Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
τσιριγωτης

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Χαχαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
mastra4

Δημοσίευση από mastra4 »

paok düsseldorf έγραψε:ΙΒΑΝ,

σε παρακαλω,ΑΠΑΓΟΡΕΨΕ τον να κανει ΔΗΛΩΣΕΙΣ.

τι είπε σήμερα;
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Εγώ θεωρώ πως την ομάδα τη δουλεύει, με τον δικό του τρόπο και σύμφωνα με τη δική του κοσμοθεωρία, για να παίζει ένα συγκεκριμένο κυριαρχικό μεν, αλλά χωρίς πολλές φάσεις, ποδόσφαιρο. Νιώθω πως υπάρχει πλάνο και ευελπιστώ να δω κάτι από τον υπέροχο κυνισμό της διετίας 2018-2019.

Από εκεί και πέρα, για σήμερα, αν τυχόν δεν ζήτησε να βγει ο ίδιος ο Ντάντας, είναι παντελώς λάθος η αλλαγή του, ενώ στο προηγούμενο ματς ήταν λάθος οι τόσες μαζεμένες αλλαγές και η αντικατάσταση όλης της τριάδας του κέντρου (γενικά αυτό με τις 5 αλλαγές είναι παγίδα, δεν είναι ανάγκη να τις εξαντλούμε, αν δεν χρειάζεται, ας κάνουμε και λιγότερες).

Περιμένουμε και αναμένουμε. Εγώ προσωπικά θέλω στυγνή βαθμοθηρία, ιδίως τώρα που δεν υπάρχει Ευρώπη στο κάδρο.
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

3 ματς 7 βαθμοί με ένα δύσκολο ματς εκτός έδρας το λες καλή συγκομιδή, αν είχες 2-3 παίκτες πραγματικής ποιότητας θα έκλεινες σπιτάκια και φέτος.
Τώρα είναι ψιλοχεσμένοι οι αντίπαλοι, σε υπολόγιζαν πολύ χειρότερο.
Ξεκάθαρα ευθύνη της διοίκησης σιγά μη κάτσω να τη πέσω στον κόουτς και στον τάδε μέτριο παίκτη.
Ο άλλος γράφει "φύγε να ησυχάσουμε" !
Κούνια που σε κούναγε.
Ή το πρόβλημα είναι αν δεν συμφωνείς με μια αλλαγή;
Αυτές είναι χαζές λεπτομέρειες στο ποδόσφαιρο, μια αλλαγή που θα παίξει 20-30 λεπτά σε έναν αγώνα μπορεί να σου βγει μια, δυο φορές η ομάδα φτιάχνεται όλη τη βδομάδα, όλους τους μήνες αν είναι δυνατόν να κρίνουμε μια ομάδα από κάποιον παίκτη που μπαίνει αλλαγή, μια ζωή πιστεύουμε πως αυτός που ΔΕΝ παίζει θα έκανε παπάδες. Τι βλακείες είναι αυτές.
Πριν 2 βδομάδες πολλοί θα λέγανε ότι θα μας κάνει πλάκα ο αρούλης. Γιατί; Γιατί έτσι, αυτό το κλίμα επικρατούσε στην Ελλάδα ότι ο Άρης θα πάει για το νταμπλ φέτος, θα μοιράζει πεντάρες.
Τον ξέρουμε τον Λουτσέσκου, οι ομάδες του επιθετικά δεν θα πετάνε αλλά και αμυντικά εγώ μας περίμενα πολύ χειρότερα κι ας μου εμπνέει σιγουριά σε αυτό το κομμάτι απ'το παρελθόν του.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

theo86 έγραψε:Κλεφτοκοτα ρουμανε οταν ο Παυλαρας κατέβαζε με ΠΑΟΚ Β στο νταμάρι της Καλλιθέας κουλιερακη, Ινγκασον και Τσαουση εσυ δεν ήξερες πως υπήρχε ποδόσφαιρο ακόμη...

Εκτός για μια βδομαδα
Τα. Λεμε
Mod team
Ρε συ τρολαρει ο άνθρωπος.

