Igor Tudor II

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Igor Tudor II

Δημοσίευση από goran 64 »

Ίσως και 300ευρω ακόμα... :oops:
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

Τις δηλώσεις Μπόλονι για το οτι το ρόστερ μας ηταν χαμηλής ποιότητας ( πριν ακομα φύγουν οι πρωτοκλασάτοι ) τις θυμασαι περίπτερε;

Και το άρθρο που ανέβασα για τον Μπόλονι μπορεί να ηταν απο αρδ αλλα αποτυπώνει επακριβώς το κλίμα που επικρατούσε για τον Ρουμάνο και ανάμεσα μας.. Μια βόλτα στο τοπικ του εκείνη την εποχή και θ το θυμηθείς
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Φίλε Γκόραν, θα έλεγα να μην ειρωνεύεσαι ...
όπως επίσης θα έλεγα ότι έχεις κάθε δικαίωμα να σου αρέσει η φετινή μας ομάδα και ο φετινός μας προπονητής.
Εγω μαζοχιστής δεν είμαι ...
Το χειρότερο όλων είναι ότι κάθε χρονιά ο πήχυς χαμηλώνει με αποτέλεσμα να αισθανόμαστε ότι αδικήσαμε τον Δώνη, ότι ο Γ.Χ. είναι ο προπονητής των επιτυχιών, ότι αδικήθηκε επίσης ο Χουμπ και ο Αγγελος, που όλοι είχαν την ομάδα σε καλύτερες θέσεις.
Κάποιοι τον ΠΑΟΚ μας τον θέλουμε ΜΕΓΑΛΟ, πρωταθλητή και πάντα πρωταγωνιστή και ποτέ κομπάρσο.
Φέτος γίναμε κανονικοί κομπάρσοι και μας το επιβεβαίωσε και ο προπονητής μας.

Δεν ξέρω εάν φταίει ο Τούντορ, το πλάνο, η ανυπομονησία, η ιδέα που έχουμε για την ομάδα μας κλπ.
Το θέμα είναι ότι κάτι πρέπει να αλλάξει σε αυτή την ομάδα για να μην φτάσουμε σε ρεκόρ αποτυχίας.
Προσωπικά πιστεύω ότι οποιοσδήποτε προπονητής στυλ Ματζουράκη, Παράσχου κλπ. ήταν στην ομάδα θα την είχε σε καλύτερη κατάσταση και αυτό θέλω να μου το επιτρέψεις.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

riegel βάλε τόπικ
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

The_Stalker έγραψε:Ένα είναι σίγουρο: χρειαζόμαστε χρόνο έως χρόνια για να μπορέσουμε να συσπειρωθούμε και μόλις μια μέρα για να γίνουμε Τούμπα - Ιράν - Καμπότζη - Βιετνάμ.

Οι δηλώσεις Τούντορ ήταν και για μένα άστοχες, όμως απέχουν πολύ από αυτό που του καταλογίζουν συνοπαδοί και ο τοσκίτσης. Το αγγλικό κείμενο ξεκαθαρίζει κάποια πράγματα.
Τη γνώμη του για τον Πέλκα την είπε εξαρχής και αναφέρθηκε και από άλλον: καλός παίκτης που δεν είναι ακόμα έτοιμος να σηκώσει το βάρος όλης της ομάδας.
Επίσης ζήτησε 10αρι. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ψάξω να παραθέσω δηλώσεις του, το θυμάστε όλοι.
Τελικώς 10αρι δεν αποκτήθηκε. Γιατί; Γιατί ο ΠΑΟΚ δεν λειτουργούσε και δεν λειτουργεί ακόμα σωστά. Γιατί ο Ιβάν ψαχνόταν με επιτροπές και βεζυρτζήδες. Γιατί για να γίνει μια μεταγραφή πρέπει να περάσει από 100 εγκρίσεις. ΕΔΩ είναι η ευθύνη του κλαμπ στην οποία αναφέρθηκε ο Τούντορ.

