Αυτό για καλό το είπες ή κακο;miketoumba88 έγραψε:Μπορεί με συνεχή δουλειά να γίνει ο νέος Ζαγοράκης .
6. Χάρης Τσιγγάρας
Re: 6. Χάρης Τσιγγάρας
Δεν εχουμε ουτε εναν στην ομαδα που να συγκρινεται με τον καλο Ζαγορακη αδερφε.AngelosMerkelidis91 έγραψε:Αυτό για καλό το είπες ή κακο;miketoumba88 έγραψε:Μπορεί με συνεχή δουλειά να γίνει ο νέος Ζαγοράκης .
Καθάρισε στο τέλος στις καθυστερήσεις υποψία να πάθουμε ότι με τον βάζελοι, οπότε σήμερα επιτέλεσε το έργο για το οποίο τον έβαλε ο προπονητής. Τα έβγαλε τα λεφτά του.
- ΑποστόληςΑ
Παίζεις, πονάνε τα μάτια μας.
Δεν παίζεις, βλέπουμε μία άλλη ομάδα. Τόσο καλύτερη που απορούμε αν έχει καμία σχέση με αυτήν στην οποία παίζεις.
Δεν παίζεις, βλέπουμε μία άλλη ομάδα. Τόσο καλύτερη που απορούμε αν έχει καμία σχέση με αυτήν στην οποία παίζεις.
Χαρη σημερα πολυ κακος, δεν βοηθησε και ο Στεφαν και εσυ αυτον. Κριμα. Στο επομενο στην χαβουζα σε θελω ετοιμο
Ο Τσιγγαρας δυστυχως εχει συγκεκριμένο ταβανι. Χρησιμο γραναζι, αλλα σε ομαδα με τους δικους μας στοχους δεν μπορει αν τραβήξει το κουπι του βασικου. Λέω δυστυχώς και το εννοω, γιατι το παλικαρι είναι συμπαθεστατο, φιλοτιμο και τρομερα εργατικο.
Τον καλεσε ο Πογιετ στην Εθνικη, για τον
αγωνα με την Γαλλια.
Σιγουρα μεγαλη στιγμη για τον Χαρη.
Μπραβο παλικαρε.
αγωνα με την Γαλλια.
Σιγουρα μεγαλη στιγμη για τον Χαρη.
Μπραβο παλικαρε.
- ΑποστόληςΑ
Τώρα τον κάλεσε; Γιατί όχι πριν λίγες μέρες ώστε να παίξει με την Ν. Ζηλανδία;
- Μπαρκαρούτσος
Να τον βάλει με τους Γάλλους και να εκτεθεί; Δε μαμιόμαστε λέω εγώ; Δεν έβαλε τον Ντέλια με τους Ολλανδούς ο άμπαλος, που αν αυτός ξέρει ποδόσφαιρο μία, εγώ ξέρω εκατόν πενήντα χιλιάδες...άντε με τον χαρτάκια.
Όποτε παίζει η εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου, θα είμαι πάντα με τον αντίπαλο. Μέχρι να σοβαρευτούν εκεί μέσα να γίνουν ομάδα.
Όποτε παίζει η εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου, θα είμαι πάντα με τον αντίπαλο. Μέχρι να σοβαρευτούν εκεί μέσα να γίνουν ομάδα.
Κι εγώ μέχρι να φύγουν Πογιέτ και κάποιοι παίκτες που δεν θα έπρεπε να περνάνε ούτε απέξω.
-
Ο Πογετ γενικα ειναι θεμα χρονου να φυγει. Πιστευω πως σε περιπτωση βαριας ηττας απο Γαλλια τελειωσε. Εχει χασει τη μπαλα με την διαχειριση των παικτων και επικρατει πολυ μπερδεμενο κλιμα.