Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Nikos 74

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Ο Μπότο γιατί να φέρει δανεικό νεαρό παίχτη αν δεν είναι εφικτή η παραμονή του; Υποτίθεται ότι ανακαλύπτει νεαρούς πριν κάνουν το μπαμ.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Όλα τα παραπάνω ποσά είναι μικτά.
Δεν ξέραμε δηλαδή ότι ο Ολιβέιρα παίρνει περι το εκατομμύριο?
Ή ο μπίσεσβαρ 8-9 κατοστάρικα?

Βέβαια βλακεία μου που μιλάω με κάποιον που λέει Παικτη της ομάδας μας κουτσό...ας επιληφθούν οι αρμόδιοι
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

renegade έγραψε:
giliopoulos έγραψε:100 χιλιαρικα που το ειδατε ρε παιδια οτι παιρνει ο σοαρες.. Ημαρτον 100κ δεν παιρνει ουτε το δεκι μπακ της λαμιας
Ψάξε εσύ και δώσε μας ρεφερενς να μάθουμε και εμείς πόσα παίρνει.

Υγ και γω πιστεύω ότι ο Μποτο δεν θα φέρει τέτοιο παίκτη
Τι εννοεις?
Εγω λεω οτι αποκλειεται να παιρνει 100. Εσυ που το ξερεις οτι παιρνει τοσα?
renegade

Εγώ είπα από που αντλώ τα στοιχεία και βγάζω συμπέρασμα
giliopoulos

renegade έγραψε:Εγώ είπα από που αντλώ τα στοιχεία και βγάζω συμπέρασμα
Απο που αντλεις? Σορυ δεν το ειδα

Σαλαρυ σπορτς?? Ελα ρε παιδια σοβαρα να μιλαμε
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

giliopoulos έγραψε:
renegade έγραψε:
giliopoulos έγραψε:100 χιλιαρικα που το ειδατε ρε παιδια οτι παιρνει ο σοαρες.. Ημαρτον 100κ δεν παιρνει ουτε το δεκι μπακ της λαμιας
Ψάξε εσύ και δώσε μας ρεφερενς να μάθουμε και εμείς πόσα παίρνει.

Υγ και γω πιστεύω ότι ο Μποτο δεν θα φέρει τέτοιο παίκτη
Τι εννοεις?
Εγω λεω οτι αποκλειεται να παιρνει 100. Εσυ που το ξερεις οτι παιρνει τοσα?
3 διαφορετικές πηγές συμφωνούν στα 150Κ τον χρόνο (με εφορία μέσα).

- Capology.com, επαγγελματικό εργαλείο για ομάδες και ατζεντηδες με subscription 1000 ευρώ το χρόνο.

- Football Manager με scouters σε ολο τον κοσμο που έχει αποδείξει την αξιοπιστία του εδώ και καμια 30 χρόνια και στους μισθούς σπάνια πέφτει έξω.

- Άλλο ένα ακόμα website που ασχολείται με τις αμοιβές επαγγελματιών αθλητών, το salarysport.com

3 διαφορετικές πηγές, ίδιο αποτέλεσμα. Συμβόλαιο Σοαρες 150Κ με εφορία.

Έχεις κάποια πηγή που να αποδεικνύει το αντίθετο;

Το "σιγά μην παίρνει ο Σοαρες 100Κ" όπως καταλαβαίνεις δεν αποδεικνύει κάτι.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Pellaios

Δημοσίευση από Pellaios »

giliopoulos έγραψε:
renegade έγραψε:Εγώ είπα από που αντλώ τα στοιχεία και βγάζω συμπέρασμα
Απο που αντλεις? Σορυ δεν το ειδα

Σαλαρυ σπορτς?? Ελα ρε παιδια σοβαρα να μιλαμε
Φίλε αν υπολογίσεις και την εφορία το salary φαίνεται να είναι σωστό....
renegade

Το capology είναι μια τεράστια πλατφόρμα η οποία για κανονικά πρωταθληματα ( για αυτό και δεν έχει πρωταθλήματα σαν το ελληνικό με διπλά συμβόλαια) είναι πάρα πολύ αξιόπιστη.

Υγ όσο για τον τσουμπερ και για το υποτιθέμενο οικονομικό πάρτυ που γίνεται στην ΠΑΕ ( όχι ότι δεν έχουν γίνει μεγάλα λάθη,με μεγαλύτερο αυτό του εσιτι), ας μου πουν ποιος κοστιζει περισσότερο, ο τσουμπερ με 500 καθαρά συμβόλαιο και 1,6 κτίση για τριετές συμβόλαιο ή ο μπίσεσβαρ με 1.1 μικτά για τριετές?
giliopoulos

renegade έγραψε:Το capology είναι μια τεράστια πλατφόρμα η οποία για κανονικά πρωταθληματα ( για αυτό και δεν έχει πρωταθλήματα σαν το ελληνικό με διπλά συμβόλαια) είναι πάρα πολύ αξιόπιστη.

