Σε παρακαλω σταματα να απαξιωνεις και να προσβαλλεις τον προπονητη του ΠΑΟΚ μιλωντας με τοση σιγουρια σαν να τον ξερεις χρονια15_50 έγραψε:Όσο με το "ρεπορτάζ" του ΠΑΟΚ ασχολούνται αγράμματα χαρτζιλικομένα ντουγάνια, τέτοια ερώτηση δεν πρόκειται να του τεθεί ΠΟΤΕ.montekristo έγραψε:Σε καποια θεματα οπως αυτο που ακολουθει ζητειται μια λογικη απαντηση που μονος μου δεν μπορω να τη βρω.-
Πριν καποιες μερες (θελω να πιστευω οτι) δινει την εγκριση του για να ανανεωθει το συμβολαιο του Λυρατζη για τρια επιπλεον χρονια.- Αποψε λοιπον που παιζουμε με εναν απ τους πιο αδυναμους αντιπαλους της λιγδας (ενω και την Πεμπτη εχουμε κρισιμοτατο ευρωπαικο ματς) οχι μονο δεν τον δοκιμαζει καθολου αλλα τον αφηνει και εκτος αποστολης στελνοντας τον στην Β ομαδα (που τελικα δεν θα αγωνιστει) παρα το γεγονος οτι θα ειναι υποχρεωτικα εκ των πραγματων λογω τραυματισμου του Σιντκλει και απουσιας του Ροντριγκο απ την ευρωπαικη λιστα ο μοναδικος τριτος καθαρος πλαγιος μπακ που διαθετουμε στον αγωνα εναντιον της Κοπεγχαγης.- Υπαρχει λογικη;
Δηλαδη τον υπολογιζει η οχι και αν ναι σε τι ειδους αγωνες σκεφτεται να τον χρησιμοποιησει; Σε φιλικους μηπως;
Αλλά ακόμη και αν (λέω ΑΝ) έστω και κατά λάθος, κάποιος καταφέρει να του κάνει μια ερώτηση η οποία ουσιαστικά θα ήθελε την κοινή λογική για να απαντηθεί (για παραπάνω δεν τους έχω), ο Λουτσέσκου είναι τόσο οξυδερκής, που στο τέλος θα τους κάνει να του ζητήσουν και συγνώμη που τον πρόσβαλαν με την ερώτησή τους.
Είπαμε, ο άνθρωπος μπορεί να είναι:
α) εγωιστής (κάνει μπαμ)
β) εμμονικός (αυτό και αν δεν κάνει μπαμ)
γ) χειριστικός (αλλιώς δε θα έβγαζε άκρη με κάποιους από αυτούς που έχει για ποδοσφαιριστές)
αλλά και κάθε άλλο παρά βλάκας.
Πώς λοιπόν να μπορέσει να το στριμώξει ένα από τους "ρεπόρτερ" του ΠΑΟΚ με Μ.Ο. iq (λίγο πάνω - λίγο κάτω) όμοιου αυτού που διαθέτουν τα συμπαθή ραδίκια;
Razvan Lucescu
Re: Razvan Lucescu
Απο που προκυπτει οτι ο στοχος της ομαδας ειναι η αναδειξη νεων παικτων; Δεν ειναι στοχος αυτος της ομαδας, υπαρχει μονο στο μυαλο καποιων οπαδωνJohnEconomist έγραψε:Ο Λουτσέσκου είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ στη διαχείριση των νεαρών παικτών μας.
Απορώ με τη στάση της Διοίκησης. Θα έπρεπε να του εξηγήσει ορισμένα πράγματα και αν δεν θέλει να τα καταλάβει και κάνει του κεφαλιού του, τότε διακοπή συνεργασίας το καλοκαίρι και ας έχει πάρει και νταμπλ.
Αλλά, φοβάμαι ότι ούτε τα μυαλά της διοίκησης πάνε καλά...
@alvas19
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει την άποψη του για τον προπονητή του ΠΑΟΚ.