Όσο για τον λουτσέσκου πρέπει να φύγει.
Η περίπτωση μας σήμερα θυμίζει εθνική Αθηνών μετά από το Μουντιάλ με Σάντος που τον κραζαν για το ποδόσφαιρο που έπαιζε ( γιατί νόμιζαν τα τσακάλια ότι η εθνική τους ήταν ένα κράμα Βραζιλίας, Ιταλίας και Γερμανίας).
Όταν έφυγε κατάλαβαν πολύ καλά το επίπεδο του Έλληνα ποδοσφαιριστή
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Αν τρολαρει να μας το πει

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Επειδή έχω βαρεθεί να ακούω όλους αυτούς που έχουν εμμονές εναντίον τού Λουτσέσκου, έχω να πω το εξής. Δικαίωμά σας. Δικαίωμά μου κι εμένα να πάω στην εντελώς απέναντι όχθη.

Προπονητάρα μου Λουτσέσκου, στρατηγέ μας, ελπίζω να μην φύγεις ΠΟΤΕ από τον ΠΑΟΚ, σ'ευχαριστώ για όσα μας έχεις κάνει να ζήσουμε, σ'ευχαριστώ και για την σκληρή δουλειά που κάνεις με τα παιδιά στις προπονήσεις, γιατί φαίνεται στο γήπεδο, σ'ευχαριστώ που αναδεικνύεεις νέους παίκτες, που φτάσαμε να παίζουμε με βασικούς Κουλιεράκη και Τσαούση βασικούς στα ντέρμπι, μπραβο και στον Πάμπλο και σε εσένα και στα παιδιά.

ΜΠΡΑΒΟ στην ΠΑΟΚάρα μας που παρότι κρατάει τα έξοδα χαμηλά (μακάρι λίγο να τα αυξήσει όμως) και με νέους παίκτες, σε περίοδο κτισίματος παίζει αξιόλογη μπάλλα και οι παίκτες ξέρουν σε ποιά ομάδα βρίσκονται.

ΜΠΡΑΒΟ στον Μπότο που έχει τελικά φέρει μερικούς παικταράδες όπως τον ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ μέχρι τώρα Κοτάρσκι, και τον ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ για την ηλικία του Ντάντας.

ΜΠΡΑΒΟ σε όλους όσους στηρίζουν την προσπάθεια παρά τις πίκρες του αποκλεισμού και της μη μεταγραφής 1-2 ακόμη παικταράδων που θα έκαναν την διαφορά.

Τέλος ΜΠΡΑΒΟ και στους μοντς για το ΚΟΥΡΑΓΙΟ τους που αντέχουν με μερικά πράγματα που διαβάζουμε εδώ μέσα.

ΠΑΟΚΑΡΑ

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Aureliano Buendia έγραψε:Εγώ θεωρώ πως την ομάδα τη δουλεύει, με τον δικό του τρόπο και σύμφωνα με τη δική του κοσμοθεωρία, για να παίζει ένα συγκεκριμένο κυριαρχικό μεν, αλλά χωρίς πολλές φάσεις, ποδόσφαιρο. Νιώθω πως υπάρχει πλάνο και ευελπιστώ να δω κάτι από τον υπέροχο κυνισμό της διετίας 2018-2019.

Από εκεί και πέρα, για σήμερα, αν τυχόν δεν ζήτησε να βγει ο ίδιος ο Ντάντας, είναι παντελώς λάθος η αλλαγή του, ενώ στο προηγούμενο ματς ήταν λάθος οι τόσες μαζεμένες αλλαγές και η αντικατάσταση όλης της τριάδας του κέντρου (γενικά αυτό με τις 5 αλλαγές είναι παγίδα, δεν είναι ανάγκη να τις εξαντλούμε, αν δεν χρειάζεται, ας κάνουμε και λιγότερες).

Περιμένουμε και αναμένουμε. Εγώ προσωπικά θέλω στυγνή βαθμοθηρία, ιδίως τώρα που δεν υπάρχει Ευρώπη στο κάδρο.
Σε αυτό που γράφεις νομιζω συμφωνεί και η ομάδα

Καλή πορεία, συγκομιδη βαθμών, ανάκτηση ψυχολογίας και νοοτροπίας νικητή. Και μετά σε πάει μόνο του το κλίμα, ειδικά ελλείψει Ευρώπης

Τώρα άμα έρθει και κανά δεκαρι, έρχεται ευκολότερα και το γκολ και μετά είσαι οκ
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Εντωμεταξυ εγω γουσταρω τις δηλωσεις που εκανε. Ετσι πρεπει Ραζβαναρε στα βρωμοσκουληκα, τις πουτανες του χοντρου.

