Πιθανός Νέος Προπονητής
-
ron-swanson
Re: Πιθανός Νέος Προπονητής
http://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/ud ... ed/5589440
Εδω δεν μπορω να καταλαβω ακριβως τι λεει. Ή οτι ο Αρνεσεν δεν εχει μιλησει με τον Λαουντρουπ ή οτι ο Λαουντρουπ δεν θελει να ερθει στην Ελλαδα ή και τα 2.
Παντως επειδη βλεπω οτι γενικα δεν ειναι και πολυ σιγουρος για το μελλον του στην προπονητικη ελπιζω να παμε σε καποιον αλλο. Μην ερθει και μετα απο κανα 2μηνο-3μηνο μας τα κανει τσουρεκια με το μενω-φευγω.
Εδω δεν μπορω να καταλαβω ακριβως τι λεει. Ή οτι ο Αρνεσεν δεν εχει μιλησει με τον Λαουντρουπ ή οτι ο Λαουντρουπ δεν θελει να ερθει στην Ελλαδα ή και τα 2.
Παντως επειδη βλεπω οτι γενικα δεν ειναι και πολυ σιγουρος για το μελλον του στην προπονητικη ελπιζω να παμε σε καποιον αλλο. Μην ερθει και μετα απο κανα 2μηνο-3μηνο μας τα κανει τσουρεκια με το μενω-φευγω.
Μπίλιτς και Σααφ σίγουρα. τον Μπιέλσα δεν ξέρω, το μόνο που με αγχώνει είναι ότι μπορεί να έχουμε...εκρήξεις στη διάρκεια της χρονιάς... κατα τα άλλα, μπαλάρα.PaokPatraG4 έγραψε:Εναν απο Slaven Bilic-Marcelo Bielsa-Tomas Schaaf θα ηθελα να κλεισει ο Αρνεσεν για την ακρη του παγκου....Δεν ξερω αλλα με καποιον απο αυτους τους 3 στον παγκο θα ημουν πολυ αισιοδοξος για το μελλον....
-
ron-swanson
To εβαλε και το sport-fm.Λάουντρουπ: «Δεν με βλέπω στην Ελλάδα…»
Κλείνει την πόρτα στην Ελλάδα ο Μίκαελ Λάουντρουπ, που δηλώνει πως δεν θα ήθελε να δουλέψει εδώ κι αμφιβάλλει αν θα συνεχίσει καν την προπονητική. «Δεν μου τηλεφώνησε ο Άρνεσεν», είπε για τον ΠΑΟΚ.
Η όποια φημολογία υπήρχε περί ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ για την πρόσληψη του Μίκαελ Λάουντρουπ σταματά κάπου εδώ… Ο ίδιος ο Δανός τεχνικός έβαλε τέλος στα σενάρια λέγοντας πως αφενός μεν δεν σκέφτεται να δουλέψει στην Ελλάδα και είναι πιθανό να μη συνεχίσει την προπονητική, αφετέρου δεν δέχτηκε ποτέ σχετική κρούση από το νέο τεχνικό διευθυντή του «Δικεφάλου του Βορρά», Φρανκ Άρνεσεν.
«Δεν μπορώ πραγματικά να με φανταστώ στο ελληνικό πρωτάθλημα στην παρούσα φάση. Αν ο Φρανκ Άρνεσεν με ήθελε, θα με είχε πάρει τηλέφωνο. Γνωρίζει τον αριθμό μου», δήλωσε στην Ekstrabladet της Δανίας.
«Δεν ξέρω τι θέλω να κάνω τώρα. Έχω ήδη ανακοινώσει εδώ κι ένα χρόνο πως δεν θα είμαι προπονητής για πολύ καιρό ακόμη, γιατί έζησα σε αυτό το χώρο για πολλά χρόνια και θα ήθελα να κάνω κι άλλα πράγματα. Είχα πει όταν υπέγραψα στη Λεχβίγια ότι θα ήταν μάλλον η τελευταία μου ομάδα. Τώρα πρέπει να δω τι θα κάνω μετά από το καλοκαίρι», πρόσθεσε ο Δανός τεχνικός.
Καλο που τελειωνει νωρις το σιριαλ αυτο. Κι εγω προτιμω Αργεντινο παντως. Πιο κοντα στη νοοτροπια της Τουμπας.
Από Αργεντινή πάντως και ο Pellegrino είναι μία πιθανότητα. Απολύθηκε προσφάτως από την Εστουδιάντες, έχει δείξει έργο και έχει πολλές διασυνδέσεις σε Ευρωπαικές ομάδες.
Και πάλι όμως δεν μπορώ να δω σύνδεση μεταξύ Άρνεσεν και Αργεντίνου προπονητή.
Και πάλι όμως δεν μπορώ να δω σύνδεση μεταξύ Άρνεσεν και Αργεντίνου προπονητή.
-
ron-swanson
Εγω για Slaven Bilic απορω που ολοι τον γουσταρουν!
Οκ, γαματος τυπας φαινεται
, αλλα προπονητικα δεν εχει κανει και κατι τρελο για να δικαιολογει το hype.
Για να ειμαι δικαιος, επειδη εχω δει την Μπεσικτας φετος, επαιζε μια χαρα μπαλιτσα. Οχι κατι φοβερο και τρομερο αλλα ενα ωραιο επιθετικο ποδοσφαιρο. Αλλα ειχε και καλους παιχτες.