Όσο τον ξέρω εγώ τον ξέρουμε όλοι μας.
Εγώ τον Λουτσέσκου έτσι τον βλέπω και θα συνεχίσω να λέω αυτό που βλέπω.
Αν καταφέρει να με κάνει να αλλάξω οπτική, και τότε πάλι θα λέω αυτά και μόνο που βλέπω.
Προς το παρόν μου δείχνει όσα έχω γράψει παραπάνω και πίστεψέ με, δεν τα γραφω με καμία διάθεση ώστε να τον μειώσω, αυτό μπορεί και το κάνει καλύτερα μόνος του, είτε με διάφορες δηλώσεις του, είτε με διάφορες επιλογές του.
Έχω ξανά πει στο παρελθόν, πως εγω τον ΠΑΟΚ τον θέλω μεγάλο και μεγάλος θα γίνει όταν θα είναι πλέον 2ος στην πόλη και όχι 1ος στο μοναδικό αφρικανικό χωριό σε ευρωπαϊκό έδαφος, στο οποίο παίζεται ασιατικό ποδόσφαιρο.
Λου, ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη έχει ραντεβού με το ευρωπαϊκό του μέλλον.
Φέτος μπορεί να μαζέψει τους περισσότερους βαθμούς της ιστορίας του που θα τους έχει παρακαταθήκη για τα επόμενα 5 χρόνια.
Ελπίζω να είσαι εκεί 100% και να μη σκέφτεσαι το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει την άποψη του για τον προπονητή του ΠΑΟΚ.
Όσο τον ξέρω εγώ τον ξέρουμε όλοι μας.
Εγώ τον Λουτσέσκου έτσι τον βλέπω και θα συνεχίσω να λέω αυτό που βλέπω.
Αν καταφέρει να με κάνει να αλλάξω οπτική, και τότε πάλι θα λέω αυτά και μόνο που βλέπω.
Προς το παρόν μου δείχνει όσα έχω γράψει παραπάνω και πίστεψέ με, δεν τα γραφω με καμία διάθεση ώστε να τον μειώσω, αυτό μπορεί και το κάνει καλύτερα μόνος του, είτε με διάφορες δηλώσεις του, είτε με διάφορες επιλογές του.
Έχω ξανά πει στο παρελθόν, πως εγω τον ΠΑΟΚ τον θέλω μεγάλο και μεγάλος θα γίνει όταν θα είναι πλέον 2ος στην πόλη και όχι 1ος στο μοναδικό αφρικανικό χωριό σε ευρωπαϊκό έδαφος, στο οποίο παίζεται ασιατικό ποδόσφαιρο.
Λου, ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη έχει ραντεβού με το ευρωπαϊκό του μέλλον.
Φέτος μπορεί να μαζέψει τους περισσότερους βαθμούς της ιστορίας του που θα τους έχει παρακαταθήκη για τα επόμενα 5 χρόνια.
Ελπίζω να είσαι εκεί 100% και να μη σκέφτεσαι το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 15_50 την Σάβ 30 Οκτ 2021, 23:59, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
montekristo
Αναρωτιεμαι αν υπολογιζει τον Λυρατζη του οποιου προσφατα ανανεωθηκε για 3 ακομα χρονια το συμβολαιο.-WeWillRockYou έγραψε:Επειδή και γω αναρωτήθηκα γιατί ξεκίνησε ο Τέιλορ αντί Ροντρίγκο, οι δηλώσεις του προπονητή μετά τον αγώνα:montekristo έγραψε:Σε καποια θεματα οπως αυτο που ακολουθει ζητειται μια λογικη απαντηση που μονος μου δεν μπορω να τη βρω.-
Πριν καποιες μερες (θελω να πιστευω οτι) δινει την εγκριση του για να ανανεωθει το συμβολαιο του Λυρατζη για τρια επιπλεον χρονια.- Αποψε λοιπον που παιζουμε με εναν απ τους πιο αδυναμους αντιπαλους της λιγδας (ενω και την Πεμπτη εχουμε κρισιμοτατο ευρωπαικο ματς) οχι μονο δεν τον δοκιμαζει καθολου αλλα τον αφηνει και εκτος αποστολης στελνοντας τον στην Β ομαδα (που τελικα δεν θα αγωνιστει) παρα το γεγονος οτι θα ειναι υποχρεωτικα εκ των πραγματων λογω τραυματισμου του Σιντκλει και απουσιας του Ροντριγκο απ την ευρωπαικη λιστα ο μοναδικος τριτος καθαρος πλαγιος μπακ που διαθετουμε στον αγωνα εναντιον της Κοπεγχαγης.- Υπαρχει λογικη;
Δηλαδη τον υπολογιζει η οχι και αν ναι σε τι ειδους αγωνες σκεφτεται να τον χρησιμοποιησει; Σε φιλικους μηπως;
Για την επιμονή του στην επιλογή Τέιλορ, δεδομένης της απόδοσης του με τον Βόλο και παρότι ο Ροντρίγκο δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη:
«Γιατί δεν αναφέρεται την απόδοση του στην Κοπεγχάγη όπου ήταν ένας από τους καλύτερους μας; Είναι τέτοιος παίκτης, έχει φανταστικές στιγμές, αλλά μπορεί και να έχει στιγμές όπου του λείπει η συγκέντρωση. Σήμερα μπορεί να έκανε λάθος στο γκολ αλλά αν δεν κάνω λάθος από αυτόν ξεκίνησε και η φάση του πρώτου γκολ, που βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας. Πρέπει να βελτιώσει τη συγκέντρωση του, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με την απόδοση. Σήμερα στο παιχνίδι ταίριαζε περισσότερο η τρέλα του Τέιλορ, σε σχέση με την ηρεμία του Ροντρίγκο. Και το άλλο ζήτημα βάσει του οποίου αποφάσισα να ξεκινήσω τον Τέιλορ σήμερα, είναι έχουμε τη σκέψη ότι θα ξεκινήσει την Πέμπτη και θα ήταν επικίνδυνο να τον έβαζα τότε με δύο εβδομάδες αποχή από τους αγώνες. Επίσης, πρέπει να διαχειριστούμε προσεκτικά τον Βιεϊρίνια και ξέρουμε ότι στη θέση του μπορεί να περάσει και ο Ροντρίγκο, στα αριστερά».
Εφόσον υπολογίζει τον Τέιλορ ως βασικό για το ματς της Τετάρτης και ο Λύρατζης θα βρίσκεται σίγουρα ως αναπληρωματικός στην αποστολή, λογικά το προπονητικό τιμ ήθελε να πάρουν και οι δύο ενενηντάλεπτο σήμερα.
Οχι τον Τειλορ για τον οποιο δεν βρεθηκε ουτε ενας να του θυμισει τα δικα του σημερινα λογια:
Ειναι και με "παχια" γραμματα στην κεντρικη του site η συγκεκριμενη δηλωση οποτε κάπου αντιφασκει νομιζω."Αν θελεις να κερδιζεις τοτε δεν πρεπει να δεχεσαι γκολ.-"
Razvan Lucescu 30/10/2021
Δεν βλεπω να δηλωνει πουθενα οτι για να κερδισεις πρεπει παντα να βαζεις περισσοτερα γκολ απ οσα δεχεσαι.-
Τον ρωτησε κανενας λοιπον γιατι επιμενει στον Τειλορ αφου εχουμε δεχτει επανειλημμενως γκολ εξ αιτιας του;
Θα ειχε ενδιαφερον η απαντηση του σε τετοιο ενδεχομενο ερωτημα και για εμας τους αδαεις μεν αλλα λογικους!
-
Luigi Vampa
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Όπως και οι προπονητές της κερκίδας(του καναπέ πλέον) είναι οι καλύτεροι. Χρόνια τώρα.