Παρτου ρε Ιβαν 2-3 σοβαρους παιχτες να γ@μησει κοσμο παλι.
icue

Δημοσίευση από icue »

Για τον Νταντας εγω λεω καλα εκανε και προτιμησε να αφησει τον Αουγκουστο διπλα στον Κουρτιτς. Το ματς οσο περνουσε η ωρα πηγαινε στην δυναμη και ο Νταντας μπορει να ειναι τεχνιτης, αλλα ειναι και φτερο στον ανεμο.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Rexaris έγραψε:Επειδή έχω βαρεθεί να ακούω όλους αυτούς που έχουν εμμονές εναντίον τού Λουτσέσκου, έχω να πω το εξής. Δικαίωμά σας. Δικαίωμά μου κι εμένα να πάω στην εντελώς απέναντι όχθη.

Προπονητάρα μου Λουτσέσκου, στρατηγέ μας, ελπίζω να μην φύγεις ΠΟΤΕ από τον ΠΑΟΚ, σ'ευχαριστώ για όσα μας έχεις κάνει να ζήσουμε, σ'ευχαριστώ και για την σκληρή δουλειά που κάνεις με τα παιδιά στις προπονήσεις, γιατί φαίνεται στο γήπεδο, σ'ευχαριστώ που αναδεικνύεεις νέους παίκτες, που φτάσαμε να παίζουμε με βασικούς Κουλιεράκη και Τσαούση βασικούς στα ντέρμπι, μπραβο και στον Πάμπλο και σε εσένα και στα παιδιά.

ΜΠΡΑΒΟ στην ΠΑΟΚάρα μας που παρότι κρατάει τα έξοδα χαμηλά (μακάρι λίγο να τα αυξήσει όμως) και με νέους παίκτες, σε περίοδο κτισίματος παίζει αξιόλογη μπάλλα και οι παίκτες ξέρουν σε ποιά ομάδα βρίσκονται.

ΜΠΡΑΒΟ στον Μπότο που έχει τελικά φέρει μερικούς παικταράδες όπως τον ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ μέχρι τώρα Κοτάρσκι, και τον ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ για την ηλικία του Ντάντας.

ΜΠΡΑΒΟ σε όλους όσους στηρίζουν την προσπάθεια παρά τις πίκρες του αποκλεισμού και της μη μεταγραφής 1-2 ακόμη παικταράδων που θα έκαναν την διαφορά.

Τέλος ΜΠΡΑΒΟ και στους μοντς για το ΚΟΥΡΑΓΙΟ τους που αντέχουν με μερικά πράγματα που διαβάζουμε εδώ μέσα.

ΠΑΟΚΑΡΑ

:opaokara:

ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Έχει κάνει πολύ καλή δουλειά με το υλικό που έχεις τα χερια του. Ακόμα και για το δεύτερο ημίχρονο όταν έγιναν οι αλλαγές ήταν σχετικά σωστές, αλλα δυστυχώς δεν απέδωσαν. Μονο Εκ των υστερων μπορούμε να πούμε ότι ίσως έπρεπε να γίνει κάτι διαφορετικό.
Δείχνει όμως ότι όσο η ομάδα παίζει με την καλή του ενδεκάδα, είναι τόσο καλά δουλεμένη που καλύπτει και αρκετές χτυπητές ατομικές αδυναμίες.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

