Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
[youtube]1ydplAvf56M[/youtube]
Και πρωην συμπεκτης με κρεσπο
Και πρωην συμπεκτης με κρεσπο
-
Τότε μετρούσε τα κουκιά και τώρα έχει Σαββίδη και 10+ μύρια έσοδα από πωλήσεις. Ε λογικό είναι.Kostas_Peraia4 έγραψε:Aν ειμασταν στο καλοκαιρι του 2008 και ερχοταν ο 31χρονος Μικου στον ΠΑΟΚ,στο αεροδρομιο θα ειχε 10.000 κοσμο.
Απλα,εν ετει 2016 φαινεται πως ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ,καλομαθε.
Ο τυπος ειναι σεντερφορακλα ολκης
Είναι και πρόοδος αν το καλοσκεφτείς.
μεταξυ του "σκετο Βασκεζ με τοσα λεφτα και με το κενο να μενει στην πλαγια θεση που ποναμε" και "των παραπανω παικτων", μακραν η καλυτερη λυση ειναι η δευτερηpaokovios1974 έγραψε:Οποτε συμφωνουμε φερτε Μικου τιαμ να τους αμησουμε ολους

-
[youtube]V4pHdEu-aMI[/youtube]PaokP έγραψε:Γτ δεν μπορώ να βρω στο YouTube τον miku;
Στάλθηκε από το 4013D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απλά πολύς κόσμος παρακολουθεί μόνο ΠΑΟΚ (άντε και κάνα ΠΟΚ και Τσ.λ.) και δεν τον ξέρει καν.Kostas_Peraia4 έγραψε:Aν ειμασταν στο καλοκαιρι του 2008 και ερχοταν ο 31χρονος Μικου στον ΠΑΟΚ,στο αεροδρομιο θα ειχε 10.000 κοσμο.
Πάντως το ότι μετά και τα περσινά αποτελεί κριτήριο για μεταγραφή το τι ενθουσιασμό θα προκαλέσει στον κόσμο με ξεπερνά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος black death την Δευ 29 Αύγ 2016, 23:14, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Εγώ προτιμώ τον 25χρονο Ισπανό από τον 31χρονο γυρολογο,ας είναι και καλύτερος τώρα ο δεύτερος.
- Dimitris_L4
Τον αλβαρο δεν τον ξέρω....τον τιαμ επισης...ΑΛΛΑ Ο ΜΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ...κ προς θεου καμια σχεση με τον κλαους..αν ειναι ποτε δυνατον..εμενα κατι μ λεει οτι ακομη δν βγήκε το σωστό ονομα...ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...

+4obanebane έγραψε:Εγώ προτιμώ τον 25χρονο Ισπανό από τον 31χρονο γυρολογο,ας είναι και καλύτερος τώρα ο δεύτερος.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Δευ 29 Αύγ 2016, 23:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
Καλώς όρισες!chrispaok5 έγραψε:Γειά σε όλους.Είμαι καινούριο μέλος!

Λάθος παίκτηςblack death έγραψε:[youtube]V4pHdEu-aMI[/youtube]PaokP έγραψε:Γτ δεν μπορώ να βρω στο YouTube τον miku;
Απλά πολύς κόσμος παρακολουθεί μόνο ΠΑΟΚ (άντε και κάνα ΠΟΚ και Τσ.λ.) και δεν τον ξέρει καν.Kostas_Peraia4 έγραψε:Aν ειμασταν στο καλοκαιρι του 2008 και ερχοταν ο 31χρονος Μικου στον ΠΑΟΚ,στο αεροδρομιο θα ειχε 10.000 κοσμο.
Πάντως το ότι μετά και τα περσινά αποτελεί κριτήριο για μεταγραφή το τι ενθουσιασμό θα προκαλέσει στον κόσμο με ξεπερνά.
-
Εγώ βέβαια παρακολουθώ εδω και ενα χρονο το φορουμ απλα τωρα το πηρα αποφαση να ασχοληθω πιο ενεργα!RoMaN έγραψε:Καλώς όρισες!chrispaok5 έγραψε:Γειά σε όλους.Είμαι καινούριο μέλος!
- Kostas_Peraia4
Ρε συ αυτο ειναι ο Michu.Oχι ο Μikublack death έγραψε:[youtube]V4pHdEu-aMI[/youtube]PaokP έγραψε:Γτ δεν μπορώ να βρω στο YouTube τον miku;
Δεν ειμαι ο Ραιαν.Ο Μπραιαν ειμαι

[youtube]EqSuaiqDTr0[/youtube]
-
Χαχα, αυτά παθαίνεις όταν ενημερώνεσαι μόνο απ' το φόρουμ.Mīngus έγραψε: Λάθος παίκτης

Δεν έχω διαβάσει τίποτα και εκεί πήγε το μυαλό μου.
Τωρα το πονάμε στην πλαγιά θεση με τζαλμα απο τη μια και γκαρυ απο την αλλη το λες κ λιγο υπερβολή.
Και μένα στην αρχή, μη σκας.black death έγραψε:Χαχα, αυτά παθαίνεις όταν ενημερώνεσαι μόνο απ' το φόρουμ.Mīngus έγραψε: Λάθος παίκτης
Δεν έχω διαβάσει τίποτα και εκεί πήγε το μυαλό μου.