Lubos Michel
Re: Lubos Michel
Μακάρι να μην φύγει και την Δευτέρα να ανακοινωθούν οι παίκτες, η μόνη κίνηση που θα μας πάει μπροστά, όλα τα άλλα θα φέρουν ανακατωσουρα, καθυστερήσεις και δεν είμαστε για τέτοια, πρέπει να επικεντρωθουμε στο πρωτάθλημα και κάθε αγώνας να είναι τελικός, νοκ άουτ ματς έτσι πρέπει να το δουν στο αγωνιστικό τμήμα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Σάβ 26 Αύγ 2017, 17:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Sorry man αλλα επι Βρυζα Ζαγορακη η ομαδα ειχε πορτογαλλο προπονητή και σε καποια φαση κατεβαιναμε με 11 εθνικότητες. Οι ακαδημίες δεν βγαζανε τιποτα οποτε η ορολογια Ελληνες ειναι εξορισμού λαθος, εκτος αν ο κολκας κινητοποιεί χιλιαδες κοσμου και απο 9.000 διαρκειας θα ειχαμε ξερω γω 30.000. Η δεν ηθελε τον Αρνεσεν κι εφερε του Λουμπος. Η δεν ηθελε Ιβιτς και εφερε Στανο και μετα Λουτσε.eorptol1 έγραψε:Ο κολκας αυτο το Αντε να μην πω και λερωσω το στόμα μου θέλει Έλληνες παντού για να κάνει ρεπορτάζ με SMS όπως επί Βρυζα και να το παίζει μεγάλος και τρανός...... Ουστ....AntoniosK έγραψε:Για να λέμε τα πράγματα όπως πρέπει, ο Κόλκας από την αρχή της χρονιάς αναφέρεται σε δυσλειτουργίες τις οποίες όλοι τις βλέπουμε αλλά όταν τις λένε άλλοι εκφραζόμαστε περίεργα. Από την άλλη το να αναρωτηθεί κάποιος γιατί έφυγε ο Κίτσιου ενώ δεν είχαμε αλλαγή, γιατί έφυγε ο Κλάους ενώ δεν είχαμε αλλαγή δεν είναι τόσο λανθασμένο. Οπότε ας μείνουμε στην ουσία και όχι στο αν μας αρέσει κάποιος ή όχι. Αυτό το ότι τους έκοψε τις ειδήσεις δεν το καταλαβαίνω. Εγώ πάντως προτιμώ να ξέρει κάποιος από εδώ ποιον θα πάρω προπονητή και να το μαθαίνω από αυτόν παρά από το Νικολακόπουλο. Άραγε σε εκείνον ποιος το βρώμισε? Τώρα γιατί πολλοί από εδώ χαιρόταν όταν έμαθαν το νέο για το Στανόγιεβιτς από το γαυροδημοσιογραφοτερατούργημα και θεωρούσαν ότι είναι μαγκιά στους από εδώ δε ξέρω. Εμένα τρύπημα μου έμοιαζε. Ακόμη και να έχεις κάτι με τους δημοσιογράφους δε σκας το νέο στον αντίπαλο σου, σε αυτόν που σε έχει καταστρέψει. Αυτό είναι προδοσία και όχι εξυπνάδα.navigator11 έγραψε: Το λοιπόν, επειδή δεν μπόρεσα να δω τον επαναληπτικό, ευτυχώς δηλαδή, έβαλα ραδιόφωνο. Πολκass. Φυσικά, στη διάρκεια του αγώνα, όσο υπήρχε σκορ πρόκρισης, οκ, νορμάλ σχετικά πράγματα. Με το που γύρισε το έργο άρχισε ο οχετός. Κοντολογίς, μεθοδικά έφαγε όλους τους Έλληνες για να φέρει τα ... κολλητάρια του. Αυτό άντεξα να ακούσω, πιθανώς να λέχτηκαν αργότερα και άλλα. Το θεωρώ λογικό να τον περίμεναν στη γωνία. Δεν ήταν και ευχάριστο αυτό που ζούσαν τόσους μήνες. Ήρθε η ώρα για εκδίκηση, πατώντας στην αποτυχία. Ουδεμία έκπληξη για άτομα, που στερούνται επαγγελματισμού. Μιλάμε για καιροσκόπους - οπαδούς, σε ή εκτός εισαγωγικών, που, γνώμη μου, το 80-85% τους είναι να ντρέπεσαι να λες ότι είναι ΠΑΟΚ. Από πολλές απόψεις!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Κολκας υπάρχει οσο υπαρχει ανωμαλια και η ανωμαλια πηγαζει απο τον κλειστο πυρηνα. Τελεια και παυλα.