PaokPatraG4 έγραψε:
Ιάσονας έγραψε:
PaokPatraG4 έγραψε:Είσαι πράγματι τελείως εμμονικός....Έχεις 7 βαθμούς από 3 μεταγραφές του Μπότο κ εσύ πας κ βγάζεις το μοναδικό χαφ που ξέρει μπάλα κ διαλύεις την ομάδα για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι.....Έχεις εξαφανισει τον Φελίπε Σοάρες για να παίζει ο συνεχώς αδιάφορος κ κακός Αουγκούστο....Είσαι τουλάχιστον επικίνδυνος.....Φύγε να γλυτώσουμε.... Αρρωστήσαμε....Σε κράτησε ο Κοταρσκι άλλη μια μεταγραφή του Μποτο που δείχνει να βγαίνει.... Έλεος πια με τους παλαίμαχους που βάζεις μέσα.....
Εσύ φίλε είσαι τελείως εμμονικος όχι ο Λουτσεσκου , διάβασε τι γράφεις για τους παλαιμαχους και δες την ενδεκάδα ξανά. Δεν είναι θέμα να έχεις την άποψή σου αλλά αν υπάρχει επαφή με την πραγματικότητα
Ααααα οκ.... Είμαι εμμονικός....Τελικά μάλλον άλλο ματς έβλεπα γιατί εσύ είδες μόνο την 11αδα....Ολιβέιρα Καντουρί Μπισεσβαρ κ Βιειρινια μπήκαν σε άλλο ματς....
Εντάξει με έπεισες....Δεν έχω επαφή με την πραγματικότητα αλλά ρε παιδιά κρατήστε λίγο τα προσχήματα....Ο άνθρωπος έβγαλε Ντάντας κ κράτησε μέσα Αουγκούστο Κουρτιτς έβαλε Ολιβέιρα Μπισεσβαρ Καντουρί κ Βιειρινια εκεί τελείωσαν όλα....Πείτε μια άποψη τεκμηριωμένη κ μην την πέφτετε στην αντίθετη άποψη χωρίς να ξέρετε τι λέτε.....
Ο Κουρτιτς μαζί με τον Κοταρσκι ήταν οι δύο καλύτεροι παίκτες σου χτες, όλες οι ομάδες κάποια στιγμή κοντά στο 70 κάνουν αλλαγή φορ για να έχουν εκεί ξεκούραστο παίκτη ο Νταντας παικταράς αλλά χτες σχεδόν τίποτα ο Βιερίνια έπρεπε οπωσδήποτε να μπει γιατί ο Τσαουσης από την κάρτα και μετά φυλαγονταν και είχε χαλάσει το μυαλό του Μπισε και Καντουρί ήταν οι μόνες αλλαγές που μπορούσε να κάνει στα εξτρέμ και στο δεκάρι και ο Καντουρι μάλιστα ήταν κατά τη γνώμη μου πολύ καλός. Ο Μπισε μπήκε για να κρατήσει μπάλα να δημιουργήσει και κυρίως να σπάσει τον ρυθμό των σκουληκιών που μας είχαν πάρει το κέντρο και εξαιτίας του Νταντας. Δεν τα κατάφερε αλλά ο συλλογισμός από πίσω από αυτή την κίνηση υπήρχε και το ποδοσφαιρο δεν είναι football manager να βγαίνει ότι κάνεις. Τέλος ο Αουγκουστο μια χαρά ανταποκριθηκε στο 6 - 8 και όσο έπαιζε στο 10 υπήρχαν τα γνωστά πλεονεκτήματα - μειονεκτηματα που η ομάδα έχει όταν παίζει σε λάθος θέση. Προφανώς η ομάδα χρειάζεται δεκάρι και εξτρεμ με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά ο πρώτος και ίδιου επιπέδου με Ναρεϊ Ζιβκοβιτς ο δεύτερος αλλά από την στιγμή που δεν υπάρχουν και ο Κουαλιατα ακόμη δεν είναι έτοιμος οι Καντουρί Μπισεσβαρ είναι μονόδρομος.
Είναι αρκετά τεκμηριωμένη αυτή η άποψη?
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Εδώ και 14 μήνες η ομάδα είναι στον αυτόματο πιλότο.
Ίδιο σύστημα, ίδια ανάπτυξη. Όπου κι αν παίζει, με όποιον παίζει.

Ο κύριος Λουτσέσκου ήρθε να κάνει την δεύτερη θητεία του και νόμιζε ότι θα τα βρει όπως τ' άφησε.
Καλά θα ήταν, αλλά δεν είναι έτσι. Η ομάδα χρειάζεται ΠΟΛΛΗ δουλειά.
apple64

Δημοσίευση από apple64 »

Μόλις την τρίτη αγωνιστική η ομάδα δείχνει πολύ δουλεμένη. Good job. Keep going...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”