Pablo Gabriel García Pérez II
- Sick Bastard
Re: Pablo Gabriel García Pérez II
Στο μεταξύ, όλη αυτή η βαβούρα γίνεται επί μίας βάσης που συμφωνούν, λίγο πολύ, όλοι.
Ότι ο Γκαρσία δεν αποπέμφθηκε και τόσο κομψά από τη θέση του ή τέλος πάντων δεν του δόθηκε το δικαίωμα να αποτύχει όπως είχα γράψει πριν τις εξελίξεις.
Σε αυτό, δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να μην συμφωνεί. Ίσως η αποπομπή του θα μπορούσε να γίνει αλλιώς, δεν ξέρω πως, ποιες συνθήκες κτλ.
Αλλά από αυτό, μέχρι τις διάφορες διαθήκες για τον χαμένο ρομαντισμό, την αλλοίωση του DNA του ΠΑΟΚ, τα ω τι προσβόλα είναι αυτή, τα μα, μου σου, του, τις πύρινες ανακοινώσεις, τα α τα ου καιδαπνδφκ, τα εσείς δεν είστε που λέγατε, εσείς είστε που δεν τα λέγατε, και τι θα γίνει αν αποτύχει, και μαλλιοτραβήγματα για το τίποτα, ε ρε παιδιά υπάρχει τεράστια απόσταση. Στην τελική αν είμασταν τόσο μυγιάγγιχτοι όλοι μας, με τα καλάσφικοφ έπρεπε να κοιμόμαστε.
Σας το ξαναλέω ρε μ@λ@κες, έχουμε καταντήσει να είμαι η ψύχραιμη φωνή εδώ μέσα. Δηλαδή που ακούστηκε!
Κοινώς, πάμε να συσπειρωθούμε, να σπείρουμε ασπρόμαυρο πανικό και τρόμο στις ψυχές των αλλοθρήσκων, να κάνουμε την αθλητική Κυριακή να αρχίζει με κερλινγκ και μπάμπινκτον και μη γανιάζουμε άλλο τα αρχίδια μας,
αϊντε.
Ότι ο Γκαρσία δεν αποπέμφθηκε και τόσο κομψά από τη θέση του ή τέλος πάντων δεν του δόθηκε το δικαίωμα να αποτύχει όπως είχα γράψει πριν τις εξελίξεις.
Σε αυτό, δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να μην συμφωνεί. Ίσως η αποπομπή του θα μπορούσε να γίνει αλλιώς, δεν ξέρω πως, ποιες συνθήκες κτλ.
Αλλά από αυτό, μέχρι τις διάφορες διαθήκες για τον χαμένο ρομαντισμό, την αλλοίωση του DNA του ΠΑΟΚ, τα ω τι προσβόλα είναι αυτή, τα μα, μου σου, του, τις πύρινες ανακοινώσεις, τα α τα ου καιδαπνδφκ, τα εσείς δεν είστε που λέγατε, εσείς είστε που δεν τα λέγατε, και τι θα γίνει αν αποτύχει, και μαλλιοτραβήγματα για το τίποτα, ε ρε παιδιά υπάρχει τεράστια απόσταση. Στην τελική αν είμασταν τόσο μυγιάγγιχτοι όλοι μας, με τα καλάσφικοφ έπρεπε να κοιμόμαστε.
Σας το ξαναλέω ρε μ@λ@κες, έχουμε καταντήσει να είμαι η ψύχραιμη φωνή εδώ μέσα. Δηλαδή που ακούστηκε!
Κοινώς, πάμε να συσπειρωθούμε, να σπείρουμε ασπρόμαυρο πανικό και τρόμο στις ψυχές των αλλοθρήσκων, να κάνουμε την αθλητική Κυριακή να αρχίζει με κερλινγκ και μπάμπινκτον και μη γανιάζουμε άλλο τα αρχίδια μας,
αϊντε.
JohnDag έγραψε:
Ωραία, να συζητηθεί λοιπόν αφού επιμενετε.
Αλλα αφού μιλάμε για ηθική και δικαιοσύνη η συζήτηση πρέπει να γίνει από την σωστή της βάση και από την αρχή.