Ακαλυπτε κι εμενα δεν μου βγαινει απο καπου για τον Αργεντινο, αλλα ο Αρνεσεν εχει απιστευτα κονε οποτε ποτε δεν ξερεις.
Οκ, γαματος τυπας φαινεται
Για να ειμαι δικαιος, επειδη εχω δει την Μπεσικτας φετος, επαιζε μια χαρα μπαλιτσα. Οχι κατι φοβερο και τρομερο αλλα ενα ωραιο επιθετικο ποδοσφαιρο. Αλλα ειχε και καλους παιχτες.
Ακαλυπτε κι εμενα δεν μου βγαινει απο καπου για τον Αργεντινο, αλλα ο Αρνεσεν εχει απιστευτα κονε οποτε ποτε δεν ξερεις.
και η Κροατία έπαιζε καλά θυμάμαι...
αλλά ψάχνοντας βλέπω ότι τον θέλουν Πρέμιερ (Γουεστ Χαμ) οπότε κομματάκι δύσκολο...
αλλά ψάχνοντας βλέπω ότι τον θέλουν Πρέμιερ (Γουεστ Χαμ) οπότε κομματάκι δύσκολο...
-
paokpantou
σααφ η ντι ματεο πιστευω πως θα ειναι ο νεος προπονητης...εκτος και αν παρουμε καποιον ο οποιος δεν εχει ακουστει.παντως νομιζω πως σημερα κιολας με τον ερχομο του αρνεσεν θα υπαρχει εξελιξη σε αυτο το θεμα
το μονο που ξερω επειδη το ειδα χθες ειναι οτι εχει μανατζερ που συνεργαζεται με τον αρνεσενK_geo έγραψε:για Σλαβεν Μπιλιτς τι γνώμη έχουμε παιδιά;
Όχι Ντι Ματέο ρε παδιά, άκλαφτοι θα πάμε!paokpantou έγραψε:σααφ η ντι ματεο πιστευω πως θα ειναι ο νεος προπονητης...εκτος και αν παρουμε καποιον ο οποιος δεν εχει ακουστει.παντως νομιζω πως σημερα κιολας με τον ερχομο του αρνεσεν θα υπαρχει εξελιξη σε αυτο το θεμα
Ωραίος κι ο Σααφ γενικά με ψήνει.
Φοίνκα άσχετο, οφ τόπικ στα Ελληνικά, αλλά πολύ σπλατεριά το άβαταρ σου ρε συ!
Αν ισχύουν όλα αυτά περί πιθανής απόσυρσης του Λάουντρουπ από την προπονητική, νομίζω πως καλό θα ήταν να τον αποφύγουμε. Είναι πάρα πολύ σημαντικό ο άνθρωπος που θα έρθει εδώ, πέρα από τις περγαμηνές του, να έχει και κίνητρο.
Το σενάριο με Αργεντίνο κόουτς, νεαρής ηλικίας μου αρέσει πάντως, κι ας μην είναι το δυνατό όνομα που πολλοί θέλουν.
Μακάρι να φέρει και ανακοινώσεις η έλευση του Άρνεσεν.
Το σενάριο με Αργεντίνο κόουτς, νεαρής ηλικίας μου αρέσει πάντως, κι ας μην είναι το δυνατό όνομα που πολλοί θέλουν.
Μακάρι να φέρει και ανακοινώσεις η έλευση του Άρνεσεν.
-
paokpantou
εγω παρακαλαω για σααφ...ο ντιματεο δεν ξερω γιατι με καρφωθηκε στο μυαλο παντως..Φοίνικας έγραψε:Όχι Ντι Ματέο ρε παδιά, άκλαφτοι θα πάμε!paokpantou έγραψε:σααφ η ντι ματεο πιστευω πως θα ειναι ο νεος προπονητης...εκτος και αν παρουμε καποιον ο οποιος δεν εχει ακουστει.παντως νομιζω πως σημερα κιολας με τον ερχομο του αρνεσεν θα υπαρχει εξελιξη σε αυτο το θεμα
απ οτι βλεπετε αρδιες ειναι ολα
ο λαουντρουπ ειπε οτι αν ηθελε θα με επερνε τηλεφωνο γιατι προφανως οι σχεσεις τους δεν χρειαζονται μανατζερ
επισης αρδια ειναι λογικά το οτιδήποτε βγει μέχρι να τελειώσουν τα πλει ωχ
ο λαουντρουπ ειπε οτι αν ηθελε θα με επερνε τηλεφωνο γιατι προφανως οι σχεσεις τους δεν χρειαζονται μανατζερ
επισης αρδια ειναι λογικά το οτιδήποτε βγει μέχρι να τελειώσουν τα πλει ωχ
- kataramenos5
Ποιο άκλαυτοι απ οτι είμαστε δε νομίζω.Φοίνικας έγραψε: Όχι Ντι Ματέο ρε παδιά, άκλαφτοι θα πάμε!
Αρνεσεν ,Ντι ματεο ,για την Τσελσι μιλαμε ρε παιδια ή για τον ΠΑΟΚ.
Φτασμενος δυσκολα να ερθει εδω στη μπανανια.Ή νεος ,ανερχόμενος με φιλοδοξιες ή παρατριχα συνταξιουχος.