γι αυτό τζάμπα η όλη συζήτηση μας...δυστυχώς!!! Εσύ "βλέπε" ότι 3 σέντερ μπακ πηδάνε για κεφαλιά στα κόρνερ μας (ο ένας έβαλε και γκολ όμως, αν δεν πηδούσε θα έβαζε;) και "φαντασιώσου" ότι φάγαμε τα γκολ από αντεπίθεση!!! :oops: & :cry:

Υ.Γ. 4...Τι να σε κάνω ρε αδερφέ;;; Όπως νομίζεις, αλλά μπορείς να μην επιμένεις τουλάχιστον με τόσα σεντόνια-"επιχειρήματα" να μας πείσεις, αν μη τι άλλο, ότι ξέρεις πιο καλά εσύ απ τον Τούντορ και τον κάθε σπουδαγμένο "ΠΟΡΠΟΝΗΤΗ"? Κάνε με τουλάχιστον αυτήν την χάρη, σε παρακαλώ πολύ!!! :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 09 Μαρ 2016, 14:24, έχει επεξεργασθεί 9 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

theo-drama έγραψε:
goran 64 έγραψε:Πότε ρε συ Τέο;;; Διαβάζω και ξαναδιαβάζω το ποστ του Πτολεμαίου και δεν το βλέπω!!! :?
Μολις ειδα οτι εγραφες το 4 νομιζα οτι πηγαινε για το Γιαννενο.Μετα το ειδα αλλα ηταν αργα.
Ο.Κ. φίλος, δεν έγινε και τίποτα κακό... :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 08 Μαρ 2016, 18:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Τα ποστ μου την εποχή Σάντος υπάρχουν τον υποστήριζα ενώ εδώ γινόταν της κακομοίρας γιατί πιστεύω ότι δεν κρίνεις έναν προπονητή στους 6 μήνες ειδικά αν δεν έκανε τις δικές του επιλογές

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”