Αριστοτέλης Μυστακίδης
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Και την ΠΑΕ και την ΠΑΕ
Ο άλλος λέει ότι με έναν τίτλο στο Europe cup θα είναι ο Μυστακίδης πιο επιτυχημένος και από τον βεζυρτζη...την στιγμή που η ομάδα ακόμα είναι τρία αστρικά ταξίδια μακριά από τους γαυροβαζελους.
Μακάρι να γίνει και να τον ξεπεράσει...πάντα βέβαια με αξιοπρέπεια και σεβασμό στους οπαδούς της ομάδας,αλλά ο δρόμος ακόμα είναι πολύ μακρύς
Ο άλλος λέει ότι με έναν τίτλο στο Europe cup θα είναι ο Μυστακίδης πιο επιτυχημένος και από τον βεζυρτζη...την στιγμή που η ομάδα ακόμα είναι τρία αστρικά ταξίδια μακριά από τους γαυροβαζελους.
Μακάρι να γίνει και να τον ξεπεράσει...πάντα βέβαια με αξιοπρέπεια και σεβασμό στους οπαδούς της ομάδας,αλλά ο δρόμος ακόμα είναι πολύ μακρύς
- These users thanked the author renegade for the post (total 4):
- eorptol1, Ιάσονας, Ally Samagoal, nunies4
Χαζή συζήτηση που ξεκινάει από κάτι καμένους στο Χ οι οποί δεν έχουν ιδέα από ΠΑΟΚ. Ο Βεζυρτζής αποτελεί τον άνθρωπο σημάδι στην μπασκετική ιστορία του ΠΑΟΚ. Είναι το σημείο μηδέν που ενώ όλη η βουλή με τους παράγοντες του Αρη τα έσπαγαν κάθε βράδυ στο ακρόαμα πετώντας λουλούδια εκείνος ενσάρκωσε το όραμα του προσφυγικού ΠΑΟΚ για να στεγάσει τον ερασιτέχνη ΠΑΟΚ και τη τον μπασκετικό σε οικόπεδο των αδερφών δεδεογλου. Κανένας παράγοντας δεν μπαίνεις Ε σύγκριση με κανέναν. Όπως κανένας δε θα μπορέσει να κάνει το μπα που έκανε ο σαββιδης στο ελληνικό ποδόσφαιρο κυκλώνοντας την επο και φέρνοντας βαρ ξένους διάτητες και επενδυτές στις ομάδες οι οποίες πλέον έχουν δικαίωμα στο όνειρο. Μακάρι σε αυτούς τους δύο πυλώνες της ιστορία του ΠΑΟΚ να μπει και ο Μυστακίδης ως ο άνθρωπος που έκανε τον μπασκετικό ΠΑΟΚ στην Ευρώπη φόβο και τρόμο.
- These users thanked the author Taseos for the post (total 9):
- Maurice_Escargot, gervasio artigas, paok-porter1337, Baldur, ΚΩΣΤΑΣ2019, Ιάσονας, eorptol1, Ally Samagoal, aivas19
Οποιος αναλαμβανει και ανεβαζει επιπεδο τον ΠΑΟΚ μας ειναι ηρωας. Τωρα εσυ αν θες να φτιαχνεις κατηγοριες οκ δικαιωμα σου.kataramenos5 έγραψε: Κυρ 12 Απρ 2026, 11:16Ηρωας ηταν ο Χατζοπουλος που παλευε μονος του και καταφερε να σωσει το μπασκετικο ΠΑΟΚ κανοντας πραγματα δυσαναλογα με το επιχειρηματικο μεγεθος του.Mirko έγραψε: Σάβ 11 Απρ 2026, 20:34
Ο Χατζοπουλος θα ειναι για παντα ο ηρωας μας, ο οποιος εσωσε το καραβι οταν ολοι εκαναν τους κινεζους. Τωρα ο νεος ηρωας ειναι ο Μυστακιδης ο οποιος εφερε αμεσα παικτες υψηλου επιπεδου και ειμαστε στον τελικο με εκπληκτικο μπασκετ.
Αφιερωθηκε στην προσπαθεια και ηταν παντα εκει ,διπλα στην ομαδα.
