ace79grpaok έγραψε:Ελπιζω να μην ειναι μεταγραφακιας νο 2dimbar έγραψε:Οχι.
Περίπου 2 μύρια λίρες.
Δεν είναι παπάς, συζητιέται τις τελευταίες ώρες.
οχι δεν ειμαι εγω και μακαρι να ισχυει....10 κλασεις πανω απο εντουαρντο...
ace79grpaok έγραψε:Ελπιζω να μην ειναι μεταγραφακιας νο 2dimbar έγραψε:Οχι.
Περίπου 2 μύρια λίρες.
Δεν είναι παπάς, συζητιέται τις τελευταίες ώρες.
στην ΠΑΕ μπορει να συζητιεται,ο μπερματοφ το ξερει ομωςdimbar έγραψε:Στην ΠΑΕ συζητιέται Μπερμπάτωφ.
να ξερεις οτι τα ποσα που βαζουν στο εξωτερικο ειναι παντα το μικτο συμβολαιο.black death έγραψε:Πηγή;
Τα site αυτό λένε (100.000 τη βδομάδα). Δεν νομίζω να έπεσε από κοντά 6, που έπαιρνε στη Μάντσεστερ, στα 2.
«Όχι» στον ΠΑΟΚ ο Σαμίρ
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2014, 12:14
Ο Σαμίρ της Ντιναμό Ζάγκρεμπ είχε πρόταση στα χέρια του από τον ΠΑΟΚ, την οποία ωστόσο απέρριψε σύμφωνα με τα Μέσα της Κροατίας. Το jutarnji.hr αναφέρει πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» πρότεινε 1,2 εκατ. ευρώ στον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, ο οποίος διαθέτει κροατικό διαβατήριο.
Μάλιστα, το δημοσίευμα τονίζει ότι η προσφορά του ΠΑΟΚ ήταν καλύτερη από της Μάλαγα και της Βαλένθια, όμως τα περισσότερα χρήματα τα προσέφερε η τουρκική Μπούρσασπορ.
Ο Σαμίρ, ο οποίος φέτος μετρά 13 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 5 ασίστ σε 927 αγωνιστικά λεπτά, θέλει να παραμείνει στο Ζάγκρεμπ τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του.
Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.zougla.gr/sports/article/oxi-ston-paok-o-samir
"Ζυγίζω τις προσφορές, θέλω να είμαι προσεκτικός. Δεν χρειάζεται να βιαστώ, υπάρχει χρόνος. Θέλω να είμαι καλά προετοιμασμένος πριν πάρω την απόφασή μου, πρόκειται για το μέλλον της καριέρας μου. Θα πρέπει να είμαι προσεκτικός" είπε αρχικά ο Βραζιλιάνος άσος της Ντιναμό και πρόσθεσε αναφορικά με την πρόταση της Μπούρσασπορ που του προσφέρει 1,8 εκ. ευρώ ετησίως: "Ακόμη ζυγίζω τις προσφορές, υπήρχαν κάποιες που τις αρνήθηκα".
Οσον αφορά την προσφορά του ΠΑΟΚ που σύμφωνα με τους Κροάτες ήταν της τάξης του 1,2 εκ. ευρώ ετησίως, ο Σαμίρ επανέλαβε ότι: "Δεν χρειάζεται να βιαστούμε, υπάρχει χρόνος".
Προς το τέλος του δημοσιεύματος ο συντάκτης αναφέρει στο μεταξύ ότι: "Ο Βραζιλιάνος θέλει να πάει στην Ελλάδα, αλλά έχει "ζεσταθεί" με την πρόταση της Μπούρσασπορ. Εκτός από τα χρήματα, παίζει ρόλο και το γεγονός ότι προπονητής της Μπούρσασπορ είναι ο Γερμανός, Κρίστοφ Νταούμ, αλλά και πως διαθέτει πολύ καλή ομάδα".
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.paokplanet.gr/10347/samir-zygizw-tis-prosfores-yparxei-xronos
Σόρρυ φίλε Αποστόλη αλλά θα διαφωνήσω στο ότι πρέπει να είναι πρώτο μέλημα μας η απόκτηση εξτρέμ και όχι φόρ... την γνώμη μου την στηρίζω στα εξής:ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ θα επαναλάβω για ακόμη μία φορά ότι το πρόβλημά μας βρίσκεται στην επιθετιή ανάπτυξη της ομάδας και το βάρος πέφτει κυρίως στα χαφ και τα εξτρέμ. Έχω βαρεθεί να βλεπω την ομάδα να προσπαθεί να τρυπήσει την αντίπαλη άμυνα ΜΟΝΟ από τον άξονα (αν είναι δυνατόν) γιατί είτε τα εξτρέμ μας είναι ανύπαρκτα, είτε παίζουν με ανάποδο πόδι και συγκλίνουν.
Οι φάσεις πχ του πρώτου γκολ με την Καλλονή, ή του 2ου και 3ου γκολ με Λεβαδειακό στην Τούμπα είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον παραπάνω κανόνα και που αποδεικνύει πόσο πιο εύκολη θα γινοταν η υπόθεση γκολ αν είχαμε καλά εξτρέμ.
Για μένα τα λεφτά πρέπει να πέσουν σε εξτρέμ που θα ανοίγει την αντίπαλη άμυνα από τα πλάγια και όχι στο φορ, με το σκεπτικό ότι αν η αντίπαλη άμυνα πλαγιοκοπείται και τρυπιέται από το εξτρέμ ο Αθανασιάδης πολύ γρήγορα θα επανέλθει σε λαμπρές ημέρες. Αντίθετα, αν λείπει το καλό εξτρέμ, πάλι θα περιμένουμε από το νέο φορ να τρυπήσει τον συνωστισμένο αντίπαλο άξονα.