Γιώργος Δώνης
Re: Γιώργος Δώνης
Μακάρι να είναι όπως τα λες αλλά εγώ πιστεύω ότι ψάχνουμε να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα. Εχω την άισθηση ότι ο Δώνης έχασε τον έλεγχο γιαυτό και η μειωμένη απόδωση κάποιων παιχτών, όπως και οι κόκκινες... Συνεχίζω να πιστεύω ότι όσο μένει τόσο χάνει τελικά ο ΠΑΟΚ! Και το χειρότερο είναι αρκετά εγωιστυής για να παραδεχθεί και να αναγνωρίσει τυχον δικά του λάθη
Το θέμα Δώνη δεν διχάζει, θα δίχαζε αν είμασταν 50-50 αλλά φαίνεται (και όχι μόνο στο σάιτ), ότι μια μεγάλη πλειοψηφία θεωρεί ότι ...... δεν μπορεί το παληκάρι!GI4NNEN4 έγραψε:Επειδή κάποιοι αποφασίσατε να χωριστείτε σε στρατόπεδα, αυτό σημαίνει πως ο Δώνης διχάζει;
Η ουσιαστική διαφωνία είναι για το πότε πρέπει να κριθεί τελεσίδικα.
Εγώ είμαι σε δίλημμα τι φταιει...
Οι χαιδεμενοι παιχτες του ΠΑΟΚ που δε βαζουν το ποδι τους στη φωτια ή ο απαθής αλλα και συμπαθεστατος Δωνης...
Απο τι μια ο Δωνης εχει προιστορια με μεγαλη ομαδα οπως η ΑΕΚ που τη διαλυσε ενω ειχε καλο ροστερ (καλη ωρα οπως εμεις) και απο την αλλη οι παιχτες του ΠΑΟΚ που παιζουν σα βρεγμενες γατουλες...
Το παρατηρω εδω και χρονια αυτο το πραγμα...δεν απολαμβανω ποδοσφαιρο οταν βλεπω τον ΠΑΟΚ...ακομα και με τον Αρη μου εκανε εντυπωση το fair play...
Ειμαι αναποφασιστος για το ποιος φταιει...
Ευτυχως το καλοκαιρι φευγουν οι μισοι παιχτες και θα καθαρισει το τοπιο... (ποιος εφταιγε και γιατι)
Οι χαιδεμενοι παιχτες του ΠΑΟΚ που δε βαζουν το ποδι τους στη φωτια ή ο απαθής αλλα και συμπαθεστατος Δωνης...
Απο τι μια ο Δωνης εχει προιστορια με μεγαλη ομαδα οπως η ΑΕΚ που τη διαλυσε ενω ειχε καλο ροστερ (καλη ωρα οπως εμεις) και απο την αλλη οι παιχτες του ΠΑΟΚ που παιζουν σα βρεγμενες γατουλες...
Το παρατηρω εδω και χρονια αυτο το πραγμα...δεν απολαμβανω ποδοσφαιρο οταν βλεπω τον ΠΑΟΚ...ακομα και με τον Αρη μου εκανε εντυπωση το fair play...
Ευτυχως το καλοκαιρι φευγουν οι μισοι παιχτες και θα καθαρισει το τοπιο... (ποιος εφταιγε και γιατι)
Αυτο που λες για τον εγωισμο ειναι σωστο αλλα και ποιος προπονητης δεν ειναι εγωιστης? Οσο για τη μειωμενη αποδοση διαφωνω γιατι αν οι παικτες επιδιωκαν να φυγει ο Δωνης θα ειχαμε χασει αρκετους βαθμους. Δεν διωχνουν ετσι προπονητες οι παικτες. νομιζω οτι ο ΓΔ τους εχει ψιλοχαλαρους και χρειαζεται να σφιξει λιγο τους κ...λους. Δεν ξερω αν ισχυουν καποια προστιμα απο τον ιβαν. Κατι για 5000 σε οποιον αποβαλλεται....αν ξερει καποιος κατι παραπανω ας μας πει..απο αξιοπιστη πηγη..