Ο Μυστα με,ρι στιγμης ειναι απλα ενας επενδυτης που εβαλε κατι λιγα για το τεραστιο μεγεθος του.Οταν θα κανει(αν) τον ΠΑΟΚ μεγαλύτερο απ το δικο του μεγεθος τοτε θα μιλησουμε για ηρωες
- Montrealiotis
Μόνο ΠΑΟΚ
- These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 2):
- Taseos, Rexaris
Ο μονος που μπορει να εχει τον τιτλο ηρωα απο παραγοντικο επιπεδο στην συγχρονη ιστορια του ΠΑΟΚ ειναι ο Σαββιδης.
Πηρε τον ΠΑΟΚ που με το ζορι επιζουσε και τον εκανε το θηριο που μπορουσε και αξιζε να ειναι. Ο Μυστακιδης μπορει να γιγαντωσει το τμημα μπασκετ. Να το παει σε ενα εντελως διαφορετικο επιπεδο. Ηρωας ομως δεν ειναι με τιποτα.
Πηρε τον ΠΑΟΚ που με το ζορι επιζουσε και τον εκανε το θηριο που μπορουσε και αξιζε να ειναι. Ο Μυστακιδης μπορει να γιγαντωσει το τμημα μπασκετ. Να το παει σε ενα εντελως διαφορετικο επιπεδο. Ηρωας ομως δεν ειναι με τιποτα.
Εντάξει παιδιά είναι πολύ εύκολο να καταλάβεις τους αλλόθρησκους , τα πληρωμένα τρολ όπως ειπώθηκε και δεν ξέρω εγώ τι άλλη θεωρία συνομωσίας
Πληρωμένος από ποιον και για ποιο λόγο ;; Από τον Τέλη ;; Για να πείσει τον συμπαθή kat κι εμένα ότι αξίζει την στήριξη μας ;;
Έλεος
Προφανώς και ο Μιρκο είναι το πιθανότερο ένα αγνό Παοκτσακι που έχει τρελαθεί με την προοπτική που ανοίγεται όπως κι εγώ
Και για να πω κι εγώ την αμαρτία μου είχα 20 χρόνια να δω μπάσκετ ολόκληρο αγώνα και είδα τώρα. Αν ήμουν πανηγυρτζης θα είχα διαλέξει άλλη ομάδα , όχι την ΠΑΟΚΑΡΑ στα χρόνια του συγχωρεμένου πλέον ΣΤΕΦΑΝΟΥ.
Και έκανα πολύ υπομονή με τους συμπολίτες
ΑΛΛΑ ΟΡΑΜΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ (αφού το θέλετε έτσι , χωρίς φυσικά να απαξιώνω τον τεράστιο αυτόν πρόεδρο) αλλά ο ΤΕΛΗΣ.
Αυτος είναι η αιτία και θα γυρίσουμε πολλοί στο μπάσκετ που τόσο αγαπήσαμε . οπότε θα πω κι εγώ φτάνει με την απαξίωση του ΤΕΛΗ. Γιατί μπορούν να πουν κι άλλοι για πληρωμένα τρολ που θέλουν να βάλουν τρικλοποδιές στον ΤΕΛΗ
Δεν χρειάζεται να κάνομε διαγωνισμό για το ποιος είναι ο ευεργέτης και ποιος οχι και τόσο. Άλλος μπορεί να βάζει πάνω από τον ΙΒΑΝ τον ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ (αφού ειπώθηκε να κάνει ο Τελης ομάδα που να ξεπεράσει το μέγεθος του κι έχει βάλει λίγα μπροστά σε αυτά που μπορεί κι έχει ) άλλος τον Βεζυρτζη πάνω από Χατζο.
Ασφαλώς και περιμένουμε από τον Μυστακίδη να κανει πράγματα πολύ μεγάλα , προς το παρόν έδωσε το ΟΡΑΜΑ και τον ευχαριστώ γι αυτό
Έχουμε πονέσει πολύ φέτος με όλο το θανατικό που μας έχει βρει , ας αφήσουμε τις αντιπαλότητες για το ποιος και τι και γιατί . Κάνεις δεν περισσεύει !!!!