Ότι πχ παρότι ο Παμπλο σε έκανε μπουρδελο την ομαδα επι Δωνη και έβαλε τον εαυτό του πάνω από την ομάδα ο Ιβαν δεν του κράτησε κακία και τον επανέφερε στην ομάδα όταν τελειώσε την καριέρα του. Είχε καμία υποχρέωση να το κάνει; Ή μήπως έπαιξε ρόλο η αγάπη του κόσμου την οποία ο Παμπλο κεφαλοποιησε;
Ή ότι πχ από την ώρα που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα επι Ζαγοράκη μέχρι σήμερα αμείβεται συνεχώς επι 13 χρόνια από τον ΠΑΟΚ. Και για αυτό φρόντισε ο Ιβαν, κανένας άλλος.
Με ποια κριτήρια έγινε η επιλογή να δουλέψει ο Πάμπλο στις ακαδημίες του συλλόγου για τόσα χρόνια; είχε εμπειρία με μικρούς; είχε τα απαιτούμενα πτυχία;
Η σχέση Ιβαν-Παμπλο υπάρχει σχεδόν από την εποχή που ανέλαβε ο Ιβαν τον ΠΑΟΚ. Και είναι και προσωπική και είναι και επαγγελματική.
Αν, λοιπόν, θέλουμε να είμαστε σωστοί πέρα από την αδικία που θεωρούμε ότι έγινε τώρα αναφέρουμε και όλα αυτά που προσφερε ο Ιβαν στον Παμπλο τα τελευταία 10 χρόνια χωρίς να έχει την παραμικρή υποχρέωση.
Εμείς που είμαστε υπερασπιστές του δικαίου και της ηθικής.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
To ότι έστειλες τον παικταρά Π. Γκαρσία να κλείσει την καριέρα του στην Ξάνθη είναι άλλη μια μαύρη ιστορία για την ομάδα. Σαν να διώχνεις τώρα τον Αντρέ και να τον στέλνεις στον Παναιτωλικό. Έγκλημα κανονικό να μην γίνει ένα φιλικό για την πάρτη του και να έχει το τέλος που του ταιριάζει. Πάλι έχει ευθύνη σε αυτό ο Σαββίδης που υποστήριζε τον κομπλεξικό σπυριάρη που δεν μπορεί να διαχειριστεί το γεγονός ότι υπάρχουν και μεγαλύτερα ονόματα από το δικό του.
Το ότι μιλάς απαξιωτικά για τον Γκαρσία, κόβει τη δυνατότητα κάθε συζήτησης. Θεωρείς τον Ιβάν ότι του έκανε χάρη που δούλευε τόσα χρόνια στις ακαδημίες. Θες να δεις το πόσα παιδιά έχουν βγει από τις ακαδημίες τα τελευταία χρόνια και το επίπεδο τους; Θες να δεις τα αήττητα πρωταθλήματα που έφερνε; Γι' αυτό ήταν στις ακαδημίες, όχι γιατί είχε ωραίο όνομα. Μειώνεις και τον Γκαρσία και τον Ιβάν και τις ακαδημίες μας υπονοώντας ότι είναι εκεί βυσματικά.
Ναι πληρώνεται 13 χρόνια από τον ΠΑΟΚ, και ναι προσφέρει 13 χρόνια στον ΠΑΟΚ όσα δεν έχουν προσφέρει άλλοι και άλλοι. Από την μπουνιά στον Ντιόγκο και το γκολ στο βάζελο όταν είχε πεθάνει η μητέρα του, μέχρι τα τρομερά κλεψίματα και ο έλεγχος του παιχνιδιού στο χώρο του κέντρου, μέχρι τα γκολ που έβαζε μέχρι και με απευθείας κόρνερ, μέχρι τα 3 αήττητα πρωταθλήματα στις ακαδημίες, μέχρι τους Μιχαηλίδη, Τζόλη, Τσιγγάρα, Λύρατζη, Κούτσια και τα υπόλοιπα παιδιά που έβγαλε, μέχρι το φετινό Κύπελο στην αντρική ομάδα που αφιέρωσε στους νεκρούς μας και στον Νάσο.
Άνθρωπος στολίδι για την ομάδα, με τρομερό χαρακτήρα, που δεν έχει σταματήσει να προσφέρει από την μέρα που ήρθε.
ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ.
Δεν μας νοιάζει που φεύγει ο Γκαρσία, μας νοιάζει ο τρόπος που αυτό γίνεται.
Αλλά δεν λες να το καταλάβεις.
