Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
paoki19

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Δημοσίευση από paoki19 »

HOOL4IGAN έγραψε:Ο καινούργιος προπονητής που θέλεις να έρθει, όχι που θα έρθει... Εκτός και αν γνωρίζεις κάτι πάω πάσο...
Να το πω αλλιώς... Πιστεύω πως ΘΑ έρθει, διότι και ο Λου σαν σκαλοπάτι βλέπει τον ΠΑΟΚ !
thomkat

Δημοσίευση από thomkat »

gergeo4 έγραψε:οι καλες διαπραγματεύσεις θελουν ΧΡΟΝΟ!οι καλοι παιχτες εχουν κ αλλες προτάσεις οπως κ οι ομάδες τους.δεν ειναι τοσο απλο
Έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά δυστυχώς ο χρόνος είναι το μόνο πράγμα που δεν έχουμε. Δεν νομίζω να περιμένει κανείς να έρθει παίχτης μέχρι την Τρίπολη, αλλά τουλάχιστον ας πάμε εκεί με κάποιες απ τις ανανεώσεις τελειωμένες.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

paoki19 έγραψε:
HOOL4IGAN έγραψε:Ο καινούργιος προπονητής που θέλεις να έρθει, όχι που θα έρθει... Εκτός και αν γνωρίζεις κάτι πάω πάσο...
Να το πω αλλιώς... Πιστεύω πως ΘΑ έρθει, διότι και ο Λου σαν σκαλοπάτι βλέπει τον ΠΑΟΚ !
Πίστευε κσι μη έρευνα.... Λου αλλά δυο χρόνια πιστεύω.....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Αν παρει πρωταθλημα ναι
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Πουλάμε Πρίγιοβιτς 10 χαρτιά στα 28 του και παίρνουμε τον πασίγνωστο Μπεργκ δε ξέρω κ εγώ πόσο στα 33 του...33!!!
Δεν πειράζει φέρτε κι άλλους 30+ δυο βήματα πριν τη σύνταξη δε τρέχει κάτι, αφού κάποτε ήταν καλοί παίκτες φυσικά και μας κάνουν.. για πόσο θα έχουν δυνάμεις δε μας νοιάζει, εμείς είμαστε εδώ, κάτι αράβικες ομάδες και κάτι κινέζικες
Ήθελα να 'ξερα γιατί εξακολουθεί να πληρώνεται το τμήμα scouting, αν όντως έχουμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pisakaipoupoula την Τετ 09 Ιαν 2019, 15:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

Δεν έχω αντίρρηση...
Εγώ είμαι υπέρ στο να κάθεται ένας κόουτς τουλάχιστον μια τριετία. Αλλά μετά από ένα πρωτάθλημα είναι ο καλύτερο χρόνος για να φύγεις αν θες το κάτι παραπάνω στην καριέρα σου!
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

pisakaipoupoula έγραψε:Πουλάμε Πρίγιοβιτς 10 χαρτιά στα 28 του και παίρνουμε τον πασίγνωστο Μπεργκ δε ξέρω κ εγώ πόσο στα 33 του...33!!!
Δεν πειράζει φέρτε κι άλλους 30+ δυο βήματα πριν τη σύνταξη δε τρέχει κάτι, αφού κάποτε ήταν καλοί παίκτες φυσικά και μας κάνουν.. για πόσο θα έχουν δυνάμεις δε μας νοιάζει, εμείς είμαστε εδώ, κάτι αράβικες ομάδες και κάτι κινέζικες
Ήθελα να 'ξερα γιατί εξακολουθεί να πληρώνεται το τμήμα scouting, αν όντως έχουμε
Τώρα πρέπει να τους καταλάβεις και εσύ γιατί θέλουν κάποιον γνώστη του πρωταθλήματος και δεν έχουν και άδικο την δεδομένη στιγμή... Θεωρητικά μιλάμε για τον συγκεκριμένο γιατί δεν ξέρουμε κάτι παραπάνω. Σε γενικές γραμμές έχει βάση και είναι σωστό το σχόλιό σου... Βέβαια ο νέος τεχνικός διευθυντής που ήρθε δεν σ δίνει ελπίδα; Και τι εννοώ... Ποιο είναι το + του; Οι πωλήσεις... Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν ήρθε για να πουλήσει τον Μάτος, ούτε να προτείνει έναν νέο "Μάτος" για να κρεμάσει τα παπούτσια του στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Descartes έγραψε:- Μπέργκ, σπάνιος παστελωτής. Οτι χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή.
Συμφωνώ,
Το πρόβλημα είναι εκτός από αυτή τη στιγμή θα τον έχουμε και άλλα δύο χρόνια.
++++
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Οι Πορτογαλλοι γραφουν για αυτον https://www.transfermarkt.com/mattheus/ ... ler/226138 αλλα ουτε κατι το σπουδαιο μοιαζει αλλα και 8-10ρι ειναι ενω εμεις καιγομαστε για 6-8ρι.
Άβαταρ μέλους
teo4giannitsa

Δημοσίευση από teo4giannitsa »

Ε μας λείπει ένας μαλλιάς

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Αν είναι για 10αρι προλαβαίνουμε να σπρώξουμε και τον Πέλκα... Δεν μου λέει κάτι πάντως ο συγκεκριμένος...
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

teo4giannitsa έγραψε:Ε μας λείπει ένας μαλλιάς

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μόνο αν έχει κοτσίδα αλλιώς δεν παίρνουμε...
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

paoki19 έγραψε:Δεν έχω αντίρρηση...
Εγώ είμαι υπέρ στο να κάθεται ένας κόουτς τουλάχιστον μια τριετία. Αλλά μετά από ένα πρωτάθλημα είναι ο καλύτερο χρόνος για να φύγεις αν θες το κάτι παραπάνω στην καριέρα σου!
Σωστά τα λες απλά μη ξεχνάς και που ήταν πριν τον ΠΑΟΚ. Ήδη ανέβηκε αρκετά "σκαλοπάτια". Το που θα φτάσει ή που θέλει να φτάσει άγνωστον... Πάντως αν τα καταφέρει τελικά, για το δικό του κυρίως καλό αλλά όχι μόνο, θα πρέπει να φύγει αυτό είναι στανταράκι όντως...
Besuch 2

Δημοσίευση από Besuch 2 »

Ρε ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΕΛΩ!!!!
ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;;;;; ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ!!!!

Η μονη μου ενσταση ειναι να μην το παρω αλα γαυρο κι αλα αεχ....τιποτα αλλο!!
Απο κει κ περα αν το παρω με κλωνοποιηση του Ανδρεα Παπανδρεου σεντερ φορ, στ@@ μου αν του χρονου θα σερνεται επειδη η κλωνοποιηση δεν τελειοποιηθηκε ακομα...

Αν ειναι να βρει η οχι λαβρακι ο Μπραγκο ας απασχολει αυτους που τον πλερωνουν. Κι αν ειναι να μου ρθει λαβρακι τωρα που θα αρχισει να αποδιδει του χρονου, σε δυο χρονια θα πουληθει 20 μυρια αλλα θα χαθει το φετεινο...τοτε προτιμω τον καθε Μπεργκ που θα σβησει την καψα μου για τιτλο φετος κι ας προσθεσω στη μηχανη αλλον εναν "παππου"....

Την Κυριακη εχουμε τελικο...αυτο ξερω εγω!!!
(Στην Τριπολη χιονιζει;)
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Έτσι ακριβώς.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”