Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
- Μπαρκαρούτσος
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
H ώρα του δημοσιογράφου - Επεισόδιο 2ο: Άκης Σακισλόγλου!
Ακούστε, πείτε γνώμη, πατήστε like και εγγραφή και προωθήστε!!
Spoiler: χώνει Λεξ ο Άκης
Ακούστε, πείτε γνώμη, πατήστε like και εγγραφή και προωθήστε!!
Spoiler: χώνει Λεξ ο Άκης
Παικταράς είναι. Καλή τεχνική και τακτική, εξαιρετικός αθλητής, καλύπτει πάρα πολύ χώρο αλλά δεν είναι ιδιαιτερα δημιουργικός για 8αρι, και δεν σκοράρει. Είναι πολύ καλύτερος παίκτης, αλλά πολύ δύσκολα να δώσει τα γκολ και τις ασιστ των Σβάμπ και Οζντόεφ. Δεν κοίταξα νούμερα, το κρίνω από τους αγώνες που τον έχω δει να παίζει.Blackgr4 έγραψε:Έχει κανείς άποψη για Μαντί Καμαρά; Μη ρωτήσει κανείς γιατί το ρωτάω. Έτσι μου' ρθε..
Αν μπορούμε να τον πάρουμε, εννοείται πρέπει. Τον βάζεις δίπλα στον Μειτέ και τους καταπίνουν όλους.
Χωρίς να ξέρω κάποια πληροφορία, αν φύγει ο Ντέλιας ο αντικαταστάτης του λογικά θα είναι ο Μίραντσουκ ή ίσως ο Γερμανός της Σανκτ Πάουλι. Τώρα βγάζουν νόημα οι φήμες για 10αρια.
Μπορούν να βάλουν αφίσες των πρωταθλημάτων.dev έγραψε:για να το πω απλα πρεπει να καταλαβει η παε οτι ο παικτης που εχει ο δεκαχρονος ΠΑΟΚτσης αφισα πανω απο το κρεβατι του και μιλαει ολη η Ελλαδα για αυτον ειναι πολλα παραπανω απο νουμερα στα τεφτερια της γκοτσαρεβα.
τι θα βαλουν τα παιδια την αφισα της γκοτσαρεβα τελικα?
- Μπαρκαρούτσος
Να αφιερώσω 1' για να ψάξω και να γράψω στο σωστό topic εξ αρχής, ή να ζητήσω συγγνώμη για το off-topic και να ανοίξω άσχετη κουβέντα στα μεταγραφικά;
Άλλη θέση.gika έγραψε:Μαντι Καμαρα ή Μαξίμοβιτς;
Μειτέ ή Μαξίμοβιτς είναι η σωστή ερώτηση.
- Kabamaru11
με κιμα ΚΑΙ φετα,τα ορφανα να τα φανε οι αφραγκοι της γειτονιας διπλα.Psaras έγραψε:γεμιστά με κιμά ή ορφανά;
Με Μειτε η χωρις Μειτε; Με Μειτε...Μαντι Καμαρα δαγκωτο.gika έγραψε:Μαντι Καμαρα ή Μαξίμοβιτς;
Ο Καμαρά αναφέρεται συχνα..υπάρχει θέμα,έστω δημοσίευμα ΑΡΔ ?? Ή μήπως πρέπει να μεταφερθούμε στο "Ποιον παίκτη θα θέλατε στην ομάδα??"
Καμάρα καψούρα για δίπλα σε Μειτε κ ας μην βάζει γκολ...θα βάζει ο αντικαταστάτης του Ντελια και ο αντιΣαματα
Ρε παιδιά ποιος Μαξίμοβιτς? ο Καμαρά έπαιζε πέρσι στην Ρόμα και πριν ενάμιση χρόνο έδινε 10 εκ η Λυών να τον αποκτήσει , ένα μηχανάκι είναι που κερδίζει μπαλες και πάει από τον ένα κουτί στο άλλο πάνω κάτω. Εντάξει και οι δύο έχουν παίξει τσουλου και έχουν σκοράρει απλά εγώ τον Μαξιμοβιτς δεν έχω καθίσει τρία χρόνια να τον τρώω στην μάπα στο ελληνικό πρωτάθλημα για να τον ξέρω τόσο καλά όσο τον Καμαρά .
Αλλά γιατί συζητάμε για Καμαρά ?
Θα απογοητεύουμε αν κάνουμε τόσο πολλά όνειρα από τόσο νωρίς. Αλλά τα όνειρα είναι τζάμπα τέλος πάντων.
Καμαρα και δίπλα στον Μεήτε κιόλας. Μάλιστα.
Αλλά γιατί συζητάμε για Καμαρά ?

Θα απογοητεύουμε αν κάνουμε τόσο πολλά όνειρα από τόσο νωρίς. Αλλά τα όνειρα είναι τζάμπα τέλος πάντων.
Καμαρα και δίπλα στον Μεήτε κιόλας. Μάλιστα.
-
Μετά από τοσκιτση και κουλιανος είπε πως με κεντζιορα τα έχουν βρει τώρα ψάχνουν να βρουνε φόρμουλα για την ντιναμο, πρέπει να έχει ένα ακόμα 6 μηνο νομίζω, δεν ξέρω. Και με σβαμπ παει καλά είπε για 1+1. Για Μειτε τα ίδια ότι και ο παίκτης θέλει να μείνει και οι συζητήσεις είναι σε καλό δρόμο…
- Σουριναμέζος
Απλά να μην ξεχνάμε ότι τους παίκτες που είχαμε εμείς δεκάχρονοι σε αφίσα πάνω από τα κρεβάτια μας, τους άρπαζε το ΠΟΚ νταβατζιλίκι.dev έγραψε: για να το πω απλα πρεπει να καταλαβει η παε οτι ο παικτης που εχει ο δεκαχρονος ΠΑΟΚτσης αφισα πανω απο το κρεβατι του και μιλαει ολη η Ελλαδα για αυτον ειναι πολλα παραπανω απο νουμερα στα τεφτερια της γκοτσαρεβα.
τι θα βαλουν τα παιδια την αφισα της γκοτσαρεβα τελικα?