Πιστευω οτι καταλαβες τι εγραψες Κορινθιεobanebane έγραψε:prist64 έγραψε:εσεις που υπερασπιζεστε τον Obdulio
μην ξεχασετε να βγαλετε το Λιμπερταδορες απο τον κωλο σας
αν το βγαλατε ηδη,προσπεραστε το ποστ
Δε σε είχα για χαζό.
Κρίμα.
να εισαι καλα.
- Amsterdamer_87
Την ιδια αποψη ειχα και εχω και για τον Μισιτς φιλαρακι..Obdulio έγραψε:Οχι. Αν υπάρχει ένα θέμα στα χρόνια Σαββίδη που θα έπρεπε να γίνει σοβαρό θέμα ως προς το ηθικό του πράγματος ή έστω να πέσει λίγο περισσότερο φως, αυτό είναι η υπόθεση Μίσιτς.Amsterdamer_87 έγραψε: Επρεπε ολοι να ειμαστε μια γροθια για το ηθικο του θεματοςκαι οχι για τον Γκαρσια..
Οπως ειμασταν παντα,οταν καποιοι παιχτες μας πουλουσαν τον ΠΑΟΚ για να πανε στα Ποκεμον..
ΠΑΟΚ ειμαστε για το κιμπαριλικι μας και για να "περπαταμε με το κεφαλι ψηλα και οχι σαν τις κατσαριδες"
οπως ειπε κι ενας Ινδιανος ΠΑΟΚτσης...
Και όχι το θέμα του Γκαρσία που ο Ιβάν ακόμα και τώρα αυτό που του προτείνει είναι και τιμητικό και ευκαιρία ζωής που ελάχιστοι στον κόσμο έχουν.
Φυσικά θέμα έγινε του Γκαρσία. Όχι βέβαια για το ηθικό αλλά για το τι συμπάθειες είχε ο Γκαρσία.
Θα επρεπε να του φερθουν πιο κοσμια κι ενας λογος παραπανω γιατι ηταν και η αρρωστια στην μεση..
Ενταξει ηταν λεπτο το θεμα και μπορει να μην ξαναεπαιζε και μπαλα..αλλα υπηρχαν λυσεις αναμονης..
Και θα το πω κι ας γινω και κακος..
Παλι καποια "καλοπαιδα" εκει μεσα καναν την μπινια στο Μισιτς και εκθεσανε και παλι τον Ιβαν..
Την φιλανθρωπια του Ποντιου την γνωριζουν οι παντες.και οι πετρες...
Πιστευει κανεις οτι ειχε σχεση ο Ιβαν με το αδειασμα του Μισιτς η θα ειχε προβλημα να τον κρατησει ???
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Amsterdamer_87 την Παρ 28 Μάιος 2021, 18:29, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ε άρα το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν σας αφήνουμε να λέτε αυτά που θέλετε.gika έγραψε:JohnDag έγραψε:
Ωραία, να συζητηθεί λοιπόν αφού επιμενετε.
Αλλα αφού μιλάμε για ηθική και δικαιοσύνη η συζήτηση πρέπει να γίνει από την σωστή της βάση και από την αρχή.
Ότι πχ παρότι ο Παμπλο σε έκανε μπουρδελο την ομαδα επι Δωνη και έβαλε τον εαυτό του πάνω από την ομάδα ο Ιβαν δεν του κράτησε κακία και τον επανέφερε στην ομάδα όταν τελειώσε την καριέρα του. Είχε καμία υποχρέωση να το κάνει; Ή μήπως έπαιξε ρόλο η αγάπη του κόσμου την οποία ο Παμπλο κεφαλοποιησε;
Ή ότι πχ από την ώρα που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα επι Ζαγοράκη μέχρι σήμερα αμείβεται συνεχώς επι 13 χρόνια από τον ΠΑΟΚ. Και για αυτό φρόντισε ο Ιβαν, κανένας άλλος.
Με ποια κριτήρια έγινε η επιλογή να δουλέψει ο Πάμπλο στις ακαδημίες του συλλόγου για τόσα χρόνια; είχε εμπειρία με μικρούς; είχε τα απαιτούμενα πτυχία;
Η σχέση Ιβαν-Παμπλο υπάρχει σχεδόν από την εποχή που ανέλαβε ο Ιβαν τον ΠΑΟΚ. Και είναι και προσωπική και είναι και επαγγελματική.
