Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Dimg4a

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από Dimg4a »

Γιατι πρεπει να εχουμε μονο εναν καλο? Δηλαδη αν τραυματιστει η φαει κοκκινη ο Αουγκουστο?
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Όσοι φαντάζεστε 2ο καλό επιθετικό, 2ο καλό τερματοφύλακα κτλ κτλ....μάλλον δεν έχετε δει προς τα πού πάει το έργο!
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Προς τα πού; Αυτό που επικοινωνηθηκε δηλαδή ήταν παπάς και στάχτη στα μάτια του κόσμου;
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

renegade έγραψε:Αν θες να κάνεις δίδυμο τσιμιροτ - Ντάγκλας θα πρέπει οι μπροστά τους να είναι όλοι κανόνια.
Βέβαια μπορείς να πάρεις τώρα τον συμπαθή Βόσνιο και όταν με το καλό έρθει η πρόταση τον Αύγουστο για Ντάγκλας,τον πουλάς χωρίς πολύ πόνο ( έτσι είναι ρασβαν μου) και πας με μεγαλύτερη οικονομική άνεση για ένα σύγχρονο 8αρι

Πολυ σωστα
Ο Αουγκουστο μπορει ν φερει ενα σεβαστο χρηματικο ποσο στα ταμεια της ομαδας κ ειναι η θεση στα χαφ π μπορει ν αντικατασταθει ικανοποιητικα ή κ αρκετα καλυτερα μ τη μεγαλυτερη ευκολια εφοσον τον θεωρησουμε εξαρι κ κοφτη
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

omerta76 έγραψε:Όσοι φαντάζεστε 2ο καλό επιθετικό, 2ο καλό τερματοφύλακα κτλ κτλ....μάλλον δεν έχετε δει προς τα πού πάει το έργο!
Οσοι φανταζονται 2ο καλό, 3ο καλο, κτλ σε μια θέση, καλό είναι να αφησουν τα έργα και να δουν λίγο ΠΑΟΚ!
Αυτη τη στιγμη ειμαστε χωρίς 1ο καλο, δηλαδη χωρις βασικό παιχτη (για τους μπρουκληδες), σε σχεδον 6 θέσεις...
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Καλά πήγαμε από αποχωρήσεις, να έχουμε επιπλέον και Μουργκ, Νινούα, Νάσμπεργκ και Κάργα; Ιδανικό.
Αν πουληθεί ο Αουγκούστο θέλουμε ένα χαφ επιπλέον για τον άξονα και για την θέση του μου κάνει ο Ετέμπο και με το παραπάνω. Αλλά για χάφαρο πρωτοκλασάτο, χρειαζόμαστε έναν ταχυδυναμικό, που να έχει ρε φίλε και ντρίπλα και δυνατό σουτ, γιατί μέσο με ντρίπλα όσο κι αν φαίνεται τρελό για ομάδα που πρέπει να πρωταγωνιστεί, δεν έχουμε.
Από το τέλος συμβολαίων εξοικονομήθηκαν ήδη 3,6 εκατομμύρια, μακάρι να εξοικονομηθούν και άλλα. Έχουμε ήδη στο ταμείο για να μην τα ξεχνάμε και 2,5 από την πώληση του Κούτσια. Από αυτά ρε φίλε, τα 2,5 και παραπάνω αξίζει να δοθούν σε σέντερ-φορ και σε εξαρο-οκτάρι ΑΑΑ κλάσης. Ελεύθεροι υπάρχουν ήδη αρκετοί στην αγορά, ορθές αποφάσεις και ταχύτητα λήψης χρειάζεται και όχι γραφειοκρατικές διαδικασίες και δισταγμοί π.χ. του να περάσουμε ένα γύρο και βλέπουμε.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

omerta76 έγραψε:Όσοι φαντάζεστε 2ο καλό επιθετικό, 2ο καλό τερματοφύλακα κτλ κτλ....μάλλον δεν έχετε δει προς τα πού πάει το έργο!
Δηλαδή ο 2ος επιθετικός και ο 2ος τερματοφυλακας τι θα είναι;;;

Εγώ και εσύ;;

Ας δούμε πρώτα και μετά να κρίνουμε.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

sourmenetes έγραψε:https://www.transfermarkt.com/teddy-okou/profil/spieler/503327

Κάπου αναφέρεται ότι έχουμε δείξει ενδιαφέρον για αυτον
Προπερσι χωρίς ομάδα φέτος δείτε στατιστικά!

Αυτή τη στιγμή παίζει βασικός μέσα στη Σιόν για μπαράζ ανόδου.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Ας δούμε τι θα έρθει και μετά να κρίνουμε δλδ τι θέλετε να φέρουν τον Toni Kroos;
'Όσο για τον Cimirot ενδιαφέρεται έντονα ο Βάζελος μετά την αποχώρηση του Κουρμπέλη που έκλεισε στην Trabsosnpor
Επίσης για τον Οκού δεν το γνωρίζω τον Παίχτη είναι 24 εκτός αν φέρουν 2 εξτρέμ που ακούγεται ο άλλος μπορεί να είναι ο Marko Pjaca

Θέλω να πιστεύω αυτή τι χρονιά μετά όλα όσα έγιναν ο ΤΔ μας κατάλαβε τι χρειάζεται η ομάδα μαζί με τις αποχωρήσεις που έγιναν είμαι θετικός 5έφυγαν και παλεύουν να στείλουν τον Murg μαζί με τον Κάργα

Ας περιμένουμε την Τρίτη τι θα φέρουν ελπίζω Ποιοτικούς 3 που ακούγονται σε 1ο στάδιο
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

sourmenetes έγραψε:
Δηλαδή ο 2ος επιθετικός και ο 2ος τερματοφυλακας τι θα είναι;;;

Εγώ και εσύ;;

Ας δούμε πρώτα και μετά να κρίνουμε.

