11. Zlatan Muslimović
Re: Ζλάταν Μουσλίμοβιτς
Εγώ θα είμαι ανεπιφύλακτος και προσωπολάτρης, γιατί ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ.
ΠΑΜΕ ΖΛΑΤΑΝ ΑΛΑΝΙ ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΠΑΣΤΕΛΩΝΕΙΣ ΝΑΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΡΠΕΤΟ!
ΠΑΜΕ ΖΛΑΤΑΝ ΑΛΑΝΙ ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΠΑΣΤΕΛΩΝΕΙΣ ΝΑΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΡΠΕΤΟ!
Σήμερα θα βάλει γκολ το αλάνι το πιστεύω! Η μεγάλη επιστροφή έφτασε. Και επιτέλους να δώσει ένα τέλος σε αυτούς που τον λένε ταγάρι όταν πριν από ένα χρόνο τον έλεγαν το καλύτερο φορ στην Ελλάδα. Και επειδή η μπάλα δεν ξεχνιέτε, αλάνι σε πιστεύουμε και απλά απέδειξε το στο χορτάρι!!! ΖΛΑΤΑΝ ΖΛΑΤΑΝ ΟΕΟΕΟΕ 

μπορεί γκολ να μην έβαλε αλλα η ομάδα παιζει διαφορετικά με τον επιθετικό που εμπιστεύεται και κανει παιχνίδι.
Διαφορά.............
Διαφορά.............
- GREATANASTASIOS
- ContrerasPablo
Δεν ήταν ο χειρότερος...Αυτός φέρει τη λιγότερη ευθύνη για την σημερινή εμφάνιση.

Αδερφέ άμα ο επιθετικός σου δεν παίρνει πάσες στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού τότε ναι εξαφανίζεται..
Εγώ όμως είδα ότι στην πρώτη του ουσιαστική ευκαιρία έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και προσπαθούσε αρκετά όπως και ο Σάκης..
Έλεος με την γκρίνια..
Τον Μούσλι και τον Σάντος μόλις γίνει μία στραβή φταίνε δεν φταίνε τα ακούνε..
Και τα παραδείγματα άλλων παικτών άπειρα..
Άλλοι όμως απολαμβάνουν του ασύλου μας..
Δεν είδα κανέναν να λέει τίποτα ανάλογο με αυτά που ακούνε ορισμένοι για το Σορλέν,για το Μαλεζά,για το Μίρο,που σήμερα ήταν χάλια..
ΕΛΕΟΣ
Εγώ όμως είδα ότι στην πρώτη του ουσιαστική ευκαιρία έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και προσπαθούσε αρκετά όπως και ο Σάκης..
Έλεος με την γκρίνια..
Τον Μούσλι και τον Σάντος μόλις γίνει μία στραβή φταίνε δεν φταίνε τα ακούνε..
Και τα παραδείγματα άλλων παικτών άπειρα..
Άλλοι όμως απολαμβάνουν του ασύλου μας..
Δεν είδα κανέναν να λέει τίποτα ανάλογο με αυτά που ακούνε ορισμένοι για το Σορλέν,για το Μαλεζά,για το Μίρο,που σήμερα ήταν χάλια..
ΕΛΕΟΣ
Αυτήν την καραμέλα με την γκρίνια δεν την μπορώ άλλο.Δε κατάλαβα δλδ να μην λέμε τι βλέπουμε?Να μην λέμε την άποψή μας?Ο Ζλάταν έχει να σκοράρει στο πρωτάθλημα από τον προηγούμενο Ιανουάριο.Κι έλεος πια με τον Ζλάταν παιχτάκι της σειράς είναι με καριέρα στην Αταλάντα
Εγώ θέλω πάντως παίκτες που να παίζουν μπάλα,κακο???
Φέρτε πίσω τον Κλάους να ισιώσουμε λιγουλάκι που έχουμε και τα 2 τα κριάρια μποστά (Ζλάταν - Παπάζογλου).
Ήμαρτων!!!

Φέρτε πίσω τον Κλάους να ισιώσουμε λιγουλάκι που έχουμε και τα 2 τα κριάρια μποστά (Ζλάταν - Παπάζογλου).
Ήμαρτων!!!
Και τον Κλάους να φέρουμε πίσω,με το πρώτο λάθος που θα κάνει θα πάθει κατάθλιψη με αυτά που θα ακούσει..
- sidpanos
αιντεεεεεεεεε το ακούσαμε και αυτό...
ρε πανηγυρτζήδες γυρίστε καμια εκατό σελίδες πίσω και αρχίστε να διαβάζετε...
ρε πανηγυρτζήδες γυρίστε καμια εκατό σελίδες πίσω και αρχίστε να διαβάζετε...
- sidpanos
μην το συνεχίσω...σκεφτείτε πως χαρήκατε στο δοκάρι που είχε...
επειδή βάζει η ομάδα σε κάθε ματς 2+ γκολ και επειδή έχει βοήθεια απο την υπόλοιπη ομάδα επιθετικά είναι τεράστιο παλτό.....
σοβαρευτείτεεεε......τι άλλο θα ακούσουμε?
επειδή βάζει η ομάδα σε κάθε ματς 2+ γκολ και επειδή έχει βοήθεια απο την υπόλοιπη ομάδα επιθετικά είναι τεράστιο παλτό.....

σοβαρευτείτεεεε......τι άλλο θα ακούσουμε?
Τελικά είμαστε μεγάλος ΚΑΡΚΙΝΟΣ για τον ΠΑΟΚ.
Όταν κράζουμε με την πρώτη ευκαιρία και σε ένα παίχτη που προέρχεται απο τραυματισμό και ήταν και απο τους καλύτερους, τι να πούμε άλλο.
Η αμπαλοσύνη και η καφρίλα μιλάνε απο μόνες τους...
Όταν κράζουμε με την πρώτη ευκαιρία και σε ένα παίχτη που προέρχεται απο τραυματισμό και ήταν και απο τους καλύτερους, τι να πούμε άλλο.
Η αμπαλοσύνη και η καφρίλα μιλάνε απο μόνες τους...
Ετσι...eleos έγραψε:Τελικά είμαστε μεγάλος ΚΑΡΚΙΝΟΣ για τον ΠΑΟΚ.
Τα τείχη πέφτουν απο μέσα...
Και ο ΠΑΟΚ θα πεθάνει απο τους ανθρώπους που ισχυρίζονται ότι τον αγαπάνε και κρυμμένοι πίσω απο την έκφραση-μοδα "καλοπροαίρετη κριτική" μας έχουν πρίξει τα @@...