6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"

Άβαταρ μέλους
niko70

Re: 6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"

Δημοσίευση από niko70 »

Στέφανε βάλε άλλο ένα, με το ερώτημα, πόσα κατέθεσε ο Σάχπα στην ΠΑΕ για λογαριασμό του Βιτόλο....
makiz

Δημοσίευση από makiz »

οπως και να εχει η ε. Sportday πάλι!!! μας συμφερει

αυτη να διαβαζετε......
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

αυτο που κτλαβα για βιτ ειναι 180 οοο του χρωσταμε απο το συμβολαιο και 120 000 πριμ.....τα οποια πρεπει να κοπουν γιατι μας μαμησαν
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

να τον πουλησεις ετσι οπως γινανε τα πραγματα δεν γινεται ..οποτε τι κανεις ?

να του δωσουνε τα 300 που του χρωστανε κ να τον στειλουνε το μουνοπ@ανο δανεικο στην σανταντερ η σε καποια ισπανικη ενω θα εχει υπογραψει ρητρα οτι τα 2 χρονια που εχει συμβολαιο με τον ΠΑΟΚ δεν θα μπορει να παει σε ελληνικη ομαδα ... και γλυτωνεις ετσι το συμβολαιο του και γλυτωνεις το καζο απο μια μεγαλη επικοινωνιακη ηττα αν παει στους πουταν@ς γιους τους βαζελους ...

Ενα πραγμα ειναι σιγουρο
ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΙΤΙΚΑ ΒΙΤΟΛΟ ΚΑΡΑΠΟΥΣΤ@ΡΙΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΙΞΕΙΣ
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Σωστος o steen.
black death

Δημοσίευση από black death »

Τα πριμ συνήθως είναι μέρος του συμβολαίου.
Εκτός αν εννοούμε αυτά που πριν το ματς βγαίνει ο πρόεδρας και λέει "μοιράζω 3 εκ. αν κερδίσετε", που δεν νομίζω να παίζουν στον ΠΑΟΚ.

ΥΓ. Εγώ Βίκτωρα αν θες να κάτσεις και να παίξεις (όχι να τα ξύνεις), σε δέχομαι, το ξαναλέω. 8-)
Άβαταρ μέλους
Varvatos

Δημοσίευση από Varvatos »

Πολύ μπερδεμένα τα πράγματα. Δεν ξέρω αλλά εμένα αυτή η ιστορία μου βρομάει. Βρόμισε η υπόθεση. Καλά που παρενέβησαν οι σύνδεσμοι. Πλέον δεν έχω κανένα εμπιστοσύνη στην ΠΑΕ. Βρόμισε τόσο πολύ που στο τέλος βλέπω να χαλάει και να μην γίνετε τίποτα. Πολύ κακό για το τίποτα. Καμία επίσημη ανακοίνωση και εξήγηση από την ΠΑΕ και καμία πληροφόρηση. Αν πάρεις το στόρι από την αρχή θα δεις ότι δεν έχει καμία λογική σε τίποτα. Ακόμα και τώρα που έστειλε ο Σαχπα τα λεφτά δεν έχει λογική να μην τον πληρώσουν και να τα κρατάνε στα ταμεία της ΠΑΕ τα λεφτά. Κάνει δεν κάνει προσφυγή σας τα έδωσε λεφτά ο Σαχπα να πληρώσετε τον παίχτη. Πληρώστε τον και μετά συζητήστε την πώληση του ή στειλτον στην προετοιμασία ή δανικό κάπου. Δεν καταλαβαίνω μερικά πράγματα δεν έχουν λογική πραγματικά. ΜΑ καμία λογική. Ότι να ναι. Ή είναι τόσο χαζή στην ΠΑΕ όλοι ή μας δουλεύουν όλους ψηλό γαζί. Ένας λόγος που θέλω να έρθει ο Φλωρίδης και ο κάθε Σαχπα είναι αυτός. Θέλω να έρθει κάποιος επιτελους να βάλει μία σειρά στην ΠΑΕ. Πλέον δεν έχω κανένα εμπιστοσύνη στην ΠΑΕ.Πως κατάφεραν να δημιουργήσουν μία τόσο αρνητική εικόνα στον κόσμο δεν ξέρω. Θέλει προσπάθεια πάντως.
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Vitolo δεν είναι το καλύτερο αμυντικό χαφ στην Ελλάδα, αλλά το καλύτερο ανασταλτικό χαφ.
Έτσι είναι.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τα πριμ είναι εξτρά, όπως είναι οι υπερωρίες στους μισθωτούς και (συνήθως) δεν περιλαμβάνονται στο συμβόλαιο, δεν ανήκουν δηλαδή στα υποχρεωτικώς καταβλητέα ποσά, για τα οποία γίνεται η προσφυγή.
Άβαταρ μέλους
Shady20

Δημοσίευση από Shady20 »

Πιστεύω το χειρότερο είναι που θέλει να πάει στην ομάδα που μας έκλεψε πρόπερσυ το πρωτάθλημα και πέρσυ την έξοδο στα προκριματικά του Champions League!!!

Αφού δεν έχει μυαλό να το καταλάβει (επειδή είναι "επαγγελματίας") άντε γεια!!!! Δεν θα μας λείψει!!!
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

προσωπικα και να φυγει δεν προκειται να τον βρισω γιατι δεν ξεχνω το ματς με το ενα ποδι στο ζαγκρεμπ. αλλα δεν σημαινει οτι θα ξεχασω το οτι φερθηκε πουστικα. γιατι αυτα τα "νιωθω θιγμενος" και "δεν με υπολογιζε ο προπονητης μετα τον τραυματισμο μου" μονο σαν δικαιολογιες μπορω να τα παρω. πως δεν σε υπολογιζε κυριε απο τη στιγμη που ενω εισαι ανετοιμος ακομα σε ριχνει σε ματς φωτια με την τσσκα και στοιχιζει και μαλιστα στην ομαδα σου?
το καλυτερο θα ειναι να πληρωθει και η φερνεις προταση η κατσε να παιζεις μπαλα στο 5χ5.
αλλα κι οι βαζελοι ωραιοι. νομιζαν θα παρουν τζαμπα βασικο παικτη του ΠΑΟΚ. αλαξτε πλευρο καλυτερα.
erevos187

Δημοσίευση από erevos187 »

ΠΑΟΚ-βιτολο 1-1
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

trel@menos έγραψε:προσωπικα και να φυγει δεν προκειται να τον βρισω γιατι δεν ξεχνω το ματς με το ενα ποδι στο ζαγκρεμπ...

...πως δεν σε υπολογιζε κυριε απο τη στιγμη που ενω εισαι ανετοιμος ακομα σε ριχνει σε ματς φωτια με την τσσκα και στοιχιζει και μαλιστα στην ομαδα σου? ...
Αν νομίζεις ότι στο 1ο ματς τόκανε για την ΠΑΟΚΑΡΑ κάνεις πολύ μεγάλο λάθος.

Και στα 2 μάτς έπαιξε για ένα λόγο.
Τον εαυτό του.

Στο 1ο του βγήκε και τότε τον κάναμε και θεό, στο 2ο μας κρέμασε και είπαμε δε πειράζει, βιτόλο ψυχάρα για πάντα ΠΑΟΚάρα...
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Γιατί 1-1 έρεβος???
:pano:
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Photis έγραψε:Γιατί 1-1 έρεβος???
:pano: