ΠΑΟΚ Β'

Σχόλια - κριτική για τις υποχρεώσεις του ποδοσφαιρικού τμήματος για τη σεζόν 2021/22...
icue

Re: ΠΑΟΚ Β'

Δημοσίευση από icue »

Οσες φορες εχω κατσει να δω ΠΑΟΚ Β' η ομαδα δεν βλεπεται. Κατι ψιλοαναμενομενο λογω της συνοχης και το ποσο γρηγορα στηθηκε αυτη η ομαδα. Αυτο που δεν ειναι αναμενομενο για μενα τουλαχιστον, ειναι οτι δεν μπορω να καταλαβω τι προσπαθουμε να παιξουμε.

Στα θετικα οτι οι παικτες παλευουν μεχρι τελους ακομα και για τον εναν βαθμο.
Άβαταρ μέλους
Apo

Δημοσίευση από Apo »

Καλή εμφάνιση από όλα τα παιδιά. Η Λάρισα πήγε το παιχνίδι στη δύναμη και στις προσωπικές μονομαχίες γιατί θεώρησε ότι υπερτερούν λόγω ηλικίας και εμπειρίες. Το θεωρητικό μειονέκτημα μας έγινε σήμερα πλεονέκτημα και οι ποδοσφαιριστές μας δεν μασησαν και έπαιξαν με δύναμη και με ένταση. Μπράβο σε όλους!
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

icue έγραψε:Οσες φορες εχω κατσει να δω ΠΑΟΚ Β' η ομαδα δεν βλεπεται. Κατι ψιλοαναμενομενο λογω της συνοχης και το ποσο γρηγορα στηθηκε αυτη η ομαδα. Αυτο που δεν ειναι αναμενομενο για μενα τουλαχιστον, ειναι οτι δεν μπορω να καταλαβω τι προσπαθουμε να παιξουμε.

Στα θετικα οτι οι παικτες παλευουν μεχρι τελους ακομα και για τον εναν βαθμο.
Φιλε μου ετσι ειναι η Β εθνικη, ξυλο και δυναμη, δεν μπορεις να παιξεις κατοχη, αφου σημερα ειχε 39 φαουλ το ματς
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Δεν μπορώ να πω ότι παρακολουθώ τους μικρούς της ομάδας συνεχώς για να έχω ολοκληρωμένη άποψη, αλλά πέρα από το αριστερό του Κουλιεράκη, την άνεση με την μπάλα του Χατζηστραβού και λίγο του Τζήμα, και τον Κούτσια δεν είδα τίποτα άλλο. Το αν ξεπεταχθούν κάποιοι αργότερα (ή αν έκαναν κακό παιχνίδι σήμερα και τους αδικώ στην κριτική) είναι άλλο θέμα.
Για τον Κούτσια τα είπαν πολλά παιδιά, πρέπει να γίνει πιο ομαδικός. Ο Χατζηστραβός πρέπει να μπει σε καλούπια, δηλαδή να μετουσιώσει την τεχνική του προκειμένου να χρησιμεύσει στη δημιουργία μιας ομάδας. Κουλιεράκης στα χνάρια Μιχαηλίδη.
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Σε σχέση με τα πρώτα παιχνίδια, είναι εμφανές πως η ομάδα αρχίζει να προσαρμόζεται στις ιδιαιτερότητες του πρωταθλήματος. Αμυντικά βγάζουμε πλέον μια σταθερότητα, με δεδομένη την απειρία των παιδιών.
Επιθετικά, όσες φορές μας έχω δει, δεν βλεπόμαστε. Μεγάλη πληγή και στην Β ομάδα, η έλλειψη εξτρέμ/πλάγιων μεσοεπιθετικών. Ο Πανίδης έπαιζε στα πλάγια και στην Κ19, αλλά το παιδί μου κάνει πιο πολύ για περιφερειακός φορ.
Από την άλλη, είναι κατανοητό πως η φετινή είναι μια πρώτη αναγνωριστική χρονιά.
Έχει ενδιαφέρον πάντως, το πως φαίνεται στο παιχνίδι κάθε παίκτη η εμπειρία από προπονήσεις με την πρώτη ομάδα (βλ.Κούτσια, Ταλιχμανίδη) ή εμπειρία από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο γενικά (βλ.Σαλαμούρα).
Κάποιους παίκτες θα ήθελα να τους δω μετά από ένα εξάμηνο προπονήσεων με την πρώτη ομάδα. Νιώθω πως μερικοί, σε ένα σύνολο Α κατηγορίας θα μπορούσαν να δείξουν περισσότερα πράγματα, δίπλα σε πιο έμπειρους παίκτες.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Από εξτρέμ ο Τζίμας μπήκε αλλαγή, ο Γαϊτανίδης καθόλου και καθόλου ο Φασίδης. Βέβαια κανείς από αυτούς δεν είναι καθαρόαιμο εξτρέμ. Ο Τζίμας και ο Φασίδης είναι χαφ που παίζουν πλάγια, ενώ ο Γαϊτανίδης περισσότερο φορ (περιφερειακό). Ο Πανίδης ήταν καθαρόαιμο φορ στην Κ19, αλλά έπαιζε και λίγο πλάγια όταν ήρθε ο Γκορντεζιάνι.
Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής ο Σπυρίδης, όπως και ο συνομήλικος του Κούτσια, Κουλούρης, που είναι τραυματίας.
Μόνιμα τραυματίας είναι ο κοντούλης Bradonjic που φέτος ήταν ευκαιρία να δείξει αν αξίζει.

ΥΓ: Λινκ όπου φαίνεται η κλωτσιά (με τις τάπες) που τρώει ο Κούτσιας και ο ρεφ δεν έδειξε καν κάρτα.
https://inpaok.com/716811/dolofoniko-ma ... sia-video/
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Μην ξεχναμε οτι οι αντιπαλοι μας,παιζουν με 5-6 ξενους εντεκαδατους και με μεγαλο μεσο ορο ηλικιας και εμπειριες στις ιδιαιτεροτητες της κατηγοριας. Το ταλεντο απο μονο του δεν φτανει. Τωρα το ποσο ταλεντο υπαρχει ειναι μια αλλη συζητηση
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Παρ' όλα αυτά που λες σωστά, η Λάρισα ήταν χειρότερη ομάδα από μας. Αλλά το ζητούμενο δεν είναι απλά να φτιάξουμε ομάδα να πρωταγωνιστεί αλλά παίχτες.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Να μην ξεχνάμε πόσο δυσκόλεψε η ΑΕΛ τον ΠΑΟΚ Α΄, στο κύπελλο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Ο Κενυάτης της ΑΕΛ, το αριστερό μπακ, ήταν πολύ δυναμικός. Κανένας παίκτης του ΠΑΟΚ Β΄ δεν μπορεί να αντεπεξέλθει σε τέτοια γομάρια.
EugenePAOKI

Δημοσίευση από EugenePAOKI »

Εγώ βλέπω πως για φέτος έχουν δημιουργήσει ένα κράμα 3 ειδών παικτών: αυτών που προαχθηκαν από τη Κ19, αυτών που ηταν δανεικοί και επέστρεψαν για μια δεύτερη ευκαιρία (τσαουσης, χατζηστραβος) και των μεταγραφών. Νομίζω ότι η ομάδα είναι αρκετά πειραματική προκειμένου να οργανωθεί για τα επόμενα χρόνια. Είναι προφανες οτι παικτες σαν τον Γαιτανιδη και τον Αποστολοπουλο δεν θα αποτελούν για πολύ καιρό ακόμα κομμάτι του πλάνου.

Οπότε θεωρώ πως προσπαθούν να ξεχωρίσουν την 15αδα που θα αποτελέσει κομμάτι του project για τα επόμενα χρόνια.

Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

HIGHLIGHTS:
[youtube]bSJQJYklUV4[/youtube]
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Δυστυχως δεν ειδα τα τελευταια 30 λεπτα. Μου εκανε εντυπωση ο μικρος ο Σαλαμουρας νομιζω. Τι τρεξιματα ειχε αυτο το παιδι. Ωρες ωρες ηταν παντου στο γηπεδο. Το παιδι με την κοτσιδα αυτος δεν ηταν?
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Totem_pk έγραψε:Δυστυχως δεν ειδα τα τελευταια 30 λεπτα. Μου εκανε εντυπωση ο μικρος ο Σαλαμουρας νομιζω. Τι τρεξιματα ειχε αυτο το παιδι. Ωρες ωρες ηταν παντου στο γηπεδο. Το παιδι με την κοτσιδα αυτος δεν ηταν?
Ναι αυτός
Demir

Δημοσίευση από Demir »

3 ματς ειδα και ήταν ο μόνος που ξεχωριζε …
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σεζόν 2021-2022”