Αν, λοιπόν, θέλουμε να είμαστε σωστοί πέρα από την αδικία που θεωρούμε ότι έγινε τώρα αναφέρουμε και όλα αυτά που προσφερε ο Ιβαν στον Παμπλο τα τελευταία 10 χρόνια χωρίς να έχει την παραμικρή υποχρέωση.
Εμείς που είμαστε υπερασπιστές του δικαίου και της ηθικής.
To ότι έστειλες τον παικταρά Π. Γκαρσία να κλείσει την καριέρα του στην Ξάνθη είναι άλλη μια μαύρη ιστορία για την ομάδα. Σαν να διώχνεις τώρα τον Αντρέ και να τον στέλνεις στον Παναιτωλικό. Έγκλημα κανονικό να μην γίνει ένα φιλικό για την πάρτη του και να έχει το τέλος που του ταιριάζει. Πάλι έχει ευθύνη σε αυτό ο Σαββίδης που υποστήριζε τον κομπλεξικό σπυριάρη που δεν μπορεί να διαχειριστεί το γεγονός ότι υπάρχουν και μεγαλύτερα ονόματα από το δικό του.
Το ότι μιλάς απαξιωτικά για τον Γκαρσία, κόβει τη δυνατότητα κάθε συζήτησης. Θεωρείς τον Ιβάν ότι του έκανε χάρη που δούλευε τόσα χρόνια στις ακαδημίες. Θες να δεις το πόσα παιδιά έχουν βγει από τις ακαδημίες τα τελευταία χρόνια και το επίπεδο τους; Θες να δεις τα αήττητα πρωταθλήματα που έφερνε; Γι' αυτό ήταν στις ακαδημίες, όχι γιατί είχε ωραίο όνομα. Μειώνεις και τον Γκαρσία και τον Ιβάν και τις ακαδημίες μας υπονοώντας ότι είναι εκεί βυσματικά.
Ναι πληρώνεται 13 χρόνια από τον ΠΑΟΚ, και ναι προσφέρει 13 χρόνια στον ΠΑΟΚ όσα δεν έχουν προσφέρει άλλοι και άλλοι. Από την μπουνιά στον Ντιόγκο και το γκολ στο βάζελο όταν είχε πεθάνει η μητέρα του, μέχρι τα τρομερά κλεψίματα και ο έλεγχος του παιχνιδιού στο χώρο του κέντρου, μέχρι τα γκολ που έβαζε μέχρι και με απευθείας κόρνερ, μέχρι τα 3 αήττητα πρωταθλήματα στις ακαδημίες, μέχρι τους Μιχαηλίδη, Τζόλη, Τσιγγάρα, Λύρατζη, Κούτσια και τα υπόλοιπα παιδιά που έβγαλε, μέχρι το φετινό Κύπελο στην αντρική ομάδα που αφιέρωσε στους νεκρούς μας και στον Νάσο.
Άνθρωπος στολίδι για την ομάδα, με τρομερό χαρακτήρα, που δεν έχει σταματήσει να προσφέρει από την μέρα που ήρθε.
ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ.
Δεν μας νοιάζει που φεύγει ο Γκαρσία, μας νοιάζει ο τρόπος που αυτό γίνεται.
Αλλά δεν λες να το καταλάβεις.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν θέλετε να υπάρχει διαφορετική άποψη. Πες το ρε άνθρωπε μου να τελειώνουμε, καθόμαστε και χαλάμε τις καρδιές μας χωρίς λόγο.
Υ.Γ. Σε παρακολουθώ καιρό και αυτό που είναι αδιαμφισβητο είναι ότι και αντίληψη έχεις και κάνας χαζός δεν είσαι. Το ότι από αυτά που εγώ έγραψα κατάλαβες αυτά που κατάλαβες λέει πολλά. Ας μην το συνεχίσουμε και να σου πω την αλήθεια με ανθρώπους που πλαθουν στο μυαλό τους αγιογραφίες για επαγγελματίες ποδοσφαιριστές/προπονητές δεν έχουμε και πολλά να πούμε.
prist64 έγραψε:Πιστευω οτι καταλαβες τι εγραψες Κορινθιεobanebane έγραψε:prist64 έγραψε:εσεις που υπερασπιζεστε τον Obdulio
μην ξεχασετε να βγαλετε το Λιμπερταδορες απο τον κωλο σας
αν το βγαλατε ηδη,προσπεραστε το ποστ
Δε σε είχα για χαζό.
