Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από eorptol »

Το θέμα ειναι οτι τις περνει και ας ειναι και Copy paste :):)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Έτσι.
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

μπαχαλο γινεται στον πακιστανικο
προπονητεσ φευγουν ο κοσμοσ κραζει
εκλογεσ επο εχουμε
και μεταγραφικη περιοδο

τι αλλο περιμενουμε?

ΠΑΟΚ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2014-5

ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΤΟ

ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Το να αφήνεις να σε π@δαν ασάλιωτα (εντος κι εκτος των τειχων) για 3 χρονια με τον ίδιο ακριβώς τρόπο παει να πει οτι είτε σου αρέσει ,είτε σε βολεύει.Αν δεν ισχυει τιποτα πα τα δυο τοτε πρεπει να δείξεις ΑΜΕΣΑ και στους εντός και στους εκτός εφιάλτες ποια ειναι η δύναμη σου.Απο λογια χορτάσαμε.
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

kataramenos5 έγραψε:Το να αφήνεις να σε π@δαν ασάλιωτα (εντος κι εκτος των τειχων) για 3 χρονια με τον ίδιο ακριβώς τρόπο παει να πει οτι είτε σου αρέσει ,είτε σε βολεύει.Αν δεν ισχυει τιποτα πα τα δυο τοτε πρεπει να δείξεις ΑΜΕΣΑ και στους εντός και στους εκτός εφιάλτες ποια ειναι η δύναμη σου.Απο λογια χορτάσαμε.
Ας ξεκινήσει με κλειστό τριετές στον Τρελό. Τα υπόλοιπα θα τα φέρει ο χρόνος...
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

kataramenos5 έγραψε:Το να αφήνεις να σε π@δαν ασάλιωτα (εντος κι εκτος των τειχων) για 3 χρονια με τον ίδιο ακριβώς τρόπο παει να πει οτι είτε σου αρέσει ,είτε σε βολεύει.Αν δεν ισχυει τιποτα πα τα δυο τοτε πρεπει να δείξεις ΑΜΕΣΑ και στους εντός και στους εκτός εφιάλτες ποια ειναι η δύναμη σου.Απο λογια χορτάσαμε.

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα φίλε Κατ.
Όλα καλώς τα κάνει ο κύριος Σαββίδης κι αν βγει να πει κάποιος έστω μια κριτική παίζει η κασέτα, ''αν δεν ήταν αυτός''
κτλ κτλ κτλ...

Μια ζωή δεν είχαμε λεφτά, δεν είχαμε κονέ, παίχτες κάτι είχαμε.
Τώρα που έχουμε έναν λεφτά, μας λείπουν παίχτες, ''ζηλεύουμε'' τα κονέ του Μελισσανίδη και λεφτά φαίνεται σα να μην έχουμε.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Το είπε και ο κυρ Σάββας οι έξυπνοι οπαδοί του ΠΑΟΚ ξέρουν, οπότε εμπρός στο δρόμο που σας δείχνει ο κυρ Σάββας μαζί με τους πουλημένους αρδ που ακούτε και διαβάζετε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! !!!!!!
"Νέα επίθεση Σάββα εναντίον ΠΑΟΚ!
Τhessports11 January, 2015, 23:27No Comments1167Διαιτησία, Ολυμπιακός
Ο Σάββας Θεοδωρίδης ήταν και σήμερα τυπικός στα καθήκοντά του…
Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, έκανε ότι πρέπει να κάνει κάθε φορά. Αποθέωσε την ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη, απένειμε τα εύσημα στον διαιτητή και άσκησε επίθεση στον ΠΑΟΚ.
Αφενός είπε ότι μετά τον Ολυμπιακό, καλύτερες ομάδες είναι ο Αστέρας και η Ξάνθη(!), και αφετέρου τα έχωσε στον ΠΑΟΚ για τη χθεσινή ανακοίνωση….
Είπε μεταξύ άλλων στο εβδομαδιαίο… διάγγελμά του στο Novasports…
«Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε πολύ καλή ομάδα, η οποία μαζί με τον Αστέρα Τρίπολης, μετά τον Ολυμπιακό είναι οι καλύτερες ομάδες. Θα με θυμηθείτε στο μέλλον γι’ αυτό που λέω. Επίσης, ήθελα να πω με την αυλαία του πρώτου γύρου, να μας συγχαρούν οι φίλαθλοί μας που αργήσουμε να κάνουμε το αυτονόητο. Δηλαδή, να είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία, όπως έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια. Να είναι υπερήφανοι γι’ αυτό.
Τους υποσχόμαστε ότι στο φινάλε θα είμαστε και πάλι πρώτοι. Πιστεύω ότι από εδώ και εμπρός θα δούμε έναν άλλο Ολυμπιακό. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να ξεπεράσουμε οποιεσδήποτε αδυναμίες και να γίνουμε πραγματικά Ολυμπιακός, αυτό που αξίζει να βλέπουν οι φίλαθλοί μας. Πιστεύω ότι στο δεύτερο γύρο θα είμαστε πάρα πολύ καλύτεροι.
Η διαιτησία ήταν άψογη σήμερα. Ας αφήσουν τα αράουτ, τα φάουλ και κάποιες αστείες φάσεις. Ήταν άψογη. Ούτε μία φάση δεν έγινε που να κρίνει αποτέλεσμα.
Θέλω να δώσω και μία απάντηση γιατί είδα μια ανακοίνωση του ΠΑΟΚ που ανέφερε το όνομά μου. Δεν έχω να δώσω καμία απάντηση σε αυτούς που συνέταξαν την επιστολή. Δεν σέβονται την ιστορία του ΠΑΟΚ αυτοί οι άνθρωποι.
Απάντηση για μένα έδωσε ο εξαιρετικός προπονητής του ΠΑΟΚ και καταπληκτικός άνθρωπος, ο Άγγελος Αναστασιάδης που είπε ότι ‘δεν είχαμε καμία σχέση. Δεν υπήρχε η ομάδα στο γήπεδο και πάρα πολύ δίκαια μας κέρδισε ο Αστέρας Τρίπολης’. Αυτοί ας ψάξουν να βρουν τα πραγματικά αίτια της καταπτώσεως του ΠΑΟΚ. Κάτι φταίει. Ξέρουν οι φίλαθλοί τους. Με τέτοια δημοσιεύματα, τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, προσπαθούν να δικαιολογηθούν στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ»

Για όλα φταίει ο Ιβάν που δεν τα χώνει όπως ο φαταούλ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σημ. Κι αυτός όπως ο Μπουρδουλάκης, ο Στελλας κλπ, έχει στο απυρόβλητο τον Άγγελο
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Τον καταπληκτικό άνθρωπο αναστασιαδη τρελό Σάββα τον εσκισες στην Τρίπολη εσύ αγγελε παίξτε Κινέζος γιατί αυτή είναι η φιλοσοφία σου για τους διαιτητές μια χαρά σε δουλεύει ο τρελλοσσββας αυτόν αξίζει το ελληνικό πρωτάθλημα
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Μόνο ερωτηματικά έχω πλέον για τη παρουσία και το ρόλο σου

Βάζεις λεφτά σε ένα βόθρο και η απάθεια(προερχόμενη από σένα) με την οποία αντιμετωπίζει ο οργανισμός του ΠΑΟΚ τις ομορφιές της σουπαλιγκ μου δίνουν 4-5 διεξόδους μόνο

1) Κάτι ξέρεις ότι θα αλλάξει για αυτό δεν αντιδράς ( μην αλλάξουμε πλευρό όμως και χαλάσει ο ύπνος μας)
2) Είσαι παντελώς αδύναμος να αντιδράσεις(στην Ελλάδα) και να διαφυλάξεις στοιχειωδώς τη περιουσία σου
3) Δε σε νοιάζει , απλά κάνεις τη λεζάντα σου για να καρπώνεσαι δημοσιότητα από το όνομα του ΠΑΟΚ
4) Ξεπλένεις , επομένως στα ποντιοπαπάρια σου
5) Τα έχεις βρει και αυτά που βάζεις τα βγάζεις στο πολλαπλάσιο .

Για να μην έχουμε παρεξηγήσεις , δε κάνω το Πουαρό ούτε και έχω αποδείξεις ούτε και με νοιάζει να κατηγορήσω κανέναν . Προσπαθώ να βρω εξήγηση γιατί να πληρώνεις ενώ ξέρεις ότι σε κλέβουνε. Δεν είναι λογικό και στα 34 δεν έχω πλέον ψευδαισθήσεις του στυλ "δεν ήξερα"

Κρίμα γιατί οι ελπίδες ήταν πολλές και η απογοήτευση μεγάλη.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Σοβαρα τωρα και χωρις ιχνος ειρωνιας, τι θελετε να κανει ο Σαββιδης;
Δηλαδη προτεινετε λυσεις για το τι θα κανατε εσεις στην θεση του.
Παντως εγω να στησει δικια του παραγκα δεν θελω.
Επισης δεν ξερω αν ειναι μαφιοζος ή οχι (στην Ελλαδα φαινεται οτι δεν ειναι, δεν ξερω τι λενε στη Ρωσια), αλλα και μαφιοζος να ειναι πως να τα βαλει με Μαρινακη και Μελισσανιδη οι οποιοι παιζουν εντος εδρας και εχουν για τσουτσεκια τους υπουργους και πρωθυπουργους;
risk

Δημοσίευση από risk »

ron-swanson έγραψε:Σοβαρα τωρα και χωρις ιχνος ειρωνιας, τι θελετε να κανει ο Σαββιδης;
Δηλαδη προτεινετε λυσεις για το τι θα κανατε εσεις στην θεση του.
Παντως εγω να στησει δικια του παραγκα δεν θελω.
Επισης δεν ξερω αν ειναι μαφιοζος ή οχι (στην Ελλαδα φαινεται οτι δεν ειναι, δεν ξερω τι λενε στη Ρωσια), αλλα και μαφιοζος να ειναι πως να τα βαλει με Μαρινακη και Μελισσανιδη οι οποιοι παιζουν εντος εδρας και εχουν για τσουτσεκια τους υπουργους και πρωθυπουργους;
+++++++
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Μια καλή αρχή θα ήταν, να εξασφαλιζει τουλάχιστον, η ομάδα να έχει τους απαιτούμενους παίχτες που πρέπει
και ποσοτικά και ποιοτικά.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Αυτά δεν τα ήξερε από πριν; δηλαδή απλά γκούκλαρε "μαριδάκης" και διάβασε τη γουίκι και είπε "οκ, τον έχω;" και για τον άλλον "οκ, Πόντιος και αυτός, θα τα βρούμε".