"Δουλειά" του ΑΡΔ, είναι να παρουσιάζει τις ειδήσεις έτσι ώστε να περάσει αυτό που θέλει. Αυτό κάνει ο χ τοσκίτσης, ο y φραδελάκης και ο z σταθόπουλος. Νομίζω ότι οι περισσότεροι είστε σε θέση να το κατανοείτε αυτό. Να συντάσσεται κάποιος με τον ΑΡΔ επειδή συμφωνεί με τη γενικότερη θέση που πάει να περάσει, παραβλέποντας ή παραποιώντας γεγονότα και δηλώσεις, είναι ντροπή.

Δεν νομίζω να πιστεύει κανένας ότι ο Τούντορ είναι άμοιρος ευθυνών. Για εμένα όχι στο στήσιμο - σύστημα της ομάδας (εκτός από την μη εκμετάλλευση των στημένων που το έχω ξαναεπισημάνει), αλλά στη διαχείριση - ψυχολογία. Οταν παρουσιάζεις ποδοσφαιρική αφέλεια, όταν ενώ δημιουργείς ευκαιρίες δεν καθαρίζεις το ματς, όταν τρως εύκολα το γκολ, ΣΙΓΟΥΡΑ έχει ευθύνη ο προπονητής. ΟΜΩΣ με 23 τελικές, το μεγαλύτερο βάρος πέφτει στους παίκτες.

Αγαπημένη ασχολία η σύγκριση με τον Σάντος. Κάθε προπονητής έχει διαφορετικά στοιχεία. Ο Σάντος ήταν σοβαρός, μεθοδικός και έπαιρνε αποτελέσματα. Παράλληλα, δεν ήθελε νεαρούς παίκτες (ο Κλάους δεν έβλεπε 11αδα ούτε με κιάλι), είχαμε ψυχοβγάλσιμο μέχρι να μπει η ρημάδα στα δίχτυα (Ίβιτς με γρια ακόμα το θυμάμαι, με είχε μείνει τραύμα) και το ποδόσφαιρο που έπαιζε ήταν πονόματος. Το ίδιο έκανε και με την εθνική, το ίδιο κάνει και με την Πορτογαλία που έχει και παικταράδες άλλου επιπέδου. Θέλετε πάλι κάτι τέτοιο;

Ας κάνουμε όλοι λίγο κράτει στις αντιπαραθέσεις. Πραγματικά πιστεύει κανείς ότι οι ΠΑΟΚτσήδες εδώ ενδιαφέρονται για τον Τούντορ και όχι για τον ΠΑΟΚ; Πιστεύετε ότι ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ από αυτούς που είναι υπέρ του Τούντορ, θα ήθελαν να παραμείνει αν υπήρχε η εξασφάλιση ότι η ομάδα θα πάει καλύτερα με κάποιον άλλο; Είναι τουλάχιστον ακραίο να ζητάμε μπαν για κάποιον με διαφορετική άποψη, όποια κι αν είαι αυτή.
+1

ΥΓ: Είχα διαβάσει κι άλλες φορές σχόλια από άλλους προπονητές για τον (εκάστοτε) συνάδελφό τους του ΠΑΟΚ. Και πέρα από Μαρίνους και Χ Νικολάου, έχω ακούσει πρόσφατα και πολύ καλή ανάλυση από τον Χριστόπουλο στη νόβα. Λάθος ή σωστοί (και ειλικρινείς ή στημένοι), δεν έχει και τόση σημασία, προπονητές είναι και έχουν την άποψή τους (και βέβαια την ιστορία τους ;) ) και είναι ελεύθεροι να την εκφράσουν. Αλλά να διαβάζω εδώ μέσα την «άποψη»-προπαγάνδα του βλάκα κερατά του γάβρου και μάλιστα από ΠΑΟΚτσάκι, είναι κάτι που δεν περίμενα ποτέ να δω, η ζωή κρύβει τελικά πολλές εκπλήξεις! :lol:
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