Κρίμα.
να εισαι καλα.
Εγώ πιστεύω ότι υπερασπίστηκα έναν ΠΑΟΚτση,εσύ ότι επιτίθεσαι σε έναν αλλόθρησκο.
Και εσύ να είσαι καλά.
Σταματήστε ρε τις βλακείες, τι ψέματα λες μωρέ και διαμορφώνεις κι άποψη?gika έγραψε: To ότι έστειλες τον παικταρά Π. Γκαρσία να κλείσει την καριέρα του στην Ξάνθη είναι άλλη μια μαύρη ιστορία για την ομάδα. Σαν να διώχνεις τώρα τον Αντρέ και να τον στέλνεις στον Παναιτωλικό.
Ποιος έδιωξε μωρέ τον Γκαρσία, άντε τι άλλη μπαρούφα θα διαβάσουμε.
Του προτίναμε πόστο δεν ήθελε, του είπαμε να κάτσει όσο θέλει, πάλι δεν ήθελε, ήθελε να παίζει.
Ε δεν ξέραμε να βάζουμε τον Γκαρσία που δεν μπορούθσε πλέον βασικό με το ζόρι για να μη λερώσουμε την ιστορία του ΠΑΟΚ. Μόνος του ζήτησε να πάει μπας και παίζει, ούτε εκεί έπαιζε και σταμάτησε.
Άντε έχουμε σαλέψει δε μιλάμε , γίνατε εσείς κριτές της ιστορίας και της ηθικής του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΠΑΟΚ
Για να το πω και αλλιώς για να τελειώνω μια και καλή.
Πεστον μαλακα,καραγκιόζη,βλάκα,ηλίθιο.
Δεν θα επενέβαινα ποτε,αλλά όχι αλλόθρησκο ρε φίλε.
Είναι πολύ βαρύ και δεν έχει κανένας το δικαίωμα να το κάνει για κανέναν εδώ μέσα.
Πεστον μαλακα,καραγκιόζη,βλάκα,ηλίθιο.
Δεν θα επενέβαινα ποτε,αλλά όχι αλλόθρησκο ρε φίλε.
Είναι πολύ βαρύ και δεν έχει κανένας το δικαίωμα να το κάνει για κανέναν εδώ μέσα.
Και για να μη νομίζεται ότι είμαι ανακόλουθος,έχω επιτεθεί και εγώ σε τύπο εδώ θεωρώντας ότι είναι αλλόθρησκος,όταν είδα φωτογραφίες από τα μίντια του,με του Άρη το σήμα.
Εντάξει,είμαι όλα αυτά που μου καταλογίζεις.
Ευτυχώς έχουμε μεγάλο πλήθος εδώ μέσα που μας διαβάζει χρόνια.
Σου είπα να μην με τσιγκλας,αλλά εσύ δε σταματάς.
Δε γίνεται,μια δυο πέντε δέκα.
Ευτυχώς έχουμε μεγάλο πλήθος εδώ μέσα που μας διαβάζει χρόνια.
Σου είπα να μην με τσιγκλας,αλλά εσύ δε σταματάς.
Δε γίνεται,μια δυο πέντε δέκα.
- Sick Bastard
@ obanebane
άστο ρε συ, τον ξέρουν όλοι εδώ μέσα τι είναι, δεν αξίζει τον κόπο, κλαϊν.
άστο ρε συ, τον ξέρουν όλοι εδώ μέσα τι είναι, δεν αξίζει τον κόπο, κλαϊν.
