Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Ε καλά...Αυτός είναι "ασυναγώνιστος" λόγω βλ@κείας...pilotos έγραψε:Ναι αυτός
SM-G920F
Συμφωνώ από τώρα...αν τυχόν...joshua έγραψε:Δεν υπαρχει τεματοφυλακας Βελλιδης,μην στεκεστε στην ποσοτητα οταν βλεπετε εναν τερματοφυλακα μικρης ομαδας που δεχεται συνεχως τελικες να εχει "σωτηριες επεμβασεις",να στεκεστε στα ποιοτικα χαρακτηριστικα του παικτη και εκει ειναι μετριοτατος.
Μέτριος και προς τα κάτω.joshua έγραψε:Δεν υπαρχει τεματοφυλακας Βελλιδης,μην στεκεστε στην ποσοτητα οταν βλεπετε εναν τερματοφυλακα μικρης ομαδας που δεχεται συνεχως τελικες να εχει "σωτηριες επεμβασεις",να στεκεστε στα ποιοτικα χαρακτηριστικα του παικτη και εκει ειναι μετριοτατος.
Και έχει και φάτσα γίδι.
Μακριά
Λοιπόν πιστεύω ότι ο Φρανκ ακολουθεί ένα συγκεκριμένο πλάνο στις μεταγραφές του χειμώνα, σε συνδυασμό με τις ανάγκες του Τούντορ αλλά και της διαχείρησης του ρόστερ...
Απ όσα βλέπω έως σήμερα νομίζω ότι από 1 Φλεβάρη θα "φύγουν" δανεικοί Άντονις, Σαββίδης, θα προσπαθήσει να "σπρώξει" έναν εκ των Γκολάσα ή Κάτσε (αν δεν καταφέρει να τον ανανεώσει) και να "φέρει" καλό 10άρι, σέντερ μπακ και εξτρέμ...
Αν τυχόν (που δεν το πολυπιστεύω) φύγει ο Μπέρμπα θα φέρει και "εκρηκτικό" 9άρι...
Ίδωμεν...
Απ όσα βλέπω έως σήμερα νομίζω ότι από 1 Φλεβάρη θα "φύγουν" δανεικοί Άντονις, Σαββίδης, θα προσπαθήσει να "σπρώξει" έναν εκ των Γκολάσα ή Κάτσε (αν δεν καταφέρει να τον ανανεώσει) και να "φέρει" καλό 10άρι, σέντερ μπακ και εξτρέμ...
Αν τυχόν (που δεν το πολυπιστεύω) φύγει ο Μπέρμπα θα φέρει και "εκρηκτικό" 9άρι...
Ίδωμεν...
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
++το αυτο.goran 64 έγραψε:Συμφωνώ από τώρα...αν τυχόν...joshua έγραψε:Δεν υπαρχει τεματοφυλακας Βελλιδης,μην στεκεστε στην ποσοτητα οταν βλεπετε εναν τερματοφυλακα μικρης ομαδας που δεχεται συνεχως τελικες να εχει "σωτηριες επεμβασεις",να στεκεστε στα ποιοτικα χαρακτηριστικα του παικτη και εκει ειναι μετριοτατος.Που δεν υπάρχει περίπτωση...φυσικά...
- ace79grpaok
Ο μπουλης24 σχεδόν κλεισμένο τον έχει τον σκαριονε παντως μέχρι και βιντεακια ανέβασε
Αν τα κανει ολα αυτα η εστω το 50% εγω θα αναψω λαμπαδα ισα με το μποι σου,το μονο που βλεπω να γινεται ειναι να ερθει ενας επιθετικος μεσος.goran 64 έγραψε:Λοιπόν πιστεύω ότι ο Φρανκ ακολουθεί ένα συγκεκριμένο πλάνο στις μεταγραφές του χειμώνα, σε συνδυασμό με τις ανάγκες του Τούντορ αλλά και της διαχείρησης του ρόστερ...
Ίδωμεν...
Τα υπολοιπα καλοκαιρι και βλεπουμε.
και εγω μονο για 10αρι βλέπω.
και ΑΝ (τεράστιο ΑΝ και για τις δυο περιπτώσεις) φύγει ο Κόστα να έρθει κάποιος πχ Χατζησαϊας (που μην τον λεμε και "σιγουρο" γιατι νιονιος-γαυρος=μάματα)...
και ΑΝ (τεράστιο ΑΝ και για τις δυο περιπτώσεις) φύγει ο Κόστα να έρθει κάποιος πχ Χατζησαϊας (που μην τον λεμε και "σιγουρο" γιατι νιονιος-γαυρος=μάματα)...
λοιπον καθισα ειδα ματς της κασιμπασα εδω και πολυ καιρο, ο τυπος με θυμιζει ιβιτς σε ποιο γρηγορο, παταει πολυ περιοχη και εχει και την καθετη
ερωτηση πως θα σας φενοταν να παιρναμε εναν ακομα μεσο ο οποιος ειναι ελευθερος και παν φθηνος με καμια 100αρια χιλιαρικα τον κληνεις δηλαδη,
για τον κειτα λεω της καλλονης σε οσα ματς τον ειδα ηταν σκυλι
για τον κειτα λεω της καλλονης σε οσα ματς τον ειδα ηταν σκυλι
Ουτε ο Αναστασιαδης δεν θα τον επαιρνε αυτον,εδω εχουμε τον Σαμπο και γελαει η τουμπα με αυτον θα γελανε και τα αφοδευτηρια της τουμπας.
εμενα μ αρεσει και θα τον ηθελα στο ροστερ για 3 4 επιλογη, ασε που γιατι να τον παρει η γρια δηλαδη 22 χρονον ειναι εδω δωσαμε μυρια για παλτα τα 100.000 που θα επερνε ο κειτα μας πηραξανobanebane έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
Ουτε ο Αναστασιαδης δεν θα τον επαιρνε αυτον,εδω εχουμε τον Σαμπο και γελαει η τουμπα με αυτον θα γελανε και τα αφοδευτηρια της τουμπας.
Μπάνε τον νου σου μην σου βγει ακριβά μιας και...είμαι και ψηλός...obanebane έγραψε:Αν τα κανει ολα αυτα η εστω το 50% εγω θα αναψω λαμπαδα ισα με το μποι σου,το μονο που βλεπω να γινεται ειναι να ερθει ενας επιθετικος μεσος.goran 64 έγραψε:Λοιπόν πιστεύω ότι ο Φρανκ ακολουθεί ένα συγκεκριμένο πλάνο στις μεταγραφές του χειμώνα, σε συνδυασμό με τις ανάγκες του Τούντορ αλλά και της διαχείρησης του ρόστερ...
Ίδωμεν...
Τα υπολοιπα καλοκαιρι και βλεπουμε.