Ο κολκας πάντα ήθελε να διπλαρώνει τους Έλληνες παίκτες, γνωστή η τακτική του για να έχει πληροφορήσει εκ των έσω.....
Οσα κενα και αν εχει το ρεπορταζ,καθως ειναι διαφορετικο το παραιτηθηκε, απο το εθεσε εαυτον στην διαθεση Ιβαν,αλλα και αυτο το προλαβε και μιλησε με πιθανους αντικαταστατες ο Ιβαν, ενω το παιχνιδι ηταν την Πεμπτη και μολις εκεινη την μερα ανακοινωθηκε παικτης,ακουγεται αστειο,η αληθεια ειναι πως αν δεν ειχε γινει κατι,θα ειχε υπαρξει ηδη διαψευση απο την ΠΑΕ εκτος και αν ειναι ολοι εκει μεσα καθυστερημενοι.
Γνωστή απο που; Ποιος Έλληνας μαθαμε οτι μιλησε; Και τι ειπε; Η τελευταία επιτυχία του Κολκα ηταν ο Μπερμπατοφ. Έχεις ενα ονομα; Ενα, οχι δυο. Ενα.eorptol1 έγραψε:Ο κολκας πάντα ήθελε να διπλαρώνει τους Έλληνες παίκτες, γνωστή η τακτική του για να έχει πληροφορήσει εκ των έσω.....
- Pastor_of_Muppets
KOSTAS54 έγραψε:Το εγώ ή αυτοί, δεν είναι εκβιαστική απαίτηση????Pastor_of_Muppets έγραψε:Πως δέθηκε σκοινί-κορδόνι ότι ο Ιβιτς εκβίασε, αδυνατω να το καταλάβω.
Προτού αρχίσετε να λέτε ποιος είναι ο Ιβιτς (που έχει δείξει ποιος είναι πολύ καλά), βγήκε και εκβιασμός δηλαδή.
Ο πιο απλός διάλογος:
- Πρόεδρε, αυτός, αυτός κι αυτός παρεμβαίνουν στη δουλειά μου και εγώ έτσι δε μπορώ να συνεχίσω να δουλεύω.
- Ναι αλλά κι εγώ δε μπορώ να τους διωξω γιατί είναι αναγκαίοι στα πόστα τους.
- Αναγκαστικά θα αποχωρήσω τότε.
Τέλος.
Πήγαμε εδώ σε εκβιασμούς, σιγά μην τον απείλησε κιόλας ο Ιβιτς.
Αν δε συμπαθείτε κάποιον για τον χ,ψ λόγο δεκτό.
Δε χρειάζεται να τον δειχνετε και ως Κορλεόνε στους υπολοίπους όμως.
Εγώ ξέρω πως κακώς έφυγε ο Ιβιτς που έκανε ΟΜΑΔΑ και επίσης ξέρω ότι είναι από τους ελάχιστους που αν ερχόταν τώρα θα έφτιαχνε την ομάδα άμεσα. Κι αν δεν είχε φύγει ποτέ, τώρα θα είχαμε πλήρες ρόστερ, θα ήμασταν πρώτο φαβορί για πρωτάθλημα και μόνο υγεία θα έβγαινε προς τα έξω.
Φίλε μου καταρχήν όλο αυτό που ειπώθηκε εδώ μεσα, δε γνωρίζεις καν αν ισχύει...
Παίρνεις λοιπόν αυτό που άκουσες ΕΔΩ το τονίζω και απομαγνητοφώνησες και το διάλογο κιόλας στο μυαλό σου ότι ο Ίβιτς ο παλιοχαρακτήρας του είπε ή εγώ ή αυτοί...!
Ξεκινάς με μια υπόθεση, συνεχίζεις με μια δική σου υπόθεση και βγάζεις το δικό σου ασφαλές συμπέρασμα.
ΛΟΓΙΚΗ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ...
Αλλά θα μπω στο τριπάκι να σου απαντήσω, ακόμα και αυτό που μόνος σου συμπέρανες όχι δεν είναι εκβιαστική απαίτηση.
Εντάξει;
Μα από μόνο είναι παράλογο αυτό που είπε κάποιος ό,τι ζήτησε ο ιβιτς παραμύθια είναι, πιστεύετε ότι είναι τέτοιος τύπος ο ιβιτς; που να ζητάει τέτοια εξωφρενικά πράγματα;
Δεν το δέχεσαι επειδή δεν το χωράει ο νους σου;eorptol1 έγραψε:Μα από μόνο είναι παράλογο αυτό που είπε κάποιος ό,τι ζήτησε ο ιβιτς παραμύθια είναι, πιστεύετε ότι είναι τέτοιος τύπος ο ιβιτς; που να ζητάει τέτοια εξωφρενικά πράγματα;
Μου φαίνεται απίστευτο δεν τον θεωρώ αφελή, να ζητάει να φύγουν όλοι μέχρι και ο αντιπρόεδρος.....