Περιπτερος έγραψε:riegel βάλε τόπικ
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... start=1740
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ολοι μιλανε εδω μεσα με επιχειρηματα και εκ του αποτελεσματος ο ΠΑΟΚ χαροπαλευει αγωνιστικα και επικοινωνιακα και καποιοι πουλανε ειρωνεια και με το ζορι φυτιλιαζουν παλι μανουρες εδω μεσα.
Μυαλα αγυριστα και γαιδουροπεισματαρικα.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Αδελφέ riegel δεν βρήκα τίποτα τρομερά στο λινκ (εκτός του ότι από τέλη Οκτωβρίου ήθελαν να τον φάνε ...).
Εψαξα και εγώ στο google και δεν βρήκα άλλο από τις γνωστές δηλώσεις περί ενίσχυσης ήδη από το καλοκαίρι που είχε έλθει. Φυσικά δεν του πήραν παίκτες ... .
Θυμάμαι ότι ήταν σοβαρός και μετρημένος στις δηλώσεις του, αλλά από ένα σημείο και μετά ... .
Δεν είμαι κανένας οπαδός του Μπόλονι. Αυτό που φοβάμαι είναι να μην καούν αυτά τα παιδιά που έχουν μέλλον. Αυτό είναι το ουσιώδες ζήτημα για εμένα, γιατί θα σημαίνει ότι του χρόνου θα ξαναψαχνόμαστε.
Είναι σαφές ότι ο Τούντορ έχει αποτύχει να τα εξελίξει και να τα δέσει ως ομάδα.
Αναφέρθηκα λοιπόν στον Μπόλονι ή σε κάποιον ανάλογο γιατί δούλευε και ατομικά με τους παίκτες, ειδικά τους νέους και γιατί ασχολήθηκε ο ίδιος με τις ακαδημίες.

Επίσης ήταν χρήσιμο το λινκ γιατί κατανοούμε με συγκριτικά δεδομένα ότι οι θλάσεις συνδέονται με την Μεσημβρία.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Με τον Πορτογάλο υπερπροπονηταρά που μας τρύπησε φεύγοντας για τα μάτια της Ε.Π.Ο. (της "φιλενάδας" μας) δεν ήμασταν κομπάρσοι την πρώτη χρονιά;;; Μέχρι και να ξαναέρθει διαβάσαμε να γράφουν κάποιοι!!!

Τόσο κοντή μνήμη έχετε μερικοί ή μήπως...;;; :oops: & :cry:
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

goran ηρέμησε !!! μπορείς ?
Τι σχέση έχει η τότε ομάδα με την σημερινή ? θυμήσου μόνο τι διοίκηση είχαμε ?
Τι περίφημες "σαρδέλλες" ?
Και στο κάτω - κάτω, ο Σάντος ήταν ήδη προπονητής και με περγαμηνές και εμπειρία.
Εμένα δεν μου άρεσε ο Σάντος και φιλοσοφικά με το κατενάτσιο, αλλά είναι εντελώς ανόμοια τα προπονητικά μεγέθη.

Ερώτηση (της πλάκας): μήπως τον προορίζεις για γαμπρό σου και κάνεις έτσι ?
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

goran 64 έγραψε:Με τον Πορτογάλο υπερπροπονηταρά που μας τρύπησε φεύγοντας για τα μάτια της Ε.Π.Ο. (της "φιλενάδας" μας) δεν ήμασταν κομπάρσοι την πρώτη χρονιά;;; Μέχρι και να ξαναέρθει διαβάσαμε να γράφουν κάποιοι!!!

Τόσο κοντή μνήμη έχετε μερικοί ή μήπως...;;; :oops: & :cry:
Εδώ ο άλλος βγήκε στο ραδιόφωνο και είπε δώστε του 5 μύρια κλειστο τριετές...

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
goran 64

:P :P :P Τι άλλο θα ακούσουμε ρε φίλε;;; Πόση προπαγάνδα ακόμα σε βάρος του Π.Α.Ο.Κ. να αντέξουμε;;;

@ Περίπτερος, μια χαρούλα ήρεμος είμαι και για το "τρύπημα" δεν διάβασα απάντηση... :?

