ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
boogeyman77
Επικοινωνία:

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Dimg4 έγραψε:Οι hot ελευθεροι

Ντανιελ Σταριτζ 4 μυρια
Τζακ Γουιλσιρ 4 μυρια
Ραμιρες 3.5 μυρια (χαφ)
Πατο (31 ετων) 3.5 μυρια
Μπονι 3.5 μυρια
Μαντζουκιτς 3 μυρια
Καγκαβα 2 μυρια
Ρομουλο 3 μυρια
Ξέχασες Diego Costa,Jese Rodriguez, Ahmed Musa,Freddie Guarin και Asamoah! Εν το μεταξύ αυτή η Karamugspor θα μας τρελάνει...Μετά από Borini,Bertolacci.....πήρε και Garay!
boogeyman77
Επικοινωνία:

bersekeros έγραψε:O Ζαΐρης είπε ότι ο Παυλάρας ζήτησε δύο συγκεκριμένα ονόματα - Ουρουγουανούς - για φορ και χαφ και το παίρνει πάνω του (την ευθύνη) και ότι ο Ρέμπε του είπε θα προσπαθήσουμε να τους φέρουμε.

Για κάποιο λόγο πέραν από τον Arezo που ακούγεται, αλλά δεν ξέρω, πόσο εφικτό είναι....

εμένα μου έχει καρφωθεί στο μυαλό και το όνομα του Gaston Brugman, που είχε ρίξει ο agios.
Στα χαφ πέρα από Brugman θα μπορούσε να είναι ο Gabriel Neves της Nacional και στα φορ πέρα της δύσκολης περίπτωσης του Arezo ,ίσως να κοιτάμε και τους Ignacio Ramirez και Thiago Vecino (έχει ιταλικό διαβατήριο)Προσωπικά κανένας απ' όλους αυτούς δε με χαλάει
boogeyman77
Επικοινωνία:

agios έγραψε:Πόστο στην τεχνική διεύθυνση της Νασιοναλ Μοντεβιδέο ανέλαβε ο Αλβαρο Ρεκομπα.Αδερφός ο "Chino"...
Μια χαρά! Παίρνουμε από εκεί πακέτο Neves-Vecino και είμαστε αρχηγοί!Με 2 χαρτιά και Rey ως τέλος της χρονιάς ίσως ήταν εφικτό το deal
boogeyman77
Επικοινωνία:

dragon έγραψε:
zissos έγραψε:Μόνο εμένα προβληματίζει το ότι μας τον έσπρωξε πίσω ο Μπέος με γέλια και χαρές?
Ο Μπέος σε λίγο καιρό θα είναι λογικά παρελθον από τον Βόλο. Προτιμότερο είναι να τα έχει καλά με τον Ιβάν αντί να σκεφτεί τον Βόλο αγωνιστικά φαντάζομαι
Ο Μπέος σαν να μου φάνηκε πως έκανε "άνοιγμα" στον Ιβάν για πόστο!Σχεδόν αυτοπροτάθηκε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος boogeyman77 την Τετ 30 Δεκ 2020, 19:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

boogeyman77 έγραψε:

Ντανιελ Σταριτζ 4 μυρια
Τζακ Γουιλσιρ 4 μυρια
Ραμιρες 3.5 μυρια (χαφ)
Πατο (31 ετων) 3.5 μυρια
Μπονι 3.5 μυρια
Μαντζουκιτς 3 μυρια
Καγκαβα 2 μυρια
Ρομουλο 3 μυρια
Ξέχασες Diego Costa,Jese Rodriguez, Ahmed Musa,Freddie Guarin και Asamoah! Εν το μεταξύ αυτή η Karamugspor θα μας τρελάνει...Μετά από Borini,Bertolacci.....πήρε και Garay!
Θεωρησα πως τον Costa των 10 μυριων δε χρειαστηκε καν να τον βαλω :lol:
Isi4

Δημοσίευση από Isi4 »

bersekeros έγραψε:Το όνομα θα αφορά στον χαφ ΠΟΡΚΥ-5;
Δεν τα ρωτάμε αυτά βρε στον ΠΟΡΚΥ... Το είπε, ΤΕΛΟΣ.
:opaokara:
boogeyman77
Επικοινωνία:

Dimg4 έγραψε:
boogeyman77 έγραψε:

Ντανιελ Σταριτζ 4 μυρια
Τζακ Γουιλσιρ 4 μυρια
Ραμιρες 3.5 μυρια (χαφ)
Πατο (31 ετων) 3.5 μυρια
Μπονι 3.5 μυρια
Μαντζουκιτς 3 μυρια
Καγκαβα 2 μυρια
Ρομουλο 3 μυρια
Θεωρησα πως τον Costa των 10 μυριων δε χρειαστηκε καν να τον βαλω :lol:
χαχαχαχα εννοείτε!Άσε που λογικά θα μπει στο μεταγραφικό κάδρο του Παλέτα!Στα σοβαρά τώρα....Ο τρελο-Sturridge, o Wilshere με επιφύλαξη λόγω ιατρικού ιστορικού και ο Jese Rodriguez είναι αυτοί που αξίζουν κατ'εμέ! Ίσως και ο Pato.....
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

boogeyman77 έγραψε:
dragon έγραψε:
zissos έγραψε:Μόνο εμένα προβληματίζει το ότι μας τον έσπρωξε πίσω ο Μπέος με γέλια και χαρές?
Ο Μπέος σε λίγο καιρό θα είναι λογικά παρελθον από τον Βόλο. Προτιμότερο είναι να τα έχει καλά με τον Ιβάν αντί να σκεφτεί τον Βόλο αγωνιστικά φαντάζομαι
Ο Μπέος σαν να μου φάνηκε πως έκανε "άνοιγμα" στον Ιβάν για πόστο!Σχεδόν αυτοπροτάθηκε
Όποιος τον βρει τον Ιβάν τον δαγκώνει και κάνα κατοστάρι χιλιάρικα το λιγότερο. Τώρα ο μπεος δύο χρονιές τόσους παίκτες έχει δανεικούς πληρωμένους. Τώρα ψάχνει μεροκα κανονικά
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Ελεύθερος ο Μυστακίδης από την Ντε Γκρααφσαπ.

