Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
- Kabamaru11
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Γνωριζω πως ο Μπακαγιοκο δεν εχει παιξει ποτε σεντερ μπακ,θα μπορουσε ομως;Κατι σαν τον Αραο του βαζελου.
Σωματικα κ τεχνικα,μπορει να το υποστηριξει σιγουρα,τακτικα ομως;Θα ηταν ενδιαφερον αν μπορει να προσφερει κ εκει.Τοτε θα χωραει αλλο ενα χαφ τυπου Μειτε κ μαζι με Κολλεη,κλεισαμε.
Σωματικα κ τεχνικα,μπορει να το υποστηριξει σιγουρα,τακτικα ομως;Θα ηταν ενδιαφερον αν μπορει να προσφερει κ εκει.Τοτε θα χωραει αλλο ενα χαφ τυπου Μειτε κ μαζι με Κολλεη,κλεισαμε.
- john4serres
Ligue 1 έπαιξεDimitrisS έγραψε:Δηλαδη ο Μπακαγιοκο περα απο το ονομα και το παρελθον του, ερχομενος απο ομαδα της Ligue 2 ουσιαστικα, τι συμβολαιο θα εχει;
Ιανουάριο με Μάιο έκανε 15 συμμετοχές (και 90λεπτα και 70 και ως αλλαγή)
χαχα καλά δεν μας ελεγαν κατι για φοροαπαλλαγες και δεν μπορεί να τον δωσει;;;;;;;;WeWillRockYou έγραψε:Επίσης, τέλος και ο Πολωνός Wieteska, ο οποίος κλείνει στην Ουντινέζε ως αντάλλαγμα για τον Marco Silvestri που πάει στην Κάλιαρι.
Με Μορισον η χωρις;joshua έγραψε:Ταχιροβιτς και Ντορς θελω πακετο...
Μα δεν ηταν υπο τον ελεγχο μας οπως ελεγαν οι 24;WeWillRockYou έγραψε:Επίσης, τέλος και ο Πολωνός Wieteska, ο οποίος κλείνει στην Ουντινέζε ως αντάλλαγμα για τον Marco Silvestri που πάει στην Κάλιαρι.
παιδες πειτε μου κατι γιατι εχω λιγο μπερδευτει.Jim_Chatz έγραψε:Η απόκτηση ενός ετέρου χαφ μαζί με τον Μπακαγιοκο, μειώνει κατά πολύ το ρίσκο της επιλογής του και του δίνει χρόνο να γίνει έτοιμος
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
στα χαφ ας πουμε ερχεται ο μπακαγιοκο.εχουμε σβαμπ,οζντοεφ,καμαρα. Οταν λετε αλλο ενα χαφ, εννοειτε πχ τον Μείτε η αλλο ενα χαφ μαζι με τον Μεϊτε?
-
Παιχταρα Μπακαγιόκο καλώς να ορίσεις και να κλείσεις πολλά στόματα που σε έχουν δει και σαπάκι ενώ έχεις 250 ματς σε Αγγλία Ιταλία Γαλλία 
Βέβαια αν σε είχε κλείσει καμία ομάδα του Ποκ θα αφόριζαν που δεν σε πήραμε εμείς

Βέβαια αν σε είχε κλείσει καμία ομάδα του Ποκ θα αφόριζαν που δεν σε πήραμε εμείς
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOKKOMOTINI4 την Πέμ 29 Αύγ 2024, 14:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν η επιλογή μας στα χάφ είναι εν τέλη Μπακαγιόκο και τέλος εγώ θα ευχηθώ καλό κουράγιο σε Καμαρά, Σβαμπ και Οζντοεφ.
Μέχρι Δεκέμβρη/Γεναρη θα χρειαστεί να τραβήξουν πολύ κουπί με ματς κάθε τρεις μέρες.
Ας ελπίσουμε ότι θα αντέξουν..
Μέχρι Δεκέμβρη/Γεναρη θα χρειαστεί να τραβήξουν πολύ κουπί με ματς κάθε τρεις μέρες.
Ας ελπίσουμε ότι θα αντέξουν..
Οχι ισα ισα που οι Ιταλοι ελεγαν οτι ακριβως λογω φορολογικωνλογων δεν μπορει να αποχωρησει απο Ιταλια, την ωρα που τα δικα μας τα πουλια ελεγαν οτι στην Ελλαδα την θεωρουν ευκολη περιπτωσηgergeo4 έγραψε:χαχα καλά δεν μας ελεγαν κατι για φοροαπαλλαγες και δεν μπορεί να τον δωσει;;;;;;;;WeWillRockYou έγραψε:Επίσης, τέλος και ο Πολωνός Wieteska, ο οποίος κλείνει στην Ουντινέζε ως αντάλλαγμα για τον Marco Silvestri που πάει στην Κάλιαρι.
Ναι το γνωριζω Γιαννη, αλλα η ομαδα του τωρα αφου υποβιβαστηκε περσι, παιζει Ligue 2. Θα μου κανει μεγαλη εντυπωση αυτος ο παικτης να ζηταει τα λεφτα που θεωρητικα μπορουμε να δωσουμε εμεις και μαλιστα για τον βασικο μας χαφ και επιπλεον - αν ισχυει - να προσπαθει να πεισει και ο ιδιος τους ανθρωπους του ΠΑΟΚ οτι μπορει να προσφερει.john4serres έγραψε:Ligue 1 έπαιξεDimitrisS έγραψε:Δηλαδη ο Μπακαγιοκο περα απο το ονομα και το παρελθον του, ερχομενος απο ομαδα της Ligue 2 ουσιαστικα, τι συμβολαιο θα εχει;
Ιανουάριο με Μάιο έκανε 15 συμμετοχές (και 90λεπτα και 70 και ως αλλαγή)
Ειναι και αυτος ενας παραγοντας που με κανει να πιστευω οτι θα αποκτηθει κι αλλο χαφ. Το κοστος αποκτησης και συμβολαιου του Μπακαγιοκο αποκλειεται να ειναι στα νουμερα που χρειαζοταν για τον Μειτε για παραδειγμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Πέμ 29 Αύγ 2024, 14:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Πραγματικά ακατανόητη επιλογή... Εδώ και τρεις μήνες ψάχνεις τον ηγέτη του κέντρου σου και καταλήγεις σε παίκτη-στοίχημα, που δεδομένα μέχρι να βρει ρυθμό θα πιάσουμε Χριστούγεννα. Αν δεν σου βγει ο Θυμιάνης Πέδρι, σφίξαμε.
- Σουριναμέζος
Προφανώς όλοι εννοούν τον Μεϊτέ ή κάποιον Αντί-Μεϊτέbarlow4 έγραψε:παιδες πειτε μου κατι γιατι εχω λιγο μπερδευτει.Jim_Chatz έγραψε:Η απόκτηση ενός ετέρου χαφ μαζί με τον Μπακαγιοκο, μειώνει κατά πολύ το ρίσκο της επιλογής του και του δίνει χρόνο να γίνει έτοιμος
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
στα χαφ ας πουμε ερχεται ο μπακαγιοκο.εχουμε σβαμπ,οζντοεφ,καμαρα. Οταν λετε αλλο ενα χαφ, εννοειτε πχ τον Μείτε η αλλο ενα χαφ μαζι με τον Μεϊτε?
- Dimitris_L4
Από ότι είπε πριν από λίγο σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης ρεπόρτερ Π.Α.Ο.Κ. ότι αύριο μπορεί να έρθουν Θεσσαλονίκη για να υπογράψουν Κόλει και Μπακαγιόκο ενώ άφησε την υπόθεση Μειτέ ανοιχτή...