33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
Φυσικα, οι εποχες αλλαξαν. Ξυπνηστε καποιοι, δεν γεννιουνται Μπανε καθε μερα.
- Μπαρκαρούτσος
Ένα ποτηράκι μια στο τόσο δεν κάνει κακό νομίζω..κωλοτρυπίδι να μην γίνεται και να ξερνοβολάει πέρα δώθε. Και το λέω εγώ που πλέον δεν πίνω σταγόνα.
Στο τσιγάρο είμαι 100% αντίθετος προσωπικά, από τον μεγαλύτερο recordman Ολυμπιονίκη, μέχρι τον "τελευταίο" άνθρωπο της γης. Αλλά τι να κάνεις... Το θέμα είναι τι παράδειγμα δίνεις στα παιδιά των ακαδημιών, αλλά και στα πιτσιρίκια που σε γουστάρουν. Έχω φίλο στο FB, 15-16 χρονώ, που παίζει μπάλα..αυτός όλο ποστάρει "αρχηγάρα μου" κτλ..ε αυτός μπορεί να πιάσει τσιγάρο και να πει "Σιγά, και ο Κλάους καπνίζει"...
Απλώς κάποιοι παίρνουν περισσότερο στα σοβαρά το να είναι καλό παράδειγμα για τους άλλους, απ'ό,τι άλλοι... Εδώ γονείς καπνίζουν μπροστά στα παιδιά τους, από τη βόλτα με το καροτσάκι μέχρι οπουδήποτε. Και αν στα 16 το πιάσουν να κρυφοκαπνίζει, το μαλώνουν...τέλος πάντων, μεγάλη κουβέντα, για άλλο topic.
Ο Κατσουράνης μπορεί να κάπνιζε κάνοντας μπάνιο μετά τη προπόνηση..και έφτασε εθνική, πήρε Euro, πήγε Benfica, έπαιξε στον Π.Α.Ο.Κ. και ήταν από τους καλύτερους...
Κι ο Santos καπνίζει και πήρε Euro!
Στο τσιγάρο είμαι 100% αντίθετος προσωπικά, από τον μεγαλύτερο recordman Ολυμπιονίκη, μέχρι τον "τελευταίο" άνθρωπο της γης. Αλλά τι να κάνεις... Το θέμα είναι τι παράδειγμα δίνεις στα παιδιά των ακαδημιών, αλλά και στα πιτσιρίκια που σε γουστάρουν. Έχω φίλο στο FB, 15-16 χρονώ, που παίζει μπάλα..αυτός όλο ποστάρει "αρχηγάρα μου" κτλ..ε αυτός μπορεί να πιάσει τσιγάρο και να πει "Σιγά, και ο Κλάους καπνίζει"...
Απλώς κάποιοι παίρνουν περισσότερο στα σοβαρά το να είναι καλό παράδειγμα για τους άλλους, απ'ό,τι άλλοι... Εδώ γονείς καπνίζουν μπροστά στα παιδιά τους, από τη βόλτα με το καροτσάκι μέχρι οπουδήποτε. Και αν στα 16 το πιάσουν να κρυφοκαπνίζει, το μαλώνουν...τέλος πάντων, μεγάλη κουβέντα, για άλλο topic.
Ο Κατσουράνης μπορεί να κάπνιζε κάνοντας μπάνιο μετά τη προπόνηση..και έφτασε εθνική, πήρε Euro, πήγε Benfica, έπαιξε στον Π.Α.Ο.Κ. και ήταν από τους καλύτερους...
Κι ο Santos καπνίζει και πήρε Euro!

- Δημητρης17
Να σε πιστεψουμε τωρα;;;...RoMaN έγραψε:Ένα ποτηράκι μια στο τόσο δεν κάνει κακό νομίζω..κωλοτρυπίδι να μην γίνεται και να ξερνοβολάει πέρα δώθε. Και το λέω εγώ που πλέον δεν πίνω σταγόνα.

- Παλαιολόγος
ειναι δειγμα ανευθυνοτητας να εισαι προτυπο για παιδια και να καπνιζεις δημοσια
- Δημητρης17
Ο Κλαους δεν αλλαζει. Οπως και κανεις ανθρωπος στα 28 του... Επιθετικο θα παρουμε, ο κοσμος να χαλασει και θα ναι και ΑΑΑ ποιοτητας. Το θεμα ειναι να συνεχισουμε να παιρνουμε απο τον Κλαους αυτα που εχει να δωσει... Και δεν ειναι και λιγα!!!
- Μπαρκαρούτσος
Δημητρης17 έγραψε:Να σε πιστεψουμε τωρα;;;...RoMaN έγραψε:Ένα ποτηράκι μια στο τόσο δεν κάνει κακό νομίζω..κωλοτρυπίδι να μην γίνεται και να ξερνοβολάει πέρα δώθε. Και το λέω εγώ που πλέον δεν πίνω σταγόνα.![]()
![]()
Αμέ.. Ρώτα τον Odi, ούτε μπύρα!

