Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II
Να πω την αλήθεια το περίμενα ότι θα χαλούσε μια από τις δύο κλεισμένες από χθες μεταγραφές, αλλά δεν περίμενα να είναι αυτή του Τζαβέλλα.
Τουλάχιστον ο θείος Βαγγέλης θα μας αφήσει να πάρουμε Νίνη. Δεν είναι και λίγο, πρέπει να τον ευχαριστήσουμε γι' αυτό.
Τουλάχιστον ο θείος Βαγγέλης θα μας αφήσει να πάρουμε Νίνη. Δεν είναι και λίγο, πρέπει να τον ευχαριστήσουμε γι' αυτό.
Δεν ξέρω τι λέμε... Αλλά επίσημα ο Ολυμπιακός δεν ενδιαφέρεται για τον Τζαβέλλα.
http://www.pamesports.gr/256764/kanena- ... um=twitter
http://www.pamesports.gr/256764/kanena- ... um=twitter
- kataramenos5
Χμμ...Το χω ξαναπεί : Ρε λες να υπάρχει τίποτ αλλο που θα ανακοινωθεί τελευταίο δευτερόλεπτο ώστε να μη μπορεί ν αντιδράσει ο χοντρός?Ειναι δυνατό να δείχνουμε τοσο ερασιτέχνες?
Δεν έχει σημασία αν ενδιαφέρεται ή όχι. Σημασία έχει ότι ήθελε να χαλάσει τη μεταγραφή του Τζαβέλλα στον ΠΑΟΚ. Και έτσι έμμεσα ο χοντρούλης αποφασίζει ποιον θα πάρουμε και ποιον όχι.
Αν υπήρχε ένας στοιχειωδώς σοβαρός σχεδιασμός, μετά την εμπλοκή στο θέμα Τζαβέλλα, θα είχες μια ισάξια εναλλακτική να ανακοινώσεις και θα του έλεγες "πάρε τα @@ μας και εσύ και ο Πόλ".
Αλλά εφόσον όλοι καταλαβαίνουμε ότι η περίπτωση Τζαβέλλα έπεσε από τον ουρανό για εμάς, είναι λογικό να σε ζώνουν τα φίδια για το ποιον θα δουν τα ματάκια μας να παρουσιάζεται ως αριστερός μπακ.
Χίλιες φορές να έβγαζα το πρωτάθλημα με δεύτερο αριστερό μπακ τον Σκόνδρα, παρά αυτό το διαφαινόμενο ξεφτιλίκι με τον Τζαβέλλα.
Αν υπήρχε ένας στοιχειωδώς σοβαρός σχεδιασμός, μετά την εμπλοκή στο θέμα Τζαβέλλα, θα είχες μια ισάξια εναλλακτική να ανακοινώσεις και θα του έλεγες "πάρε τα @@ μας και εσύ και ο Πόλ".
Αλλά εφόσον όλοι καταλαβαίνουμε ότι η περίπτωση Τζαβέλλα έπεσε από τον ουρανό για εμάς, είναι λογικό να σε ζώνουν τα φίδια για το ποιον θα δουν τα ματάκια μας να παρουσιάζεται ως αριστερός μπακ.
Χίλιες φορές να έβγαζα το πρωτάθλημα με δεύτερο αριστερό μπακ τον Σκόνδρα, παρά αυτό το διαφαινόμενο ξεφτιλίκι με τον Τζαβέλλα.
Η ΠΑΕ Βρύζας Τριασκ.... Δεν... Το λέω με ελαφρά την καρδία. Ο ΠΑΟΚ έτσι δεν έχει κύρος. Αν και δεν ξέρουμε ακριβώς...
Δεν υπάρχει σχεδιασμός...
Δεν υπάρχει σχεδιασμός...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Realcon την Παρ 30 Αύγ 2013, 13:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ρε μάγκες, όλα τα σαιτ λένε ότι βγαίνει απο κύκλους της ΠΑΕ ότι μπήκε σφηνα ο γαύρος, ο γαύρος απ την άλλη λέει ότι δεν ενδιαφέρεται....ρε μπας και το κάνουμε για να λέμε ότι τους πήραμετον παίχτη και αυτός απλά έχει πάει (άν έχει πάει) Αθήνα για να δεί κανα...σόι ξερω γω να ούμε;;;; 
Γιατί και αυτός ο Κουτσολιάκος είναι λίγο μπαγασάκος.....