Στην αεκ η κατασταση ηταν διαφορετικη γιατι ο ΓΔ πιεζοταν για τιτλο. Δεν τη διελυσε ο ΓΔ την αεκ, γιατι αυτη η ομαδα η οποια πριν καμια 15αρια κ πανω χρονια επαιζε ενα απιστευτο ποδοσφαιρο διαλυεται συνεχως απο τους ιδιους τους κατα καιρους ιθυνοντες ''σοφους'' της.xlebouras έγραψε:Εγώ είμαι σε δίλημμα τι φταιει...
Το βρεγμενες γατουλες ειναι λιγο βαρυ....νομιζω υπηρξαν αρκετες χρονιες στο παρελθον που η ομαδα ηταν κατα πολυ πιο χεσμενη
Οντως το fair play με το ερπετο με χαλασε και εμενα, συμφωνω απολυτα
Δε ξέρω ρε καρχαρία ....shark4 έγραψε:.....
Κοιταξτε γυρω σας...Και οι υπολοιπες ομαδες θυματα της κρισης ειναι ...Δεν εχουν στις ταξεις τους τον Ινιεστα και τον Τσαβι.... Και περυσι ακομα δεν παιζαμε με τον Σκοκο , τον Σικα , τον Νεστα και τον Ιμπραιμοβιτς.... Με Γεωργιαδη και Φωτακη ησουνα... Και αναφορικα με τις ηλικιες .... Δεν ηταν ο Λινο και ο Γκαρσια 20 ετων και μεσα σε ενα βραδυ εγιναν 34 και 35...
Και περυσι επιβαρυμενοι ηταν ...Σιγουρα με ενα χρονο λιγοτεςρο στη πλατη αλλα δεν εκαναν οι ανθρωποι τα 100σταρια και ξαφνικα τωρα δεν μπορουν να παρουν τα ποδια τους.... ......
Κοιτάζω εγώ τριγύρω μου και δεν βλέπω κανέναν. Όλοι από κάτω μου είναι εκτός από τον γάβρο.
Που στο καλό πήγαν;;;;;

Το καλύτερο ποστ εδώ και δεκάδες σελίδες.Clough έγραψε:Mην τα μηδενιζουμε ολα. Ο ΓΔ πρεπει να μεινει τουλαχιστον μεχρι το καλοκαιρι και να βγαλει τη σεζον. Το οτι παιζει με 4-4-2 ή παραλλαγες του ειναι δικαιωμα του γιατι αυτο ειναι το στυλ του το οποιο το ξεραμε οταν τον πηραμε για προπονητη. Παντα οι ομαδες του επαιζαν μπροστα και δεν κλεινοντουσαν (δεν ειναι και κακο αυτο). Καποτε καποιοι κατηγορουσαν τον Σαντος για αντιποδοσφαιρο, λογικα ειναι οι ιδιοι που κατηγορουν και τον Δωνη τωρα. Σαφως και η χθεσινη εμφανιση ηταν χαλια δεν ειπε κανεις το αντιθετο αλλα απο την αλλη δε νομιζω οτι μας χαλανε 7 νικες σε 11 ματς στα οποια εχει παιξει ελαχιστα ο Γκαρσια, ελαχιστα ο Ιρλανδος, ο Φωτακης εχασε μεγαλο μερος απο την προετοιμασια, τα σεντερ μπακ ειναι καινουρια, ο Σταφυλιδης δεν πολυζοριζεται γιατι εχει παρει ηδη μεταγραφη για αποφυγη τραυματισμων (λογικο), ο Αθανασιαδης με τον Σαλπιγγιδη παιζουν το συστημα πρωτη φορα (ο Κλαους δεν το εχει παιξει καθολου ενω ο Σαλπι τελευταια φορα το επαιξε καπου το 2006 με Μιετσελ μαζι και οταν πρωτο πηγε στο βαζελο. Και επιπλεον η ομαδα δεν εχει πλεον παικτες τυπου Βιειρινια, Ιβιτς, Σορλεν, Κοντρερας, Μαλεζας κλπ. Δεν ειναι και λιγο. Μην τρελαινομαστε λοιπον.