- kataramenos5
- Παλαιολόγος
παντως εγω δεν ηξερα οτι καπνιζει ο κλαους(μου ειναι και συμπαθης),απο εσας το μαθαινω,μακαρι να μην ισχυει 

- Μπαρκαρούτσος
Κυκλοφορεί φωτογραφία.. Σε παραλία, μέρα-μεσημέρι.
Πού να κυκλοφορούσε και τίποτα άλλο! Έλεος...
Πού να κυκλοφορούσε και τίποτα άλλο! Έλεος...
- kataramenos5
[youtube]MdiFnjtq69g[/youtube]Παλαιολόγος έγραψε:ειναι δειγμα ανευθυνοτητας να εισαι προτυπο για παιδια και να καπνιζεις δημοσια
Baloteli,Ozil,Maradona,Ronaldo ,Zidan,Arnesen,Rooney που να γινουν πρωτυπο αυτοι.
[youtube]fOR6iaGDE9U[/youtube]
Ο Elkjaer της βερονα που μας εκλεισε το σπιτι .Ενας απ τους μεγαλυτερους striker της εποχης του καπνιζε μεχρι και στο ημιχρονο(πανω απο 3 πακετα τη μερα)
Κακο ,πολυ κακο πραγμα το τσιγαρο(και το καταλαβαινεις μετα) αλλα στο που θα φτασεις μετρανε περισσοτερο αλλα πραγματα.Ο Μπεστ εμπαινε τυφλα στο γηπεδο αλλα τους εκανε κουδουνια.Βασικα δε πρεπει να υπαρχει Αγγλος ποδοσφαιριστης που να παιζει νηφαλιος 100%.
Δυστυχως αυτος ειναι ο Κλαους και αυτοι ειναι αρκετοι ποδοσφαιριστες τυπου Κλαους. Και ο Τζαβελλας καπνιζε και μαλιστα και μεσα σε συνδεσμο του ΠΑΟΚ εχει καπνισει. Και πολλοι ποδοσφαιριστες σε ολο τον κοσμο ακομα και "αστερια".
Αν εβαζε τα τετ α τετ προχθες και εβγαιναν τωρα οι φωτογραφιες μπορει να λεγαμε και κανενα "Αρχηγε, αφου μας εστειλες στην επομενη φαση χαλαλι σου κιολας νταξ". Θα μου πεις με "αν" δουλεια δεν γινεται αλλα αυτη ειναι η αληθεια.
Το προβλημα ειναι οτι οταν ειναι στραβο το κλιμα ρε Κλαους δεν πας στην Χανιωτη δημοσια και μου καπνιζεις. Πανε πιες και το ποτο σου, αλλα αστο το ρημαδι μην το αναβεις.
Δυστυχως αυτα που εγω ξερω για την εξωγηπεδικη ζωη του Κλαους δεν ειναι καλα. Κοινο μυστικο ειναι νομιζω. Ολοι βγαινουμε βραδυ, καπου θα τον πετυχεις.
Το κυριο θεμα ομως ειναι, να μπει η μπαλα στο πλεκτο αν δεν μπει, θα υπαρχει μουρμουρα απο το ξυπνητηρι του μεχρι το τσιγαρο του.
Αν εβαζε τα τετ α τετ προχθες και εβγαιναν τωρα οι φωτογραφιες μπορει να λεγαμε και κανενα "Αρχηγε, αφου μας εστειλες στην επομενη φαση χαλαλι σου κιολας νταξ". Θα μου πεις με "αν" δουλεια δεν γινεται αλλα αυτη ειναι η αληθεια.
Το προβλημα ειναι οτι οταν ειναι στραβο το κλιμα ρε Κλαους δεν πας στην Χανιωτη δημοσια και μου καπνιζεις. Πανε πιες και το ποτο σου, αλλα αστο το ρημαδι μην το αναβεις.
Δυστυχως αυτα που εγω ξερω για την εξωγηπεδικη ζωη του Κλαους δεν ειναι καλα. Κοινο μυστικο ειναι νομιζω. Ολοι βγαινουμε βραδυ, καπου θα τον πετυχεις.
Το κυριο θεμα ομως ειναι, να μπει η μπαλα στο πλεκτο αν δεν μπει, θα υπαρχει μουρμουρα απο το ξυπνητηρι του μεχρι το τσιγαρο του.
- kataramenos5
Αυτα πως τα λετε ρε παιδια,εχετε καπνισει ποτε στη ζωη σας?Τι ειναι διακοπτης και το κλεινεις?Ναρκωτικο ειναι το τσιγαρο και προκαλει εξαρτηση,παει να πει δε το ελεγχεις, σε ελεγχει.DimitrisS έγραψε:αλλα αστο το ρημαδι μην το αναβεις.
Δεν υπαρχει περιπτωση να πας για ποτο και να μη καπνισεις.Εναμιση χρονο κομμενο το χα κι οταν εβγαινα για ποτο το μυαλο μου εκει ηταν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Σάβ 06 Αύγ 2016, 01:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Kατ κι γω καπνιζω ρε φιλε. Αν ημουν ο Κλαους συγκεκριμενα σημερα στην Χανιωτη με τοσο κοσμο γυρω μου δεν θα το αναβα. Υποκρυτικο θα μου πεις, αν μετα εφευγα και εκανα κανα πακετο, αλλα για να μην τυχον γινει αυτο που εγινε στην τελικη με τις φωτογραφιες, δεν θα το αναβα.
- kataramenos5
τοτε ξες οτι αμα εισαι σκασμενος,του δινεις και καταλαβαινει. 
Σε λιγο θα λεμε αμα χανει γκολ ν φοραει και μακρια μανικια,να μη φαινονται τα τατου και προκαλει.

Σε λιγο θα λεμε αμα χανει γκολ ν φοραει και μακρια μανικια,να μη φαινονται τα τατου και προκαλει.