Γιατί και αυτός ο Κουτσολιάκος είναι λίγο μπαγασάκος.....
Επίσημα να ενημερώσει στον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ η ΠΑΕ να μας πει τι έγινε ακριβώς. Ο παίκτης πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επίσημα; Αν ναι νομίζω ότι έχει υποχρέωση να ενημερώσει τον ΛΑΟ του. Αν όχι δεν πήγε ο παίκτης και ήταν έντονες φήμες... Καλά κάνει και δεν ενημερώνει.
Δεν ξέρω πόσο θα βοηθήσει ο παικτης σε τι κατάσταση είναι κλπ.. αλλά δημιουργείται θέμα από το πουθενά με εμπλοκή του Ολυμπιακού. Που οι ίδιοι λένε όχι.
Και αν το δεις στα κόκκινα θα είναι μια βλακεία...
Δεν ξέρω πόσο θα βοηθήσει ο παικτης σε τι κατάσταση είναι κλπ.. αλλά δημιουργείται θέμα από το πουθενά με εμπλοκή του Ολυμπιακού. Που οι ίδιοι λένε όχι.
Και αν το δεις στα κόκκινα θα είναι μια βλακεία...
Ψαχνουμε αριστερο μπακ απο περσι,πηραμε τον σπυροπουλο εκτος προγραμματος καθως εμεινε ελευθερος λογω τραγικης χρονιας,ξεκινησαμε νεα αναζητηση πριν λιγες εβδομαδες,ο τζαβελας προεκυψε ελευθερος πριν 2 μερες,τωρα με δεδομενη την απαιτηση Στεφενς για παικτη σε αυτη την θεση, αν δεν βρουν τελικα, εγω τι πρεπει να πω για τις ικανοτητες τους,παλυ ολα καλα?
Η Μπεσίκτας, αν πάρει Χολέμπας, ψήνεται να μας τον δώσει δανεικό ή τον χρειάζεται άμεσα;;
Καλού κακού ας κάνουμε μια κρούση και για Σταφυλίδη, στη Λεβερκούζεν Β παίζει, τους χαλάει τους Γερμανούς να τον δώσουν άλλο ένα χρόνο;;; Γιουρόπα Λιγκ θα παίζει.
Καλού κακού ας κάνουμε μια κρούση και για Σταφυλίδη, στη Λεβερκούζεν Β παίζει, τους χαλάει τους Γερμανούς να τον δώσουν άλλο ένα χρόνο;;; Γιουρόπα Λιγκ θα παίζει.
Ο Σταφυλλίδης που παίζει σην Β;
Δώσανε τόσα χρήματα για να τον έχουν εκεί;
Γιατί επίπεδο μιλάμε τώρα...
Δώσανε τόσα χρήματα για να τον έχουν εκεί;
Γιατί επίπεδο μιλάμε τώρα...
πιο οριστικο δεν εχει!
πλεον ξερουμε κ ποσα θα παρουμε στο χερι κ τον ομιλο!με βαση τις ομαδες εισαι στους 32 (αλλο τι θα γινει στο χορταρι) οποτε δεν αξιζει να σπρωξεις 1-2 φραγκα παραπανω?για να δουμε τωρα τι σχεδιασμο εχουν με βαση αυτο το πολυ καλο εντελη σεναριο...
το μονο κακο της υποθεσης ειναι οτι ειμαστε ο πιο αντιεμπορικος ομιλος κ δε προβλεπεται sold out!
βεβαια η ομαδα τραβαει τον κοσμο στο γηπεδο, αν παιξει μπαλαρα θα γεμισει το γηπεδο
πλεον ξερουμε κ ποσα θα παρουμε στο χερι κ τον ομιλο!με βαση τις ομαδες εισαι στους 32 (αλλο τι θα γινει στο χορταρι) οποτε δεν αξιζει να σπρωξεις 1-2 φραγκα παραπανω?για να δουμε τωρα τι σχεδιασμο εχουν με βαση αυτο το πολυ καλο εντελη σεναριο...