Λέτε να έχουμε κι άλλη επιστροφή για τη θέση του Φορ;

Sent from my iPhone using Tapatalk
ΠΟΡΚΥ-5
Official Paokmania's Papatzis

Δημοσίευση από ΠΟΡΚΥ-5 »

Έχω την υποψία ότι το όνομα που θα ακούσουμε, θα είναι τελικά του φορ. Αν μου έλεγαν πάντως εμένα ότι έχω 1,5 μύρια για χαφ κι 1,5 για φορ, θα έλεγα δώσε μου 2,5 να ΠΑΡΩ ταχυδυναμικη ΧΑΦΑΡΑ και φέρε μου ΤΩΡΑ τον Δουβίκα! Α-Ν-Ε-Τ-Α θα σηκωνα το Πρωτάθλημα..!!!
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Αν ισχύει οτι ο Πάμπλο θέλει 2 Ουρουγουανους, καλό είναι να τους πάρουν. Η αγορά τους είναι αρκετά υποτιμημενη και εχουν τοπ εθνική με μολις 3εκ πληθυσμό. Εχει λαβράκια αν ξέρει κανείς την αγορά.
ΠΟΡΚΥ-5
Official Paokmania's Papatzis

Δημοσίευση από ΠΟΡΚΥ-5 »

vs40 έγραψε:Αν ισχύει οτι ο Πάμπλο θέλει 2 Ουρουγουανους, καλό είναι να τους πάρουν. Η αγορά τους είναι αρκετά υποτιμημενη και εχουν τοπ εθνική με μολις 3εκ πληθυσμό. Εχει λαβράκια αν ξέρει κανείς την αγορά.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ..!!! Τους κόβεις όμως να τους κόβει?
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

https://www.transfermarkt.com/pablo-gar ... ler/421191
Αν θελουμε εξτρεμ με καρδιά που δε μασάει να παιρνει κόκκινες!
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

boogeyman77 έγραψε:
agios έγραψε:Πόστο στην τεχνική διεύθυνση της Νασιοναλ Μοντεβιδέο ανέλαβε ο Αλβαρο Ρεκομπα.Αδερφός ο "Chino"...
Μια χαρά! Παίρνουμε από εκεί πακέτο Neves-Vecino και είμαστε αρχηγοί!Με 2 χαρτιά και Rey ως τέλος της χρονιάς ίσως ήταν εφικτό το deal
Ο Neves μονος του κάνει 2 χαρτιά...πρέπει να φαμε και τον Γκαγιαρδο για να τον πάρουμε. .
Κι ενα χαφ που ειναι για δανεισμό ειναι ο Κριστιαν Ολιβα που τον θέλει το Αμβούργο..
Για φορ στο στυλ που θέλει ο Παμπλο ειναι ο Ραμιρεζ ταμαμ.
Ελπίζω μην ασχοληθούμε με Ντιέγκο Ρολάν εχει χασει πολυ απο αυτο που ηταν σαν φορ κι αυτος μαλλον θα παραχωρηθεί οσο μισθό και να κόψει εκει στα τάρταρα που παίζει.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

boogeyman77 έγραψε:
bersekeros έγραψε:O Ζαΐρης είπε ότι ο Παυλάρας ζήτησε δύο συγκεκριμένα ονόματα - Ουρουγουανούς - για φορ και χαφ και το παίρνει πάνω του (την ευθύνη) και ότι ο Ρέμπε του είπε θα προσπαθήσουμε να τους φέρουμε.

Για κάποιο λόγο πέραν από τον Arezo που ακούγεται, αλλά δεν ξέρω, πόσο εφικτό είναι....

εμένα μου έχει καρφωθεί στο μυαλό και το όνομα του Gaston Brugman, που είχε ρίξει ο agios.
Στα χαφ πέρα από Brugman θα μπορούσε να είναι ο Gabriel Neves της Nacional και στα φορ πέρα της δύσκολης περίπτωσης του Arezo ,ίσως να κοιτάμε και τους Ignacio Ramirez και Thiago Vecino (έχει ιταλικό διαβατήριο)Προσωπικά κανένας απ' όλους αυτούς δε με χαλάει
Έχουμε πιάσει όλους τους πιτσιρικάδες φορ της Ουρουγουάης, αλλά νομίζω ότι δεν έχω δει κάποια αναφορά στο ξενιτεμένο στο Μεξικό, 22χρονο φοράκι της Κ23, Vinas.
https://www.transfermarkt.com/federico- ... ler/578419.
Δεν παίζει να ενδιαφερόμαστε για αυτόν? γιατί είναι καλή περίπτωση. Η Αμέρικα έδωσε πρόσφατα 1.7 εκ για την πάρτη του, αλλά από τα δημοσιεύματα στο Μεξικό προκύπτει ότι όνειρο του ποδοσφαιριστή είναι να παίξει Ευρώπη και το ψάχνει να φύγει, γιατί έχει προσφορές.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”