Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευση από Metagrafakias »

ace79grpaok έγραψε:
dimbar έγραψε:Οχι.
Περίπου 2 μύρια λίρες.
Δεν είναι παπάς, συζητιέται τις τελευταίες ώρες.
Ελπιζω να μην ειναι μεταγραφακιας νο 2 :evil:

οχι δεν ειμαι εγω και μακαρι να ισχυει....10 κλασεις πανω απο εντουαρντο...
black death

Δημοσίευση από black death »

2 εκατομμύρια δίνουν (υποτίθεται) στη Φούλαμ. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι.

Οπότε 2 στη Φούλαμ και 3-4 (ας πούμε) το χρόνο στον παίχτη. 'Η ο Ιβάν τρελάθηκε ή έχουμε να κάνουμε με οικουμενικό πατριάρχη.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

δυσκολα πολλα λεφτα....θα εστεκε αν αυτοι δε θελαν λεφτα και αυτος επεφτε στα μισα... :cry: :cry:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εντάξει. πιστεύω είναι πιο πιθανόν να αναστηθεί ο Χριστόδουλος.... 8-) :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

dimbar έγραψε:Στην ΠΑΕ συζητιέται Μπερμπάτωφ.
στην ΠΑΕ μπορει να συζητιεται,ο μπερματοφ το ξερει ομως :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

black death έγραψε:Πηγή;
Τα site αυτό λένε (100.000 τη βδομάδα). Δεν νομίζω να έπεσε από κοντά 6, που έπαιρνε στη Μάντσεστερ, στα 2.
να ξερεις οτι τα ποσα που βαζουν στο εξωτερικο ειναι παντα το μικτο συμβολαιο.
Άβαταρ μέλους
sakis_the_fraud

Δημοσίευση από sakis_the_fraud »

Παιδια καλες οι μεταγραφες αλλα μην ξεχναμε πως πρεπει να δωσουμε κι ολας....

Εκτος απο λωρενς και γκαρσια που ξερουμε πως ψαχνουν ομαδα για να συνεχισουν την καριερα τους, θα φυγει και κανενας αλλος;

Βασικα για μενα, λοπεθ, κατσικας(καλυτερα να παρει ευκαιριες ο ιντζιδης) και γεωργιαδης πρεπει να κουνησουν μαντηλι...

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Λογικά εκεί το διαβάσετε όλοι:
«Όχι» στον ΠΑΟΚ ο Σαμίρ
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2014, 12:14
Ο Σαμίρ της Ντιναμό Ζάγκρεμπ είχε πρόταση στα χέρια του από τον ΠΑΟΚ, την οποία ωστόσο απέρριψε σύμφωνα με τα Μέσα της Κροατίας. Το jutarnji.hr αναφέρει πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» πρότεινε 1,2 εκατ. ευρώ στον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, ο οποίος διαθέτει κροατικό διαβατήριο.

Μάλιστα, το δημοσίευμα τονίζει ότι η προσφορά του ΠΑΟΚ ήταν καλύτερη από της Μάλαγα και της Βαλένθια, όμως τα περισσότερα χρήματα τα προσέφερε η τουρκική Μπούρσασπορ.

Ο Σαμίρ, ο οποίος φέτος μετρά 13 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 5 ασίστ σε 927 αγωνιστικά λεπτά, θέλει να παραμείνει στο Ζάγκρεμπ τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.zougla.gr/sports/article/oxi-ston-paok-o-samir
Όλα καλά κι όλα ωραία και μπράβο στο παληκάρι που βάζει το ονοματάκι του κάτω από το ρεπορτάζ.
Όμως...
«θέλει να παραμείνει στο Ζάγκρεμπ τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του». :?:
Να κάνει τί στο Ζάγκρεμπ; Αφού ο προπονητής του το δήλωσε ξεκάθαρα από το Νοέμβριο ότι δεν σεβάστηκε την ομάδα και σουξουμούξου και ΔΕΝ θα ξαναπαίξει ποτέ με την Ντινάμο. :lol: Συμβόλαιο υπάρχει βέβαια και μπορεί να θέλει η κροατική να τον πληρώνει τζάμπα μέχρι το καλοκαίρι, αλλά σίγουρα δεν είναι αυτό που «θέλει» ο παίκτης.
Αυτό και μόνο, μου κάνει το ρεπορτάζ αναξιόπιστο.