Οφ τόπικ: Οι αρδ για τους οποίους γίνεται ο πολύς λόγος, οι αποκλειστικοί του ΠΑΟΚ δηλαδή, δεν είναι ούτε εχθροί της ομάδας ούτε θέλουν να την τρυπάνε όπως το εννοείτε κι αυτό έχει φανεί άπειρες φορές. 2 πράγματα θέλουν και λειτουργούν έτσι:
1) Να μη φύγει ποτέ ο ΠΑΟΚ από τα στενά τοπικά πλαίσια της Θεσσαλονίκης, να μεγαλώσει, αλλά όχι τόσο ώστε να είναι ο ΠΑΟΚ της Ελλάδας. Όταν ο ΠΑΟΚ δεν θα είναι τοπική ομάδα για τη συνείδηση του κόσμου (και δεν εννοώ τον κόσμο της Μακεδονίας) και είναι σαν πχ το βάζελο που δεν τον βλέπει κανείς σαν ομάδα αυστηρά της Αθήνας όπως πχ τον Πανιώνιο, ή του γάβρου που δεν είναι καθαρά πειραιώτικη θα έχουν καταστραφεί. Γιατί τότε θα χάσουν το μονοπώλιο που είναι η δύναμή τους. Οι ρεπόρτερ του γάβρου δεν είναι όλοι πειραιώτες, ελάχιστοι είναι, ούτε του βάζελου αθηναίοι. Του ΠΑΟΚ είναι όμως. Αυτό φοβούνται μην αλλάξει.
2) Η λατρεία τους για τους Έλληνες έχει να κάνει κ με την πληροφόρηση και με το μεγάλωμα και με τις ακαδημίες, που όλοι τις γουστάρουν, ίσως γιατί έχουν εκεί συγγενείς, φίλους, προσβάσεις σε πληροφόρηση, γενικά μικροσυμφέροντα. Αλλά και με την προσωπική τους άποψη για το ποδόσφαιρο που είναι ελαφρώς οπισθοδρομική και προηγούμενων δεκαετιών.
Για τον Ίβιτς δεν βοηθάει η σεναριολογία, ας πιεστεί κάποιος να βγει να μιλήσει. Αν ποτέ γίνει αυτό το ξανασυζητάμε σε κάποια στέρεα βάση.
1) Να μη φύγει ποτέ ο ΠΑΟΚ από τα στενά τοπικά πλαίσια της Θεσσαλονίκης, να μεγαλώσει, αλλά όχι τόσο ώστε να είναι ο ΠΑΟΚ της Ελλάδας. Όταν ο ΠΑΟΚ δεν θα είναι τοπική ομάδα για τη συνείδηση του κόσμου (και δεν εννοώ τον κόσμο της Μακεδονίας) και είναι σαν πχ το βάζελο που δεν τον βλέπει κανείς σαν ομάδα αυστηρά της Αθήνας όπως πχ τον Πανιώνιο, ή του γάβρου που δεν είναι καθαρά πειραιώτικη θα έχουν καταστραφεί. Γιατί τότε θα χάσουν το μονοπώλιο που είναι η δύναμή τους. Οι ρεπόρτερ του γάβρου δεν είναι όλοι πειραιώτες, ελάχιστοι είναι, ούτε του βάζελου αθηναίοι. Του ΠΑΟΚ είναι όμως. Αυτό φοβούνται μην αλλάξει.
2) Η λατρεία τους για τους Έλληνες έχει να κάνει κ με την πληροφόρηση και με το μεγάλωμα και με τις ακαδημίες, που όλοι τις γουστάρουν, ίσως γιατί έχουν εκεί συγγενείς, φίλους, προσβάσεις σε πληροφόρηση, γενικά μικροσυμφέροντα. Αλλά και με την προσωπική τους άποψη για το ποδόσφαιρο που είναι ελαφρώς οπισθοδρομική και προηγούμενων δεκαετιών.
Για τον Ίβιτς δεν βοηθάει η σεναριολογία, ας πιεστεί κάποιος να βγει να μιλήσει. Αν ποτέ γίνει αυτό το ξανασυζητάμε σε κάποια στέρεα βάση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος johnys999 την Σάβ 26 Αύγ 2017, 18:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
KOSTAS54 έγραψε:Και ποιος είναι ο Ίβιτς που θα υποδείξει στον Σαββίδη ποιον θα τοποθετήσει αντιπρόεδρο???