Γιατί ποτέ δεν τέθηκε από κανέναν στην ομάδα για φέτος ο στόχος πρωτάθλημα. Εδώ πουλούσαν παίκτες ενώ ήμαστε ένα βήμα πριν τους ομίλους τσ λ. Το ρόστερ ήταν άναρχα δομημένο, κανένα πλάνο, ο Φερέιρα προφανώς δεν είχε τα υλικά που ήθελε, τον διώχνουν μετά τις πρώτες στραβές, τα αποδυτήρια είναι σε κακή κατάσταση και μετά φέρνουν τον Γκαρσία. Απ' όπου και να το πιάσεις, αγωνιστικά, οικονομικά, ψυχολογικά, αυτή ήταν μια μεταβατική σεζόν απ' την οποία εν τέλει κερδίσαμε το μάξιμουμ. Απ' τη στιγμή που δεν επικοινωνήθηκε εξαρχής στο Γκαρσία ότι θα έχει ρόλο υπηρεσιακού που θα βγάλει απλά τη χρονιά, υπάρχει ηθικό θέμα απέναντί του.panta έγραψε:Ειλικρινά ρωτάω δεν έχω όρεξη για αντιπαράθεση, γιατί ο στόχος πρωτάθλημα ήταν καμμένος από την αρχή?flash4 έγραψε:ΛΟΛ τι σημασία έχει πόσους πόντους πίσω τερμάτισες από τη στιγμή που ο στόχος πρωτάθλημα ήταν καμμένος εξαρχής. Η θέση ή η διαφορά μετράει;
-
paok düsseldorf
sourmenetes έγραψε:Παιδιά όλοι καταλαβαίνουμε ότι αυτό που μας πείραξε ήταν ο τρόπος.
Θα πω 2 - 3 πράγματα που έμαθα και θεωρώ ότι, ίσως καταλάβουμε κάτι παραπάνω.
1)το φάγωμα που θεωρείται ότι έγινε, δεν ήταν φάγωμα. Έχει μεγάλη επιρροή ο Ιβάν και φαινεται ξεκάθαρα ότι πήγε σε μια άλλη λογική η όλη υποθεση
2)ο ΠΑΟΚ είχε αποφασισει να πάει στην αλλαγή από Φεβρουαριο Μάρτιο καθώς θεώρησε, όχι λανθασμένα εκείνη την περίοδο ότι ο Γκαρσία ΠΡΈΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΊ ΣΑΝ ΕΠΈΝΔΥΣΗ, ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΝΑ ΠΆΜΕ ΣΕ ΚΆΤΙ ΠΙΟ ΈΤΟΙΜΟ!
3)Το ότι πήραμε το κύπελλο δεν άλλαξε την άποψη γιατί είχε προαποφασισθει, απλά η εικόνα της ομάδας και η πίστη πολλων από εμάς στο ότι ο Γκαρσία μπορεί, μας χάλασε την όλη υπόθεση. Συν το κύπελλο.
4) Ο ΙΒΆΝ ΖΉΤΗΣΕ ΜΕ ΚΆΘΕ ΤΡΌΠΟ ΝΑ ΜΕΊΝΕΙ Ο ΓΚΑΡΣΊΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ!
5)ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΘΕΩΡΏ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΤΌΣΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΞΕΧΆΣΕΙ ΠΟΤΈ ΤΟ ΤΙ ΕΊΝΑΙ Ο ΓΚΑΡΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ.
6)ΤΟ ΌΤΙ ΤΟΥ ΔΊΝΕΙ ΣΥΜΒΌΛΑΙΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟΎ ΠΡΟΠΟΝΗΤΉ ΔΕΊΧΝΕΙ ΤΙ ΘΕΩΡΕΊ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΆΜΠΛΟ.
Αυτά μέσες άκρες.
Και μένα με ξένισε και μένα με χάλασε το ταιμινγκ, αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι φαγώθηκε, την ώρα που δίνεται τεράστιο συμβόλαιο και φαίνεται να ζητάει ο ίδιος ο Ιβάν το κάτι παραπάνω...
ΕΥΧΌΜΑΙ Ο ΓΚΑΡΣΊΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΆΒΕΙ ΤΗ ΘΈΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΉ Β ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΊΠΛΩΜΑ!
ΚΑΙ ΌΤΑΝ ΘΑ ΈΡΘΕΙ Η ΏΡΑ ΘΑ ΤΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΌΛΑ ΓΙΑΤΊ ΤΟΥ ΑΞΊΖΕΙ!
ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΛΛΆ ΑΠΕΙΡΟΣ!
ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΘΈΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΊΖΕΙ!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΜΠΡΑΒΟ - ΜΠΡΑΒΟ - ΜΠΡΑΒΟ.
ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ Ο PABLO GARCIA ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΓΩΙΣΜΟ (ΑΝ ΕΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΗ) ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΛΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ - ΓΙ' ΑΥΤΟΝ - ΕΞΕΛΙΞΗ.
ΟΡΙΣΤΕ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ Β, ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΕΟΣ ΑΚΟΜΗ.