το μονο κακο της υποθεσης ειναι οτι ειμαστε ο πιο αντιεμπορικος ομιλος κ δε προβλεπεται sold out!
βεβαια η ομαδα τραβαει τον κοσμο στο γηπεδο, αν παιξει μπαλαρα θα γεμισει το γηπεδο
Σωτήρης Νίνης
Σωτήρης Κυριάκος
εεεε πάρε και τον Σωτήρη Μπαλάφα
να γίνει του Σωτήρος στον ΠΑΟΚ
Σωτήρης Κυριάκος
εεεε πάρε και τον Σωτήρη Μπαλάφα
να γίνει του Σωτήρος στον ΠΑΟΚ
-
Black_White_Heart
καλα κοιταξτε τη μεταγραφη εκανε η σαλκε.... τεσπα περασμενα ξεχασμενα που λεει και η Βανδη
Παντοσ φετος εκτος στεφενς και στοχ εχω φαει μεχρι σημερα τρελη ξενερα.
Δεκαρι περιμενουμε και ψαχνουμε απο την αρχη της σεζον και μας λενε κατι για νινιδες...
σιγα σιγα παντως οντως πιστευω οτι δεν εχει γινει ο καταληλος προγραμματισμος (ποτε ηρθε ο στεφενς, που εγινε η προετοιμασια, μεταγραφες.........) Management κυριες και κυριοι του ΠΑΟΚμανια εκει εχουμε τα προβληματα μας.
Μου φερνουν τωρα πρωιν κορακι με ποσα 8000€ το μηνα? οτι να ναι κατα την αποψη μου.
οκ τελος το οφτοπικ.
Παντοσ φετος εκτος στεφενς και στοχ εχω φαει μεχρι σημερα τρελη ξενερα.
Δεκαρι περιμενουμε και ψαχνουμε απο την αρχη της σεζον και μας λενε κατι για νινιδες...
σιγα σιγα παντως οντως πιστευω οτι δεν εχει γινει ο καταληλος προγραμματισμος (ποτε ηρθε ο στεφενς, που εγινε η προετοιμασια, μεταγραφες.........) Management κυριες και κυριοι του ΠΑΟΚμανια εκει εχουμε τα προβληματα μας.
Μου φερνουν τωρα πρωιν κορακι με ποσα 8000€ το μηνα? οτι να ναι κατα την αποψη μου.
οκ τελος το οφτοπικ.
Κατά πάσα πιθανότητα έχει δεσμευθεί να πάει αλλού, έστω και με λιγότερα χρήματα.Τη δική του θέση εξέφρασε ο Γιώργος Τζαβέλας σχετικά με το ναυάγιο της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ. Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο διεθνής αμυντικός αναφέρει πως ο λόγος δεν είχε να κάνει με τα χρήματα αλλά με κάτι άλλο που δε διευκρινίζει…
Όπως ανήρτησε πριν από λίγο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook από την Αθήνα όπου βρίσκεται: «Όσοι με ξέρουν καλά γνωρίζουν πως ο λόγος μου είναι συμβόλαιο κ δεν το αθετώ πότε! Κάποια πράγματα είναι υπεράνω χρημάτων!».
Άποψη μου πως δεν έχει τελειώσει τίποτα με Τζαβέλλα..
Μην υποτιμάτε τον Κουτσολιάκο ο τύπος είναι μεγάλη γάτα..θα το τραβήξει το θέμα μέχρι την τελευταία μέρα των μεταγραφών..
Άλλωστε η ΠΑΕ θέλει να διατηρεί καλές σχέσεις μαζί του γιατί είναι ο μόνος που μπορεί να τη βοηθήσει να σπρώξει παίκτες στη Γερμανία..
Μην υποτιμάτε τον Κουτσολιάκο ο τύπος είναι μεγάλη γάτα..θα το τραβήξει το θέμα μέχρι την τελευταία μέρα των μεταγραφών..
Άλλωστε η ΠΑΕ θέλει να διατηρεί καλές σχέσεις μαζί του γιατί είναι ο μόνος που μπορεί να τη βοηθήσει να σπρώξει παίκτες στη Γερμανία..