Δεν κρίνουμε κανέναν, απλά να μη βιάζουμε τη λογική. Πρώτα κλεινεις τις βασικές σου αναγκες-τρυπες-ενδεκαδα, και μετά το παίζεις μπρουκλης με τους 2ους,3ους,4ους ανα θεση.
Σορυ, αλλα οταν εχουμε αρκετοι το αγχος μας για αλλη μια χρονια μη μεινουμε χωρις βασικο φορ, μη μεινουμε χωρις βασικο χαφ, χωρις βασικο επιτελικο χαφ, χωρις βασικο αρ μπακ, χωρις βασικο δεξι μπακ να διαβάζουμε εδω μεσα απο νεοπλουτους συνοπαδους, αν θα παρω 2ους κ 3τους ανα θεση. Η ομάδα ειναι γυμνή σε καίριες θεσεις!
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ρε εσείς την παλεύετε; Τι νεόπλουτοι οπαδοι και κουραφεξαλα λέτε, τιμητές των πάντων; Δηλαδή αν πεις ότι η ομάδα χρειάζεται ικανό Β τερματοφύλακα δείχνει νεοπλουτισμο;
Ε τότε και εγώ λέω ότι το δικό σου άγχος ότι είμαστε μόνο με ένα φορ δείχνει αφέλεια. Γιατί φορ θα πάρουμε. Κάθε ομάδα έχει 3 φορ. Το πρόβλημα σου θα έπρεπε να είναι αν αντί για τον Μπράντον Τόμας σου φέρουν τον....Ταμτον Μπομας.
Η ποιότητα του παίκτη θα έπρεπε να σε απασχολεί. Όχι αν θα πάρουμε.
Άκου εκεί νεοπλουτισμος να λες ότι η ομάδα χρειάζεται ικανό Β τέρμα.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Dimg4a έγραψε:Γιατι πρεπει να εχουμε μονο εναν καλο? Δηλαδη αν τραυματιστει η φαει κοκκινη ο Αουγκουστο?
Θα μπει ο τσιγγάρας.
Οι τρεις πίσω από τους δύο βασικούς θα είναι σβαμπ,τσιγγάρας, Φελίπε.
Αν δυσκολεύεται ο Μίστερ και θέλει 5ο χαφ επιπέδου μίσιτς...σε λάθος ομάδα είναι.
Ο τσιγγάρας έδειξε στην προηγούμενη σεζόν ότι είναι παίκτης ο οποίος μπορεί να βοηθήσει αρκετά .
Όσο για τον Φελίπε,να βρει τρόπο να παίρνει σε κανονική βάση αυτά που έδωσε ο Πορτογάλος στα λιγοστά καλά του παιχνιδια.

Υγ μην ονειρεύεστε β τερματοφύλακα
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

nunies4 έγραψε:Ρε εσείς την παλεύετε; Τι νεόπλουτοι οπαδοι και κουραφεξαλα λέτε, τιμητές των πάντων; Δηλαδή αν πεις ότι η ομάδα χρειάζεται ικανό Β τερματοφύλακα δείχνει νεοπλουτισμο;
Ε τότε και εγώ λέω ότι το δικό σου άγχος ότι είμαστε μόνο με ένα φορ δείχνει αφέλεια. Γιατί φορ θα πάρουμε. Κάθε ομάδα έχει 3 φορ. Το πρόβλημα σου θα έπρεπε να είναι αν αντί για τον Μπράντον Τόμας σου φέρουν τον....Ταμτον Μπομας.
ΑΥΤΟ
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

nunies4 έγραψε:Ρε εσείς την παλεύετε; Τι νεόπλουτοι οπαδοι και κουραφεξαλα λέτε, τιμητές των πάντων; Δηλαδή αν πεις ότι η ομάδα χρειάζεται ικανό Β τερματοφύλακα δείχνει νεοπλουτισμο;
Σόρυ νεοπλουτισμος ισως δεν ηταν η σωστή έκφραση, αλλα το πιστεύω οτι πηγή του "κακου" ειναι το χρημα του Ιβαν. Και να σου πω την αλήθεια νιωθω οτι περιτριγυριζομαι απο νεοπλουτους συνοπαδους. Ποτε δεν ειχα στο παρελθον παρομοια αισθηση.
Στο ρεζουμε χρειαζονται ολα, αλλά πρώτα τα βασικά! Αν δεν ειχα κοταρσκι πχ και συζητουσα συνεχως εδω μεσα για το αν θα φυγει ο ζιβκο για να παρω καλυτερο 2ο, πως θα με χαρακτηριζες?
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Στο ρόστερ που θα σχηματιστεί η ομάδα θα έχει 3 φορ. Ευχή όλων, και στόχος των αρμόδιων από ότι λέγεται, είναι η δυάδα να είναι τέτοια που οποιοσδήποτε να μπορεί να ανταπεξέλθει ανά πάσα στιγμή.
Αντιστρέφω λοιπόν το ερώτημα και λέω...
Αν ο Κοτάρσκι χτυπά ξύλο λείψει από 10 ματς; Με ποιον θα πας; Με τον παλαίμαχο;
Προφανώς και ο φορ είναι προτεραιότητα μιας και αυτή την στιγμή δεν έχεις καν 2.
Όμως η άποψη μου είναι ότι και ο Β τερματοφύλακας χρειάζεται αναβάθμιση. Αυτό είπα και τίποτα άλλο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”