6.Aλέξανδρος Τζιόλης
Re: 6.Aλέξανδρος Τζιόλης
Είναι και βαρύ σκαρί και πάντα μετά την προετοιμασία αργεί...
Μλκ μου τί έχουμε ακούσει δεν περιγράφεται..........
Κι όλα αυτά τα έλεγαν, Για να μην φύγει αμέσως και να έχει καβαντζωσει τα φράγκα... Με την ελπίδα μπας και μείνει.
SM-G935F
Μλκ μου τί έχουμε ακούσει δεν περιγράφεται..........
Κι όλα αυτά τα έλεγαν, Για να μην φύγει αμέσως και να έχει καβαντζωσει τα φράγκα... Με την ελπίδα μπας και μείνει.
SM-G935F
τιμιος παικτης που προσεφερε αθορυβα οσο προσεφερε χωρις να δημιουργησει ποτε προβλημα.κακως τον ταυτιζουν αρκετοι με τον καρκινο του ΠΑΟΚ και ειναι αδικο.υποτιμα και εμας που τους τιμιους παικτες παντα τους δειχναμε εναν σεβασμο ανεξαρτητα απο τις ικανοτητες τους.pilotos έγραψε:Αυτοξεφτιλιζονται σε σημείο που έφτασαν πάτο και ακόμα παρακάτω.
Εκτιμώ ότι τουλάχιστον σε ότι αφορά τον τζιολη, δεν φέρει ευθύνη για αυτά που λένε οι δήθεν κολλητοί, δήθεν γνώστες,δήθεν ρεπόρτερ, που κάνουν ρεπορτάζ με SMS και τζάμπα πληρωμένες διακοπές
Η πλάκα είναι ότι με αυτά που λένε, φέρνουν αντίθετο αποτέλεσμα και ο συμπαθής τζιολης, γίνεται αντιπαθής πλέον σε πολλούς.
SM-G935F
Κενεθ η κουβέντα, δεν δημιούργησε ποτέ πρόβλημα, άσε να την λένε αυτοί που ζουν από μέσα.
Όντως φαινομενικά, αυτό γνωρίζω και εγώ ισχύει αυτό που λες, όπως το λες.
Αλλά κάποιες φορές, ας κρατήσουμε μικρό καλάθι.
SM-G935F
Όντως φαινομενικά, αυτό γνωρίζω και εγώ ισχύει αυτό που λες, όπως το λες.
Αλλά κάποιες φορές, ας κρατήσουμε μικρό καλάθι.

SM-G935F
- john4serres
Μακαρι να σκασει καμια προταση απο Καραμπουκσπόρ του Τούντορ.
Να βγαλουμε και κανενα φράγκο.
Οσο οσο λεμε !!
Να βγαλουμε και κανενα φράγκο.
Οσο οσο λεμε !!
δεν ειμαι τοσο αγυριστο κεφαλι πιλοτε.αν μπορουσε καποιος να αποδειξει τα λεγομενα του θα αλλαζα γνωμη.αλλα δε θυμαμαι να μας εδωσε ποτε δικαιωμα.
Άλλο λέω, δεν ζούμε μέσα στην ομάδα, Για να ξέρουμε λεπτομερώς την καθημερινότητα.
SM-G935F
SM-G935F
Δεν προλαβαίναμε που δεν προλαβαίναμε να μετράμε τις προτάσεις για Σκόνδρα,Σάμπο,Χατζηισαία προστέθηκε τώρα και ο Τζιόλης. Πήραν φωτιά τα φαξ και τα mail, λεφτά με ουρά έρχονται.pilotos έγραψε:Ναι τρέχουν σαν ποτάμι οι προτάσεις.......
SM-G935F
Που θα βρουν αλλού τέτοιο μ@λάκ@ να πληρώνει στην Ελλάδα;
SM-G935F
SM-G935F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Σάβ 20 Αύγ 2016, 15:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όχι δεν ξέρω κάτι, αλλά αυτό δεν αναιρεί αυτό που λέω, ότι δεν έχουμε την πλήρη γνώση της καθημερινότητας μέσα στην ομάδα
SM-G935F
SM-G935F
Πάντως από αποδυτήρια δεν είχαμε και τα καλύτερα αυτά τα χρόνια.
Δεν ξέρω εννοείται αν δημιούργησε ο Τζιόλης κάτι.
Δεν ξέρω εννοείται αν δημιούργησε ο Τζιόλης κάτι.
Εγώ ξέρω ότι όλοι έφευγαν και κάποιοι έμεναν...
Και επίσης, κάποιοι δεν έφταιγαν ποτέ, γιατί τα έδιναν όλα, άσχετα που το όλα τους, ήταν λίγο πάνω από το 0
SM-G935F
Και επίσης, κάποιοι δεν έφταιγαν ποτέ, γιατί τα έδιναν όλα, άσχετα που το όλα τους, ήταν λίγο πάνω από το 0
SM-G935F