-
JohnEconomist
Αυτό προκύπτει τόσο από δηλώσεις Σαββίδη, όσο και από την πράξη, από τα ποσά που δαπανώνται για τις Ακαδημίες.aivas19 έγραψε:Απο που προκυπτει οτι ο στοχος της ομαδας ειναι η αναδειξη νεων παικτων; Δεν ειναι στοχος αυτος της ομαδας, υπαρχει μονο στο μυαλο καποιων οπαδωνJohnEconomist έγραψε:Ο Λουτσέσκου είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ στη διαχείριση των νεαρών παικτών μας.
Απορώ με τη στάση της Διοίκησης. Θα έπρεπε να του εξηγήσει ορισμένα πράγματα και αν δεν θέλει να τα καταλάβει και κάνει του κεφαλιού του, τότε διακοπή συνεργασίας το καλοκαίρι και ας έχει πάρει και νταμπλ.
Πέρα απ' αυτό προκύπτει από τη λογική: Μόνο έτσι μπορεί να επιβιώσει ο ΠΑΟΚ , χωρίς να χρειάζεται τεράστια ποσά από μεγαλοπαράγοντες (θα υπάρχουν πάντα Σαββίδηδες??) και ταυτόχρονα διατηρώντας ανταγωνιστική ομάδα.
Και κάτι ακόμη: Πρέπει να παίζουν ελληνες παίκτες, όσο το δυνατό περισσότεροι. Δεν μου αρέσει ο ΠΑΟΚ να κατακλύζεται από ξένους παίκτες. Με απόφαση της διοίκησης θα έπρεπε , στην αρχική ενδεκάδα, να ξεκινούν πάντα τουλάχιστον τρείς έλληνες!!!
Οχι δεν προκυπτει απο δηλωσεις Σαββιδη, προεκυπτε επι Φερρειρα (Δηλωσεις Γιωργη) αλα οχι τωρα. Αν προεκυπτε δεν θα συμφωνούσε ο Λουτσε. Πρωταθλημα και Ευρωπη ειναι οι στοχοι, το εχουν πει επανειλημμενα και ο κοουτς και ο προεδρος. Τα υπολοιπα ειναι προσωπικη σου γνωμη και ουτε διαφωνω ουτε συμφωνω οποτε δεν εχω να πω κατι παραπανωJohnEconomist έγραψε:Αυτό προκύπτει τόσο από δηλώσεις Σαββίδη, όσο και από την πράξη, από τα ποσά που δαπανώνται για τις Ακαδημίες.aivas19 έγραψε:Απο που προκυπτει οτι ο στοχος της ομαδας ειναι η αναδειξη νεων παικτων; Δεν ειναι στοχος αυτος της ομαδας, υπαρχει μονο στο μυαλο καποιων οπαδωνJohnEconomist έγραψε:Ο Λουτσέσκου είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ στη διαχείριση των νεαρών παικτών μας.
Πέρα απ' αυτό προκύπτει από τη λογική: Μόνο έτσι μπορεί να επιβιώσει ο ΠΑΟΚ , χωρίς να χρειάζεται τεράστια ποσά από μεγαλοπαράγοντες (θα υπάρχουν πάντα Σαββίδηδες??) και ταυτόχρονα διατηρώντας ανταγωνιστική ομάδα.
Και κάτι ακόμη: Πρέπει να παίζουν ελληνες παίκτες, όσο το δυνατό περισσότεροι. Δεν μου αρέσει ο ΠΑΟΚ να κατακλύζεται από ξένους παίκτες. Με απόφαση της διοίκησης θα έπρεπε , στην αρχική ενδεκάδα, να ξεκινούν πάντα τουλάχιστον τρείς έλληνες!!!
- Amsterdamer_87
Ο Ιβαν το εχει δηλωσει επανειλημενα και στους πρωην,αλλα και στον Ραζβαν
οτι θελει να αναδειξει τα παιδια των Ακαδημιων και ειδικα τα Ελληνακια...
