Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II

Δημοσίευση από pagotatzis »

hitman έγραψε:
Τη δική του θέση εξέφρασε ο Γιώργος Τζαβέλας σχετικά με το ναυάγιο της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ. Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο διεθνής αμυντικός αναφέρει πως ο λόγος δεν είχε να κάνει με τα χρήματα αλλά με κάτι άλλο που δε διευκρινίζει…

Όπως ανήρτησε πριν από λίγο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook από την Αθήνα όπου βρίσκεται: «Όσοι με ξέρουν καλά γνωρίζουν πως ο λόγος μου είναι συμβόλαιο κ δεν το αθετώ πότε! Κάποια πράγματα είναι υπεράνω χρημάτων!».
Κατά πάσα πιθανότητα έχει δεσμευθεί να πάει αλλού, έστω και με λιγότερα χρήματα.
μπα!

Δεν θα ερχόταν αν είναι έτσι καν να συζητήσει μια ολόκληρη μετά .

Εγώ νομίζω ότι εννοεί Τομ μάνατζερ του!
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

δηλαδη παγωτατζη θεωρεις οτι ερχεται?
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Den gibotan na xalasi tou nini? :x :x
Άβαταρ μέλους
eliask

Δημοσίευση από eliask »

Τζαβελας: Εγραψε στο fb οτι δεν παει στον ολυμπιακό, οι φίλοι του παοκ πρέπει να γνωρίζουν εγκαίρως απο την παε για το τι συνέβη...
Εγω γράφει κρατάω τον λόγο μου...
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Μα δε χρειάζεται να είσαι ψυχολόγος για να το καταλάβεις. "Δεν αθετώ ποτέ το λόγο μου" είπε. Άρα ουδέποτε έδωσε το λόγο του στον ΠΑΟΚ. Ή ο ΠΑΟΚ αθέτησε μια προφορική - άτυπη συμφωνία.

Δε νομίζω να υπάρχει πιθανότητα να έρθει. Αλλιώς δε θα προέβαινε σε αυτή τη δήλωση.

Τουλάχιστον για να φτιάξει κάπως το κακό κλίμα, ας ανακοινώσει η ΠΑΕ ότι χαλάει και του Νίνη. :D :D :D
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι πολλοι κλαινε και οδυρονται σαν παιδακια για την απωλεια του τζαβελα
οκ καλος παικτης αλλα δεν χασαμε και την κοτα με τα χρυσα αυγα.
αν τελευταια στιγμη αυτος ή ο μανατζερ του θελανε διαφορετικα πραγματα απο αυτα που ειχαν συμφωνηθει,καλος η παε δεν ενεδωσε στις απαιτησεις τους.
δηλαδη δεν καταλαβα,για να ειστε ικανοποιημενοι τι επρεπε να κανει η παε?να ενδωσει σε οποιαδηποτε απαιτηση του παικτη ή του μανατζερ του?
μπορει επισης το θεμα να μην ειναι οικονομικο και να ειναι αγωνιστικο,να απαιτησε ο παικτης να παιξει συγκεκριμενο αριθμο παιχνιδιων.
και παλι καλα εκανε η παε και δεν ενεδωσε στις απαιτησεις του παικτη,γιατι τις συμετοχες σου τις κερδιζεις στο χορταρι και οχι σε ενα κοματι χαρτι.
επισης μπορει ο παικτης να ζητησε να εχει μια πολυ χαμηλη ρητρα αποδεσμευσης σε περιπτωση προτασης απο το εξωτερικο.
και παλι καλα εκανε η παε και τον εστειλε στο χωριο του αν νομιζει οτι ο ΠΑΟΚ ειναι εταιρια προωθησεις ξεχασμενων ποδοσφαιριστων.