Επιχειρηματίες του βεληνεκούς του Σαββίδη δεν κάνουν βήμα πριν το μελετήσουν και το εξετάσουν από 10 πλευρές.

Οπότε το "τι να κάνει", δεν δέχομαι οτι δεν το είχε τριπλο-εξετάσει. Το να μην του βγήκε, οκ.

Κι εγώ συμφωνώ με το Γιάννη και τα 5 σενάριά του και τείνω προς το 2ο, ελπίζοντας για το 1ο.

Πάντως μου φαίνεται απίστευτο πια το να σε βιάζουν επανειλλημένα έτσι και να μην αντιδράς. Δηλαδή και τα πορίσματα να βγάλουν λύση, μέχρι τότε θα τρώμε φάπες; ίσα ίσα, εάν περίμενε κάτι τέτοιο, δεν θα έπρεπε ήδη να κλωτσάει και να αγριεύει; εδώ ο άλλος που υποτίθεται οτι τον περιμένει και η μπουζού έχει ξεσαλώσει, αντί να μαζευτεί.
risk

Δημοσίευση από risk »

bane1980 έγραψε:Αυτά δεν τα ήξερε από πριν; δηλαδή απλά γκούκλαρε "μαριδάκης" και διάβασε τη γουίκι και είπε "οκ, τον έχω;" και για τον άλλον "οκ, Πόντιος και αυτός, θα τα βρούμε".

Επιχειρηματίες του βεληνεκούς του Σαββίδη δεν κάνουν βήμα πριν το μελετήσουν και το εξετάσουν από 10 πλευρές.

Οπότε το "τι να κάνει", δεν δέχομαι οτι δεν το είχε τριπλο-εξετάσει. Το να μην του βγήκε, οκ.

Κι εγώ συμφωνώ με το Γιάννη και τα 5 σενάριά του και τείνω προς το 2ο, ελπίζοντας για το 1ο.

Πάντως μου φαίνεται απίστευτο πια το να σε βιάζουν επανειλλημένα έτσι και να μην αντιδράς. Δηλαδή και τα πορίσματα να βγάλουν λύση, μέχρι τότε θα τρώμε φάπες; ίσα ίσα, εάν περίμενε κάτι τέτοιο, δεν θα έπρεπε ήδη να κλωτσάει και να αγριεύει; εδώ ο άλλος που υποτίθεται οτι τον περιμένει και η μπουζού έχει ξεσαλώσει, αντί να μαζευτεί.
Καμιά φορά (ίσως και πολλές φορές) στην ζωή τα πράγματα δεν βγαίνουν όπως τα έχουμε υπολογίσει. Αλλες φορές φταίνε οι υπολογισμοί μας και άλλες φορές η πληροφόρηση που είχαμε ή άλλοι αστάθμητοι παράγοντες. Αυτό δεν σημαίνει ότι φεύγουμε τρέχωντας ή ότι διώχνουμε όλους τους συνεργάτες μας ή πάμε να το παίξουμε πιό μάγκας από τον μάγκα.

Δηλαδή, ή αλλιώς του τα είπανε ή υπερεκτίμησε την όποια δύναμή του στην Ελλάδα ή υποτίμησε τους άλλους ή του βγήκαν αλλιώς τα επιχειρηματικά του (βλέπε προβλήματα στην Ρωσία).

Το σημαντικό όμως είνα ότι μένει και προσπαθεί και να κάνει κάτι και να μην διαθέσει όλα του τα κεφάλαια σε δύο ή τρεις χρονιές στον ΠΑΟΚ αλλά να έχει μέλλον. Για μένα πράτει σωστά - ίσως σωστότερα εάν λείπαν και τα μεγάλα λόγια στην αρχή, αλλά νομίζω μαθαίνει γρήγορα.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Η σοβαρή αντίδραση φαίνεται σε βάθος χρόνου και όχι με σπασμωδικές ενέργειες και γαβγίσματα.
Άρα η σωστή κριτική για τα αποτελέσματα επίσης σε βάθος χρόνου.
Αν βιάζεστε ακούστε τον κυρ Σάββα, τον Μίρτσο, τον στέλλα και όλους τους ομοίους σκίστε του ολους και γκρεμίστε τα όλα.
μ@λ@κ@ς ο Ιβάν και γάτες οι τζάμπα μάγκες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”