Ιβάν Σαββίδης VI
-
Re: Ιβάν Σαββίδης VI
Κ μετα ο ιδιοκτητης της ναυτιλιακης απολυει κ τον καπετανιο κ τον μουτσο
αν δεν θελει ν εχει προβληματα στο καραβι του
αν δεν θελει ν εχει προβληματα στο καραβι του
-
Αυτές οι σημαίες στην Τούμπα δεν σας εκνεύρισαν;
Μου έδωσαν την εντύπωση του ερήμου τοπίου
Μου έδωσαν την εντύπωση του ερήμου τοπίου
Ναι και η διεύθυνση θα κατέβει να σε ακούσει επειδή έκανες λογαριασμό 15 ευρώ.prist64 έγραψε:τωρα μεταξυ μας
αν παω καπου και δεν περασω καλα
δεν θα κραξω τον σερβιτορο
στην διευθυνση θ΄απευθυνθω
- PAOK_Antarctica
- buffalobill4
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην το ξέρει κάποιος από την διοίκηση ή τον Ιβάν. Το ξέρουν και το κάνουν με κάποιο σκοπό που εμείς δεν μπορούμε να καταλάβουμε.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Οι ξεχαρβαλωμένες σημαίες είναι μια εικόνα που δεν τιμά ούτε τον ΠΑΟΚ, ούτε τον Ιβάν. Βλέπουν οι αλλόθρησκοι και χαίρονται. Οι σημαίες είναι σημαίες για κάποιο λόγο και γι'αυτό βρίσκονται εκεί ψηλά, να φαίνονται.
Δεν είναι άμεση ευθύνη του Ιβάν, προφανώς. Κάποιοι άνθρωποι πάνε κάθε μέρα στο γήπεδο για δουλειά. Δεν βρέθηκε ένας να το αναφέρει; Είναι δυνατόν;
-
Δείτε τη συνέντευξη του Μάτος στους betarades.Miles έγραψε:Κανόνας: όταν το αγωνιστικό δεν πάει καλά, και οι σημαίες μάς φταίνε.
Σε κάποια φάση λέει ότι τους είχε μαζέψει ο Ιβάν στο Μακ Παλλάς και δε δούλευε το κλιματιστικό στην αίθουσα.
Και τότε είπε ο Ιβάν "Να γιατί δεν πάει καλά η ομάδα, ούτε το κλιματιστικό δε δουλεύει".
Και το είπε απολύτως σοβαρά.
Για ανθρώπους που κυνηγάνε και την παραμικρή λεπτομέρεια στις επιχειρήσεις τους όπως ο ίδιος ο Ιβάν, ναι οι ξεχαρβαλωμενες σημαίες έχουν τη βαρύτητα τους.
Πού 'σαι ρε Τσάρλι! Κάποτε ήμασταν κολλητοί, μέχρι που μαλώσαμε για τον άλλον Τσάρλι.
Από το 2020 που γράφτηκα πρώτη φορά μιλάμε. Θα βρεθούμε, δικέ μου, να θυμηθούμε τα παλιά, που μας άκουγαν με ανοιχτό το στόμα;
ΥΓ. Πολύ ζόρικος τύπος ο Charles Mingus, πιο ζόρικος και από τον Miles Davis.
ΥΓ. Πολύ ζόρικος τύπος ο Charles Mingus, πιο ζόρικος και από τον Miles Davis.
Οι σκισμένες σημαίες που δεν αλλάχτηκαν είναι άλλη μια απόδειξη ότι υπάρχουν υπεύθυνοι που δεν νιώθουν και λειτουργουν 'στον αυτόματο'.Χαρακτηριστικό και της σημερινής διοίκησης.
Σεβαστείτε το έμβλημα,αχαρακτήριστοι...
Σεβαστείτε το έμβλημα,αχαρακτήριστοι...
Αυτή την εντύπωση οτι δηλαδή υπάρχουν υπάλληλοι στην ΠΑΕ που δεν νιώθουν πού είναι, την έχω κι εγώ.
Το καράβι μπαζει νερά και κάνουμε παράπονα στον καπετάνιο γιατί δεν δουλεύει το air condition στην καμπίνα.Special 4 έγραψε:Τ αυτονοηταprist64 έγραψε:τωρα μεταξυ μας
αν παω καπου και δεν περασω καλα
δεν θα κραξω τον σερβιτορο
στην διευθυνση θ΄απευθυνθω
Στον καπετανιο ζητανε τις ευθυνες ακομα κ αν φταιει ο μουτσος