ετσι οπως το βλεπω εγω,το οτι η ομαδα αν και εχει αναγκη ενος αριστερου μπακ δεν ενδιδει στις οποιες υπερβολικες απαιτησεις του οποιοδηποτε ποδοσφαιριστη,δειχνει κυρος και σοβαροτητα.
εσεις αν θελετε μπορειτε να συνεχισετε το κραξιμο και να ενημερωνεστε απο τον κλοκα
Άβαταρ μέλους
eliask

Δημοσίευση από eliask »

Despe? δεν σου περνάει απο το μυαλό να αθέτησε τον λόγο της η ΠΑΕ?

Update: συμφώνησε με βρυζα και τσιτσιακωφ, και απορρίφθηκε απο την οικονομική δντρια. Τάδε εφη Κανελλακης στο μετρο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eliask την Παρ 30 Αύγ 2013, 15:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

gergeo4 έγραψε:δηλαδη παγωτατζη θεωρεις οτι ερχεται?
το "εγώ κρατάω τον λόγο μου" σαφώς πηγαίνει στο ότι συμφωνήσανε σε ένα ποσό
και κάτι προέκυψε σήμερα και ΠΑΕ πήγε να διαπραγματευτεί νέα συμφωνία!

Έτσι νομίζω!
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

τι νοημα εχουν οι εικασιες.
αν ειναι να μαθουμε θα μαθουμε.
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Το θέμα είναι ότι η περίπτωση Τζαβέλλα εμφανίσθηκε από το πουθενά και κάλυπτε με ιδανικό τρόπο το κενό.

Όταν ψάχνεσαι και δεν ψάχνεις σοβαρά, τέτοιες περιπτώσεις "μάννα εξ ουρανού", φροντίζεις και τις τελειώνεις θετικά. Γιατί δεν έχεις εναλλακτικές. Γιατί αν είχες άλλες 2-3 λύσεις μπορούσες να του πεις να πάει να γ@μηθεί.

Και είναι φυσικό όταν είσαι από πέρυσι με μισό αριστερό μπακ ( λόγω ηλικίας ), και έρχεται Σεπτέμβρης χωρίς να έχεις βρει παίκτη, να δέχεσαι πιέσεις και εκβιασμούς. Και είναι απόλυτα λογικό να χρειαστεί να πληρώσεις παραπάνω για να καλύψεις την αδράνειά σου όλο το καλοκαίρι.

Μπορεί όντως η στάση της ΠΑΕ να δείχνει κύρος και σοβαρότητα, αλλά μπορεί και να αποβεί εις βάρος της ομάδας, οπότε είναι ανώφελο.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Σιγά ρε Πάμπλο Τζαβέλλα που σε 20 ώρες αμφισβήτησε ο ΠΑΟΚ τον λόγο σου και το κύρος σου!

Άντε να 'ούμε, πως είναι δυνατόν κάποιοι αρχιδάτοι ξένοι παίχτες να κλαίνε για τον ΠΑΟΚ και ο Τζαβέλλας έγινε το πουτανάκι/κλωτσοσκούφι της ΠΑΕ σε μια ημέρα δεν μπορώ να το καταλάβω.

Άντε ΠΑΕ τελείωσε τον και πάμε παρακάτω.

Μυρίστηκαν όλοι ψητό και βουτήξανε να φάνε...

ΌΞΩ ΡΕΕΕΕΕ!!!
Άβαταρ μέλους
karabill

Δημοσίευση από karabill »

δεν ειμαστε σοβαροι παντως...
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Εικόνα

:? :?
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Μετροπολις τωρα

Συμφωνησαν πληρως με βρυζα-τσιτσι

Πηγε το συμβολαιο για επικυρωση στην γκοντσαρεβα η οποια εφρηξε με το ποσο κ ειπε οχι..

Τα συμπερασματα δικα σας..
Άβαταρ μέλους
eliask

Δημοσίευση από eliask »

Αρχισαν τα καβουρια, αν καπελωνεται ο πρόεδρος της ΠΑΕ απο την οικονομική δντρια σε μια μεταγραφή τότε ποιο το νόημα να μην παραιτηθεί?

Αλλα με τόσα συμβόλαια που έκαναν και αποδεικνύονται - λίγα - απο άποψη απόδοσης, καλα τους έκανε...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”