Υ.Γ. Γαμπρό κάντον εσύ αφού έχει και "περγαμηνές"!!! Ποιες εννοείς;;; Την βράβευση της Ε.Π.Ο. ως προπονητής της 10ετίας στην Ελλάδα;;; :P Γελάνε και τα κασκόλ στον αέρα λέμε... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 08 Μαρ 2016, 18:08, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

theo-drama έγραψε:Συμφωνω με Αποστολη και λοιπους.
Ολοι μα ολοι αχρηστοι οι προπονητες μετα τον Σαντος που ο καθενας τους εμεινε απο ξερω γω ενα μηνα(Μπερετα) εως το πολυ ισα ισα ενα χρονο(Μπολονι).
Του Σαντος οι 2 πρωτες χρονιες δεν περιειχαν Ευρωπη,που σημαινει λιγοτερα παιχνιδια και την δευτερη του με κανονικη προετοιμασια,ξεκινωντας επισημους αγωνες τελη Αυγουστου.
Ολα αυτα εχουν τα επακολουθα τουςοσον αφορα(τραυματισμους-ελλειπης προετοιμασια αρχικα με αλλους παικτες,στη συνεχεια με αλλους εν μεσω επισημων αγωνων).
Ας κανουμε(που παει να κανει ο Ιβαν αν αντεξει) κατι διαφορετικο φετος για το 2016-17,μηπως και αναγεννηθουμε.
Ας παμε κοντρα στο ρευμα που παμε πριν και μετα την εποχη Σαντος ,ας δοκιμασουμε κατι διαφορετικο,αφου καθε χρονο μενουμε στα ιδια.Με προσθαφαιρεσεις παικτων λιγων και καλων,στο πλανο που θα χρειαστει ο προπονητης.
Ειναι η πρωτη χρονια που παιζουμε τοσο νωρις επισημα παιχνιδια με το αγχος να πηγαινει στα νεαρα παιδια για να περασουμε ομιλους και τα καταφεραν εκει.
Ολοι ειμαστε πικραμενοι φετος,αλλα αλλη λυση δεν φαινεται να υπαρχει,αυτο αποδεικνυεται τοσα χρονια.
Ισως αν δεν ειχαμε Ευρωπη(που δεν το θελω,αλλα λεω),να μην ειχαμε τοσα προβληματα που εχουμε για ολους τους λογους που αναφερθηκαν απο ολους ή τουλαχιστον ολοι οι παικτες που θα ερθουν,να ερθουν νωρις για να γινει η προετοιμασια κανονικα και οχι εν μεσω επισημων αγωνων.
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

Τί θα πει "αντιπαθώ" ή "συμπαθώ" έναν προπονητή?

Η ιστορία του Σάντος έγραψε.
Εκανες πραγματικό πρωταθλητισμό.
Έφτασες μία ανάσα από το πρωτάθλημα.
Περνούσες από όλες τις έδρες αέρα,χωρίς να κάνουν φάση οι αντίπαλοι.
Περνούσες για πλάκα από το Καραισκάκη.
Ομάδα με κεφαλαία γράμματα και με στεγανά στα αποδυτήρια.

Καμία σχέση με το σημερινό αγωνιστικό Δελφινάριο που περιοδεύει ανά την Ελλάδα.
Μακάρι να ερχόταν πίσω,θα μιλούσαμε για πραγματική λύτρωση ή ανάσταση.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Η ιστορία έγραψε 17 ήττες πρωτου έρθουν νίκες σε ντερμπυ στο λεκανοπέδιο τεσσαρα με γιαννενα αποκλεισμος απο τις καρδουλες,στο ματς με Ηρακλή παιζόταν το κεφάλι του την πρώτη του χρονιά τον έσωσε ο ζαγορ όλα αυτά πρωτου έρθουν οι επιτυχίες αυτό έγραψε η ιστορία ....με υπομονή ήρθαν οι επιτυχίες υπομονή του ζαγορακη όχι δικιά μας

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”