Αντιθέτως το παρακάτω φαίνεται καλύτερη μετάφραση, αν και δεν αναφέρει το «απέρριψε» που μάλλον αναγράφεται στο αρχικό άρθρο.
"Ζυγίζω τις προσφορές, θέλω να είμαι προσεκτικός. Δεν χρειάζεται να βιαστώ, υπάρχει χρόνος. Θέλω να είμαι καλά προετοιμασμένος πριν πάρω την απόφασή μου, πρόκειται για το μέλλον της καριέρας μου. Θα πρέπει να είμαι προσεκτικός" είπε αρχικά ο Βραζιλιάνος άσος της Ντιναμό και πρόσθεσε αναφορικά με την πρόταση της Μπούρσασπορ που του προσφέρει 1,8 εκ. ευρώ ετησίως: "Ακόμη ζυγίζω τις προσφορές, υπήρχαν κάποιες που τις αρνήθηκα".

Οσον αφορά την προσφορά του ΠΑΟΚ που σύμφωνα με τους Κροάτες ήταν της τάξης του 1,2 εκ. ευρώ ετησίως, ο Σαμίρ επανέλαβε ότι: "Δεν χρειάζεται να βιαστούμε, υπάρχει χρόνος".

Προς το τέλος του δημοσιεύματος ο συντάκτης αναφέρει στο μεταξύ ότι: "Ο Βραζιλιάνος θέλει να πάει στην Ελλάδα, αλλά έχει "ζεσταθεί" με την πρόταση της Μπούρσασπορ. Εκτός από τα χρήματα, παίζει ρόλο και το γεγονός ότι προπονητής της Μπούρσασπορ είναι ο Γερμανός, Κρίστοφ Νταούμ, αλλά και πως διαθέτει πολύ καλή ομάδα".

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.paokplanet.gr/10347/samir-zygizw-tis-prosfores-yparxei-xronos
Αυτός δεν βιάζεται και περιμένει μπας και προκύψει καλή οικονομικά πρόταση και από μεγαλύτερη ομάδα. Όσο δεν γίνεται αυτό και μένουμε αντίπαλοι με τους Τούρκους, τόσο αυξάνονται οι δικές μας πιθανότητες. Εκτός πια κι αν κοιτάει μόνο τα λεφτά κι όχι το ενδεχόμενο να ξαναπαίξει σε ομίλους ch.l.᾿ σε αυτή την περίπτωση δεν μας χρειάζεται.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Δεν ακουγεται για βυντρα αρχισα και αγχωνομαι. Τι θα κανουμε τωρα? Ο κατσουρανης ο τζιολης ο σπυροπουλος ο νινης και ο σαλπιγγιδης νοιωθουν την απουσια του. Μην πω και για χριστοδουλοπουλο.

Υ.Γ Αν ερθει ο μπερμπατοφ και δεν ερθει ο βιερινιδης θα χαλαστω πολυ ασχημα . Ή θα το σηκωσουμε ή δεν θα το σηκωσουμε
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Με σέντερ φορι κανένα νεο γιατί ο ξυπνητηρης δεν
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Η "LiveSport" σήμερα γράφει για "τρελό σενάριο" με... Κουράνι! Η πρώτη μου σκέψη ήταν "Παναγία μου! :shock: Που τον θυμήθηκαν αυτόν? Παίζει ακόμα? Πόσο χρονών είναι?".

Την απάντηση την βρήκα εδώ...
http://www.transfermarkt.com/en/kevin-k ... _1331.html (δεν τον λες και χάλια :twisted: )

Εννοείτε ότι από το να μου φέρουν κάνα "οικοδόμο"... 100 φορές Κουράνι!
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εγώ θα επαναλάβω για ακόμη μία φορά ότι το πρόβλημά μας βρίσκεται στην επιθετιή ανάπτυξη της ομάδας και το βάρος πέφτει κυρίως στα χαφ και τα εξτρέμ. Έχω βαρεθεί να βλεπω την ομάδα να προσπαθεί να τρυπήσει την αντίπαλη άμυνα ΜΟΝΟ από τον άξονα (αν είναι δυνατόν) γιατί είτε τα εξτρέμ μας είναι ανύπαρκτα, είτε παίζουν με ανάποδο πόδι και συγκλίνουν.
Οι φάσεις πχ του πρώτου γκολ με την Καλλονή, ή του 2ου και 3ου γκολ με Λεβαδειακό στην Τούμπα είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον παραπάνω κανόνα και που αποδεικνύει πόσο πιο εύκολη θα γινοταν η υπόθεση γκολ αν είχαμε καλά εξτρέμ.
Για μένα τα λεφτά πρέπει να πέσουν σε εξτρέμ που θα ανοίγει την αντίπαλη άμυνα από τα πλάγια και όχι στο φορ, με το σκεπτικό ότι αν η αντίπαλη άμυνα πλαγιοκοπείται και τρυπιέται από το εξτρέμ ο Αθανασιάδης πολύ γρήγορα θα επανέλθει σε λαμπρές ημέρες. Αντίθετα, αν λείπει το καλό εξτρέμ, πάλι θα περιμένουμε από το νέο φορ να τρυπήσει τον συνωστισμένο αντίπαλο άξονα.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ενα καλό αρ. χαφ θα χρειαστεί ΄σιγουρα το καλοκαίρι.....
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ θα επαναλάβω για ακόμη μία φορά ότι το πρόβλημά μας βρίσκεται στην επιθετιή ανάπτυξη της ομάδας και το βάρος πέφτει κυρίως στα χαφ και τα εξτρέμ. Έχω βαρεθεί να βλεπω την ομάδα να προσπαθεί να τρυπήσει την αντίπαλη άμυνα ΜΟΝΟ από τον άξονα (αν είναι δυνατόν) γιατί είτε τα εξτρέμ μας είναι ανύπαρκτα, είτε παίζουν με ανάποδο πόδι και συγκλίνουν.
Οι φάσεις πχ του πρώτου γκολ με την Καλλονή, ή του 2ου και 3ου γκολ με Λεβαδειακό στην Τούμπα είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον παραπάνω κανόνα και που αποδεικνύει πόσο πιο εύκολη θα γινοταν η υπόθεση γκολ αν είχαμε καλά εξτρέμ.
Για μένα τα λεφτά πρέπει να πέσουν σε εξτρέμ που θα ανοίγει την αντίπαλη άμυνα από τα πλάγια και όχι στο φορ, με το σκεπτικό ότι αν η αντίπαλη άμυνα πλαγιοκοπείται και τρυπιέται από το εξτρέμ ο Αθανασιάδης πολύ γρήγορα θα επανέλθει σε λαμπρές ημέρες. Αντίθετα, αν λείπει το καλό εξτρέμ, πάλι θα περιμένουμε από το νέο φορ να τρυπήσει τον συνωστισμένο αντίπαλο άξονα.
Σόρρυ φίλε Αποστόλη αλλά θα διαφωνήσω στο ότι πρέπει να είναι πρώτο μέλημα μας η απόκτηση εξτρέμ και όχι φόρ... την γνώμη μου την στηρίζω στα εξής:

A) Και ο Adelino με ανάποδο πόδι έπαιζε... δεν είδα ποτέ να έχουμε πρόβλημα.

Β) Όταν συγκλίνουν τα εξτρέμ, τα μπάκ πρέπει να κάνουν κίνηση από πίσω τους ώστε και να ανοίξουν την άμυνα -για να κάνει "ντού" το εξτρέμ- ή να υποδεχτούν την πάσα και να βγάλουν σέντρα πχ. δες το γκολ χθες και την κίνηση του Σκόνδρα. Τα εξτρέμ δεν τρέχουν την γραμμή και βγάζουν σέντρα... αυτά κάποτε στο Τέξας ή σε κάνα Playstation τώρα πια. Όπως τελείως παράλογο είναι και το ότι "γκρινιάζουμε" ότι η ομάδα δεν βοηθάει τον "κίλλερ" όταν ο ίδιος ΔΕΝ έχει 1) την προσωπική ενέργεια, 2) την ντρίπλα -έστω τα βασικά-, 3) το κοντρόλ -που είσαι ρε Μιετσελ!-... Δεν βάζω το ότι αντί να δουλέψει πάνω σε αυτά ασχολείτε με τα tattoo και τις trendiες.

Γ) Λαμπρές μέρες για έναν φορ ΔΕΝ είναι να βάλει 15 γκολ σε 50 προσπάθειες... αλλά να βάλει 10 γκολ σε 9 προσπάθειες!
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Η έλευση Μαντούρο τι σημαίνει για το υπάρχον ρόστερ;
Αν παίξει σεντερ μπακ η απάντηση είναι μάλλον εύκολη Λόπες και Κατσικάς είναι υποψήφιοι για αποχώρηση).
Αν παίξει στα χαφ, ποιος θα φύγει από εκεί; Ο Κάτσε, ο Κατσουράνης, ο Τζιώλης ή ο Λάζαρ; Θα μονιμοποιηθεί ο Κατσουρ στην άμυνα και θα πάρει τη θέση του ο Ολλανδός;
Σκεφτόμουν ότι η επιλογή Μαντούρο έχει να κάνει με τις φήμες για μετακίνηση Κατσουράνη στην ΑΕΚ το καλοκαίρι. Σήμερα γράφουν ότι αυτό χλωμιάζει http://www.sentragoal.gr/article.asp?ca ... =129605281
Εχει κανείς καποια καλύτερη ενημέρωση/άποψη;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”