Αν, λέω, αν αυτό ζήτησε, τότε έπρεπε να φύγει με τις κλωτσιές.
ΥΓ. Και βέβαια δεν γεννάται θέμα επιστροφής του, όσο ο Σαββίδης έχει τον ΠΑΟΚ.
Δεν το ξεκίνησα εγώ, για τον Ιβιτς και τις "δήθεν??" απαιτήσεις του.Pastor_of_Muppets έγραψε:KOSTAS54 έγραψε:Το εγώ ή αυτοί, δεν είναι εκβιαστική απαίτηση????Pastor_of_Muppets έγραψε:Πως δέθηκε σκοινί-κορδόνι ότι ο Ιβιτς εκβίασε, αδυνατω να το καταλάβω.
Προτού αρχίσετε να λέτε ποιος είναι ο Ιβιτς (που έχει δείξει ποιος είναι πολύ καλά), βγήκε και εκβιασμός δηλαδή.
Ο πιο απλός διάλογος:
- Πρόεδρε, αυτός, αυτός κι αυτός παρεμβαίνουν στη δουλειά μου και εγώ έτσι δε μπορώ να συνεχίσω να δουλεύω.
- Ναι αλλά κι εγώ δε μπορώ να τους διωξω γιατί είναι αναγκαίοι στα πόστα τους.
- Αναγκαστικά θα αποχωρήσω τότε.
Τέλος.
Πήγαμε εδώ σε εκβιασμούς, σιγά μην τον απείλησε κιόλας ο Ιβιτς.
Αν δε συμπαθείτε κάποιον για τον χ,ψ λόγο δεκτό.
Δε χρειάζεται να τον δειχνετε και ως Κορλεόνε στους υπολοίπους όμως.
Εγώ ξέρω πως κακώς έφυγε ο Ιβιτς που έκανε ΟΜΑΔΑ και επίσης ξέρω ότι είναι από τους ελάχιστους που αν ερχόταν τώρα θα έφτιαχνε την ομάδα άμεσα. Κι αν δεν είχε φύγει ποτέ, τώρα θα είχαμε πλήρες ρόστερ, θα ήμασταν πρώτο φαβορί για πρωτάθλημα και μόνο υγεία θα έβγαινε προς τα έξω.
Φίλε μου καταρχήν όλο αυτό που ειπώθηκε εδώ μεσα, δε γνωρίζεις καν αν ισχύει...
Παίρνεις λοιπόν αυτό που άκουσες ΕΔΩ το τονίζω και απομαγνητοφώνησες και το διάλογο κιόλας στο μυαλό σου ότι ο Ίβιτς ο παλιοχαρακτήρας του είπε ή εγώ ή αυτοί...!
Ξεκινάς με μια υπόθεση, συνεχίζεις με μια δική σου υπόθεση και βγάζεις το δικό σου ασφαλές συμπέρασμα.
ΛΟΓΙΚΗ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ...
Αλλά θα μπω στο τριπάκι να σου απαντήσω, ακόμα και αυτό που μόνος σου συμπέρανες όχι δεν είναι εκβιαστική απαίτηση.
Εντάξει;
Αυτό να το πεις σ αυτούς που το ανέφεραν και αισθάνονται υπερήφανοι γι αυτό.
Όπως βλέπεις παραπάνω συμμετείχα στη συζήτηση, επισημαίνοντας το ΑΝ αυνέβη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KOSTAS54 την Σάβ 26 Αύγ 2017, 18:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Μίχελ πρέπει να μείνει. Επίσης θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ παράξενο ότι κάποιος γνωρίζει τί είπανε Σαββίδης και Μίχελ. Κάτι μου βρομάει σε αυτή την ιστορία. Επιμένω ότι η περίοδος της διακοπής είναι πολύ σημαντική για να δουλέψει η ομάδα με τον καινούριο προπονητή. Πλέον οτιδήποτε γίνει που αλλάζει τις ισορροπίες θα μας πάει ακόμα πιο πίσω, γιατί το μόνο που θα καταφέρει είναι μια μικρή βελτίωση άμεσα, που όμως θα είναι μπούμεραγκ στο μέλλον.
Όση ευθύνη έχει ο Ιβάν άλλη τόση έχεις και εσύ για το φετινό χάλι,να πας στο καλό,αν μπορούσες να πάρεις και τον Σαββίδη μαζί σου θα ήταν σούπερ.
- desperando
- Επικοινωνία: