70. Mbwana Ally Samatta
- Μπαρκαρούτσος
Re: 33.Mbwana Ally Samatta
Μπήκες μόνοσ σου στη μαύρη λίστα,
νύχτα έρχεσαι και φεύγεις νύχτα! (λέτε;)
Δε θα βρεις ξανά ανοιχτή την πόρτα της ενδεκάδας
για να κάνεις την γνωστή σου βόλτα! στο γήπεδο
νύχτα έρχεσαι και φεύγεις νύχτα! (λέτε;)
Δε θα βρεις ξανά ανοιχτή την πόρτα της ενδεκάδας
για να κάνεις την γνωστή σου βόλτα! στο γήπεδο
Οποιος δεν κοιμαται μπορει να παει στο προφιλ του Σαματα στο ινστα να δει τι σχολια υπαρχουν. Ντροπη
Εννοείται ότι είναι ντροπή τόσο ξέρει τόσο παίζει τι να κάνει άλλο. Άλλοι έπρεπε να ντρέπονται αλλά μάλλον και αυτοί θα πληρώνονται χιλιάδες ευρώ για τις αποτυχημένες επιλογές τους. Περιμένω με αγωνία την επόμενη αποτυχημένη κίνηση σε φορ.
- Μπαρκαρούτσος
Δεν θέλω να φανταστώ τι γραφόταν στο live chat μας...ευτυχώς δεν ήμουν μέσα.
Ε καλά στην Ελλάδα ζούμε.
Τέτοια περιμένει ο καρπαζοεισπρακτορας ραγιάς για να ξεσπάσει το κόμπλεξ και τη σκατοψυχια του.
Οκ , κακός παίκτης , να φύγει , να κάτσει στον πάγκο , να κάτσει σπίτι , γουατεβερ, αλλά φτάνει με τις κατάρες.
Τέτοια περιμένει ο καρπαζοεισπρακτορας ραγιάς για να ξεσπάσει το κόμπλεξ και τη σκατοψυχια του.
Οκ , κακός παίκτης , να φύγει , να κάτσει στον πάγκο , να κάτσει σπίτι , γουατεβερ, αλλά φτάνει με τις κατάρες.
-
Σήμερα όμως.... Η στήριξη έλαβε τέλος[/quote]
Συντάσσομαι.
Και νομίζω ότι πλέον συντάσσεται και ο προπονητής. Δεν είναι τυχαίο που βάρεσε 9ος.
Αν δεν ξαναμπεί ο Samatta, να χαίρεστε για το αποψινό, γιατί υπέγραψε την απομάκρυνσή του από το roster.
Εδώ ο άλλος θέλει να βγει 4ος ο ΠΑΟΚ για να φύγει αυτός που δεν γουστάρει...
Όταν αρχίσει να ξαναπηγαίνει καλά η ομάδα, μην έρχεσαι να ζητάς την επέμβαση των μοντς γιατί σ'τη λένε οι χειροκροτητές.
Αυτά που κράζετε, μην τα κάνετε.
Επίσης, ρε ρατσισταί, έχετε πει ποτέ για τον Χ Thomas "Άντε πίσω στην Ισπανία", ή για τον Χ Sorlin "μας φόρτωσαν το Γάλλο" κτλ;; Εδώ την Τανζανία πολύ την αναφέρετε ορισμένοι...
Παίζει κάποιο ρόλο;
Ήρεμα ρωτάω.
Να περάσει, δεν βρίζω.[/quote]
Δεν ήξερα ότι κάποιος λέγεται ρατσιστής όταν αποκαλεί τον άλλον με την εθνικότητα του..μαθήματα ζωής μας δίνεις. Επίσης δεν ζητάω χάρη,αλίμονο να περίμενα έναν Μπαρκαρούτσο να με στηρίξει. Υπάρχει ξέρεις κ η αληθινή ζωή, τι νομίζεις; ; ότι όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από εσένα και το φόρουμ..ξεκαβαλα λίγο
Συντάσσομαι.
Και νομίζω ότι πλέον συντάσσεται και ο προπονητής. Δεν είναι τυχαίο που βάρεσε 9ος.
Αν δεν ξαναμπεί ο Samatta, να χαίρεστε για το αποψινό, γιατί υπέγραψε την απομάκρυνσή του από το roster.
Εδώ ο άλλος θέλει να βγει 4ος ο ΠΑΟΚ για να φύγει αυτός που δεν γουστάρει...
τσιριγωτης έγραψε:Έλα που είστε οι υπερασπιστες του; ; το καλύτερο φορ της ιστορίας μας ρε. Τι εκτελεσαρα έκανες ρε θωρηκτό; ; μας εκτέλεσες κανονικά
Όταν αρχίσει να ξαναπηγαίνει καλά η ομάδα, μην έρχεσαι να ζητάς την επέμβαση των μοντς γιατί σ'τη λένε οι χειροκροτητές.
Αυτά που κράζετε, μην τα κάνετε.
Επίσης, ρε ρατσισταί, έχετε πει ποτέ για τον Χ Thomas "Άντε πίσω στην Ισπανία", ή για τον Χ Sorlin "μας φόρτωσαν το Γάλλο" κτλ;; Εδώ την Τανζανία πολύ την αναφέρετε ορισμένοι...
Παίζει κάποιο ρόλο;
Ήρεμα ρωτάω.
Να περάσει, δεν βρίζω.[/quote]
Δεν ήξερα ότι κάποιος λέγεται ρατσιστής όταν αποκαλεί τον άλλον με την εθνικότητα του..μαθήματα ζωής μας δίνεις. Επίσης δεν ζητάω χάρη,αλίμονο να περίμενα έναν Μπαρκαρούτσο να με στηρίξει. Υπάρχει ξέρεις κ η αληθινή ζωή, τι νομίζεις; ; ότι όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από εσένα και το φόρουμ..ξεκαβαλα λίγο
Ένας ψεύτικος παικτης είναι των μανατζαρεων που κόβει ένα εκατομμύριο τον χρόνο και με ένα ψεύτικο προφίλ στο ινστα με 2,4 εκατομμύρια ακόλουθους. Τόσους δεν έχουν παγκόσμιου κλάσεις παίκτες...
Πως την πατήσαμε με δαυτον, ειδικά ο Λουτσεσκου.
Πως την πατήσαμε με δαυτον, ειδικά ο Λουτσεσκου.
Διαφωνώshogoon έγραψε:Εννοείται ότι είναι ντροπή τόσο ξέρει τόσο παίζει τι να κάνει άλλο. Άλλοι έπρεπε να ντρέπονται αλλά μάλλον και αυτοί θα πληρώνονται χιλιάδες ευρώ για τις αποτυχημένες επιλογές τους. Περιμένω με αγωνία την επόμενη αποτυχημένη κίνηση σε φορ.
Μπήκε μέσα και ο ημινεκρος Ντελιας του φώναζε να πιέσει!
Μπήκε και ΠΕΡΠΑΤΑΓΕ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ
Δεν έχει νόημα το κράξιμο στον Σαματά.
Δεν είναι ότι δεν θέλει. Δεν μπορεί ο άνθρωπος. Δεν θα μπορέσει ποτέ. Όχι γιατί δεν έχει ψυχολογία. Δεν ξέρει να κάνει ούτε τα βασικά. Δεν ξέρει να κινείτε στον χώρο, δεν έχει κοντρόλ, δεν μπορεί να κρατήσει την μπάλα , τον φυσάς και πέφτει. Δεν είναι ότι είναι κακός επιθετικός. Είναι κακός ποδοσφαιριστής γενικά.
Αν δεν έπαιρνε τόσα λεφτά θα τον λυπόμουν. Γιατί είναι για λύπηση. Αλλά επειδή αυτός παίρνει ένα εκατομμύριο κι εγώ έχασα τον ύπνο μου, πιο πολύ λυπάμαι εμένα και τον ΠΑΟΚ.
Κάποιος μέσα στον ΠΑΟΚ πρέπει να βρει τα @@ να τον τελειώσει. Είναι κρίμα όλη αυτή η προσπάθεια να πηγαίνει στα σκουπίδια επειδή δεν μπορούμε για ακόμα μια φορά να παραδεχτούμε τα λάθη μας και στηρίζουμε μια επιλογή που δεν πρόκειται ποτέ να μας δικαιώσει.
Δεν είναι ότι δεν θέλει. Δεν μπορεί ο άνθρωπος. Δεν θα μπορέσει ποτέ. Όχι γιατί δεν έχει ψυχολογία. Δεν ξέρει να κάνει ούτε τα βασικά. Δεν ξέρει να κινείτε στον χώρο, δεν έχει κοντρόλ, δεν μπορεί να κρατήσει την μπάλα , τον φυσάς και πέφτει. Δεν είναι ότι είναι κακός επιθετικός. Είναι κακός ποδοσφαιριστής γενικά.
Αν δεν έπαιρνε τόσα λεφτά θα τον λυπόμουν. Γιατί είναι για λύπηση. Αλλά επειδή αυτός παίρνει ένα εκατομμύριο κι εγώ έχασα τον ύπνο μου, πιο πολύ λυπάμαι εμένα και τον ΠΑΟΚ.
Κάποιος μέσα στον ΠΑΟΚ πρέπει να βρει τα @@ να τον τελειώσει. Είναι κρίμα όλη αυτή η προσπάθεια να πηγαίνει στα σκουπίδια επειδή δεν μπορούμε για ακόμα μια φορά να παραδεχτούμε τα λάθη μας και στηρίζουμε μια επιλογή που δεν πρόκειται ποτέ να μας δικαιώσει.
Διαφωνώ κάθετα τόσο με τον κανιβαλισμό που επιτελείται στα σοσιαλ όσο και με το ενδεχόμενο γιούχας σε εν ενέργεια παίκτη του ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα.
Να κάνει ο προπονητής τα δέοντα και να προστατεύσει τόσο τον παίκτη όσο (κυρίως) την ομάδα.
Ας δοκιμάσει Ντεσποντοφ κορυφή στην τελική αν δεν γουστάρει Τζιμα, δεν θα πάθει τίποτα αν βγει από την πεπατημένη και μια φορά.
Να κάνει ο προπονητής τα δέοντα και να προστατεύσει τόσο τον παίκτη όσο (κυρίως) την ομάδα.
Ας δοκιμάσει Ντεσποντοφ κορυφή στην τελική αν δεν γουστάρει Τζιμα, δεν θα πάθει τίποτα αν βγει από την πεπατημένη και μια φορά.
- paokkerkir
Το καλό στην περίπτωση σου είναι ότι πλέον αντιδρούν και οι συμπαίκτες σου με την αδιαφορία σου οπότε αργά ή γρήγορα σε αποχαιρετάμε..
Παικτικα δεν μιλάμε καν, δεν είσαι ούτε ημιεπαγγελματιας ποδοσφαιριστής..
Περίπτωση Αλί Ντια που θα μνημονεύεται από τους αθλητικογράφους του μέλλοντος..
Παικτικα δεν μιλάμε καν, δεν είσαι ούτε ημιεπαγγελματιας ποδοσφαιριστής..
Περίπτωση Αλί Ντια που θα μνημονεύεται από τους αθλητικογράφους του μέλλοντος..