Πληρωμένος από ποιον και για ποιο λόγο ;; Από τον Τέλη ;; Για να πείσει τον συμπαθή kat κι εμένα ότι αξίζει την στήριξη μας ;;
Έλεος
Προφανώς και ο Μιρκο είναι το πιθανότερο ένα αγνό Παοκτσακι που έχει τρελαθεί με την προοπτική που ανοίγεται όπως κι εγώ
Και για να πω κι εγώ την αμαρτία μου είχα 20 χρόνια να δω μπάσκετ ολόκληρο αγώνα και είδα τώρα. Αν ήμουν πανηγυρτζης θα είχα διαλέξει άλλη ομάδα , όχι την ΠΑΟΚΑΡΑ στα χρόνια του συγχωρεμένου πλέον ΣΤΕΦΑΝΟΥ.
Και έκανα πολύ υπομονή με τους συμπολίτες
ΑΛΛΑ ΟΡΑΜΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ (αφού το θέλετε έτσι , χωρίς φυσικά να απαξιώνω τον τεράστιο αυτόν πρόεδρο) αλλά ο ΤΕΛΗΣ.
Αυτος είναι η αιτία και θα γυρίσουμε πολλοί στο μπάσκετ που τόσο αγαπήσαμε . οπότε θα πω κι εγώ φτάνει με την απαξίωση του ΤΕΛΗ. Γιατί μπορούν να πουν κι άλλοι για πληρωμένα τρολ που θέλουν να βάλουν τρικλοποδιές στον ΤΕΛΗ
Δεν χρειάζεται να κάνομε διαγωνισμό για το ποιος είναι ο ευεργέτης και ποιος οχι και τόσο. Άλλος μπορεί να βάζει πάνω από τον ΙΒΑΝ τον ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ (αφού ειπώθηκε να κάνει ο Τελης ομάδα που να ξεπεράσει το μέγεθος του κι έχει βάλει λίγα μπροστά σε αυτά που μπορεί κι έχει ) άλλος τον Βεζυρτζη πάνω από Χατζο.
Ασφαλώς και περιμένουμε από τον Μυστακίδη να κανει πράγματα πολύ μεγάλα , προς το παρόν έδωσε το ΟΡΑΜΑ και τον ευχαριστώ γι αυτό
Έχουμε πονέσει πολύ φέτος με όλο το θανατικό που μας έχει βρει , ας αφήσουμε τις αντιπαλότητες για το ποιος και τι και γιατί . Κάνεις δεν περισσεύει !!!!
- kataramenos5
Ειρηνη υμιν.
Εχουμε δυσκολα μπροστα μας μη χαλατε το καρμα.
Ας τελειωσουν αυτα και μετα βγαζουμε τα ...διαρκειας μας να τα μετρησουμε αν θετε.
Εχουμε δυσκολα μπροστα μας μη χαλατε το καρμα.
Ας τελειωσουν αυτα και μετα βγαζουμε τα ...διαρκειας μας να τα μετρησουμε αν θετε.
Έχουν τα ποσταρίσματα να πηγαίνουν επί του προσωπικού και θα παρακαλέσω να ηρεμήσουμε όλοι, ιδιαίτερα χρονιάρες μέρες. Ο καθένας μπορεί άνετα να εκφρράζει τη γνώμη του για το ποιός θα είναι ο κυριότερος υπεύθυνος αν πάρουμε το FEC στο μπασκετ ή αν τα χάσουμε όλα στο ποδόσφαιρο. Δικαίωμα τού καθενός είναι να γουστάρει ή να μην γουστάρει τον κάθε παράγοντα. Όταν όμως οι εκφράσεις είναι υπερβολικές είτε υπέρ είτε κατά, αυτό συνήθως προκαλεί και υπερβολικές αντιδράσεις.
Λίγο πιο χαμηλά τους τόνους και όχι άλλα σχόλια για το ποιός είναι πιο ΠΑΟΚτζής από τον άλλο. Ότι βλέπω προσβλητικό προς άλλους χρήστες θα το κόβω.
Λίγο πιο χαμηλά τους τόνους και όχι άλλα σχόλια για το ποιός είναι πιο ΠΑΟΚτζής από τον άλλο. Ότι βλέπω προσβλητικό προς άλλους χρήστες θα το κόβω.
Ο Χατζόπουλος είναι ήρωας γιατί έσωσε με πενιχρά μέσα το τμήμα όταν κανένας άλλος δε βγήκε μπροστά. Ο Μυστακίδης μπορεί να γίνει ευεργέτης και αναμορφωτής του τμήματος και να γράψει το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου. Μακάρι να το κάνει για το καλό του ΠΑΟΚ μας.