Εκει που θα πρεπει να εστιασουμε και οντως ειναι προβλημα ειναι η απειθαρχια εντος αγωνιστικου χωρου με τις τσαμπα κοκκινες, και εκει τα πραγματα ειναι σοβαρα. Πρεπει στο κομματι αυτο να κοπουν κωλοι οπωσδηποτε και δεν μπορει ο καθενας να κανει οτι του γουσταρει. Αυτο SOS...
Εμένα θα μου επιτρέψετε να σχολιάσω μετα το ματς με το γάυρο....!
Το ξέρω ότι όλοι περιμένατε να σχολιάσω......
!
Το ξέρω ότι όλοι περιμένατε να σχολιάσω......

Και αν δεν σου κάτσει ; Αναβολή σχολίου ;Argonaut4 έγραψε:Εμένα θα μου επιτρέψετε να σχολιάσω μετα το ματς με το γάυρο....!
Το ξέρω ότι όλοι περιμένατε να σχολιάσω......![]()
![]()
![]()
!
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Μπα, όλοι ξέρουν πάνω κάτω τι θα πεις.Argonaut4 έγραψε:Εμένα θα μου επιτρέψετε να σχολιάσω μετα το ματς με το γάυρο....!
Το ξέρω ότι όλοι περιμένατε να σχολιάσω......![]()
![]()
![]()
!

Θα το λεω οσο και αν ημουν απ αυτους που δεν ηθελαν ελληνα προπονητη οτι μεσοεπιθετικα ειμαστε απο τις χειροτερες της σουπαςλιγκας... και αν δεν ενισχυθουμε ουσιαστικα λογω του κακου ενθουσιασμου ουσιαστικα τον δινουν ως αποδιοπομπαιο τραγο στην ομαδα...
Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη για το μεγάλο ποστ αλλά πρέπει να βάλουμε κάποια πράγματα στην θέση τουςbrigate4 έγραψε:@Moican επειδή το 'χεις ξαναγράψει αυτό κ μάλλον δεν το 'χω πιάσει τι εννοείς ότι είμαστε καλύτερα απ'το 2008?
Στο ότι τότε έπρεπε να χτίσουμε καινούρια δυνατή ομάδα ενώ τώρα όχι?
Η φετινή ομάδα ΔΕΝ είναι η ομάδα Ιβάν...είναι η ομάδα των 7.000 διαρκείας, της κρίσης, της απαξίωσης εδώ και ένα χρόνο απ'τον κόσμο (αδικαιολόγητη για 'μενα).
Η τότε ομάδα ξεκίνησε με 13.000 διαρκείας,μετά 20 κ βάλε,χορηγούς, του ενθουσιασμού Ζαγοράκη κλπ.
Απ τη φετινή ομάδα θα πρέπει να αποχωρήσουν Πάμπλο,Λίνο,Σταφυλίδης,Έτο (δεν θα 'ναι απώλεια) που ήταν βασικοί.
Το χθεσινό πάγκο της ομάδας τον είδες?
Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερα στο ότι πλέον έχει τον Σαββίδη, το καλοκαίρι όμως δεν τον είχε και στο ότι θα είναι στους δυνατούς του europa ενώ τότε δεν ήταν.
και με όλα όσα διάβασα..
Το 2008 ο ΠΑΟΚ ήταν μια ομάδα απαξιωμένη, με προσφυγές, με παίκτες απλήρωτους, που είχε χρόνια να παίξει στην Ευρώπη, με , με ...
Όταν ήρθε ο Σάντος, οι σαρδέλες της εποχής εκείνης ονομάστηκαν έτσι ΣΚΟΠΙΜΩΣ γιατί ο σκοπός ήταν να αλλάξει ΟΛΗ η ομάδα με παίκτες προσωπικότητες που θα έβαζαν τον ΠΑΟΚ σε τροχιά πρωταθλητισμού, που θα έκαναν τον ΠΑΟΚ ξανά ανταγωνιστή..
Όλα αυτά έγιναν εκτός και θεωρεί κάποιος ότι ο ΠΑΟΚ τότε έκανε πορείες στην Ευρώπη, η διεκδικούσε πρωτάθλημα..