Υγ όσο για τον τσουμπερ και για το υποτιθέμενο οικονομικό πάρτυ που γίνεται στην ΠΑΕ ( όχι ότι δεν έχουν γίνει μεγάλα λάθη,με μεγαλύτερο αυτό του εσιτι), ας μου πουν ποιος κοστιζει περισσότερο, ο τσουμπερ με 500 καθαρά συμβόλαιο και 1,6 κτίση για τριετές συμβόλαιο ή ο μπίσεσβαρ με 1.1 μικτά για τριετές?
Κατσε ρε αδερφε εδω βλεπω τον ρικαρντο χορτα, αυτη την υπερπαικτουρα της μπραγκα να παιρνει 360κ τον χρονο.
Ε δεν το πιστευω ρε φιλε..
Για ποιο λογο να καθεται εκει να παιρνει πενταροδεκαρες.
Απλα δεν τα πιστευω αυτα τα αστεια σαιτ
renegade

Οκ θεμιτό
Βέβαια ο κάθε παίκτης κάθεται στην ομάδα του γιατί έχει συμβόλαιο.
Αν κάνει ο αγαπητός Ρικάρντο στην Μπράγκα ότι είχε κάνει κάποτε ο Λουκας σε εμάς θα τον ξεχάσει και η μάνα του ως ποδοσφαιριστή.
Θα τον πουλήσει η Μπράγκα όταν κρίνει αυτή ότι ι παίκτης έπιασε το πικ του.
Αλλά αυτές οι ομάδες δεν κάνουν σε τέτοιους παίκτες τριετή συμβόλαια όπως εμείς όμως.
Τα έχουμε πει αυτά τα λάθη πολλές φορές
giliopoulos

renegade έγραψε:Οκ θεμιτό
Βέβαια ο κάθε παίκτης κάθεται στην ομάδα του γιατί έχει συμβόλαιο.
Αν κάνει ο αγαπητός Ρικάρντο στην Μπράγκα ότι είχε κάνει κάποτε ο Λουκας σε εμάς θα τον ξεχάσει και η μάνα του ως ποδοσφαιριστή.
Θα τον πουλήσει η Μπράγκα όταν κρίνει αυτή ότι ι παίκτης έπιασε το πικ του.
Αλλά αυτές οι ομάδες δεν κάνουν σε τέτοιους παίκτες τριετή συμβόλαια όπως εμείς όμως.
Τα έχουμε πει αυτά τα λάθη πολλές φορές
Μα ηδη ειναι παικταρας εδω και χρονια..
Δεν υπαρχει ομαδα που θα κρατουσε εναν ποδοσφαιριστη που μπορει να βγαλει τα 5πλασια αλλου. Αμεσα αναπροσαρμογη γινεται
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Τι λέει ο τραχανάς ο πρόεδρος της γκοριτσα… να τους κάνει χάρη ο Άγιαξ να τον πάρουν με δόσεις για να τον πουλήσουν καπάκι σε εμάς δίπλα λεφτά.. χαχχαχα
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Ας αλλάξουμε λίγο θέμα, ρε η ομάδα ξεκινάει απο τον Άσσο και τον Φορ!
Φέρτε μου έναν τερματά έμπειρο με α..ίδια και τον τεράστιο Πρίγιο μπροστά και συμπληρώστε το παζλ όπως γουστάρετε.
PS
Παληκάρια εσείς που γράφατε πέρσι εδώ μέσα τέτοιο καιρό ότι ο Ακπομ ήταν το καλύτερο Φορ της ιστορίας μας που είστε???
Pellaios

Δημοσίευση από Pellaios »

Τα συμβόλαια του κάθε ποδοσφαιριστή εξαρτώνται από τον τρόπο της μετακίνησης του την ηλικία του και την διάρκεια του συμβολαίου. Αν είναι ελεύθερος θέλει μεγαλύτερο συμβόλαιο. Αν πάει με μεταγραφή θα του δοθεί μικρότερο. Όλα παίζουν ρόλο και για τον λόγο αυτό βλέπουμε παίκτες 32 ετών ελεύθερους να απαιτούν συμβόλαια πάνω από 1 μυριο και παίκτες 22 χρόνων να έχουν συμβόλαια 300 χιλιάδες.
Μην τα ξαναγράφουμε, οι ομάδες στήνονται με το μπάτζετ, εάν θέλεις ΚΑΙ τίτλους ΚΑΙ οικονομική αυτάρκεια θα πρέπει να έχεις ΚΑΙ μεγάλους σε ηλικία παίκτες πάνω του μυριου ΚΑΙ πιτσιρίκια ταχυδυναμικους που θα αποτελούν την επένδυση σου. Και τα δύο κοστίζουν...και ο τριανταρης ελεύθερος που θέλει το μυριο και το πιτσιρίκι που θέλει ο ατζέντης του 4 μύρια για ότι είναι κάτω των 23.
Επίσης θέλω να θυμίσω σε όλους ότι η μεγάλη μεταστροφή στον ΠΑΟΚ έγινε την χρονιά που ήρθαν παίκτες έμπειροι σχετικά μεγάλοι σε ηλικία και αλμυρά συμβόλαια (Γκαρσία, Κοντρέρας κτλ)
Δείτε πχ τον γαβρο.... έχει περίπου 12 συμβόλαια πάνω από μυριο και τα δέκα είναι σε παίκτες πάνω από 30. Αλλά κάθε χρόνο θα δώσει και ένα ποσό κοντά στα 8 μύρια για πιτσιρίκια..
Αν δεν βαστας οικονομικά να κάνεις και τα δύο, τότε η βασιζεσαι στους γέρους και χτυπάς τίτλους μέχρι η ομάδα να κλείσει τον κύκλο της ή πας με πιτσιρίκια ξεχνάς τους τίτλους και περιμένεις το λαχείο.
Η Νόριτς περισυ ξόδεψε ένα σκασμο εκατομμύρια σε πιτσιρίκια και έγινε ο περίγελος της Πρέμιερ.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Nikos 74 έγραψε:Ο Μπότο γιατί να φέρει δανεικό νεαρό παίχτη αν δεν είναι εφικτή η παραμονή του; Υποτίθεται ότι ανακαλύπτει νεαρούς πριν κάνουν το μπαμ.
Γιατί να μην είναι εφικτή η παραμονή του? Η ρήτρα στα λεφτά που έδωσες για Φιλιπε Σοάρες θα είναι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”