οτι θελει να αναδειξει τα παιδια των Ακαδημιων και ειδικα τα Ελληνακια...
Είναι στρατηγός δεν το συζητάω όμως η επιμονή του σε Βαρελα και όχι σε Μιχαι
Τέιλορ και όχι Ροντρίγκο
Και η στήριξη σε Πασχαλάκη Ζιφκοβιτς χωρίς να πάρει τερματοφύλακα την πληρώνουμε ακόμη σήμερα
Για τον Μητριτσα άσε να κάνω υπομονή
Ευτυχώς που η διοίκηση δεν του έκανε την χάρη για τον Ιταλό τουρίστα που το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν η αρπαχτη...τι γλιτωσαμε
Τέιλορ και όχι Ροντρίγκο
Και η στήριξη σε Πασχαλάκη Ζιφκοβιτς χωρίς να πάρει τερματοφύλακα την πληρώνουμε ακόμη σήμερα
Για τον Μητριτσα άσε να κάνω υπομονή
Ευτυχώς που η διοίκηση δεν του έκανε την χάρη για τον Ιταλό τουρίστα που το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν η αρπαχτη...τι γλιτωσαμε
Γιατί ρε ρατσιστακο,τι έχουν οι ξένοι βρωμάει το δέρμα τους?JohnEconomist έγραψε:Αυτό προκύπτει τόσο από δηλώσεις Σαββίδη, όσο και από την πράξη, από τα ποσά που δαπανώνται για τις Ακαδημίες.aivas19 έγραψε:Απο που προκυπτει οτι ο στοχος της ομαδας ειναι η αναδειξη νεων παικτων; Δεν ειναι στοχος αυτος της ομαδας, υπαρχει μονο στο μυαλο καποιων οπαδωνJohnEconomist έγραψε:Ο Λουτσέσκου είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ στη διαχείριση των νεαρών παικτών μας.
Σε χάλασαν ο βιερίνια,ο Γκαρσία,ο Λίνο,ο μουσλι,ο Μάτος ?
Το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ με το τι αρέσει σε εσένα δεν έχουν καμία σχέση
-
montekristo
Τι προσωπικοι χαρακτηρισμοι για συνοπαδους ειναι αυτοι ρε σεις και μαλιστα διχως καμια σημαντικη αφορμη;
Λιγη ντροπη δεν βλαπτει οπως και ενα συμμαζεμα απ τους διαχειριστες οσων το εχουν κανει πλεον "ψωμοτυρι".-
ΕΛΕΟΣ δηλαδη εδω μεσα!
Λιγη ντροπη δεν βλαπτει οπως και ενα συμμαζεμα απ τους διαχειριστες οσων το εχουν κανει πλεον "ψωμοτυρι".-
ΕΛΕΟΣ δηλαδη εδω μεσα!
Γιατί ξαφνικά τέτοια υπερβολική κριτική στις επιλογές Λουτσεσκου; Σοβαρά ρε Athens σε εκπλήσσει η επιλογή Βαρέλα σε σχέση με Μιχαι που κάθε φορά που παίζει είναι μακράν ο χειρότερος; Τι ακριβώς από αυτά που κάνει παραξενεύουν τόσο;
Αυτός που λέει δεν θέλω ξένους θέλω Έλληνες, ή δεν θέλω μουσουλμάνος έγινε χριστιανός ή δεν θέλω μαύρο θέλω άσπρους...και γενικά όταν οποιοδήποτε κριτήριο του δεν είναι ποδοσφαιρικό αλλά είτε φυλετικό είτε θρησκευτικό είτε οτιδήποτε άλλο είναι ένας ρατσιστακος και μισόςmontekristo έγραψε:Τι προσωπικοι χαρακτηρισμοι για συνοπαδους ειναι αυτοι ρε σεις και μαλιστα διχως καμια σημαντικη αφορμη;
ΕΛΕΟΣ δηλαδη εδω μεσα!