Πως είναι δυνατόν να λες ότι ήμαστε στο 2008 όταν ΗΣΟΥΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ στην Ευρώπη, και πλέον έχεις κτίσει ένα πρεστίζ και ένα προφίλ με 2 χρόνια αήττητος και ένδοξες προκρίσεις.
Στο δε πρωτάθλημα ήσουν ΚΟΜΠΑΡΣΟΣ και απλά συμμετείχες..
Αυτά πλέον ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.... άσχετα αν ο Δώνης είπε πως δεν ήταν καταστροφή...
Επέτρεψε μου να ξέρω πως για κάποιους άλλους ήταν και παραήταν...
Στα της αεκ, ο Δώνης είναι ίδιος και απαραλλακτος..
Έπαιζε 4-3-3 τότε με αριστερό εξτρεμ τον 36άρη Ριβάλντο..!!
Στα του ΠΑΟΚ, εγώ δεν είδα κανένα προπονητή να βάζει ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ τον Λίνο π.χ
Δεν είδα να παίζει ο Πέλκας π.χ βασικός με Πλατανιά και ως δια μαγείας να μην είναι αποστολή με τον λαγό..
Δεν ξέρω γιατί ο Ρομπερ και ο Γιάννου που ΑΥΤΟΣ επέλεξε να μην κάνουν?
Αφού αυτός τους επέλεξε..
Δεν ξέρω γιατί το σχήμα αλλάζει σε ένα παιχνίδι 2-3 φορές....και στο τέλος καταφέρνεις να χάσεις από τα "τεράστια" σέντερ μπακ του βάζελου, τον Βύντρα και τον Βελάσκεζ...

Σε ένα πρωτάθλημα της πλάκας, πόσες δηλ προσθήκες χρειάζονται για να βγεις ....ΔΕΥΤΕΡΟΣ γιατί προχθές μας είπε ότι πρέπει να είμαστε ρεαλιστές..
Δηλ για να πάρεις νίκη από αυτόν τον βάζελο, θέλεις ποιότητα?
Για να πάρει το πρωτάθλημα ποιον θα θέλει, τον Ινιέστα..?
Η ομάδα είναι αδούλευτη, κυρίως στην άμυνα ενώ οι συχνές αλλαγές προσώπων και συστημάτων σε έναν αγώνα αποσυντονίζουν την ομάδα...
Το είπα τουρλουμπούκι...
Τώρα για την ΑΠΕΙΘΑΡΧΙΑ, αυτό κανει μπαμ, δεν χρειάζεται να έχεις δίπλωμα προπονητή ή να είσαι ειδικός ότι τα αποδυτήρια έχουν χαθεί..
Δεν είπα ότι θέλουν να τον φάνε ... Οχι οι περισσότεροι σίγουρα... μπορεί κάποιοι ίσως ... Αλλά δεν με πέιθει ότι ελέγχει την ομάδα....Δεν την ελέγχει και σίγουρα δεν ελέγχει ορισμένου "πρωτοκλασάτους". Αυτό για τους κ..λους ίσως να έχεις δίκιο... εμένα πάλι σαν προπονητής δεν με πέιθει! Και δεν μου αρέσει που συνέχεια ρίχνει το φτάιξιμο στους πάικτες ... Ακόμα και έτσι ο προπονητής πρέπει πρώτα να αναλαμβάνει την ευθύνη και μετά με τον τρόπο του να κόβει κ..λους.Clough έγραψε:Αυτο που λες για τον εγωισμο ειναι σωστο αλλα και ποιος προπονητης δεν ειναι εγωιστης? Οσο για τη μειωμενη αποδοση διαφωνω γιατι αν οι παικτες επιδιωκαν να φυγει ο Δωνης θα ειχαμε χασει αρκετους βαθμους. Δεν διωχνουν ετσι προπονητες οι παικτες. νομιζω οτι ο ΓΔ τους εχει ψιλοχαλαρους και χρειαζεται να σφιξει λιγο τους κ...λους. Δεν ξερω αν ισχυουν καποια προστιμα απο τον ιβαν. Κατι για 5000 σε οποιον αποβαλλεται....αν ξερει καποιος κατι παραπανω ας μας πει..απο αξιοπιστη πηγη..